2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inş. çokgüzel biryer çıkarrhiç sıkıntı çekzsinizz canımm, 5 ay kısa sürede geçer inş sen bebişinle ilgilenirken o sana arkadaş olurkenbir bakmışsınız zaman geçivermiş olucak inş.

düşünme boşverrrrr aman herşey olacğaına varıyor inan sen kendiniiii sıkıntıya sokmaaaa değmiyor

suksukcummm şeker yüklemen yaklaşmış bnmde haftaya.. çok sıkıntı yapıorum inş kötü şeyler duymayız.. bu arada ya bnm göbeğim küçük yawww. kilom normal aslında yani hamile kaldığımdan beri 6 kilo aldım ama ben daha büyüsün istiyorum millet artık sormasın hamile misin die direkt hamilesiniz hayırlı olsun desinler dimi ama yaaaa

amin kuzum Allah hepimize kolaylık versin gitse zor gitmese ayrı zor ama sen söyleynce kendimi gördüm okadar pişmanımki nişanlıyken gitmediğine anlatamam yani...

eskiden askerlik yapmayana kız vemezlermiş ne güzel büyüklermiş babamı çatsam askelrik yapmayana ne diye kız verdin diye hehehe

kıızlaar keşke evlenmeden önce askerlik işini hallettirseydiniz biz öle yaptık 9 sene üstüne bide 6 ay askerlik için bekledik ama olsun geride kaldı yaaa şükür..

akıllı insanın hlai bir başka oluyorrrr seni tebrik ediyorum kendimede kocaman bir oh olsun çekiyorumDD

ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..

biz de eşimle 5 tane falan listeledik. henüz karar vermedik. bu etraftakiler insanı sinir ederler. boşu boşuna kafama takarım bi kaç bişey var aklımızda ama net değil deyip konuyu kapatıyorum

merhaba canım, benmde busabah oldu yukleme testi, sonucları 1 saat snra laıcam, hayırlısıyla inşallah..
iyi hberler alırız umarım, bende beklıyorum merkla..
bugun ıtıbarıyle tam 6 kılo 800 gr almısım, benmde göbegım küçüktü banada 10 gundür hamılemısın diyolar, yenı belırgınleşti, saklanıyo herhlde kuzular,, aynı durumdayız demekkı:)))

seni ısırırırım:)))))
ne güzel işteeeee sorsunlarr biraz kilo almışınız göbek yapmışsınızz aaaa o göbek değil bebek diyip oturtmak daha zevkli DDDD
kiki

evet canm hayırlısını istedisek sonucada elhamdulillah dicez mecbur....ama öle yaya gitsin gelsin hem askerlik yapma hem otobüse binme öleee yoookk

Kocalarımız yüzünden

aynenöyleDDD 6 yıl flörtt 1 yıl nişanlılık derken zor zaptettik daha fazla olmayacaktıDDDDDD
düğünden bir gün önceisne kadar yaramazlık peşindeydi benim kciş D sabret bir gün kaldı dedim zor kurtuldumDD ama ona en güzl düğün hediyesini düğün günü verdimDD regl oldum hahahahah çıldırdı adamD

Son düzenleme:

aynen

Aynen Çok güzel hediye olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…