bir ay sonrada kıyafetlerini yıkar ütüler hazırlarız bebişlerimizin sonrada sağ salim doğarlar ayy doğunca kesin ağlarım ben yaaa mutluluktaan
aynen yaa hatta eşim şaşırıp kalırdı üstünü açıyosun ben örtüyorum hiç farkına varmıyosun derdi tuvalet falan bilmezdim eşimin uykusu çoook hafiftir şimdi ben uyanıp uyanıp duruyorum oda kalkıyo noldu diye soruyo e ne olacak artık sabah dedim e senin karnında değil çocuk rahatsın tabi dedim hiç ummazdım kendimden böyle uykusuz geceler hehe
aynen yaa hatta eşim şaşırıp kalırdı üstünü açıyosun ben örtüyorum hiç farkına varmıyosun derdi tuvalet falan bilmezdim eşimin uykusu çoook hafiftir şimdi ben uyanıp uyanıp duruyorum oda kalkıyo noldu diye soruyo e ne olacak artık sabah dedim e senin karnında değil çocuk rahatsın tabi dedim hiç ummazdım kendimden böyle uykusuz geceler hehe
y artık sırada onlar var dimi:)))) yıkanacakk cicleirmi mis giibi kuzucuklarr giyecek.
ah ah inş. inş.
:))))) heheh şikayetçimiisn peki ben değilim çok memnunum halimdennn çok istiyordum bir bebeğim olsun diye 1 sene uğraştım oğlişim için Alals salık versin bütün bebişilereeee, iyi olduklarını bilelim sanırım hepimiz seveek katlaacağız bu duruma
hehehe:)) ozaman sana mutfağın yolunu gösteriyorummm hayatım dilediğincee ye bizim yeirmizede yeeeeeeeeeeeeeeeeee mayalı çörekler poğaçalar falanay ay lütfen yeeee
di mi o da var. çok uzun süre kullanılmaz sanırımhımss ama kangruyu uzun süre kullanamazsıki bir süre sonraa yine araba ihtiyacın olacak, arabayı araştırıken tek elle açılıp kapanan hafil olanlardan bakacaksın ozaman emin ol problem olmaz.
hiç gitmeyecek canımmmm
aynen canım aynı durumdayızz tek bir gecelik aldım kendimde okadarbenim daha o kadar eksik varki oyy oyy temmuzda een geç tamamlamam lazım hepsini ramazandan önce bitirmeliyim annem bi gelse hepsini halledeceğim oğluşum çıplak kalmaz eşyası var çok şükür ama benim sadece bir adet geceliğim var hehe
Güneydeki hatunlar nasıl sezonu açtınız mı bu sene nasıl denize giricez bakalım can simidimiz hazır tabi göbişler yeter
yok yok hiiç şikayetçi değilim ALLAHIM aratmadan tek seferde verdi oğlumu çook şükür ve genç anne olmanın mutluluğuda var aynı annem gibi genç yaşta anne oluyorum ALLAHIMA aratmadığı için binlerce kez şükrediyorum. tedavi falan mı gördünde olmadı 1 sene. ama şükür ki sanada çok aratmamış ALLAHIM.
benim doktorum her ay bakıyo rahim duvarı kalınlığıma arkadaşın dediği gibi sizde dikkat edin kızlar söyleyin doktorunuza..
ay evett emniim doğtuktan sonraa dahada çabuk büyüyecekler:)di mi o da var. çok uzun süre kullanılmaz sanırım
canım ya yiyourm sadece bana kilo oluyo çocuğum çok seçici sanırsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?