Evet canım zor yardımcım olur anneme giderim annem gider gelirde eşim içinde zor olucak kızımı bırakıp gitmek ne zaman gideceği belli değil ama üzülüyorum yine de
amin canım beklemek daha zor imkan olsa eşimde bedelli yapardı
keşke benimkinin de yaşı tutsaydı da o da bedelliden yararlansaydı.. askerlik çok kutsal bir görev ama evliyken ve çocukluyken yapmak kadın açısında çok zor bir durum.. düşündükçe heyheylerim tepeme çıkıyo
yee bızzııısaol cnmm .... ıstahı sormaa cnm yaa bızdede aynı dert var doymak bılmıyoruz.. kızımm cok oburr :)))cuma gunu seker yuklemem var bır ay olucak kızımıı gormeyelı cok ozledımmm .. bıde kılosunuı cok merak edıyorumm .. bugun dıyetemı basladınız yoksam komsuları cagır bakalım ıkı lafın belınıı kırarsınızz.. menude neler var bızdegelelım kızımlaa
amin kuzum Allah hepimize kolaylık versin gitse zor gitmese ayrı zor ama sen söyleynce kendimi gördüm okadar pişmanımki nişanlıyken gitmediğine anlatamam yani...
kıızlaar keşke evlenmeden önce askerlik işini hallettirseydiniz biz öle yaptık 9 sene üstüne bide 6 ay askerlik için bekledik ama olsun geride kaldı yaaa şükür..
inş. çokgüzel biryer çıkarrhiç sıkıntı çekzsinizz canımm, 5 ay kısa sürede geçer inş sen bebişinle ilgilenirken o sana arkadaş olurkenbir bakmışsınız zaman geçivermiş olucak inş.
ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..
eskiden askerlik yapmayana kız vemezlermiş ne güzel büyüklermişbabamı çatsam askelrik yapmayana ne diye kız verdin diye hehehe
:))) sabırsızzzzz bizlerrrDDD
eskiden askerlik yapmayana kız vemezlermiş ne güzel büyüklermişbabamı çatsam askelrik yapmayana ne diye kız verdin diye hehehe
suksukcummm şeker yüklemen yaklaşmış bnmde haftaya.. çok sıkıntı yapıorum inş kötü şeyler duymayız.. bu arada ya bnm göbeğim küçük yawww.kilom normal aslında yani hamile kaldığımdan beri 6 kilo aldım ama ben daha büyüsün istiyorum millet artık sormasın hamile misin die direkt hamilesiniz hayırlı olsun desinler dimi ama yaaaa
suksukcummm şeker yüklemen yaklaşmış bnmde haftaya.. çok sıkıntı yapıorum inş kötü şeyler duymayız.. bu arada ya bnm göbeğim küçük yawww.kilom normal aslında yani hamile kaldığımdan beri 6 kilo aldım ama ben daha büyüsün istiyorum millet artık sormasın hamile misin die direkt hamilesiniz hayırlı olsun desinler dimi ama yaaaa
evet hayatım böyle düşünüp teselli oluyorum Allah sağlık versin eşimin tırnağını değişmem birşeye ama ay neyse yaa diyorum yaa hayırlısını diledim gidiptee kötü şeyler yaşamasınALlahım hakkınd ahayılrı gitmekse gitsin hayırlısı gitmemekse gitmesin demiştim böylesiymiş hayırlı olan
Kocalarımız yüzünden
aynenöyleDDD 6 yıl flörtt 1 yıl nişanlılık derken zor zaptettik daha fazla olmayacaktı DDDDDD
düğünden bir gün önceisne kadar yaramazlık peşindeydi benim kcişD sabret bir gün kaldı dedim zor kurtuldum DD ama ona en güzl düğün hediyesini düğün günü verdim DD regl oldum hahahahah çıldırdı adam D
aynenöyleDDD 6 yıl flörtt 1 yıl nişanlılık derken zor zaptettik daha fazla olmayacaktı DDDDDD
düğünden bir gün önceisne kadar yaramazlık peşindeydi benim kcişD sabret bir gün kaldı dedim zor kurtuldum DD ama ona en güzl düğün hediyesini düğün günü verdim DD regl oldum hahahahah çıldırdı adam D
Yok canim netten herhangi bir resim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?