slm hanımlarr nasılsınız şeker yüklemeleri yapılıyo galiba ben geçen hafta yaptırdım berbat bişeydi o şekerli su ama sonuç güzel çıktı şükür bu haftysa çok telaşım var oğlumun 1 yaş doğum gününü kutluycaz inşş pasta börek temizlik şimdiden belim kopuyoo ama olsun oğluma değer kızımsa daha güçlü tekme atmaya başladı ayakları göbeğimin üstünde ayaklarını çok net hissediyorum yaramaz kızımın bizden haberler böyle sizler nasılsınız
bende 99 dusucemm 2 rakamlaraa ayy negusell
yok kız ikiz değil oğlumun 1 yaş doğum gününü kutlıycaz perşembe günü e biz elimizi çabuk tuttuk hemen arkasından kızım geldi evet ya bence kızlar daha hareketlii bilginizolsuuun
çaktırma şekerim sonradan farkettim.:78: allah minişlerini bağışlasın.
artık büyüdüler canım 2. gebelikde daha çok ayırtediliyo başı ayağı eli mesela benmkinin başı aşağıda elleriyle alt taraflarımı gıdıklıyo anlıyorum yani ama emirde hiç bilmezdim hoş oğlum çok hareketli değildi dışarı çıkınca hareketlendihg cnm ıyız bızde benım yaramaz kızımda bugun cok sert vuruoo annesınnee aama ben ayaklarımı poposumu anlayamıyorumm.. allah yardımcın olsun canımm bebegın daha kucukmuss ıkız gıbı buyucekler masallahhh..darısı basıma dıyemıycemm cunkı bnde o cesaret yok tek basımaa bakıcam yarddımcım olmadıgı ıcınn sımdılık 2 cocukk raftaa..
sağol canım darısı da sizin bebeklere inşşşZaman çabucak geçse dimi
Hoşgeldin doğum gününü kutlu olsun oğlunun
slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:
bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu
kızlar benim bir sorunum var:)))
şimdi ben bebek arabasını yapamamöyle güçlü kuvvetli bir hatun değilim. yani onu indirip kaldıramam. atıyorum gezmeye gitsem o arabayla ölürüm:)) sağlık ocağına gidilecek ya da diyelim acil bir yere gidilecek. her zaman yanımda biri olmayacak. ben o arabylainip binemem ki otobüslere falan bir de çanta falan olacak tabii.
kanguru alayım dedim hafta sonu araştırdım sağlıklı değil falan dediler. ama bana çok iyi geliyor kanguruyla taşımak. sanki daha kolay...bilgisi olan var mı???
merhabalar güzl anneler. bi geçmiş yaptım geldim..
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
ayy kızlar göbüşleriniz çook tatlı maşallaaahh
kontrole giden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşallah değerleriniz normal çıkar.
biz oğlumla sabaha kadar ara ara uyuduk ayaklarını ciğerlerimemi yaasladı ne nefes alamadım yaa birde çok fena gazım vardı çıkmayınca çok sıkıntı verdi artık eşimi kaldıracaktım hastaneye gidelim diye ama çook şükür uykuya daldım dda geçti ya o kadar korktum ki bişey mi oldu diye mahvoldum yaa daha kontrolede bir hafta var off off kasıklarımda çok ağrıyo
inş ii çıkar sonuçlarımız ama ben hemen alamam bide şeker pek sevmem yaa çıkmaz bende die düşünüyom yani inş öle olur... benim uykularımda çok düzensizleşti dün gece 12 de yattım uyuyamadım 1 de kaktım tekrar 2 de yatınca uyumuşum kasık ağrımda geçen hafta çok oldu canım hep yattım sonra dayanamadım doktora gittim iisin kızında ii diince geçti bütün ağrılarım
kızlar benim bir sorunum var:)))
şimdi ben bebek arabasını yapamamöyle güçlü kuvvetli bir hatun değilim. yani onu indirip kaldıramam. atıyorum gezmeye gitsem o arabayla ölürüm:)) sağlık ocağına gidilecek ya da diyelim acil bir yere gidilecek. her zaman yanımda biri olmayacak. ben o arabylainip binemem ki otobüslere falan bir de çanta falan olacak tabii.
kanguru alayım dedim hafta sonu araştırdım sağlıklı değil falan dediler. ama bana çok iyi geliyor kanguruyla taşımak. sanki daha kolay...bilgisi olan var mı???
bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu
bilmiyorum ki bana da kullanışlı geliyor yani ne bileyim alışverişte falan meselaben kanguru aldım cnm.valla sağlıklımı değilmi bilmiyorum bilmeden aldım.çok hoşuma gidiyor öle görüyordum.herzaman değil zaten arada kullanırsak bişey olmaz heralde cnm.
canım baston tipi al sende inanki çok rahat oluyo bebek arabası zaten bizim bebekler kış bebeği olucak öyle bebek arabasıyla çokdaa dışarı çıkılmaz ama 8-9 aylık olunca yaz gelicek inşş ozaman gerek duyucaksın inan bana
ayy benimde tatlıyla aram yoktur öyle arada çook canım isterse ancak onuda çok yemem ben 3 hafta önce yaptırdım açlık 78 toklukda 90 falan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?