2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şans anacım şans:) ibr arkadasım war yok bebeği elini emiyomus doktora gittiklerinde sonra konsuduklarında kafasını kaldırıp bakıyomus dinler gibi doktor demiş ki bu çocuk çok bilinçli:) benim kız da kafasına göre oynuyor oynamıyor bir türlü o bilinci sokamadım kafasına:):) aman canım sağlıklı olsunlarda boswer göstermesinler.. bana ultrasyonda kime benzettiysen oına benzer kime benzio diolar ayy kızımı doğru dürüst görmüyorum ki birine benzeteyim:):)

Allah iylik versin bebişnede sanadaaa, bizde iyiyiz oğlişleee minik kuzum büyütüyor beni hergeçen gün şişiyorum

kendim için konuşayım bana h,çöyle gelmiyor bana kesin 10 kg kalacakDDDd

görümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisinDD hadi bakalım

geçmiş olsun canım inşç tekrarlamaz.
Darısıdaa bana olsun inş.

sıtenın yogunlugunu kımınn yarattıgını buldum sankımm

Allah iylik versin bebişnede sanadaaa, bizde iyiyiz oğlişleee minik kuzum büyütüyor beni hergeçen gün şişiyorum

kendim için konuşayım bana h,çöyle gelmiyor bana kesin 10 kg kalacakDDDd

görümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisinDD hadi bakalım

geçmiş olsun canım inşç tekrarlamaz.
Darısıdaa bana olsun inş.

puhahahahah:)) işimemi dönsem ben neyapsamDDD

selam kızlarr.ayyy yorgunluktan bittim.ewim misler gibi oldu ohhhh. ama belim kırıldı.bir tek yemeğim kaldı azcık dinleneyim onuda yaparım ay

Selam kızlar, 5 gündür giremedim. Yatılı misafirm vardı.Üstelik ilk defa gördüğüm insanlar. Zaten benim güleryüzlü oluşum bana zarar veren. Benim kendime bakacak halim yok günlerdir misafirle uğraş. Resmen canım çıktı. umarım sizde herşey yolundadır.

off ya beni de aradılar İsta gezmeye geleceklermiş bende kalacaklarmış maaile..Oldu dedim başka? kabul etmemek lazım kuzu gerçi sen kazanmışsın sevapları neyse artık dinlen bol bol...

merhaba canlar nasılsınız...
benim bugün biraz tadım yok bilmem neden...
c.tesi günü kızıma alışveriş yaptık hiç bir eksiğimiz kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…