2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hımsss bence gayet hoş olurrr hem beyaza her türlü nevresim takımını kullanırsınnn :) ozaman renklenir odan halıda öylee.perdede öyle.

biz beşiğmizi 5.ayda aldık hemen ekleyeyim

kızlar kızımla aksam süslenip teyzesinin mezuniyet törenine gidecek..ayy İlk defa canlı müzik dinleyecek ayrıca kıyafetimi görseniz göbeğim ayrı totom ayrı çıkıyor çok komik:)

bizlerin öyleee:)))))
ay çok hoşlarına gidiyorrr benim minik pek sevmişti en sonki canlı müzik olayımızı

doktor bakımından şanslıyız sanırım hehe. ayy bir hafta var benim kontrole inşallah yine herşey normal çıkar bakalım oğluşum ne kadar büyümüş çoook özledim onuu

kızlar ben az sonra doktora gidicem. sağ elim çok uyuşuyo geceleri , bana şans dileyin de bişi çıkmasın.

slm kızlar ben 34 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var ve suan sancılarım basladı geceden berı benım haftalarımda dogum yapan arkadaslar varmı:26::26::26::26::26::26:
benım bıldıgım kadarıyla yok cnm..
gecmıs olsun cnımm

1 numara bence beyazı cok severımm dee

hayırlı olsun cnm ne kadar tatlı bişey bu yaa ne alaka anlamadım ama görünce aklıma karpuz geldi bizim tayin meselemiz olduğu için oda yapamicaz malesef.. o yüzden en azından beşiğimiz uyku setimiz falan içime iyice sinsin istiyorum

yaa ben ne giyeceğimi düşünüyorum küçük bir şehirdeyim malum bazı şeylere biraz daha dikkat etmek gerekiyor,bikini giymem sanırım bu yaz hamile mayosu olayına hic girmeyelim puset alırım o paraya 50 beden mayo alsam nasıl olur sizce

benim sabah oldu canm yüklemem ama almadım sonucu alırım bi ara
selam kızlaar, artık pek sık giremiyorum o yüzden çok görüşemiyoruz. ya benim burnum kocaman oldu, niye öyle oldu anlamadım :) sizde de var mı burun büyümesi :)

yaaa benimde bazı sabahlar uyandığımda öle oluyo bütün vücudum ve burnum şiş

y artık sırada onlar var dimi:)))) yıkanacakk cicleirmi mis giibi kuzucuklarr giyecek.
ah ah inş. inş.
ayyy o iş varya herşey hazır ama çok üşeniyorum o kücücük şeler nasıl yıkanıp ütülencek:26:

bende 5 ay uğraştım ama az daha kafayı yiyodum dahada yeni evliyim ama çoook çocuk istiyodum napim bide korktum olmıcakmı die halbuki 5 ay yani
kızlar ben az sonra doktora gidicem. sağ elim çok uyuşuyo geceleri , bana şans dileyin de bişi çıkmasın.
ellerimde uyuşma bendede var canım gece kütük gibi elle uyanıyom sorunca burayada yaz olurmu hatta ben sık girmiyom bana özelden yazablrsen eğer bi sebebi varsa tabi

valla banada fazla geldi çocuk dakka başı hareket edecek değilya yeri gelecek uyuyacak ee yeri geliyo ayakları dışa değilde iç tarafa dönük oluyo o zaman hissetmeyebiliyosun tekmeleri yani kafaya takmayı bırakmak gerek kızlar bebişlerimizinde belli ruh halleri var her gün hareketli olmayabilirler demi..

diimiii bebişim

valla keyiflerine göre davranıyolar cnm biz pek ilgilendirmiyoruz onları galiba kafalarına göre takılıyolar bende sesleniyorum kızım ne yapıyosun oynasana die hiç tık yok sesimi kesiyorum o zaman başlıyo terbiyesiz oynamaya:) bile elimi karnıma koyduğumda vuruyo hemen... genelde bebekler sola dönünce hareket etmeye başlarmış cnm hatta uzmanlar diyo hareket hissetmezsniz biraz tatlı bişeler yiyin solunuza dönün diye senin ismin esilamı tatlım benim nick adım o gerçek adım hilal... kızıma esila koymayı düşünüyodum bi ara sonra vazgeçtim yağmur ela ya karar verdim

maşallah tatlım oğluşuna çok tatlı yerim onu ben... kilo konusundada tebrikler ayrıca bende 61 ile hamile kaldım şuan 65 im yani bende 4 kilo almışım ama deli gibi iştahım açıldı yaaa sürekli açım inş şu 3 ay içinde çok kilo almam

aaaa bnm bebişim burdaymışşşşş..... bende kaptırdım gidiyom valla

bende anladım bekliyom geçmişi bırakıp bugüne ne zaman dönck tatlım napıyon canm nasıl gidiyo geçen muaynem var demiştin baktım baktım bi haber bulamadım gittinmi balım naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…