idrar yoları enfeksiyonum geçmiş çok su içtim birde antibiyotik aldım.
inşallh tekrlamz .vajinal akıntıda azaldı şükürr
amin canım, hahahha sende delısın valla:)), ama bende merak edıyorum
vallahı ya benı bılıyosun 10 gun öncesnden yazmaya baslamıstım 4 hazıran 4 hazıran dıye, sen gıt yuzunu bile goreme(( gıcık oglum benım,,
cıkınca ısırcam o poposunu, hee sen anneye poponumu dönersın ultrasonda:))) dıye...
Kızlar kafama birşey takılıyor.Ben ikeadaki karyolalardan alıcam bebeğime.Bu kenarlıklı uyku setlerinden mi almalıyım yoksa yorgan+yastık+nevresim takımı mı alayım.Bu kenarlıklar şart mı ne için kullanılıyor bebek hapis olur gibi geliyor bana onların içinde ?
:)
maşallah sizeee yerim ben o futbolcuyu:)))
hep öyle hareketli olsunlar biiz korkutmasınlarr.
ayy canım toplamda çok iyiisn maşalalhhhh ama bundan sonrada alacağızz hatta artık bu aylar direk beibşe gidecek aldıklarımızzz o yüzden beslenmemize dikkat etmemiz lazım.
Allah iylik versin bebişnede sanadaaa, bizde iyiyiz oğlişleee minik kuzum büyütüyor beni hergeçen gün şişiyorum
kendim için konuşayım bana h,çöyle gelmiyor bana kesin 10 kg kalacakDDDd
görümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisin DD hadi bakalım
geçmiş olsun canım inşç tekrarlamaz.
Darısıdaa bana olsun inş.
sıtenın yogunlugunu kımınn yarattıgını buldum sankımm
Kızlar kafama birşey takılıyor.Ben ikeadaki karyolalardan alıcam bebeğime.Bu kenarlıklı uyku setlerinden mi almalıyım yoksa yorgan+yastık+nevresim takımı mı alayım.Bu kenarlıklar şart mı ne için kullanılıyor bebek hapis olur gibi geliyor bana onların içinde ?
:)
maşallah sizeee yerim ben o futbolcuyu:)))
hep öyle hareketli olsunlar biiz korkutmasınlarr.
ayy canım toplamda çok iyiisn maşalalhhhh ama bundan sonrada alacağızz hatta artık bu aylar direk beibşe gidecek aldıklarımızzz o yüzden beslenmemize dikkat etmemiz lazım.
Allah iylik versin bebişnede sanadaaa, bizde iyiyiz oğlişleee minik kuzum büyütüyor beni hergeçen gün şişiyorum
kendim için konuşayım bana h,çöyle gelmiyor bana kesin 10 kg kalacakDDDd
görümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisin DD hadi bakalım
geçmiş olsun canım inşç tekrarlamaz.
Darısıdaa bana olsun inş.
puhahahahah:)) işimemi dönsem ben neyapsamDDD
Mrb annişkolar bız geldıkkkNasılsınız
kızlar yazdıklarım neden gitmiyor..
kızlar gaz sancısından ölüyorum bi öneriniz var mı???
Selam kızlar, 5 gündür giremedim. Yatılı misafirm vardı.Üstelik ilk defa gördüğüm insanlar. Zaten benim güleryüzlü oluşum bana zarar veren. Benim kendime bakacak halim yok günlerdir misafirle uğraş. Resmen canım çıktı. umarım sizde herşey yolundadır.
maşalah :)
benim zaten 36. hftda dogum olacagı için 100 den aşşaa düşmüşüm, hesapladım da 90 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?