2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar:) gece 4te uyandım kocacım deli etti gece canı şeker istemiş kulağımın dibinde şeker yedi ve ben uyandım tabii kızdım buna ama uyku gitti evi temizledim bu saate kadar şimdi de başım dönüyor uykusuzluktan bilmem bebiş doğunca nasıl uykusuz kalıcam:)

Hamileliğimin 25. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 110 gün kaldı.
Bebeğiniz doğumundan sonra yaşamı için önemli olan refleks hareketlerini yapmaya devam ediyor. Bebeğinizin ağzı ve dudakları artık daha duyarlı. Eğer bebeğinizin eli ağzına yakın bir pozisyona gelirse hemen başparmağını veya diğer parmaklarını emmeye başlıyor. Bugünlerde yüksek bir ses olduğunda bebeğinizin zıpladığını hissedebilirsiniz. Bebeğinizin gözleri gelişimini bugün yarın tamamlayacak ve bebeğinizin gözleri açılacak
.

dün eve gelmiş yorgun argın yatarken kapı çaldı. kapının çalmasıyla soldaki veledin zıplamasını hissettim :)

kuzum benim irkildi :)

gunaydın kızlarr, bizde geldik oglumla:)), dun seker testinin sonucları iyi cıktı allaha şükür, sadece PİS VELET kendını göstermedı ultrasOnda, okdar özle bekle 1ay, arkasını dönsün, olcak işmi gıcık ettı benı, BABASINA benzıyoo:)))

arkadaşlar kanal d de doktorum proğramında kramplar anlatılacak izlemek isteyenlere duyurulur

günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..

gunaydın canım dün ben doktora gıttgımda krampı soyledım, banada gecen hafta 2 kez bacagıma karmp gırdı, magnezyum eksıklıgınden oluyomuş, magnorm diye bı sandoz verdı.

hıc sorma cnm yaa... ben epeydır esım ıse gıdınce yatmııyorumm alıstırma yapıyorumm normalde cok uykuya duskun deılım ama gece uyumazsam cok huysuzz oluurumm onu bılıyorumm
ewt cnm yaa.. gecen gunn kavanoz dustu elımdenn fayansaa ben gordumm korkmadım halıyle ama onunn korktugunu hıssettımm.. dun aksamda ole bı hapsurdum kıı esımde bana kıızıo kızımmı korkuttun dıee

annesi sende hata çikolata yiyip gitseydin ultrasona dört dönerdi:) biz de geçen defa gittiğimizde oğlum namaz kılma pozisyonundaydı doktor git bir çikolata yiyip öyle gel dedi birden döndü minişim

ahh kıyamam senın kuzuna ben:))), irkildimi minik şey :))
sen sezeryan mı olcan canım? 35 hfta fılan yazmısısn ya? hayırdır?

benım kıızımmm kınder pınguı yıyınce cok cosuooo .. bugun az hareket ettıgını dusunenler yesın sıdddetle tavsıye ederımtakla atıo sankı ıcımde:131::122::122:

annesi sende hata çikolata yiyip gitseydin ultrasona dört dönerdi:) biz de geçen defa gittiğimizde oğlum namaz kılma pozisyonundaydı doktor git bir çikolata yiyip öyle gel dedi birden döndü minişim

seker testımde vardı ac gıttım canım, küstü herhlde ac kalınca:))) ama tamam, bıdahakı ay ole yapıyım :))

ayy canım yapmam mı yaptım tabii krem bile sürdüm ama yok geçemedi.. benimde öle 2 3 gündür olsammı karar weremiodu sonra böle oldu hemen süt ve yoğurt yemeyi arttır bak benim gibi olursun.):) ayy canım sorma nazar kesin war zaten:)

hey allahım bu adamlar bizi delırcek hakıkaten:)),uyu canım bıraz, uykusuzluktan yorgunluktan olmustur. bu haftalarda uyku sorunları oluyo canım genelde, bende gecen aksam 4 te uyandım 5 anca uyudum, 1 saat yatakta delı oldum, kalcaktım ama,işe gedıgım için yat kızım yat kızım dıye dıye zorla uyudum, bikez uyanınca uyumak zorlastı, ben eskıden boyle deıldım, 5 dakıka ıcınde uykuya dalıyodum(
bebek dogunca bende merak edıyorum umarım bebegım geceleri uyur, ben uykuyu sevıyorum:))

didemcım sana yazdım ama, gecen sayfalarda kaldı, magnezyum eksıklıgınden oluyomuş kramp, doktorum magnorm verdı banada dün,, ve süt duzenlı iç dedi..

gunaydın canım dün ben doktora gıttgımda krampı soyledım, banada gecen hafta 2 kez bacagıma karmp gırdı, magnezyum eksıklıgınden oluyomuş, magnorm diye bı sandoz verdı.

bende söledim ama benim öle çok sık olmuyor takip et artarsa yada sürekleşirse ilaç takviyesi yaparız dedi... peki ilaç kullanmaya başlayınca geçdimi

bende söledim ama benim öle çok sık olmuyor takip et artarsa yada sürekleşirse ilaç takviyesi yaparız dedi... peki ilaç kullanmaya başlayınca geçdimi

valla canım ben dün gittim doktora zaten, yanı düngece ıctım 1 tane, dun gece kramp gırmedı, bakalım ılerleyen gunlerde neolcak,

sorcieree82, suksuk, didem_0101, asilemir, THIRTYOS, sabrii11, oznur_52, seraphic, sennr

günaydın kızlarrrrrrrr dünden buyana nasıslınız herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…