2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birde ben erkek bebeklerde kangurunun zararlı olduğunu duydum. bende araba alacağım zaten bebek arabasıyla otobüse falan binmem yaa yakın mesafelere gideriz oğluşumla...

valla kanguru baston hiç bilmiyom nedir daha araştırmadım araba bile bakmadım henüz çünkü anca bi sene sonrasının ihtiyacı kış gün el kadar bebeye napcaz arabayı die düşünüyom

benimde yediğim tek şekerli şey arada bir dondurma çayda bile senelerdr şeker kullanmam ondan hiç endişeli diilim ama yinede belli olmaz tabi

bizim ailede çoook şeker hastası var kuzenlerim teyzelerim dayılarım ama çoookşükür bende düşük bile şeker. ayy inşallah seninde düşük çıkar hatta tüm annelerin düşük çıkar yaa yüksek olması tehlikeli. ALLAHIM hepinize güzel sonuçlar versin inşalllaaaahhh... ne zmn olacak yüklemen..

valla kanguru baston hiç bilmiyom nedir daha araştırmadım araba bile bakmadım henüz çünkü anca bi sene sonrasının ihtiyacı kış gün el kadar bebeye napcaz arabayı die düşünüyom

bende düşünmüyodum ama baby2go nun travel sistemine baktım oto taşıma koltuğu ve bebek arabası 500 tl fiyatı eşimle bana uygun geldi zaten arabayı yazın ancak kullanmaya başlarız hani fiyat uygun diye alacağız yoksa arabayı taaa yaza kadar düşünmüyoduk oto taşıma koltuğuyla idare ederiz diyoduk

ahh kıyamam geçmiş olsunnn artık zor dönemelrdeyiz beibşelr büyüdükçe böylee sıkıntılaırmız olacak maalesef

bende 26 haftalık hamileyim hiç bu forumda doktorun erken doğum riskin var dediği kimse yokmu

ay canım bir arkadaşımız vardııı ama ismini hatırlayamadımmm dr u erken doğum olacğaını söylemiştii onaaa oda soruyordu böyle ama onun bir rahatzılığı vardı snaırım.

evet evett maşallahhh :) çok güzel darısıdaa daha az zamanlar görmeye inş.

ayy şaka gibi yaa daha doktorun 6 hafta 3 günlük gebesiniz dediği dün gibi yaa şimdi ise sadece 91 gün kalmış ayy ALLAHIM MAŞALLAH hepimize yaa İNŞALLAH yaklaşık 3 ay sonra bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız ALLAHIM o günleri göstersin hepimizede...

ahh kıyamam geçmiş olsunnn artık zor dönemelrdeyiz beibşelr büyüdükçe böylee sıkıntılaırmız olacak maalesef

sağol canım yaa. ilk topiğe girdiğimde benim hiç göbüşüm yok demiştim bi arkadaş yanılmıyosam suksuk büyüyünce göbüşü nereye koyacağını bilemeyeceksin demişti o günler geldi galiba hehe nereye koysam olmuyo soluma yata yata baldırım çürüyecek yaa ağrılarla uyanıyorum bazen..

hımss ama kangruyu uzun süre kullanamazsıki bir süre sonraa yine araba ihtiyacın olacak, arabayı araştırıken tek elle açılıp kapanan hafil olanlardan bakacaksın ozaman emin ol problem olmaz.

bayadır giremiyodum geçmiş yapıp çıkıyordum.
aybükem çook çook geçmiş olsun valla okudum yazdıklarını ama cvp veremedim galiba inan çok çok geçmiş olsun doktor çok önemli yaa.

aynen benimde kulaklaırmda nasıl ağlamıştım çift çizgiyi görünceDDDD
amin aminnnnn:)))
heycanlanıyorum düşündükçeeee:))))

selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)

evett gerçektenn nereye koyacğaımızı şaşırdık:))))
ben çok deliksiz uyku uyuyanlardandım gece wc si bilmezdi, tabiri caizze ölüm uykusuna yatardım şimdi hiç uynamıyorsa 20 defa uyanıyorum sağa sola dönerken kesin uyanıyorum öyle pat diye dönemiyorsun 4 defa falan wv ye kalkıyorumD bu ara gecetekmelemeyede başladı bazen oda uyandırıyor bıdık.
ah bebeğimm seni sçok seviyorummmmm başka hiçbirkimse bnei bukadar uykusuz bırakamazdı sanrım.

canım 3 numara güzel bence...
aynen benimde kulaklaırmda nasıl ağlamıştım çift çizgiyi görünceDDDD
amin aminnnnn:)))
heycanlanıyorum düşündükçeeee:))))
bir ay sonrada kıyafetlerini yıkar ütüler hazırlarız bebişlerimizin sonrada sağ salim doğarlar ayy doğunca kesin ağlarım ben yaaa mutluluktaan
selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)

canım bana daha dün bi arkadaşım söyledi onun arkadaşının burnu kocaman olmuş ödemde çok olmuş vücudunda seninde ödemden kaynaklı olabilir..

hımss ben duymuştum son aylarda oluyormuşş D benim daha büyümedi
herkes göbişini çekiyor sende burnunu çek bakalım merak ettim

aynen yaa hatta eşim şaşırıp kalırdı üstünü açıyosun ben örtüyorum hiç farkına varmıyosun derdi tuvalet falan bilmezdim eşimin uykusu çoook hafiftir şimdi ben uyanıp uyanıp duruyorum oda kalkıyo noldu diye soruyo e ne olacak artık sabah dedim e senin karnında değil çocuk rahatsın tabi dedim hiç ummazdım kendimden böyle uykusuz geceler hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…