2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne kadar uygun doğum fiyatları:26:

ben genelde sırt üstü yatıyorum

selam canım aynı durumdayız, bende 1 saat snra alcam sonucu, hayırlı haberler alırız ınsallah.

haaa bu arada şimdi size bakıp hesap yaptım beniim tam 77 günüm kalmış yani 2 buçuk ayy çokaz kalmış yahuuu

asiemir sonucun nasıl çıktı aldın mı?
benim tokluk yüksek çıkı 182

haftaya tekrar gel 100 lük yapalım dedi

iyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşum bebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??

Son düzenleme:
iyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşum bebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??

geçmiş olsun fatma. umarım haftaya olan yüklemen temiz çıkar

evet sabah daha erken gitmek lazımmış 4 saat filan sürer.
o kadar süre açlığa nasıl dayanacaksak :)

demir kullanıyor muuydun, neden kansız çıktın?
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum canım. neden böyle doktorda şaşırdı. bi tanede içinde 5 atımlık hap olan bi ilaç verdi. o enfeksiyon içinmi yoksa kan içinmi bilimiyorum okumadım daha :) hastahanedede bekle bekle çatladım bu gün. erkende gittim ama hastanın biri nerdeyse 1 saat kaldı içerde.. trafik tıkandı yani :) saat 3 e kadar anca hallettim işimi. bide glikozu içince hiç bişey yiyip içmeden bekle dedi. gittim kafeye ama sabahtan beri açım zor durdum vallah bişeyler lüpletmemek için.. haftaya Allah yardımcımız olsun..

selam arkadaslar,
tatilimizden donduk, epey keyifli idi...annemin mayosu ile gittim cunku uc gun icin degmeyecekti hamile mayosu almaya...kizim denizde bi hareketlendi ki sormayin, suyu acayip sevdi...simdi Agustosa'a kadar yogun bir donem beni bekliyor...eylul sonu esimle tekrar gitmeyi planliyorum normal dogum yaparsam eger...
umarim herkesin hamileligi gayet guzel geciyordur...

Son düzenleme:

bi kızcagız vardı, 2 aylık gebe ama şeker çıktıgı için 100 lük yükleme istemiş doktoru. kız içer içmez fenalaştı, acile gitti. sonra da yüklemesi iptal edildi ..
yazık

fatmaemr; inşallah bi dahaki yüklemen düşük çıkar yaa. kan hapı kullanmana rağmen nasıl düşük çıktı çok enteresan yaa bi daha gittiğinde yine bakar doktorun zaten inşallah kanında yükselir. ayrıca bebişinin 15 günden bi hafta geriye düşmesine sevindim inşallah o arayıda kapatır ufaklık hatta öne bile geçer
tentation ;inşallahseninde bi dahakine düşük çıkar yaa herşey dert valla ama ne yapalım bebişlerimiz sağ salim gelsinler İNŞALLAH dünyaya...

bi kızcagız vardı, 2 aylık gebe ama şeker çıktıgı için 100 lük yükleme istemiş doktoru. kız içer içmez fenalaştı, acile gitti. sonra da yüklemesi iptal edildi ..
yazık
hımm üzüldüm ya. banada ağır geldi bugün baya. haftaya naparım bilmem. ben açıkınca falan elim ayağım titrediği için bile şekerim düşüktür diyodum ama o kansızlıkla ilgili dedi bu gün.. düşük çıkarda yüksek çıkmaz diyordum yani.. hiç içimden gelmiyor haftaya yine akşama kadar koşturup bide cabası 4 tane iğne yemek ama napalım bebekler için katlancaz..

cnm yorulmuşsun bayağı, ama için rahatlamıştır. ben ultrasona girip çıkınca doktorumla konuşunca kendimi mutlu hisediyorum. doktorun odasına girdiğimde ona soracağım soruları bile unutuyorum:)) bende bu hafta dr.a gidicem umarım herşey güzelçıkar.

cnm baston tarzı arabalardan al çokk rahat oluyor benim kız kardeşimde var diğeri çok hantal dediğin gibi. kanguruyu bellli bir aya kadar kullanabiliyorsun çünkü bebek büyüdükçe ağırlaşıyor ve onu o şekilde taşımak bele yük bindiriyor e sonbaharda kışın nereye gidiceksin onu önüne takıp araba şart bencee

Merhaba kızlarrrr
Az önce prensesimizi görmeye gittik ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA plasentadaki kanama artmamış bebişte gayet sağlıklı dedi dr amcamız yalnız koca kafalı dedi kızıma
Annesi kurban olsun onu vereneeeeee bir an önce kucağıma alıp doyasıya koklamak istiyorum meleğimiiiiiiiiii Allahım bütün doğmuş ve doğmayı bekleyen yavrularımızı korusun inşaAllah

saolasın canım iyi dileklerin için.. inş seninki iyi çıkar. bende heycan ypıyorum bu arad doktoru gve kızımı görünce

slm kızlar;

tentation ve fatmaemr inşallah 2. şeker ölçümleriniz iyi çıkar, dualarımız sizinle ...

kundera sana da geçmiş olsun, antibiyotik kullandığın için üzülme, bana doktor vücutta bulunan enfeksiyon temizlenmezse bebeğe daha zararlı olur, o yüzden içmen gerektiğinde antibiyotik içeceksin demişti.

cnm bende böyle beşik istiyorum , nereden ve ne kadara aldın sorması ayıp olmazsa

teşekkürler teyzesi bende çok yiyorum ama bünyeden sanırım, çok kilo tutmuyor vücudum, sanada maşallah :n

slm kızlar.nasılsınız?ya bişey sorcam ben oğluşumu hissediyorum ama daha dışardan anlaşılmıyor.en son doktora gittiğimde 15 - 20 güne kadar dışardan hissedilir demişti doktorum.15 gün geçmesine rağmen dışardan hala hissedilmiyor.bi sorun yoktur dimi.sizde durumlar nasıl?

kızlarr ya ben bulunduğum yerde pek bişey bulamıyorum . yorgan ve nevresim için marka öneriniz var mı netten bakıcam , bebişim için iyi bişey istiyorum içime sinsin istiyorummm

umarım tekrar çıkmaz. bu hafta ufaktan diyete gireyim bakalım :)

teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…