2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar herkes iydir umarım ,
kilo benim 6.5 oldu ve hergün tartıda sanki 50 gr 100 gr artış görüyorum moralim bozuluyor sizde durumlar nedir
artık bu arada doktorum bana dediki bu ay sonu itibariyle artık 2 haftada bir kontroller olacakmış çok heyecanlı
ve daha bebek odasını almadım gecelik bebek şekeri bebek küveti off alınıcak çok şey varr

:)) karpuzu andırıyorr çünkü hehehe:) çok normal.
teşekkürler teyzesş daha güzeli snein minik kuşuna olsun, tayinden sonr ainş. istediğin gibi döşersin odasını annesi.

sezeryan tarihi belli canım :)))
oy oy birşey kalmadı ozaman senin için ay en heycanlı sensin şimdi, forumun ilk annesi olma ihtimalin çok yüksek hadi hayırlısı olsun inş.

sorcieree82, suksuk, didem_0101, asilemir, THIRTYOS, sabrii11, oznur_52, seraphic, sennr

günaydın kızlarrrrrrrr dünden buyana nasıslınız herşey yolundamı

günaydın canım , biz iyiiz oglumla:)), sabah ıcerde futbol oynuyodu sanırım, sımdı uyudu, ses yok, okdarda dedım kapalı yerlerde futbol oynamak yok dıye :)),,, sen nasılsın peki????
dün seker testmde ıyı cıktı ama tartıda şok oldum 1 ayda 3,8 kılo almısım, 2,3 hfta once serum verılmişti, onun etkısı var herhlde:)))) yoksa bu yemekle, iştahsızlıkla 3,8 kılo aldıysam, son haftalarda zırveye ben cıkıcam:))) yanı toplamda 6,8 kılo aldım.

o bendede var cnm hergun tartılmakk ıı fıkır deıl bence ben haftada bır tartılıyorum top 6 kg ulastım bende 67 kalmıstım sımdı 73 kg dayımm ama cevremdekı hamılelere gore gayet ıyıymm arkadasımm ılk 4 ayda 12 kg almıstı .. sonuctaa 7 ayımızdayızz 6 kg nekı kendımı bole tesellı edıyorumm arkadasımın bıtanesı 14 kg aldı toplamda.. dogumda 1o kg gıttı hemen dıo.. bebıslerımız yemek yemek ıstıolar doymuolar sonucta sımdı dıyet yapamayızz.. dogumdan sonra dusunuruz bunlarıda... oyuzden takmaa hıcc

valla canım ben dün gittim doktora zaten, yanı düngece ıctım 1 tane, dun gece kramp gırmedı, bakalım ılerleyen gunlerde neolcak,

anladım canım ben daha 16 sında gidicem dewame derse ben de gittiğimde sölerim doktorcuğuma.. bir tane kadın içime dert düşürdü doktora gider gitmez ne zaman izne çıkacağını sorucam ya doğum başlayınca izinde olursa bunca ay bosa gider ve ben doktorumu çok sewiyorumm diyeceğim bana bak beni doğurtmadan gitme:):)

günaydın canım iyiyiz, sen nasılsın??? bende dün sok oldum kontrolum vardı 1 ayda 3,8 kılo almısım, serum verılmişti ondan oldu hehrlde, serumdan deılse son haftalarda zırvede olurum:)))) 22hftaya kadar 3,3 kılo almıstım hatta panık oluyodum az aldım dıye, ama suanda 6,8 kılo aldım ve iştahsız yıyorum:))
aynen yaa, daha bizimde alınacak cok eksık var,kuzumun daha bıkac parca kıyafetten ve battanıyeden baska bişeyi yok((, biz park yatak alcaz, annem artık alın kızım dıyo bıkac bısey,havalarda ısındı burda iyice, gezmek zorlasıcak

Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir):
Bebek : 3500 gram
Plasenta : 700 gram
Amniyon sıvısı : 800 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Meme dokusu : 400 gram
Kan hacmindeki artış : 1250 gram
Dokulardaki su artışı :1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı :3200 gram
TOPLAM : 12000 gram

ya da ortalama 14,5 kg alan hamilerlerde:

Bebek : 3500 gram
Plasenta : 1 kg
Amniyon sıvısı :1 kg
Uterus (rahim) : 1 kg
Meme dokusu : 1 kg
Kan hacmindeki artış : 1500 gram
Dokulardaki su artışı :2 kg
Annedeki yağ hacmi artışı :3500 gram

yani doğumdan sonra 3,5- 4 kg kalacak bizde:)))

Son düzenleme:

:)))) doktoru sevınce bı baska oluyo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o benm hiç aklıma gelmemişti, bende sevıyorum doktorumu ama, benm doktorumun doguma gelmeme ıhtımalıde var, gercı benı sevıyo gelecek gıbı ama:)) bakalım nasıp, benm gıttıgım hastanede dogum yok, ama aynı hastanenın baska subesınde olucam, kayıtlar zaten ordada cıkıyo, ve doktorlar ırtıbat halınde, ben gelmeye calısıcam dedı, bakalım artık, hayırlısı o güne:))

ayy küçücüklerrr ütü masasına4-5 tane koyacağızz birden ütülenecekDDD çok kolay olurrrr hiç merak etme:))
Allah hiç kimseye aratmasın canım isteyen herkese Alalh nasip etsin maşallahh çok beklememişsin.
inş. tahlil sonuçlarındagüzel çıkar canım.
bende doğum ücretini sordum şuan gittiğim medline hastanesinde sezeryan 290,normal 260 tl
acı badem le görüştüm, normal epidural 1675 tl dediler.
en uygun senin ücretler canım:)))
kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???
kimyon tavsiye ederim kaynatıp içeiblirisin. yada yemekelrine at baharat olarak.

hadi gözün aydın 1 hafta çok sıkkıntılı değildri cnaım inş. tam gelişimine dönecektir bebişin endişelenme.
oy oy 4 kere kanmı hım gerçi tokluk şekeri 140 dimi ondanmı tekrar vericeksin. inş. düşer canım şekerinç

çokk geçmiş olsun canımm bebişinee maşallahhhh,
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin Allah .
cnm bende böyle beşik istiyorum , nereden ve ne kadara aldın sorması ayıp olmazsa

canım ben adanadan aldım beşiğimizi ama izmir fabrikadan kargoyla evimize geld.
internetten saraylı beşik diye aratırsan bulursun mutlaka, 295 tl ye nakit aldık(tek çekim karta)

Kızlar kafama birşey takılıyor.Ben ikeadaki karyolalardan alıcam bebeğime.Bu kenarlıklı uyku setlerinden mi almalıyım yoksa yorgan+yastık+nevresim takımı mı alayım.Bu kenarlıklar şart mı ne için kullanılıyor bebek hapis olur gibi geliyor bana onların içinde ?

endişelenme kısa sürede hissedeceksinmerak etmee:)

hımssss hastanenin ismi ne canım merak ettim.
Biz kardeşi gibiyizz bebiş haberini aldığımızdan berii eşim çok pirpirikleniyorrr oğluyla öyle tanışimak istmeiyormuş

günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..

ay benim 4 defa girmişti geçen akşam((( çok ağladım çok canım yanmıştı, kıyamam sana nasıl birşey biliyorum geçmiş oolsun fısıtk.
Ben magnezyumu gündüz içiyordum kalsiyumla yer değiştridim magnezyumu gece yatmadan içmeye başladım 4 gündür şükür ağrı girmeden atlatıyorum geceleri.
Gündüz içince etkisi azalıyor sanırım sende öyle yap istersen

AMİNN CANIMMM Allah bir an önce sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.. ayy ben artık çok merak ediyorum diorum ki kime benzio acaba şöle 5 dk çıkarsam baksam geri koysam içime olmazmı kızyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…