yaramaz bıdık:))))) seveirm onu bengunaydın kızlarr, bizde geldik oglumla:)), dun seker testinin sonucları iyi cıktı allaha şükür, sadece PİS VELET kendını göstermedı ultrasOnda, okdar özle bekle 1ay, arkasını dönsün, olcak işmi gıcık ettı benı, BABASINA benzıyoo:)))
ay benim 4 defa girmişti geçen akşam((( çok ağladım çok canım yanmıştı, kıyamam sana nasıl birşey biliyorum geçmiş oolsun fısıtk.
Ben magnezyumu gündüz içiyordum kalsiyumla yer değiştridim magnezyumu gece yatmadan içmeye başladım 4 gündür şükür ağrı girmeden atlatıyorum geceleri.
Gündüz içince etkisi azalıyor sanırım sende öyle yap istersen
Kızlar kafama birşey takılıyor.Ben ikeadaki karyolalardan alıcam bebeğime.Bu kenarlıklı uyku setlerinden mi almalıyım yoksa yorgan+yastık+nevresim takımı mı alayım.Bu kenarlıklar şart mı ne için kullanılıyor bebek hapis olur gibi geliyor bana onların içinde ?
günaydın kızlar herkes iydir umarım ,
kilo benim 6.5 oldu ve hergün tartıda sanki 50 gr 100 gr artış görüyorum moralim bozuluyor sizde durumlar nedir
artık bu arada doktorum bana dediki bu ay sonu itibariyle artık 2 haftada bir kontroller olacakmış çok heyecanlı
ve daha bebek odasını almadım gecelik bebek şekeri bebek küveti off alınıcak çok şey varr
cok sukur yolunda cnm :))sen nasılsın
Kızlar kafama birşey takılıyor.Ben ikeadaki karyolalardan alıcam bebeğime.Bu kenarlıklı uyku setlerinden mi almalıyım yoksa yorgan+yastık+nevresim takımı mı alayım.Bu kenarlıklar şart mı ne için kullanılıyor bebek hapis olur gibi geliyor bana onların içinde ?
AMİNN CANIMMM Allah bir an önce sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.. ayy ben artık çok merak ediyorum diorum ki kime benzio acaba şöle 5 dk çıkarsam baksam geri koysam içime olmazmı kızyorlar:)
ben uyku setı almadım cnm almıycamda onun yerıne pamuk yorgan dıktırdk yastık yaptıırrdık sımdı annem ızmırden gelıcek cuma gunu nasıpse 2 takımm nevresım tk alıcaz..bızımkı park yatak zaten kenarlıga gerek yok tahta olsaydı belkı dusunurdum cnm gereksız bence
ben uyku setı almadım cnm almıycamda onun yerıne pamuk yorgan dıktırdk yastık yaptıırrdık sımdı annem ızmırden gelıcek cuma gunu nasıpse 2 takımm nevresım tk alıcaz..bızımkı park yatak zaten kenarlıga gerek yok tahta olsaydı belkı dusunurdum cnm gereksız bence
ayyyyyyy senin durumu okuyunca ben panik oldum inşallah bende çıkmaz(( iğneden korkuyorum zaten tamam bebişim için dayanıklı oluyorum ama bir elimde eşimin eli ile :)))) yine de 4 kez kan almaya dayanamam inşallah benim yüksek çıkmaz
ya benim de elim ayağım titriyor hemen... nasıl çıkacak bakalım yarın yazarım size.. sabah 9da hastanedeyiz..... allah yardım etsin bana... ama bir de 4 boyutluya gireceğiz kızımızı göreceğiz :))) ona değer....[/url]
saolasın canım.. inş. düşer. keşke hiç böyle olmasaydıda uğraşmasaydım yine hastahanelerde... görümcemle kaynanamda geliyo haftaya.. tek iyi yönü onlara 4 iğneyi yiyince naz yaparımhadi gözün aydın 1 hafta çok sıkkıntılı değildri cnaım inş. tam gelişimine dönecektir bebişin endişelenme.
oy oy 4 kere kanmı hım gerçi tokluk şekeri 140 dimi ondanmı tekrar vericeksin. inş. düşer canım şekerinç
günaydın canım , biz iyiiz oglumla:)), sabah ıcerde futbol oynuyodu sanırım, sımdı uyudu, ses yok, okdarda dedım kapalı yerlerde futbol oynamak yok dıye :)),,, sen nasılsın peki????
dün seker testmde ıyı cıktı ama tartıda şok oldum 1 ayda 3,8 kılo almısım, 2,3 hfta once serum verılmişti, onun etkısı var herhlde:)))) yoksa bu yemekle, iştahsızlıkla 3,8 kılo aldıysam, son haftalarda zırveye ben cıkıcam:))) yanı toplamda 6,8 kılo aldım.
Allah iylik versin bebişnede sanadaaa, bizde iyiyiz oğlişleee minik kuzum büyütüyor beni hergeçen gün şişiyorumgünaydın canım iyi diyelim ii olalım senin bebeiş ne yapıor sen nasılsn
Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir):
Bebek : 3500 gram
Plasenta : 700 gram
Amniyon sıvısı : 800 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Meme dokusu : 400 gram
Kan hacmindeki artış : 1250 gram
Dokulardaki su artışı :1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı :3200 gram
TOPLAM : 12000 gram
ya da ortalama 14,5 kg alan hamilerlerde:
Bebek : 3500 gram
Plasenta : 1 kg
Amniyon sıvısı :1 kg
Uterus (rahim) : 1 kg
Meme dokusu : 1 kg
Kan hacmindeki artış : 1500 gram
Dokulardaki su artışı :2 kg
Annedeki yağ hacmi artışı :3500 gram
yani doğumdan sonra 3,5- 4 kg kalacak bizde:)))
şans anacım şans:) ibr arkadasım war yok bebeği elini emiyomus doktora gittiklerinde sonra konsuduklarında kafasını kaldırıp bakıyomus dinler gibi doktor demiş ki bu çocuk çok bilinçli:) benim kız da kafasına göre oynuyor oynamıyor bir türlü o bilinci sokamadım kafasına:):) aman canım sağlıklı olsunlarda boswer göstermesinler.. bana ultrasyonda kime benzettiysen oına benzer kime benzio diolar ayy kızımı doğru dürüst görmüyorum ki birine benzeteyim:):)amin canım, hahahha sende delısın valla:)), ama bende merak edıyorum
vallahı ya benı bılıyosun 10 gun öncesnden yazmaya baslamıstım 4 hazıran 4 hazıran dıye, sen gıt yuzunu bile goreme(( gıcık oglum benım,,
cıkınca ısırcam o poposunu, hee sen anneye poponumu dönersın ultrasonda:))) dıye...
saolasın canım.. inş. düşer. keşke hiç böyle olmasaydıda uğraşmasaydım yine hastahanelerde... görümcemle kaynanamda geliyo haftaya.. tek iyi yönü onlara 4 iğneyi yiyince naz yaparım
amin canım, hahahha sende delısın valla:)), ama bende merak edıyorum
vallahı ya benı bılıyosun 10 gun öncesnden yazmaya baslamıstım 4 hazıran 4 hazıran dıye, sen gıt yuzunu bile goreme(( gıcık oglum benım,,
cıkınca ısırcam o poposunu, hee sen anneye poponumu dönersın ultrasonda:))) dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?