yaa şeker için doktoro gidicem acmı gitmem gerekiyor yardımmmmm doktor birde öğlene vermiş randavuyu kızımla ben aclıktan ölürüz öğlene kadar 3 ögün yiyorum ben
kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu
hıı anladım cnmbebegın burnundakılerı temızlemek ıcın cnm cok ıse yarıo ablamda kullanmıstıı bende alıcam..benımm bıttı sayılır cnm hazırlıklarımm ıııde olmus dıyorum sımdı sıcaklar basladıgı ıcınteknoloji bayağı gelişmiş valla en iyisini yapmışsın.. son 3 ayında yan gel yat..
afiyet olsun ne yediniz ayıptır sormasıyemek yedim geldim de yazabiliyormuyuz artık:).. sitede ne sorun var anlamadım.. alıntılar bile yanlış oluyo
süpersiniz yaa, bakalım hanginiz dogurcak?? bende merak ettm şimdi:))))
benmkıde sabah coşmustu, demekkı bugun bi enerjıkler:)))
Darbeli vuruyo cocugum demekkı yazdıklarımı hissediyo:)
ee tabii kocaman oldular artık.. söylenilenlere tepki verebiliyolaryakında gelin damat edicez kuzuları
bende bu bıberondan alıcamm cnmm anne memesı gıbıymıss benımde hosuma gıttıEki Görüntüle 437347 Eki Görüntüle 437348 Eki Görüntüle 437349
aldıklarımdan internette bulduklarım bunlar kızlar... biberonumuz anne memesi gibi hazıra alışmasın diyediğer aldıklarımı evde çeker yarın paylaşırım sizlerle
kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu
oluyor canım gece uyumak artık eziyet gibi heryanım uyuşuyor sabah hiç huzurlu uyanmıyorumsağa sola dönmek çok zor oluyor tam dönüyorsun prenses rahatsız oluyo hayde gene öbür tarafa dönnn bütün gece cebelleşiyorum
hıı anladım cnmteknoloji bayağı gelişmiş valla en iyisini yapmışsın.. son 3 ayında yan gel yat..
afiyet olsun ne yediniz ayıptır sorması.. sitede ne sorun var anlamadım.. alıntılar bile yanlış oluyo
ee tabii kocaman oldular artık.. söylenilenlere tepki verebiliyolaryakında gelin damat edicez kuzuları
sölemeyeyim canım bebişin canı falan isterse üzülürüm amaaa çok yedim onu diyebilirim:)
ayy tabi kız böyle cici bici tatlı olacak senin kızçende
merhabalar kızlar nasılsınız. biz iyi sayılırız sadece az oynuyo benim oğlan sakin olacak heralde doğduktan sonra. birde bugün 2 kere rahmim kasıldı sanki çok ağrı verdi genelde yatınca ooluyo ama şimdi iyi çook şükür. inanın uyumak artık dinlendirmiyo beni yaa rahat uyuyamıyorum yüzüstü yataraak uyumayı özlediiim. akşam gaz için karbonatlı limon suyu içtim geçti sonunda yaa çok gaz sorunum var benim doğuştan beri inşallah benim oğlanda gazlı olmaz yaa. benim tartıda geçen aydan bu yana sadece 1 kg artış gözüküyo bakalım haftaya doktora gittiğimde ne olacak killo verilirde benim doktorum kızıyo yaa çok aldın diye tabi kendisi tığ gibi tartıda 86yı görünce kadın ŞOK oluyo kendisi gelse gelse 50 kg gelir hehe
yok artık takmıyorum yaa az yer sporla falan kilo gider hiç problem değil artık ama doktorum ayy sinir kadınmrb cnm hg.. ya sakın olucak yada su anda uyuyor.:)) rahım kasılması bendede oluuyo cnm buyudugu ıcın sanırım..gaz problemı neden oluo bılmıyorumm üşütmüş olabılırsın.kg konusu bosver bence bu aydan sonraaa kımse kg takmıycakk herkezz dogumaa odaklanıcakk bence.. ama ben dogumdan hem korkuyorum gbıı hemde bı panıkk havasındayımm. bıyandanda kızımaa kavusmak ıstıyorumm
bı tuhafım ıstee
sölemeyeyim canım bebişin canı falan isterse üzülürüm amaaa çok yedim onu diyebilirim:)
yarasın kuzuya..ben de kendime özene bezene bir sofra hazırladım ama mutfağı karınca bastığını görünce üzüntüden ve sinirden yiyemedimoff yaa ben nasıl giricem o mutfağaa:84::84::84:yuvalarını bulsam toplu katliam yapıcam da dua etsinler bulamadım
yok artık takmıyorum yaa az yer sporla falan kilo gider hiç problem değil artık ama doktorum ayy sinir kadın.
ben doğumdan korkmuyorum nedense yaa hemde hiiç tek korkum sezeryan olmak zorunda kalmak normal doğumdan hiiç korkmuyorum sağ salim oğlumu kucağıma alayımda başka bişey istemem yaa sadece 90 günüm kaldıı oğluşuma kavuşmak için
. hepimiz sağ salim atlatalım inşallah yaa..
afıyet olsun canım, bende şimdi yedım ogle n yemegimi, yuh ya, iştahım gene gitti(
merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah, biz sıcaktan eridik.
amın canımm bı yandan yemek yapmaya calısıyrumm arada buraya bakabılıyorumm :)))yok artık takmıyorum yaa az yer sporla falan kilo gider hiç problem değil artık ama doktorum ayy sinir kadın.
ben doğumdan korkmuyorum nedense yaa hemde hiiç tek korkum sezeryan olmak zorunda kalmak normal doğumdan hiiç korkmuyorum sağ salim oğlumu kucağıma alayımda başka bişey istemem yaa sadece 90 günüm kaldıı oğluşuma kavuşmak için
. hepimiz sağ salim atlatalım inşallah yaa..
yarasın kuzuya..ben de kendime özene bezene bir sofra hazırladım ama mutfağı karınca bastığını görünce üzüntüden ve sinirden yiyemedimoff yaa ben nasıl giricem o mutfağaa:84::84::84:yuvalarını bulsam toplu katliam yapıcam da dua etsinler bulamadım
ya onlarınde bebeelerı varsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?