kızlar birde ben erkek bebeklerde kangurunun zararlı olduğunu duydum. bende araba alacağım zaten bebek arabasıyla otobüse falan binmem yaa yakın mesafelere gideriz oğluşumla...
benimde yediğim tek şekerli şey arada bir dondurma çayda bile senelerdr şeker kullanmam ondan hiç endişeli diilim ama yinede belli olmaz tabi
bende 99 dusucemm 2 rakamlaraa ayy negusell
valla kanguru baston hiç bilmiyom nedir daha araştırmadım araba bile bakmadım henüz çünkü anca bi sene sonrasının ihtiyacı kış gün el kadar bebeye napcaz arabayı die düşünüyom
merhabalar güzl anneler. bi geçmiş yaptım geldim..
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
ayy kızlar göbüşleriniz çook tatlı maşallaaahh
kontrole giden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşallah değerleriniz normal çıkar.
biz oğlumla sabaha kadar ara ara uyuduk ayaklarını ciğerlerimemi yaasladı ne nefes alamadım yaa birde çok fena gazım vardı çıkmayınca çok sıkıntı verdi artık eşimi kaldıracaktım hastaneye gidelim diye ama çook şükür uykuya daldım dda geçti ya o kadar korktum ki bişey mi oldu diye mahvoldum yaa daha kontrolede bir hafta var off off kasıklarımda çok ağrıyo
bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu
evet evett maşallahhh :) çok güzel darısıdaa daha az zamanlar görmeye inş.
kızlarr aybukem vardı erken doğuracaktı sonra şükürki doğmadı sonra nasıl oldu ben uzun zamandır yoktum burda merak ettim
ahh kıyamam geçmiş olsunnn artık zor dönemelrdeyiz beibşelr büyüdükçe böylee sıkıntılaırmız olacak maalesef
kızzz 77 güne nasıl düşürüdn merak ettimmmhaaa bu arada şimdi size bakıp hesap yaptım beniim tam 77 günüm kalmış yani 2 buçuk ayy çokaz kalmış yahuuu
kızlar benim bir sorunum var:)))
şimdi ben bebek arabasını yapamamöyle güçlü kuvvetli bir hatun değilim. yani onu indirip kaldıramam. atıyorum gezmeye gitsem o arabayla ölürüm:)) sağlık ocağına gidilecek ya da diyelim acil bir yere gidilecek. her zaman yanımda biri olmayacak. ben o arabylainip binemem ki otobüslere falan bir de çanta falan olacak tabii.
kanguru alayım dedim hafta sonu araştırdım sağlıklı değil falan dediler. ama bana çok iyi geliyor kanguruyla taşımak. sanki daha kolay...bilgisi olan var mı???
ayy şaka gibi yaa daha doktorun 6 hafta 3 günlük gebesiniz dediği dün gibi yaa şimdi ise sadece 91 gün kalmış ayy ALLAHIM MAŞALLAH hepimize yaa İNŞALLAH yaklaşık 3 ay sonra bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız ALLAHIM o günleri göstersin hepimizede...
sağol canım yaa. ilk topiğe girdiğimde benim hiç göbüşüm yok demiştim bi arkadaş yanılmıyosam suksukbüyüyünce göbüşü nereye koyacağını bilemeyeceksin demişti o günler geldi galiba hehe nereye koysam olmuyo soluma yata yata baldırım çürüyecek yaa ağrılarla uyanıyorum bazen..
canım 3 numara güzel bence...
bir ay sonrada kıyafetlerini yıkar ütüler hazırlarız bebişlerimizin sonrada sağ salim doğarlar ayy doğunca kesin ağlarım ben yaaa mutluluktaanaynen benimde kulaklaırmda nasıl ağlamıştım çift çizgiyi görünceDDDD
amin aminnnnn:)))
heycanlanıyorum düşündükçeeee:))))
selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)
selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)
evett gerçektenn nereye koyacğaımızı şaşırdık:))))
ben çok deliksiz uyku uyuyanlardandım gece wc si bilmezdi, tabiri caizze ölüm uykusuna yatardım şimdi hiç uynamıyorsa 20 defa uyanıyorum sağa sola dönerken kesin uyanıyorum öyle pat diye dönemiyorsun 4 defa falan wv ye kalkıyorumD bu ara gecetekmelemeyede başladı bazen oda uyandırıyor bıdık.
ah bebeğimm seni sçok seviyorummmmm başka hiçbirkimse bnei bukadar uykusuz bırakamazdı sanrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?