2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay ay maşallahh sana 1 yaşında bebişin varr diğer bıdıktaa yoldaaa
:)) süpersin kuzum.

merhabalar güzl anneler. bi geçmiş yaptım geldim..
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
ayy kızlar göbüşleriniz çook tatlı maşallaaahh
kontrole giden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşallah değerleriniz normal çıkar.
biz oğlumla sabaha kadar ara ara uyuduk ayaklarını ciğerlerimemi yaasladı ne nefes alamadım yaa birde çok fena gazım vardı çıkmayınca çok sıkıntı verdi artık eşimi kaldıracaktım hastaneye gidelim diye ama çook şükür uykuya daldım dda geçti ya o kadar korktum ki bişey mi oldu diye mahvoldum yaa daha kontrolede bir hafta var off off kasıklarımda çok ağrıyo

merhabalar güzl anneler. bi geçmiş yaptım geldim..
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
ayy kızlar göbüşleriniz çook tatlı maşallaaahh
kontrole giden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşallah değerleriniz normal çıkar.
biz oğlumla sabaha kadar ara ara uyuduk ayaklarını ciğerlerimemi yaasladı ne nefes alamadım yaa birde çok fena gazım vardı çıkmayınca çok sıkıntı verdi artık eşimi kaldıracaktım hastaneye gidelim diye ama çook şükür uykuya daldım dda geçti ya o kadar korktum ki bişey mi oldu diye mahvoldum yaa daha kontrolede bir hafta var off off kasıklarımda çok ağrıyo

artık büyüdüler canım 2. gebelikde daha çok ayırtediliyo başı ayağı eli mesela benmkinin başı aşağıda elleriyle alt taraflarımı gıdıklıyo anlıyorum yani ama emirde hiç bilmezdim hoş oğlum çok hareketli değildi dışarı çıkınca hareketlendi
Zaman çabucak geçse dimi

Hoşgeldin doğum gününü kutlu olsun oğlunun
sağol canım darısı da sizin bebeklere inşşş
slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:

canım inşş bi sorun çıkmaz şükür 34 haftalık olmuşsunuz inş bir iki hafta daha dayanır bizim 2011 haziran bebeklerndn bi arkadaş yanlış hatırlamıyosam 30 haftalıkken doğum yapmıştı ve 1 yaş doğum gününü kutladılar çok şükür bebeği çok iyi inş seninde iyi olucaktır

bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu

doktorum her gittiğimde rahim duvarı kalınlığını ölçüyo ve erken doğum riskin yok diyo. ikiz bekleyenler dışında forumda erken doğum riski olan yok diye biliyorum ama yanlış biliyo olabiilirim:44::44:

bende korkuyorum erken doğumdan.en son gittiğimde öle bişey demedi doktorum ama daha 24.haftalardayım.zaten bu aralar başlıyormuş erken doğum belirtileri falan.Allah.ım sen koru yarabbim.2 hafta var daha kontrolüme.

kızlarr aybukem vardı erken doğuracaktı sonra şükürki doğmadı sonra nasıl oldu ben uzun zamandır yoktum burda merak ettim

kızlar benim bir sorunum var:)))

şimdi ben bebek arabasını yapamam öyle güçlü kuvvetli bir hatun değilim. yani onu indirip kaldıramam. atıyorum gezmeye gitsem o arabayla ölürüm:)) sağlık ocağına gidilecek ya da diyelim acil bir yere gidilecek. her zaman yanımda biri olmayacak. ben o arabylainip binemem ki otobüslere falan bir de çanta falan olacak tabii.

kanguru alayım dedim hafta sonu araştırdım sağlıklı değil falan dediler. ama bana çok iyi geliyor kanguruyla taşımak. sanki daha kolay...bilgisi olan var mı???

ben kanguru aldım cnm.valla sağlıklımı değilmi bilmiyorum bilmeden aldım.çok hoşuma gidiyor öle görüyordum.herzaman değil zaten arada kullanırsak bişey olmaz heralde cnm.

inş ii çıkar sonuçlarımız ama ben hemen alamam bide şeker pek sevmem yaa çıkmaz bende die düşünüyom yani inş öle olur... benim uykularımda çok düzensizleşti dün gece 12 de yattım uyuyamadım 1 de kaktım tekrar 2 de yatınca uyumuşum kasık ağrımda geçen hafta çok oldu canım hep yattım sonra dayanamadım doktora gittim iisin kızında ii diince geçti bütün ağrılarım

ayy benimde tatlıyla aram yoktur öyle arada çook canım isterse ancak onuda çok yemem ben 3 hafta önce yaptırdım açlık 78 toklukda 90 falan çıktı

canım baston tipi al sende inanki çok rahat oluyo bebek arabası zaten bizim bebekler kış bebeği olucak öyle bebek arabasıyla çokdaa dışarı çıkılmaz ama 8-9 aylık olunca yaz gelicek inşş ozaman gerek duyucaksın inan bana

bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu

canım baştan beri hiç öle bişe demedi doktorum hatta bu ay çok aşada vuruyo die tedirgindim ama ayakları aşada rahim çok normal dedi sende bi sıkıntı olmadan doldurursun zamanını inş hepimiz zamanı gelince sağlıkla doğurcaz rabbimin izniyle

kızlar birde ben erkek bebeklerde kangurunun zararlı olduğunu duydum. bende araba alacağım zaten bebek arabasıyla otobüse falan binmem yaa yakın mesafelere gideriz oğluşumla...

ben kanguru aldım cnm.valla sağlıklımı değilmi bilmiyorum bilmeden aldım.çok hoşuma gidiyor öle görüyordum.herzaman değil zaten arada kullanırsak bişey olmaz heralde cnm.
bilmiyorum ki bana da kullanışlı geliyor yani ne bileyim alışverişte falan mesela

kuznimde baston çok rahat oluyor diyor bastonlara da bir bakayım

ayy benimde tatlıyla aram yoktur öyle arada çook canım isterse ancak onuda çok yemem ben 3 hafta önce yaptırdım açlık 78 toklukda 90 falan çıktı

benimde yediğim tek şekerli şey arada bir dondurma çayda bile senelerdr şeker kullanmam ondan hiç endişeli diilim ama yinede belli olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…