2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

seni ısırırırım:)))))
ne güzel işteeeee sorsunlarr biraz kilo almışınız göbek yapmışsınızz aaaa o göbek değil bebek diyip oturtmak daha zevkli DDDD
kiki

:))) ya öle tabi oturtmak zevkli ama ben göbişimle sevsinler beni ilgilensinler istiyorum ... zaten ne kaldı şurda azıcık şımaralım ama dimi

ayy kızlarrr yarınnnn hamileilik takvimindeee 80 leri göreceğim inş.ay ayçok heycanlandım

benım kızımın ısmı populerlıkte 2 sıradymıss

slm hanımlarr nasılsınız şeker yüklemeleri yapılıyo galiba ben geçen hafta yaptırdım berbat bişeydi o şekerli su ama sonuç güzel çıktı şükür bu haftysa çok telaşım var oğlumun 1 yaş doğum gününü kutluycaz inşş pasta börek temizlik şimdiden belim kopuyoo ama olsun oğluma değer kızımsa daha güçlü tekme atmaya başladı ayakları göbeğimin üstünde ayaklarını çok net hissediyorum yaramaz kızımın bizden haberler böyle sizler nasılsınız

hg cnm ıyız bızde benım yaramaz kızımda bugun cok sert vuruoo annesınnee aama ben ayaklarımı poposumu anlayamıyorumm.. allah yardımcın olsun canımm bebegın daha kucukmuss ıkız gıbı buyucekler masallahhh..darısı basıma dıyemıycemm cunkı bnde o cesaret yok tek basımaa bakıcam yarddımcım olmadıgı ıcınn sımdılık 2 cocukk raftaa..

ayy kızlarrr yarınnnn hamileilik takvimindeee 80 leri göreceğim inş.ay ayçok heycanlandım

Zaman çabucak geçse dimi

Hoşgeldin doğum gününü kutlu olsun oğlunun

amaaann bacım hiç deme adamlarıda o kadar beklettik seninki fena olmuş benimde tam düğüne denk geliyodu hap kullandım geciktirici bu kadar sene bekledi daha beklemesin die düğün gecesi kızdırdılar beni arkadaşları ailesi oturdu kalkmak bilmedi bende bıraktım hapı yawrum öle daha fena oldu daha noldunu anlayamadan

slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:

ay ikiz mii:))))) maşallah canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bayılıyorum ikizlere.oğlumda çok yaramaz uykudan uyandırıyor beni.hatta bazen babasına sarılınca onunda kolunu,karnını tekmeliyor.yirim ben onların miniş miniş ayacıklarını

oy oy maşallah birinin doğum gününde ikinci göbişte aslında bende düşünüyom acaba doğumdan sonra korunmasammı hiç öle büyüseler birinde zorlukları bitirdikten sonra başa sarmak dahmı güç olur die artık sen paylaşırsın bizimle nasıl olduğunu daha sonra... bende bugün yaptırdım ama hazır bi şişe verdiler eczaneden hiçte şerbet gibi diildi

geçen gün eşim furkan doğsun bir iki yıl sonra bi tane daha yaparız nasılsa gebeliğin çok rahat geçiyor diyor. zengin olsam işi bıraksam çocuklarıma baksam keşkeee

slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:

canım keşke yardımcı olabilsek ama biz daha 20 li haftalarımızdayız yalnış yerde cvp arıyon nisan veya mayıs annelerine sorsan birileri varsa tabi

sancı aralıklarına dikkat et. saat tut.kaç dk da bir geliyor sancıların. ve doktoru arayıp kaç dk da bir sancılarının olduğunu söyle ne yapman gerektiğini sor. panik yapmamaya çalış.

:))) ya öle tabi oturtmak zevkli ama ben göbişimle sevsinler beni ilgilensinler istiyorum ... zaten ne kaldı şurda azıcık şımaralım ama dimi

hehehe:)) ozaman sana mutfağın yolunu gösteriyorummm hayatım dilediğincee ye bizim yeirmizede yeeeeeeeeeeeeeeeeee mayalı çörekler poğaçalar falan ay ay lütfen yeeee

yok kız ikiz değil oğlumun 1 yaş doğum gününü kutlıycaz perşembe günü e biz elimizi çabuk tuttuk hemen arkasından kızım geldi evet ya bence kızlar daha hareketlii bilginizolsuuun

canım bi doğum yap sonraa tövbeeee diyceksn kaza olunca mecburiyet oluyo daha oğlum bebek aslında bi bilsen neler çekiyorum evde onun peşinden koşuyorum hep 10 kiloyu sürekli kucağımda taşıyorum ayyyy daha anlatsam anlatacak o kadar şey varkii ama olsun Rabbim böyle istedi sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum ben çektğime razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…