sendedemi plasenta previa var benm marjinal canım:26:Merhaba kızlarrrr
Az önce prensesimizi görmeye gittik ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA plasentadaki kanama artmamış bebişte gayet sağlıklı dedi dr amcamız yalnız koca kafalı dedi kızıma
Annesi kurban olsun onu vereneeeeeebir an önce kucağıma alıp doyasıya koklamak istiyorum meleğimiiiiiiiiii Allahım bütün doğmuş ve doğmayı bekleyen yavrularımızı korusun inşaAllah
kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???
kızlarr ya ben bulunduğum yerde pek bişey bulamıyorum. yorgan ve nevresim için marka öneriniz var mı netten bakıcam , bebişim için iyi bişey istiyorum içime sinsin istiyorummm
ııgeceler kızlarr
yatıo musun erkencisin şekerimm.. bnde daha bi dünya işim var oy oyyyyyyy
sabah 7 den berı ayaktayızz kzıımlaa cnm yorulmusuzzne ısın var :26:
Geçmi olsun canım....selam kızlar
kaç gündür kasık ağrımdan bahsetmiştim ya size
dün yarım günümü acilde gözlemde geçirdim serumlar ağrı kesiciler acımı hafifletmedi
0-2,05 arası olması gereken lokosit değerim 47 olmuş
Ondanmış dayanılmaz ağrım
Allahıma şükür ki bugün iyiyim, hiç istememe rağmen antibiyotik başladım, başka çarem yoktu çünkü onu içip sabah olunca rahatlayabildim ancak, değer çok yüksek olduğu için antibiyotiğin hepsini bitirmem gerekli, mecburen uyucam
Allahım kimseye göstermesin yaa gittim gittim geldim
yarın benim de şeker yüklemem var senin kaç çıktı?merhaba teyzoşlar.. :) iyi akşamlar herkese.. biz kızımla ılık bi banyo yaptık ılık bi süt içtik yatıyoruz şimdiii :) yarın benim kuş kilo almışmı diye doktora gitcez bidee şeker yüklemesi yaptırcaz.. yarın peşi peşine iğneler beni bekliyor.. :18: inş bebeğim büyümüştür.. sizlerdende dua isteyip yatağa doğru gidiyoruz kuzumlaaa
ayyyyyyy senin durumu okuyunca ben panik oldum inşallah bende çıkmaziyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşumbebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??
ya benim de elim ayağım titriyor hemen... nasıl çıkacak bakalım yarın yazarım size.. sabah 9da hastanedeyiz..... allah yardım etsin bana... ama bir de 4 boyutluya gireceğiz kızımızı göreceğiz :))) ona değer....hımm üzüldüm ya. banada ağır geldi bugün baya. haftaya naparım bilmem. ben açıkınca falan elim ayağım titrediği için bile şekerim düşüktür diyodum ama o kansızlıkla ilgili dedi bu gün.. düşük çıkarda yüksek çıkmaz diyordum yani.. hiç içimden gelmiyor haftaya yine akşama kadar koşturup bide cabası 4 tane iğne yemek ama napalım bebekler için katlancaz..
Ne kadar uygun doğum fiyatları:26:
ben genelde sırt üstü yatıyorum
ewet banada çok uygun geldi fiyatlar bizim burdada normal doğum 600 sezeryan 800 ile 1000 lira arası.... sırt üstü fazla yatma tatlım biraz daha sabır az kaldı katlancaz artık sırt üstü yatınca bebeğe fazla kan gitmiyomuş oyüzden sol tarafa yatın ki sağdaki damarlar rahat kan taşısın diyo uzmanlar...
günaydın güzeller.bugün annem ve anneannem gelecek.çook işim var.ewimimi pırıl pırıl yapmalıyım.oğlumda yardım edecek hallederiz bir kaç saate.
gunaydın canımmmmmm .. benımde cuma gunu annem gelıcek ızmırdenbızde haftaya yogun bı temızlıkk yapıcazz.. sımdıden kolay gelee sıze.. oglusunda yardımm edıcekmısın yerım ben onuu
99 gunnee dustukk:103::103:
ammınnn canımmeweeeeeeeeet
allah sağlıkla ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?