2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bir ay sonrada kıyafetlerini yıkar ütüler hazırlarız bebişlerimizin sonrada sağ salim doğarlar ayy doğunca kesin ağlarım ben yaaa mutluluktaan

y artık sırada onlar var dimi:)))) yıkanacakk cicleirmi mis giibi kuzucuklarr giyecek.
ah ah inş. inş.

:))))) heheh şikayetçimiisn peki ben değilim çok memnunum halimdennn çok istiyordum bir bebeğim olsun diye 1 sene uğraştım oğlişim için Alals salık versin bütün bebişilereeee, iyi olduklarını bilelim sanırım hepimiz seveek katlaacağız bu duruma

:))))) heheh şikayetçimiisn peki ben değilim çok memnunum halimdennn çok istiyordum bir bebeğim olsun diye 1 sene uğraştım oğlişim için Alals salık versin bütün bebişilereeee, iyi olduklarını bilelim sanırım hepimiz seveek katlaacağız bu duruma

erken doğum iyi bir doktorun gözüyle fark edilir her doktor her kontrolde serviks boyunu ölçmüyorki
bence bu haftalarda doktorunuzdan bu bakıyı talep edin

y artık sırada onlar var dimi:)))) yıkanacakk cicleirmi mis giibi kuzucuklarr giyecek.
ah ah inş. inş.

benim daha o kadar eksik varki oyy oyy temmuzda een geç tamamlamam lazım hepsini ramazandan önce bitirmeliyim annem bi gelse hepsini halledeceğim oğluşum çıplak kalmaz eşyası var çok şükür ama benim sadece bir adet geceliğim var hehe

yok yok hiiç şikayetçi değilim ALLAHIM aratmadan tek seferde verdi oğlumu çook şükür ve genç anne olmanın mutluluğuda var aynı annem gibi genç yaşta anne oluyorum ALLAHIMA aratmadığı için binlerce kez şükrediyorum. tedavi falan mı gördünde olmadı 1 sene. ama şükür ki sanada çok aratmamış ALLAHIM.
benim doktorum her ay bakıyo rahim duvarı kalınlığıma arkadaşın dediği gibi sizde dikkat edin kızlar söyleyin doktorunuza..

hımss ama kangruyu uzun süre kullanamazsıki bir süre sonraa yine araba ihtiyacın olacak, arabayı araştırıken tek elle açılıp kapanan hafil olanlardan bakacaksın ozaman emin ol problem olmaz.
di mi o da var. çok uzun süre kullanılmaz sanırım

ben beyaz hastası olaraktan kesinlikle beyaz diyorum. 1. yani

fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim kızlar ben mağazada katalogtan çok güzel beyaz bir model beğendim aslında..adam en çok sattığımız renk ve model bu dedi.. ama sitede o modelden yoktu.. ona en çok benzeyen bu.. ama annem beyaz çok sade olur dedi.. ben de şüphede kaldım.. sonunda yine beyazda karar kıldımbi de bir soru daha:44: siz beşiklerinizi ne zaman almayı düşünüyosunuz.. ben ramazanın 2. haftası olarak düşünüyorum ama geç mi olur erken mi bilemiyorum

kızlar kızımla aksam süslenip teyzesinin mezuniyet törenine gidecek..ayy İlk defa canlı müzik dinleyecek ayrıca kıyafetimi görseniz göbeğim ayrı totom ayrı çıkıyor çok komik:)

aynen canım aynı durumdayızz tek bir gecelik aldım kendimde okadar

Güneydeki hatunlar nasıl sezonu açtınız mı bu sene nasıl denize giricez bakalım can simidimiz hazır tabi göbişler yeter

Güneydeki hatunlar nasıl sezonu açtınız mı bu sene nasıl denize giricez bakalım can simidimiz hazır tabi göbişler yeter

ewet canım geldi sıcaklar ben açıcağım sezonu da birinin gidip yazlığı temzilemesini bekliorum:):) benim herseyim tamam güneş sütüm mayom bikinim kızımla bol bol yüzüceğiz ayy bikinide giyeceğim göbeğimi gere gere:):)

maşallahh maşallahh okadar güzel bir nimetki bu anlatamam Allah isteyen herekse kolalyıkla nasip etsin inş.
Ben tedavi görmedim canım 4 sene korununcaa dr 1 yıl beklememiz gerekir demişti çokşükürrr tam bir senenin sonunda geldi bıdığımm:).
benim dr rumda bakıyor plesentada yaşlanma yok diyor neyse, suyumuz güzel diyor hehe rrahim ağzında kasılma yok diyor bunları rutin bakıp sesli söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…