2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sendedemi plasenta previa var benm marjinal canım:26:
kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???

uyumaya çalış bence

Kızlarrrr sizi okudukça doktorum iyiki direk 100luk istemiş diyorum yoksa iki defa uğraşmak daha zor. İnşallah ikincileriniz normal çıkar. Benim daha 20 gün var yüklemeye :)

kızlar kanal 7 de bebğin ana rahmine düşmesinden itibaren her safha anlatılıyor ayet ve hadislerle. dikkatinizi çekebilir diye yazmak istedim

sabah 7 den berı ayaktayızz kzıımlaa cnm yorulmusuzzne ısın var :26:

bnde çok yoırgunum aslında... sabah 7 de kalktım 8 te işe gittim... anca gel yemek süpürge , ütü vb canım çıktı.. ama daha bitmedi ... çamaşırım var makine bitsin onları asıcamm..of offfff kızım büyüsede destek olsa bana

Geçmi olsun canım....

yarın benim de şeker yüklemem var senin kaç çıktı?

ayyyyyyy senin durumu okuyunca ben panik oldum inşallah bende çıkmaz (( iğneden korkuyorum zaten tamam bebişim için dayanıklı oluyorum ama bir elimde eşimin eli ile :)))) yine de 4 kez kan almaya dayanamam inşallah benim yüksek çıkmaz

ya benim de elim ayağım titriyor hemen... nasıl çıkacak bakalım yarın yazarım size.. sabah 9da hastanedeyiz..... allah yardım etsin bana... ama bir de 4 boyutluya gireceğiz kızımızı göreceğiz :))) ona değer....

bir de internetten bebek arabası sipariş verdim şimdi..istediğim model ve özellikte buldum. ve HİÇ ŞİKAYET ALMAYAN + ablamın 2 çocuğunu da büyüttüğü bir markadan aldım jhonson .. bakın bakalım sizce nasıl.?. fiyatı da çok uygun.. 249 tl 2 yıl garanti sınırsız parça desteği.. türk malı imiş.. düşünenlere tavsiye diyeyim..
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20120222150833.jpg

Ne kadar uygun doğum fiyatları:26:

ben genelde sırt üstü yatıyorum

ewet banada çok uygun geldi fiyatlar bizim burdada normal doğum 600 sezeryan 800 ile 1000 lira arası.... sırt üstü fazla yatma tatlım biraz daha sabır az kaldı katlancaz artık sırt üstü yatınca bebeğe fazla kan gitmiyomuş oyüzden sol tarafa yatın ki sağdaki damarlar rahat kan taşısın diyo uzmanlar...

Benim gittiğim hastane 1200 normal sezerayn 1650:18::18:sol tarafa yatmaya çalışıyorum öyle yatıyorum ama bir uyanıyorum sırtüstüyüm yine düzeltiyorum kendimi sabah çok ağrılarla uyanıyorumSize bir şey soracağım belki ayıp olacak ama ilişki serbest mi sizde yasaklama var mı:26:

günaydın güzeller.bugün annem ve anneannem gelecek.çook işim var.ewimimi pırıl pırıl yapmalıyım.oğlumda yardım edecek hallederiz bir kaç saate.

günaydın güzeller.bugün annem ve anneannem gelecek.çook işim var.ewimimi pırıl pırıl yapmalıyım.oğlumda yardım edecek hallederiz bir kaç saate.

gunaydın canımmmmmm .. benımde cuma gunu annem gelıcek ızmırdenbızde haftaya yogun bı temızlıkk yapıcazz.. sımdıden kolay gelee sıze.. oglusunda yardımm edıcekmısın yerım ben onuu

gunaydın canımmmmmm .. benımde cuma gunu annem gelıcek ızmırdenbızde haftaya yogun bı temızlıkk yapıcazz.. sımdıden kolay gelee sıze.. oglusunda yardımm edıcekmısın yerım ben onuu

tabii şekerim koltukları falan çekmemem yardım edecek güçlü oğluşum.erkek kuvveti farklı biliyon.kurban olarım men onaaaa kuzuuum

Günaydın kızlar..Biz de kızımla sağlık ocagına gideceğiz.Doktorumuz tansiyon takibi verdi sabah aksam.Allahtan saglık ocagı yakın.Bir de geciken tetanoz asımı yaptıracagım.Umarım cok gec kalmamısımdır.Ayın 25inde vurulmam gerekiyordu.Sonrasında bi yürüyüş yaparım belki..Herkese güzel bir gün dilerim.

günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..

eweeeeeeeeet
allah sağlıkla ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ammınnn canımm
günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..

gecmıs olsunn cnm benımde hıc olmamıstı bugece bıkezz olsammı olmasammı kararveremedı.. tam oldu denılemezz ama kasıldı bı sadece.. cok kotu bısey ama masajj yap bıraz bacagınaa ıı gelır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…