:)) karpuzu andırıyorr çünkü hehehe:) çok normal.hayırlı olsun cnm ne kadar tatlı bişey bu yaane alaka anlamadım ama görünce aklıma karpuz geldi bizim tayin meselemiz olduğu için oda yapamicaz malesef.. o yüzden en azından beşiğimiz uyku setimiz falan içime iyice sinsin istiyorum
oy oy birşey kalmadı ozaman senin için ay en heycanlı sensin şimdi, forumun ilk annesi olma ihtimalin çok yükseksezeryan tarihi belli canım :)))
sorcieree82, suksuk, didem_0101, asilemir, THIRTYOS, sabrii11, oznur_52, seraphic, sennr
günaydın kızlarrrrrrrr dünden buyana nasıslınız herşey yolundamı
sorcieree82, suksuk, didem_0101, asilemir, THIRTYOS, sabrii11, oznur_52, seraphic, sennr
günaydın kızlar herkes iydir umarım ,
kilo benim 6.5 oldu ve hergün tartıda sanki 50 gr 100 gr artış görüyorum moralim bozuluyor sizde durumlar nedir
artık bu arada doktorum bana dediki bu ay sonu itibariyle artık 2 haftada bir kontroller olacakmış çok heyecanlı
ve daha bebek odasını almadım gecelik bebek şekeri bebek küveti off alınıcak çok şey varr
valla canım ben dün gittim doktora zaten, yanı düngece ıctım 1 tane, dun gece kramp gırmedı, bakalım ılerleyen gunlerde neolcak,
günaydın kızlar herkes iydir umarım ,
kilo benim 6.5 oldu ve hergün tartıda sanki 50 gr 100 gr artış görüyorum moralim bozuluyor sizde durumlar nedir
artık bu arada doktorum bana dediki bu ay sonu itibariyle artık 2 haftada bir kontroller olacakmış çok heyecanlı
ve daha bebek odasını almadım gecelik bebek şekeri bebek küveti off alınıcak çok şey varr
anladım canım ben daha 16 sında gidicem dewame derse ben de gittiğimde sölerim doktorcuğuma.. bir tane kadın içime dert düşürdü doktora gider gitmez ne zaman izne çıkacağını sorucam ya doğum başlayınca izinde olursa bunca ay bosa gider ve ben doktorumu çok sewiyorumm diyeceğim bana bak beni doğurtmadan gitme:):)
ayy küçücüklerrr ütü masasına4-5 tane koyacağızz birden ütülenecekayyy o iş varya herşey hazır ama çok üşeniyorum o kücücük şeler nasıl yıkanıp ütülencek:26:
bende 5 ay uğraştım ama az daha kafayı yiyodum dahada yeni evliyim ama çoook çocuk istiyodum napim bide korktum olmıcakmı die halbuki 5 ay yani
inş. tahlil sonuçlarındagüzel çıkar canım.kızlar sabah doktora gittik kızımı gördüm 602 gr olmuş idrar tahlili verdim yarında şeker yüklemesi yapılacak bugün tok gitmiştim:)) şeker yüklemesini yapacagını düşünmemiştim sabah gidip yapıcam inş iyi çıkar birde tam kan sayımı yazıyordu oda aç oluyormuş kızlar karnımdaki kızarık kaşıntı içinde çatlıyorsun ondan dedi doğum parasınıda sordum normal 400 sezeryan 480 dedi ben daha pahalı bekliyordum şaşırdım ::))
en uygun senin ücretler canım:)))ayy maşallah senin güzel kızına. canım bebe yağı sür istersen gerçi çatlamaya başladıysa etkisi olurmu bilmem ama şiddetini azaltır ben bebe yağı kullanıyorum maşallah tek kızarıklık çatlak yok . bizimde doğum normal 150 sezeryan 170 hehe
kimyon tavsiye ederim kaynatıp içeiblirisin. yada yemekelrine at baharat olarak.kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???
hadi gözün aydın 1 hafta çok sıkkıntılı değildri cnaım inş. tam gelişimine dönecektir bebişin endişelenme.iyi akşamlar anneler.. biz kızımla bugün doktorumuza gittik.. 75 kilo olmuşumbebeğimin 15 gün geride olan gelişimide 1 haftaya düşmüş şükürler olsunn.. doktor bebeğin muayenesine baktıktan sonra şeker yüklemesi idrar tahlili ve nst ye gönderdi. sonra sonuçları aldım gittim yanına meğersem ne dert varsa bendeymiş mübarek açlık şekerim 75 tokluk 155 çıktı.. kansızlıkta varmış. idrar yollarımda enfeksiyonda... kansızlık varken şekerin nasıl yüksek oluyor anlamıyorum dedi bana.. nst de de karnıma bişey bağladılar ağrın yok dedi sadece neden gerek duydu anlayamadım..??
1 hafta sonra tekrar gel dedi bu sefer 4 kere kan vercekmişim 100 mg glikoz içcekmişim.. bu arada doğum fiyatlarınıda sordum normal doğum ücretsizmiş ağrısız 200 lira sezeryanda 350 liraymış.. şükür uygun fiyatlar. doktordan hastaneden hepsinden memnunumda inş haftaya şeker yüklemesinde iyi çıkar sonuçlar.. koştur koştur çok yorulduk kızımla hastahanede.. sizler naptınız??
çokk geçmiş olsun canımm bebişinee maşallahhhh,Merhaba kızlarrrr
Az önce prensesimizi görmeye gittik ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA plasentadaki kanama artmamış bebişte gayet sağlıklı dedi dr amcamız yalnız koca kafalı dedi kızıma
Annesi kurban olsun onu vereneeeeeebir an önce kucağıma alıp doyasıya koklamak istiyorum meleğimiiiiiiiiii Allahım bütün doğmuş ve doğmayı bekleyen yavrularımızı korusun inşaAllah
cnm bende böyle beşik istiyorum , nereden ve ne kadara aldın sorması ayıp olmazsa
slm kızlar.nasılsınız?ya bişey sorcam ben oğluşumu hissediyorum ama daha dışardan anlaşılmıyor.en son doktora gittiğimde 15 - 20 güne kadar dışardan hissedilir demişti doktorum.15 gün geçmesine rağmen dışardan hala hissedilmiyor.bi sorun yoktur dimi.sizde durumlar nasıl?
Benim gittiğim hastane 1200 normal sezerayn 1650:18::18:sol tarafa yatmaya çalışıyorum öyle yatıyorum ama bir uyanıyorum sırtüstüyüm yine düzeltiyorum kendimi sabah çok ağrılarla uyanıyorumSize bir şey soracağım belki ayıp olacak ama ilişki serbest mi sizde yasaklama var mı:26:
günaydın kızlarr öldüm sabaha kadar aynı yere 3 kere kramp girermi ağladım artık acıdan şimdide üstüne basamıyorum ayağımın çok acıyor..
:)))) doktoru sevınce bı baska oluyo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o benm hiç aklıma gelmemişti, bende sevıyorum doktorumu ama, benm doktorumun doguma gelmeme ıhtımalıde var, gercı benı sevıyo gelecek gıbı ama:)) bakalım nasıp, benm gıttıgım hastanede dogum yok, ama aynı hastanenın baska subesınde olucam, kayıtlar zaten ordada cıkıyo, ve doktorlar ırtıbat halınde, ben gelmeye calısıcam dedı, bakalım artık, hayırlısı o güne:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?