kızlar sabah doktora gittik kızımı gördüm 602 gr olmuş idrar tahlili verdim yarında şeker yüklemesi yapılacak bugün tok gitmiştim:)) şeker yüklemesini yapacagını düşünmemiştim sabah gidip yapıcam inş iyi çıkar birde tam kan sayımı yazıyordu oda aç oluyormuş kızlar karnımdaki kızarık kaşıntı içinde çatlıyorsun ondan dedi doğum parasınıda sordum normal 400 sezeryan 480 dedi ben daha pahalı bekliyordum şaşırdım ::))
ayy maşallah senin güzel kızına. canım bebe yağı sür istersen gerçi çatlamaya başladıysa etkisi olurmu bilmem ama şiddetini azaltır ben bebe yağı kullanıyorum maşallah tek kızarıklık çatlak yok . bizimde doğum normal 150 sezeryan 170 hehe
aaa senindemi hilal:) çok memnun oldum tatlım... ya bende sola yatmaktan kemiklerim ağırdı artık gece uykuları haram oldu sırt üstü yatmak istiyorum onada zararlı diyolar sadece sağa ve sola yatmaktan kaburgalarım yer değiştirdi artık valla..
selam canım aynı durumdayız, bende 1 saat snra alcam sonucu, hayırlı haberler alırız ınsallah.
slm hanımlarr nasılsınız şeker yüklemeleri yapılıyo galiba ben geçen hafta yaptırdım berbat bişeydi o şekerli su ama sonuç güzel çıktı şükür bu haftysa çok telaşım var oğlumun 1 yaş doğum gününü kutluycaz inşş pasta börek temizlik şimdiden belim kopuyoo ama olsun oğluma değer kızımsa daha güçlü tekme atmaya başladı ayakları göbeğimin üstünde ayaklarını çok net hissediyorum yaramaz kızımın bizden haberler böyle sizler nasılsınız
haaa bu arada şimdi size bakıp hesap yaptım beniim tam 77 günüm kalmış yani 2 buçuk ayy çokaz kalmış yahuuu
Kızlar hepinize teşekkür ederim, Alah razı olsun...
bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah çabucak atlatıcam
iyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşumbebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??
o dert bendede var canım.. benimde tokluk 155 çıktı. 100 lük yaptıklarında 4 kere kan alıyorlarmış..asiemir sonucun nasıl çıktı aldın mı?
benim tokluk yüksek çıkı 182
haftaya tekrar gel 100 lük yapalım dedi
o dert bendede var canım.. benimde tokluk 155 çıktı. 100 lük yaptıklarında 4 kere kan alıyorlarmış..
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum canım. neden böyle doktorda şaşırdı. bi tanede içinde 5 atımlık hap olan bi ilaç verdi. o enfeksiyon içinmi yoksa kan içinmi bilimiyorum okumadım daha :) hastahanedede bekle bekle çatladım bu gün. erkende gittim ama hastanın biri nerdeyse 1 saat kaldı içerde.. trafik tıkandı yani :) saat 3 e kadar anca hallettim işimi. bide glikozu içince hiç bişey yiyip içmeden bekle dedi. gittim kafeye ama sabahtan beri açım zor durdum vallah bişeyler lüpletmemek için.. haftaya Allah yardımcımız olsun..evet sabah daha erken gitmek lazımmış 4 saat filan sürer.
o kadar süre açlığa nasıl dayanacaksak :)
demir kullanıyor muuydun, neden kansız çıktın?
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum canım. neden böyle doktorda şaşırdı. bi tanede içinde 5 atımlık hap olan bi ilaç verdi. o enfeksiyon içinmi yoksa kan içinmi bilimiyorum okumadım daha :) hastahanedede bekle bekle çatladım bu gün. erkende gittim ama hastanın biri nerdeyse 1 saat kaldı içerde.. trafik tıkandı yani :) saat 3 e kadar anca hallettim işimi. bide glikozu içince hiç bişey yiyip içmeden bekle dedi. gittim kafeye ama sabahtan beri açım zor durdum vallah bişeyler lüpletmemek için.. haftaya Allah yardımcımız olsun..
hımm üzüldüm ya. banada ağır geldi bugün baya. haftaya naparım bilmem. ben açıkınca falan elim ayağım titrediği için bile şekerim düşüktür diyodum ama o kansızlıkla ilgili dedi bu gün.. düşük çıkarda yüksek çıkmaz diyordum yani.. hiç içimden gelmiyor haftaya yine akşama kadar koşturup bide cabası 4 tane iğne yemek ama napalım bebekler için katlancaz..bi kızcagız vardı, 2 aylık gebe ama şeker çıktıgı için 100 lük yükleme istemiş doktoru. kız içer içmez fenalaştı, acile gitti. sonra da yüklemesi iptal edildi ..
yazık
iyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşumbebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??
kızlar benim bir sorunum var:)))
şimdi ben bebek arabasını yapamamöyle güçlü kuvvetli bir hatun değilim. yani onu indirip kaldıramam. atıyorum gezmeye gitsem o arabayla ölürüm:)) sağlık ocağına gidilecek ya da diyelim acil bir yere gidilecek. her zaman yanımda biri olmayacak. ben o arabylainip binemem ki otobüslere falan bir de çanta falan olacak tabii.
kanguru alayım dedim hafta sonu araştırdım sağlıklı değil falan dediler. ama bana çok iyi geliyor kanguruyla taşımak. sanki daha kolay...bilgisi olan var mı???
saolasın canım iyi dileklerin için.. inş seninki iyi çıkar. bende heycan ypıyorum bu arad doktoru gve kızımı görüncecnm yorulmuşsun bayağı, ama için rahatlamıştır. ben ultrasona girip çıkınca doktorumla konuşunca kendimi mutlu hisediyorum. doktorun odasına girdiğimde ona soracağım soruları bile unutuyorum:)) bende bu hafta dr.a gidicem umarım herşey güzelçıkar.
hımsss bence gayet hoş olurrr hem beyaza her türlü nevresim takımını kullanırsınnn :) ozaman renklenir odan halıda öylee.perdede öyle.
biz beşiğmizi 5.ayda aldık hemen ekleyeyimEki Görüntüle 436791
maşallah tatlım oğluşuna çok tatlı yerim onu ben... kilo konusundada tebrikler ayrıca bende 61 ile hamile kaldım şuan 65 im yani bende 4 kilo almışım ama deli gibi iştahım açıldı yaaa sürekli açım inş şu 3 ay içinde çok kilo almam
fatmaemr; inşallah bi dahaki yüklemen düşük çıkar yaa. kan hapı kullanmana rağmen nasıl düşük çıktı çok enteresan yaa bi daha gittiğinde yine bakar doktorun zaten inşallah kanında yükselir. ayrıca bebişinin 15 günden bi hafta geriye düşmesine sevindim inşallah o arayıda kapatır ufaklık hatta öne bile geçer
tentation ;inşallahseninde bi dahakine düşük çıkar yaa herşey dert valla ama ne yapalım bebişlerimiz sağ salim gelsinler İNŞALLAH dünyaya...
slm kızlar;
tentation ve fatmaemr inşallah 2. şeker ölçümleriniz iyi çıkar, dualarımız sizinle ...
kundera sana da geçmiş olsun, antibiyotik kullandığın için üzülme, bana doktor vücutta bulunan enfeksiyon temizlenmezse bebeğe daha zararlı olur, o yüzden içmen gerektiğinde antibiyotik içeceksin demişti.
cnm bende böyle beşik istiyorum , nereden ve ne kadara aldın sorması ayıp olmazsa
teşekkürler teyzesibende çok yiyorum ama bünyeden sanırım, çok kilo tutmuyor vücudum, sanada maşallah :n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?