amiinnn tatlım amiiinn meleklerimizi bir sağa sağlim alsak kucağımıza başka birşey istemiyorum sende takma kafana benimkide 550 gr:))) 6. aydayız artık... 7 ay bittikten sonra birden alırlarmış... bir gerilik olsa doktorun söylerdi canım benim sıkma sende canını...
kızlar ben az sonra doktora gidicem. sağ elim çok uyuşuyo geceleri , bana şans dileyin de bişi çıkmasın.
Hayırlısı olsun canım üzülme benim eşim daha gitmedi bebeğimle bekleyeceğiz eşimi 5 ay çok zor olucak
bende anladım bekliyom geçmişi bırakıp bugüne ne zaman dönck tatlımnapıyon canm nasıl gidiyo geçen muaynem var demiştin baktım baktım bi haber bulamadım gittinmi balım naptın
haha sonunda döndüm fıstıkım bugüne:) gittim tatlım her hangi bi sorun yok sadece 1 hafta geriden geliyo işte ama diğer yerlerinde hiç bi problem yok dedi doktor .. kalbini falan inceledi kemik ölçümlerini yaptı herşey normal dedi işte bu ayda şeker yüklemem yapılacak kısmetse inş bi sorun çıkmaz ... sıcaklarla aram pek ii değil tansiyonum düşüyo sıcağa çıkınca iyiki kıyafetleri almışım diyorum önceden yoksa bu sıcakta asla çıkıp alamazdım bişey öle işte kuzu en son gittiğimde 23 haftalıktı kızım işte 528 gr dı.. hergün 2-3 bardak süt içiyorum bu haftalarda kemikleri gelişiyo bebişlerimizin bol kalsiyum almamaız gerekiyo bide bende kramplar başladı ayaklarıma kramp giriyo magnezyum verdi doktor onu kullanıyorum şimdi ayyy çok konuştum ayolsende ne var ne yok bitanem... pembe dötlüm iyimi yerim onu ben
gecmıs olsun canımmm ıns bıdahaaolmazzzz
Kundera çok geçmiş olsun sana canım ya , inşALLAH gelmiş geçmiş olur bir daha böyle bir şey yaşamazsın
ne 47 miii, canım çok geçmiş olsunn ben geçen yaz lökasit nedeniyle hastanelik olmuştum gittiğimde hastaneye gittiğimde sıtma gibi üşüme tutmuştu tir tir titriyordum ve devamlı midem bulanıyor çıkarıyordum doktor anlamayınca idrar tahlili yaalım dedi. ve normalde 3-4 olması gereken değer sende 8 dedi kurutmak için antibiyotik verdi. cnm bol boll su içç idrar yollarının en büyük şifası bol su ama 47 ye çok üzüldüm
kundera çook çook geçmiş olsun yaa inş. atlatırsın hemen.
bende bu sabah şeker yüklememi oldum burda anlatıyoduda kızlar şerbet gibi mide bulandırıcı falan di bende hiç sevmem tatlıyı çok korkuyodum aç karna o kada şekerli şeyi nasıl içicem die ama eczaneden toz diil hazır bi şişe verdiler limonlu falan limonlu soda gibiydi aklında olsun tatlım toz alma hazır şişe al şeker yüklemende sonuçlarımda 2.30 ta çıkacaktı ama gidip almadımrahatmıyım ne... kramp bende bi kere ama çok kuvvetli oldu iki gün yeri ağrıdı muzla süt içiyorum yatmadan bana o ii geliyo galiba bide ayaklarımın arasına yastık koyuyorum demir şurubu haricindede hiç bişe kullanmıyorum ben canım eleviti bi ara kullandım bıraktım..
ayy maşallah senin güzel kızınakızlar sabah doktora gittik kızımı gördüm 602 gr olmuş idrar tahlili verdim yarında şeker yüklemesi yapılacak bugün tok gitmiştim:)) şeker yüklemesini yapacagını düşünmemiştim sabah gidip yapıcam inş iyi çıkar birde tam kan sayımı yazıyordu oda aç oluyormuş kızlar karnımdaki kızarık kaşıntı içinde çatlıyorsun ondan dedi doğum parasınıda sordum normal 400 sezeryan 480 dedi ben daha pahalı bekliyordum şaşırdım ::))
Kızlar hepinize teşekkür ederim, Alah razı olsun...
bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah çabucak atlatıcam
valla keyiflerine göre davranıyolar cnm biz pek ilgilendirmiyoruz onları galiba kafalarına göre takılıyolarbende sesleniyorum kızım ne yapıyosun oynasana die hiç tık yok sesimi kesiyorum o zaman başlıyo terbiyesiz oynamaya:) bile elimi karnıma koyduğumda vuruyo hemen... genelde bebekler sola dönünce hareket etmeye başlarmış cnm hatta uzmanlar diyo hareket hissetmezsniz biraz tatlı bişeler yiyin solunuza dönün diye senin ismin esilamı tatlım benim nick adım o gerçek adım hilal... kızıma esila koymayı düşünüyodum bi ara sonra vazgeçtim yağmur ela ya karar verdim
ayy maşallah senin güzel kızına. canım bebe yağı sür istersen gerçi çatlamaya başladıysa etkisi olurmu bilmem ama şiddetini azaltır ben bebe yağı kullanıyorum maşallah tek kızarıklık çatlak yok . bizimde doğum normal 150 sezeryan 170 hehe
Canım benim adım da hilal :) Kızıma da ayşe ismini düşünüyorum bkalım artık hayrlısı :) Benim bebiş hiç istemiyo sola yatmaammı sola yatınca hemen vuruyor dönüyorum bende rhat etsin diye bıdığım :)
kızlar sabah doktora gittik kızımı gördüm 602 gr olmuş idrar tahlili verdim yarında şeker yüklemesi yapılacak bugün tok gitmiştim:)) şeker yüklemesini yapacagını düşünmemiştim sabah gidip yapıcam inş iyi çıkar birde tam kan sayımı yazıyordu oda aç oluyormuş kızlar karnımdaki kızarık kaşıntı içinde çatlıyorsun ondan dedi doğum parasınıda sordum normal 400 sezeryan 480 dedi ben daha pahalı bekliyordum şaşırdım ::))
Canım benim adım da hilal :) Kızıma da ayşe ismini düşünüyorum bkalım artık hayrlısı :) Benim bebiş hiç istemiyo sola yatmaammı sola yatınca hemen vuruyor dönüyorum bende rhat etsin diye bıdığım :)
kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?