2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlarr.ayyy yorgunluktan bittim.ewim misler gibi oldu ohhhh. ama belim kırıldı.bir tek yemeğim kaldı azcık dinleneyim onuda yaparım ay

ohh masallahh cnmmm mıs gıbı otur sımdı evındee :))) darısı basımaa annem gelınce evın altından ustunden cıkarızz.. bende yemek yapıcamm neyapsam kı dusunmekteyım

cokzor olmustuur emınım cnmm hamıle bayandada bukadar kalınmazkı.. bızlerde ıyız sukur bı sorun yok sıtede..
neden 36 haftada doğum dedin
ıkız ya cnm oyuzden 36 alıcaklarr :))su an yk sanırım ben cvp verım dedım

merhaba canlar nasılsınız...
benim bugün biraz tadım yok bilmem neden...
c.tesi günü kızıma alışveriş yaptık hiç bir eksiğimiz kalmadı artık
ohh negusel cnmm masallahh bızımde ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası dus kuvetı v.s. onlarıda haftaya alıcazz kısmetse.. sıcaklardan once halletmek cok ıı oldu azoncee markete ındım asagıyaa nefes alamadımm.. en ıyısıı şiştıkten sonraa bu 2 ay evden cıkmamakk allah korusunn tansıyon cıkabılır cok sıcak :26:
Merhaba kızlaarr Bugün 2 basamaklı sayılara düşmüşüzoğluma kavuşmama 99 gün kalmııııışşşş

cnm bız senınle aynı gıdıyoruzz.. bende bugun 99 gordum allaha sukurler olsun kızcem delırdı sankımm zıplıoo

benimki de bugün coştu.. kutlama var içerde günlerimiz aynı bakalım kim önce doğurucak

yaa şeker için doktoro gidicem acmı gitmem gerekiyor yardımmmmm doktor birde öğlene vermiş randavuyu kızımla ben aclıktan ölürüz öğlene kadar 3 ögün yiyorum ben

selam herkeze geçmişi okuyamadım inşallah herkez ve bebişler iyidir biz iyiyiz teyzeleri canımı artık epeyce acıtmaya başladı tekmeleriyle pzrtesi güb doktor kontrolümüz var ve şeker yüklemesi epeydirgiremedim pamın kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim geçen haftki erken doğum korkumdan sonra halledeyim dedim herşeyimiz tamam bir telk nefresimlerimiz yıkanıp ütülenecek bide haftaa bi kaç parça daha kıyafet alıcam patiksiz altlı üstlü takım tulumumuz çok var gına geldi biberon siparişlerinide verdim bizden haberler bu kadar

Off geçmiş ancak bitti. Walla ben geçmişi okumaktan bi türlü yazmaya fırsat bulamıyorum.
Mihrace;
Benim eşim de evlendikten sonra gitti askere kısa dönem olarak. İnan çok zor bir olay. Bi de bebiş falan yoktu. Bence en iyisi, en hayırlısı olmuş tatlım.
Çocuğunun en güzel zamanlarında yanında olamaması çok zor, bir de tüm yük senin üzerinde olacak. Nasıl olsa bir tane daha arabanız varmış. Boşver sen mal yerine konur. Keyfine bak...

[
hoşgeldin canım,nasısın bakalım nası gidiyor hayat

HOSBULDUK CNM IIZ ALLHA SUKUR SEN NASLSIN ??
ALLH YRDMCN OLSN CNM VALLA AKSAMA CAYA MISAFR GELSE BILE ZOR DYNYRM BEN SEN IYI DAYNMISSIN MAŞLLH

aaa maşallah, bizimki tenezzul bile etmedi, bildigin moralım bozuldu:),,,, gıcık etti beni,neee ben aynı babasına benzetım ultrasonda, demekkı kocacıgıma benzıcek, pöfff adamı düşünemıyorum suanda bıle kasılıyo, gecen ay kı resmıne bakıp bakıp bana benzıyo dıyodu, dogunca artık napar bılemıyorum:))

[SUP][/SUP]
yaa şeker için doktoro gidicem acmı gitmem gerekiyor yardımmmmm doktor birde öğlene vermiş randavuyu kızımla ben aclıktan ölürüz öğlene kadar 3 ögün yiyorum ben

cnm kan da vereceksin aç gitmen gerekiyor benim bildiğim bu yinede doktorunu ara bi sor istersen haftaya pazartesi sabah 8:30 şeker yüklemem var ve kan alacaklar pazar akşamı saat 22:30 dan sonra su ble içmeyeceksin dediler bakaım dayanabilecekmiyiz kızımda böyle bişi olmamıştı aç gitmiştim am bi gün önce sanki ameliyata girecekmişim gibi saat sınırım yoktu

bende yıcemminik oglumu, allahım ogünleri göstersın saglıkla ınsallah.
evet toplamda iyiym ama 1 ayda 4 kılo almısım yani, maşallah.. :)))
ben ne yicegimi şaşırıyorum ya, zaten ıstahım yok, havada ısındı iyice burda, daha oglen yemegı yemedım, yiyesim gelmıyo

benimki de bugün coştu.. kutlama var içerde günlerimiz aynı bakalım kim önce doğurucak

süpersiniz yaa, bakalım hanginiz dogurcak?? bende merak ettm şimdi:))))
benmkıde sabah coşmustu, demekkı bugun bi enerjıkler:)))
Darbeli vuruyo cocugum demekkı yazdıklarımı hissediyo:)

aldıklarımdan internette bulduklarım bunlar kızlar... biberonumuz anne memesi gibi hazıra alışmasın diye diğer aldıklarımı evde çeker yarın paylaşırım sizlerle

kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu

oluyor canım gece uyumak artık eziyet gibi heryanım uyuşuyor sabah hiç huzurlu uyanmıyorum sağa sola dönmek çok zor oluyor tam dönüyorsun prenses rahatsız oluyo hayde gene öbür tarafa dönnn bütün gece cebelleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…