selam kızlarr.ayyy yorgunluktan bittim.ewim misler gibi oldu ohhhh. ama belim kırıldı.bir tek yemeğim kaldı azcık dinleneyim onuda yaparım ay
cokzor olmustuur emınım cnmm hamıle bayandada bukadar kalınmazkı.. bızlerde ıyız sukur bı sorun yok sıtede..Selam kızlar, 5 gündür giremedim. Yatılı misafirm vardı.Üstelik ilk defa gördüğüm insanlar. Zaten benim güleryüzlü oluşum bana zarar veren. Benim kendime bakacak halim yok günlerdir misafirle uğraş. Resmen canım çıktı. umarım sizde herşey yolundadır.
ıkız ya cnm oyuzden 36 alıcaklarr :))su an yk sanırım ben cvp verım dedımneden 36 haftada doğum dedin
ohh negusel cnmm masallahh bızımde ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası dus kuvetı v.s. onlarıda haftaya alıcazz kısmetse.. sıcaklardan once halletmek cok ıı oldu azoncee markete ındım asagıyaa nefes alamadımm.. en ıyısıı şiştıkten sonraa bu 2 ay evden cıkmamakk allah korusunn tansıyon cıkabılır cok sıcak :26:merhaba canlar nasılsınız...
benim bugün biraz tadım yok bilmem neden...
c.tesi günü kızıma alışveriş yaptık hiç bir eksiğimiz kalmadı artık
Merhaba kızlaarrBugün 2 basamaklı sayılara düşmüşüz oğluma kavuşmama 99 gün kalmııııışşşş
ohh negusel cnmm masallahh bızımde ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası dus kuvetı v.s. onlarıda haftaya alıcazz kısmetse.. sıcaklardan once halletmek cok ıı oldu azoncee markete ındım asagıyaa nefes alamadımm.. en ıyısıı şiştıkten sonraa bu 2 ay evden cıkmamakk allah korusunn tansıyon cıkabılır cok sıcak :26:
cnm bız senınle aynı gıdıyoruzz.. bende bugun 99 gordum allaha sukurler olsun kızcem delırdı sankımm zıplıoo
ohh negusel cnmm masallahh bızımde ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası dus kuvetı v.s. onlarıda haftaya alıcazz kısmetse.. sıcaklardan once halletmek cok ıı oldu azoncee markete ındım asagıyaa nefes alamadımm.. en ıyısıı şiştıkten sonraa bu 2 ay evden cıkmamakk allah korusunn tansıyon cıkabılır cok sıcak :26:
aynen canım bende önceden hallettim herşeyi ki c.tesi günü bile sıcaktan perişan oldum ben hiç terlemeyn insan hamilelikten sanırım çok terliyorum ateş basıyo 2 gecedir deuyuyamıyorum kolum uyuşuyo ayaklarım ağrıyo bir sola yatmaya çalışıyorum... herşeyi aldım bitti şimdi de evimin içini hazırlarım artık. ben de set olan bakımlardan almadım tırnak makası aldım bide tarak setini aldım chicco nun burun aspiratörü hediye vardı evde zaten sette diğer şeyler de pek kullanıcağımı sandığım şeyler değildi ondan almadım
benimki de bugün coştu.. kutlama var içerdegünlerimiz aynı bakalım kim önce doğurucak
aynen canım bende önceden hallettim herşeyi ki c.tesi günü bile sıcaktan perişan oldum ben hiç terlemeyn insan hamilelikten sanırım çok terliyorum ateş basıyo 2 gecedir deuyuyamıyorum kolum uyuşuyo ayaklarım ağrıyo bir sola yatmaya çalışıyorum... herşeyi aldım bitti şimdi de evimin içini hazırlarım artık. ben de set olan bakımlardan almadım tırnak makası aldım bide tarak setini aldım chicco nun burun aspiratörü hediye vardı evde zaten sette diğer şeyler de pek kullanıcağımı sandığım şeyler değildi ondan almadım
oh ne güzel her bişeyinizi hallettiniz.. ben daha hastane çıkışı dışında bişey almadım.. insanlar vesveselendirdi beni.. erken alma sonra bişey olursa üzülürsün dediler.. ALLAH korusun olacağı varsa son günde de olur.. keşke ben de sıcaklar basmadan halletseydim diyorum..bi de bişey sorcam şu burun aspiratörü ne işe yarıyo:26:
hoşgeldin canım,nasısın bakalım nası gidiyor hayat
ALLH YRDMCN OLSN CNM VALLA AKSAMA CAYA MISAFR GELSE BILE ZOR DYNYRM BEN SEN IYI DAYNMISSIN MAŞLLHSelam kızlar, 5 gündür giremedim. Yatılı misafirm vardı.Üstelik ilk defa gördüğüm insanlar. Zaten benim güleryüzlü oluşum bana zarar veren. Benim kendime bakacak halim yok günlerdir misafirle uğraş. Resmen canım çıktı. umarım sizde herşey yolundadır.
SIZAK NE BASIO AMA VARYA AKSAM EVE GIDINCE YANIYORUM OZELLIKLE TABANLARIM COK YANIO BENDE KOVA BIRAZ BUZLU SU KOYUP RHATLIYORUM
şans anacım şans:) ibr arkadasım war yok bebeği elini emiyomus doktora gittiklerinde sonra konsuduklarında kafasını kaldırıp bakıyomus dinler gibi doktor demiş ki bu çocuk çok bilinçli:) benim kız da kafasına göre oynuyor oynamıyor bir türlü o bilinci sokamadım kafasına:):) aman canım sağlıklı olsunlarda boswer göstermesinler.. bana ultrasyonda kime benzettiysen oına benzer kime benzio diolar ayy kızımı doğru dürüst görmüyorum ki birine benzeteyim:):)
yaa şeker için doktoro gidicem acmı gitmem gerekiyor yardımmmmm doktor birde öğlene vermiş randavuyu kızımla ben aclıktan ölürüz öğlene kadar 3 ögün yiyorum ben
:)
maşallah sizeee yerim ben o futbolcuyu:)))
hep öyle hareketli olsunlar biiz korkutmasınlarr.
ayy canım toplamda çok iyiisn maşalalhhhh ama bundan sonrada alacağızz hatta artık bu aylar direk beibşe gidecek aldıklarımızzz o yüzden beslenmemize dikkat etmemiz lazım.
oh ne güzel her bişeyinizi hallettiniz.. ben daha hastane çıkışı dışında bişey almadım.. insanlar vesveselendirdi beni.. erken alma sonra bişey olursa üzülürsün dediler.. ALLAH korusun olacağı varsa son günde de olur.. keşke ben de sıcaklar basmadan halletseydim diyorum..bi de bişey sorcam şu burun aspiratörü ne işe yarıyo:26:
bebegın burnundakılerı temızlemek ıcın cnm cok ıse yarıo ablamda kullanmıstıı bende alıcam..benımm bıttı sayılır cnm hazırlıklarımm ıııde olmus dıyorum sımdı sıcaklar basladıgı ıcın
benimki de bugün coştu.. kutlama var içerdegünlerimiz aynı bakalım kim önce doğurucak
yemek yedim geldim de yazabiliyormuyuz artık:)
kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?