- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
herkese günaydınnn ben geldimmmkızım eylül de geldi tabi ki
99 gunnee dustukk:103::103:
günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..
hıc sorma cnm yaa... ben epeydır esım ıse gıdınce yatmııyorumm alıstırma yapıyorumm normalde cok uykuya duskun deılım ama gece uyumazsam cok huysuzz oluurumm onu bılıyorummGünaydın kızlar:) gece 4te uyandım kocacım deli etti gece canı şeker istemiş kulağımın dibinde şeker yedi ve ben uyandım tabii kızdım buna ama uyku gitti evi temizledim bu saate kadar şimdi de başım dönüyor uykusuzluktan bilmem bebiş doğunca nasıl uykusuz kalıcam:)
ewt cnm yaa.. gecen gunn kavanoz dustu elımdenn fayansaa ben gordumm korkmadım halıyle ama onunn korktugunu hıssettımm.. dun aksamda ole bı hapsurdum kıı esımde bana kıızıo kızımmı korkuttun dıeeHamileliğimin 25. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 110 gün kaldı.
Bebeğiniz doğumundan sonra yaşamı için önemli olan refleks hareketlerini yapmaya devam ediyor. Bebeğinizin ağzı ve dudakları artık daha duyarlı. Eğer bebeğinizin eli ağzına yakın bir pozisyona gelirse hemen başparmağını veya diğer parmaklarını emmeye başlıyor. Bugünlerde yüksek bir ses olduğunda bebeğinizin zıpladığını hissedebilirsiniz. Bebeğinizin gözleri gelişimini bugün yarın tamamlayacak ve bebeğinizin gözleri açılacak.
dün eve gelmiş yorgun argın yatarken kapı çaldı. kapının çalmasıyla soldaki veledin zıplamasını hissettim :)
kuzum benim irkildi :)
gunaydın kızlarr, bizde geldik oglumla:)), dun seker testinin sonucları iyi cıktı allaha şükür, sadece PİS VELET kendını göstermedı ultrasOnda, okdar özle bekle 1ay, arkasını dönsün, olcak işmi gıcık ettı benı, BABASINA benzıyoo:)))
Hamileliğimin 25. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 110 gün kaldı.
Bebeğiniz doğumundan sonra yaşamı için önemli olan refleks hareketlerini yapmaya devam ediyor. Bebeğinizin ağzı ve dudakları artık daha duyarlı. Eğer bebeğinizin eli ağzına yakın bir pozisyona gelirse hemen başparmağını veya diğer parmaklarını emmeye başlıyor. Bugünlerde yüksek bir ses olduğunda bebeğinizin zıpladığını hissedebilirsiniz. Bebeğinizin gözleri gelişimini bugün yarın tamamlayacak ve bebeğinizin gözleri açılacak.
dün eve gelmiş yorgun argın yatarken kapı çaldı. kapının çalmasıyla soldaki veledin zıplamasını hissettim :)
kuzum benim irkildi :)
annesi sende hata çikolata yiyip gitseydin ultrasona dört dönerdi:) biz de geçen defa gittiğimizde oğlum namaz kılma pozisyonundaydı doktor git bir çikolata yiyip öyle gel dedi birden döndü minişim
ammınnn canımm
gecmıs olsunn cnm benımde hıc olmamıstı bugece bıkezz olsammı olmasammı kararveremedı.. tam oldu denılemezz ama kasıldı bı sadece.. cok kotu bısey ama masajj yap bıraz bacagınaa ıı gelır cnm
Günaydın kızlar:) gece 4te uyandım kocacım deli etti gece canı şeker istemiş kulağımın dibinde şeker yedi ve ben uyandım tabii kızdım buna ama uyku gitti evi temizledim bu saate kadar şimdi de başım dönüyor uykusuzluktan bilmem bebiş doğunca nasıl uykusuz kalıcam:)
ayy canım yapmam mı yaptım tabii krem bile sürdüm ama yok geçemedi.. benimde öle 2 3 gündür olsammı karar weremiodu sonra böle oldu hemen süt ve yoğurt yemeyi arttır bak benim gibi olursun.):) ayy canım sorma nazar kesin war zaten:)
gunaydın canım dün ben doktora gıttgımda krampı soyledım, banada gecen hafta 2 kez bacagıma karmp gırdı, magnezyum eksıklıgınden oluyomuş, magnorm diye bı sandoz verdı.
bende söledim ama benim öle çok sık olmuyor takip et artarsa yada sürekleşirse ilaç takviyesi yaparız dedi... peki ilaç kullanmaya başlayınca geçdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?