2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yaramaz bıdık:))))) seveirm onu ben

hımm dotoruma söleyeyim gidince dün vitamin haplarımı içmeyi unutmusum onun etkisi warmıdır acaba... çok şükür canım darısı bana ayy uyuyamadım şöle yatsam bi keske:)

ben uyku setı almadım cnm almıycamda onun yerıne pamuk yorgan dıktırdk yastık yaptıırrdık sımdı annem ızmırden gelıcek cuma gunu nasıpse 2 takımm nevresım tk alıcaz..bızımkı park yatak zaten kenarlıga gerek yok tahta olsaydı belkı dusunurdum cnm gereksız bence

ben kilo faslını kapattım artık tartılara hakikaten küstüm hergün tartınınönündne geçiyorum yüzüne bakmıyorumDD
evet daha çok alacağımız şey var bebiş kıyafetleri bitti şimdi diğer hazırlıklarda sıra

.................................

Son düzenleme:

amin canım, hahahha sende delısın valla:)), ama bende merak edıyorum
vallahı ya benı bılıyosun 10 gun öncesnden yazmaya baslamıstım 4 hazıran 4 hazıran dıye, sen gıt yuzunu bile goreme(( gıcık oglum benım,,
cıkınca ısırcam o poposunu, hee sen anneye poponumu dönersın ultrasonda:))) dıye...

Ben de öyle düşünüyorum canım ama benim alacağım beşik ahşap o yüzden henüz kesin karar vermiş değilim.Kenarlara çarpar filan diye düşünüyorum.Park yatakta zaten gerek yok evet.

Ben de öyle düşünüyorum canım ama benim alacağım beşik ahşap o yüzden henüz kesin karar vermiş değilim.Kenarlara çarpar filan diye düşünüyorum.Park yatakta zaten gerek yok evet.

saolasın canım.. inş. düşer. keşke hiç böyle olmasaydıda uğraşmasaydım yine hastahanelerde... görümcemle kaynanamda geliyo haftaya.. tek iyi yönü onlara 4 iğneyi yiyince naz yaparım

selam ızlar nasılsınız ben okuldayım 2 gün boş günlerden sonra okula gitmek zor oluyor
neyseki okullar kapanıyor ama 3 hafta seminer var pöfff

idrar yoları enfeksiyonum geçmiş çok su içtim birde antibiyotik aldım.
inşallh tekrlamz .vajinal akıntıda azaldı şükürr

:)
maşallah sizeee yerim ben o futbolcuyu:)))
hep öyle hareketli olsunlar biiz korkutmasınlarr.
ayy canım toplamda çok iyiisn maşalalhhhh ama bundan sonrada alacağızz hatta artık bu aylar direk beibşe gidecek aldıklarımızzz o yüzden beslenmemize dikkat etmemiz lazım.

kendim için konuşayım bana h,çöyle gelmiyor bana kesin 10 kg kalacakDDDd

şans anacım şans:) ibr arkadasım war yok bebeği elini emiyomus doktora gittiklerinde sonra konsuduklarında kafasını kaldırıp bakıyomus dinler gibi doktor demiş ki bu çocuk çok bilinçli:) benim kız da kafasına göre oynuyor oynamıyor bir türlü o bilinci sokamadım kafasına:):) aman canım sağlıklı olsunlarda boswer göstermesinler.. bana ultrasyonda kime benzettiysen oına benzer kime benzio diolar ayy kızımı doğru dürüst görmüyorum ki birine benzeteyim:):)

saolasın canım.. inş. düşer. keşke hiç böyle olmasaydıda uğraşmasaydım yine hastahanelerde... görümcemle kaynanamda geliyo haftaya.. tek iyi yönü onlara 4 iğneyi yiyince naz yaparım

görümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisinDD hadi bakalım

şans anacım şans:) ibr arkadasım war yok bebeği elini emiyomus doktora gittiklerinde sonra konsuduklarında kafasını kaldırıp bakıyomus dinler gibi doktor demiş ki bu çocuk çok bilinçli:) benim kız da kafasına göre oynuyor oynamıyor bir türlü o bilinci sokamadım kafasına:):) aman canım sağlıklı olsunlarda boswer göstermesinler.. bana ultrasyonda kime benzettiysen oına benzer kime benzio diolar ayy kızımı doğru dürüst görmüyorum ki birine benzeteyim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…