fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim kızlarben mağazada katalogtan çok güzel beyaz bir model beğendim aslında..adam en çok sattığımız renk ve model bu dedi.. ama sitede o modelden yoktu.. ona en çok benzeyen bu.. ama annem beyaz çok sade olur dedi.. ben de şüphede kaldım.. sonunda yine beyazda karar kıldım bi de bir soru daha:44: siz beşiklerinizi ne zaman almayı düşünüyosunuz.. ben ramazanın 2. haftası olarak düşünüyorum ama geç mi olur erken mi bilemiyorum
hee ben kısadonemle karıstrdım canm ya ne guzel ıste hep yanınızda
kızlar kızımla aksam süslenip teyzesinin mezuniyet törenine gidecek..ayy İlk defa canlı müzik dinleyecek ayrıca kıyafetimi görseniz göbeğim ayrı totom ayrı çıkıyor çok komik:)
maşallahh maşallahh okadar güzel bir nimetki bu anlatamam Allah isteyen herekse kolalyıkla nasip etsin inş.
Ben tedavi görmedim canım 4 sene korununcaa dr 1 yıl beklememiz gerekir demişti çokşükürrr tam bir senenin sonunda geldi bıdığımm:).
benim dr rumda bakıyor plesentada yaşlanma yok diyor neyse, suyumuz güzel diyor hehe rrahim ağzında kasılma yok diyor bunları rutin bakıp sesli söylüyor.
Güneydeki hatunlar nasıl sezonu açtınız mı bu sene nasıl denize giricez bakalım can simidimiz hazır tabi göbişler yeter
benım bıldıgım kadarıyla yok cnm..slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:
gecmıs olsun cnımmmerhabalar güzl anneler. bi geçmiş yaptım geldim..
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
ayy kızlar göbüşleriniz çook tatlı maşallaaahh
kontrole giden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşallah değerleriniz normal çıkar.
biz oğlumla sabaha kadar ara ara uyuduk ayaklarını ciğerlerimemi yaasladı ne nefes alamadım yaa birde çok fena gazım vardı çıkmayınca çok sıkıntı verdi artık eşimi kaldıracaktım hastaneye gidelim diye ama çook şükür uykuya daldım dda geçti ya o kadar korktum ki bişey mi oldu diye mahvoldum yaa daha kontrolede bir hafta var off off kasıklarımda çok ağrıyo
sağol canım yaa. ilk topiğe girdiğimde benim hiç göbüşüm yok demiştim bi arkadaş yanılmıyosam suksukbüyüyünce göbüşü nereye koyacağını bilemeyeceksin demişti o günler geldi galiba hehe nereye koysam olmuyo soluma yata yata baldırım çürüyecek yaa ağrılarla uyanıyorum bazen..
hımsss bence gayet hoş olurrr hem beyaza her türlü nevresim takımını kullanırsınnn :) ozaman renklenir odan halıda öylee.perdede öyle.
biz beşiğmizi 5.ayda aldık hemen ekleyeyimEki Görüntüle 436791
ewet canım geldi sıcaklar ben açıcağım sezonu da birinin gidip yazlığı temzilemesini bekliorum:):) benim herseyim tamam güneş sütüm mayom bikinim kızımla bol bol yüzüceğiz ayy bikinide giyeceğim göbeğimi gere gere:):)
Güneydeki hatunlar nasıl sezonu açtınız mı bu sene nasıl denize giricez bakalım can simidimiz hazır tabi göbişler yeter
kızzz 77 güne nasıl düşürüdn merak ettimmm
benim sabah oldu canm yüklemem ama almadım sonucu alırım bi arabizim ailede çoook şeker hastası var kuzenlerim teyzelerim dayılarım ama çoookşükür bende düşük bile şeker. ayy inşallah seninde düşük çıkar hatta tüm annelerin düşük çıkar yaa yüksek olması tehlikeli. ALLAHIM hepinize güzel sonuçlar versin inşalllaaaahhh... ne zmn olacak yüklemen..
selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)
ayyy o iş varya herşey hazır ama çok üşeniyorum o kücücük şeler nasıl yıkanıp ütülencek:26:y artık sırada onlar var dimi:)))) yıkanacakk cicleirmi mis giibi kuzucuklarr giyecek.
ah ah inş. inş.
bende 5 ay uğraştım ama az daha kafayı yiyodum dahada yeni evliyim ama çoook çocuk istiyodum napim bide korktum olmıcakmı die halbuki 5 ay yanimaşallahh maşallahh okadar güzel bir nimetki bu anlatamam Allah isteyen herekse kolalyıkla nasip etsin inş.
Ben tedavi görmedim canım 4 sene korununcaa dr 1 yıl beklememiz gerekir demişti çokşükürrr tam bir senenin sonunda geldi bıdığımm:).
benim dr rumda bakıyor plesentada yaşlanma yok diyor neyse, suyumuz güzel diyor hehe rrahim ağzında kasılma yok diyor bunları rutin bakıp sesli söylüyor.
ellerimde uyuşma bendede var canım gece kütük gibi elle uyanıyom sorunca burayada yaz olurmu hatta ben sık girmiyom bana özelden yazablrsen eğer bi sebebi varsa tabikızlar ben az sonra doktora gidicem. sağ elim çok uyuşuyo geceleri , bana şans dileyin de bişi çıkmasın.
10 dk.da 10 kez hareket etmesi bana biraz fazla geldi, yani dk.da 1 hareket yapması anlamına geliyor ki buda imkansız , çocuk hiç mi uyumayacakbana doktorumun söylediği 1 gün boyunca 20 kez hareket ediyorsa sorun yok demekmiş. benim oğluşta genelde gündüzleri durgun ama akşam saatlerinde coşuyor birde genelde 2 saatlik periyodlarla uyuyup uyanırlarmış ,ortalama olarak tabi.
valla banada fazla geldiçocuk dakka başı hareket edecek değilya yeri gelecek uyuyacak ee yeri geliyo ayakları dışa değilde iç tarafa dönük oluyo o zaman hissetmeyebiliyosun tekmeleri yani kafaya takmayı bırakmak gerek kızlar bebişlerimizinde belli ruh halleri var her gün hareketli olmayabilirler demi..
Hepimiz aynıyız demek ki bend ebugün saydım :) Benimki de şu bi kaç gün hareketsiz demek ki onların da bir bildikleri var :)
hadi kızım vursana diyorum hiiiç oralı değil. Sadece sola doğru yatmamız sevmiyor herhalde ne zaman sola dönsem çat ut vuruyo dönüyorum susuyor :)
Bu arad adaşmışız
slm annişler,
dün doktora gittik biz, oğlum 750 gr. ve 30 cm olmuş
sürekli ağzını açıp kapatıyordu, yutkunuyormuş, doktor teyzesi çok obur olacak galiba dedi
çok güzel profil pozu verdi bize ekleyeyim bakın
diimiii bebişim
aaaa bnm bebişim burdaymışşşşş..... bende kaptırdım gidiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?