mihrace canını sıkma sakın sizi yalnız bırakmayacak eşin en azından. Allah sağlık versin de çalışır alırsınız yine
haklısın canım böyle düşünceeee haklısın
neyse sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır diyelim
haklısın canım böyle düşünceeee haklısın
neyse sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır diyelim
meraba yılın en güzel ayının en güzel bebeklerinin anneleribu sabah şeker yüklememi yaptırdım tatlı hiç sevmem burdada anlattıkça arkadaşlar iice içim bayılmıştı ama eczaneden hazır bi şişe verdiler suyu şekeri limonu içinde dediler öle tıksine tiksine açtım ama içince aynı limonlu soda gibiydi yaptırcak arkadaşların aklında bulunsun toz diilde hazır şişe alın muhakkak bi saat bekledim verdim kanımı geldim şükürler olsun bide güzel bi kahvaltı yaptım yarasın bebişime sizde ne var ne yok napyosnuz
hgg canımmmmmmmmmmmmmm ıyızz sen nasılsınn
kesın karar verdı ozaman cnmm oduycekmı
Benim içime çok sindi ama eşim beğenmediPeygamber Efendimiz Hatica validemize sanıyorum tam emin değilim hümeyram dermiş
Benim içime çok sindi ama eşim beğenmediPeygamber Efendimiz Hatica validemize sanıyorum tam emin değilim hümeyram dermiş
bu sıra hepimiz böleyiz galiba aman oram ağırdı nie yok hareket etmedi ettisede çok aşada etti kilosu azmı falan iice evhamlı olduk gerçi burdaki paylaşımlar çok rahatlatıyo insanı görüyoruzki aynı dönemlerde herkeste aynı şeler oluyo... eeee kim bilir "başına gelen bilir" demişler.....
Hayırlısı olsun canım üzülme benim eşim daha gitmedi bebeğimle bekleyeceğiz eşimi 5 ay çok zor olucak
Allah iylik versin canım bend eiyiyim çok şükürrrrrrr
evet kesin karar verdiii ödeyecek 30.000 lira püfsss
bu sıra hepimiz böleyiz galiba aman oram ağırdı nie yok hareket etmedi ettisede çok aşada etti kilosu azmı falan iice evhamlı olduk gerçi burdaki paylaşımlar çok rahatlatıyo insanı görüyoruzki aynı dönemlerde herkeste aynı şeler oluyo... eeee kim bilir "başına gelen bilir" demişler.....
Hayırlısı olsun canım üzülme benim eşim daha gitmedi bebeğimle bekleyeceğiz eşimi 5 ay çok zor olucak
merhaba kızlarr
hz aişe validemizin yanakları kırmızıymış.. peygamberimiz ona hümeyra dermiş.. kırmızıcık manasında.. çok güzel bir isim.. hatta AYŞE HÜMEYRA şeklinde konuluyo genelde
hayırdır nolduki canım
hayır diyelim fıstık eşim askerlik yapmamıştı daha bedelli askerlikten faydalanmak istiyordu kesin kararverdi faydalanacak, arabasını satışa çıkardıydı yarın satışını yapacak anlaştı biriyle. Ben pek istmeiyordum 5,5 ay askerlk yapacak gitsin diyordum 30.000 tl ödemek zoruma gidiyordu ama kendince haklı nedenler söyledi ilk zamanlar çok kızıyordum artık umursamıyorum hayırlısı olsun diyorum durum bu
canım benim Allh kolalyık vesabır versin şimdiden evetzor kolay değil.Hayırlısı olsun canım üzülme benim eşim daha gitmedi bebeğimle bekleyeceğiz eşimi 5 ay çok zor olucak
hadi geçmiş olsun canım darısıda güzle sonuçlar almana olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?