maşallahhh canımm çok güzell beibşinin kilosuuuu senindeee tabii çok idealsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evlıykende gıtmesı cok zor cnmm yardımcı olucak bırıllerın varsaa daha ıyıdee ..allahtan ben esımı tanımadan yapmıs gelmısss bekleyemezdımm cunkı ben cok zor allah yardımcın olsunn
mıhrace zengının halı baskaa sekerımmşaka tabıkıde senın odemesını ıstemedıgını bılıyorum hayırlısı cnmm ..
hayır diyelim fıstık eşim askerlik yapmamıştı daha bedelli askerlikten faydalanmak istiyordu kesin kararverdi faydalanacak, arabasını satışa çıkardıydı yarın satışını yapacak anlaştı biriyle. Ben pek istmeiyordum 5,5 ay askerlk yapacak gitsin diyordum 30.000 tl ödemek zoruma gidiyordu ama kendince haklı nedenler söyledi ilk zamanlar çok kızıyordum artık umursamıyorum hayırlısı olsun diyorum durum bu
Kızlar ben bi uğryayım dedim koptuu belim koptuuuu kim dedi bana pasta yap komşu çağır ah kafam ah ama çok seviorum napiiim :)
Kısıri beşamel soslu ıspanaklı gül böreği, cevizli kek, mozaik pasta yaptım bi de evi süpürdümtam bunun gibi oldum yanee :) Canı çekene kargoyla gönderilir :)
Daha kocaman göbişimi kaldıramıyorum haşimdi oturdum benimki çat çut vuruyor anacım otur aşaaa yorma beni diyo sankii
merhaba kızlarr
hz aişe validemizin yanakları kırmızıymış.. peygamberimiz ona hümeyra dermiş.. kırmızıcık manasında.. çok güzel bir isim.. hatta AYŞE HÜMEYRA şeklinde konuluyo genelde
evlıykende gıtmesı cok zor cnmm yardımcı olucak bırıllerın varsaa daha ıyıdee ..allahtan ben esımı tanımadan yapmıs gelmısss bekleyemezdımm cunkı ben cok zor allah yardımcın olsunn
mıhrace zengının halı baskaa sekerımmşaka tabıkıde senın odemesını ıstemedıgını bılıyorum hayırlısı cnmm ..
canım benim Allh kolalyık vesabır versin şimdiden evetzor kolay değil.
ben gitsin istiyordum neyse bakalım
Aa kim koycak kızına Ayşe Hümeyra dün biz eşimle Ayşe Hümeyra dedik ya da Ayşe Kevser ama ben Ayşe Hümeyra çok istiyorum bakalım hayırılısı :) hümeyra al yanaklı demek Aişe anamızın lakabı :) Hatta peygamber efendimiz arada latife olsun diye Aiş dermiş Aişecik manasında benimde Aiş2im var yerim onu ben
kızlar ben kaçırdım mesele askerlik mi..biz de bebek olunca karar verdik bedelliye çok zorluo ama napim
selamlar, sabah ben de şeker yüklemesi yaptrdım. özele gittim
öğleden sonra da sonuçları alcam, umarım sıkıntıçıkmaz
skopca nikli arkadaş koymak istiyomuş ama eşi istemiyomuş galibacanım hümeyra kelimesinin mana olarak yanakla bir alakası yok..HAMERA kızarmak manasında.. HÜMEYRA hamera kelimesinin ismi tasgiri.. yani türkçeye çevrilince kırmızıcık anlamı çıkıyo.. HZ AİŞEnin yanakları kırmızı olduğu için PEYGAMBERİMİZ ona hümeyra dermiş
hayır diyelim fıstık eşim askerlik yapmamıştı daha bedelli askerlikten faydalanmak istiyordu kesin kararverdi faydalanacak, arabasını satışa çıkardıydı yarın satışını yapacak anlaştı biriyle. Ben pek istmeiyordum 5,5 ay askerlk yapacak gitsin diyordum 30.000 tl ödemek zoruma gidiyordu ama kendince haklı nedenler söyledi ilk zamanlar çok kızıyordum artık umursamıyorum hayırlısı olsun diyorum durum bu
Kızlar ben bi uğryayım dedim koptuu belim koptuuuu kim dedi bana pasta yap komşu çağır ah kafam ah ama çok seviorum napiiim :)
Kısıri beşamel soslu ıspanaklı gül böreği, cevizli kek, mozaik pasta yaptım bi de evi süpürdümtam bunun gibi oldum yanee :) Canı çekene kargoyla gönderilir :)
Daha kocaman göbişimi kaldıramıyorum haşimdi oturdum benimki çat çut vuruyor anacım otur aşaaa yorma beni diyo sankii
at canm teşekkür ederim hakikaten hayırlısı hep öyle dua ettim zaten,Kuzum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.. Eşinin de bri bildiği vardır.. İnşaallah tez zamanda biriktirip alırsınız yine..
keşke benimkinin de yaşı tutsaydı da o da bedelliden yararlansaydı.. askerlik çok kutsal bir görev ama evliyken ve çocukluyken yapmak kadın açısında çok zor bir durum.. düşündükçe hethetlerim tepeme çıkıyo
ay Allah ödeme kolaylığı versin canımmmm tek güzle yanıı hiç gitmeyecekl olmaları bir ay bileo teselli ediyor hehe
kıızlaar keşke evlenmeden önce askerlik işini hallettirseydiniz biz öle yaptık 9 sene üstüne bide 6 ay askerlik için bekledik ama olsun geride kaldı yaaa şükür..
eweet bu muhabbeti hatırlıyorum hayırlısı canm sağlık olsun en azından vardı verebiliyosunuz eşin sağlıklı yanında olsunda rabbim başka sıkıntı vermesin allah korusun başına bişe gelse ne 30000 ler verirsin sağlık olsun canım kazanılır yine
kıızlaar keşke evlenmeden önce askerlik işini hallettirseydiniz biz öle yaptık 9 sene üstüne bide 6 ay askerlik için bekledik ama olsun geride kaldı yaaa şükür..
canım avatarındaki kız senin kızınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?