2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yaa şeker için doktoro gidicem acmı gitmem gerekiyor yardımmmmm doktor birde öğlene vermiş randavuyu kızımla ben aclıktan ölürüz öğlene kadar 3 ögün yiyorum ben

bende bılmıyordum, gıtmeden sormustum burda, kızların cogu ac gıtmış,,ve doktorumda 8 saatlık aclık gerekıyo dedı, iyikide ac gıtmışım, oglenmı ozamn saatını degıstır canım, yada ara doktorunu, sor bakalım ne der?? yada tahlılı bi sonrakı güne ister, yakınmı hastane??

kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu

ewet canım bende de oluyor artık hatta öğlen sinirlere kaldım oturup kalkamıyorum diee iş yerinde kadının birii aaa sen erken ağırlaştın şimdiden böyleysen son aylarda ne yapıcannn die güldü çok sinirlendim kızım dedim şu kadına dil çıkar:)

bende bu bıberondan alıcamm cnmm anne memesı gıbıymıss benımde hosuma gıttı
kızlar yatarken yada otururken kalkarken çok zorlanmaya başladım artık sşzlerdede oluyormu

bende gecen gun sırtustu yatmıstım kaplumbaga gıbı kalkamadım yerımdenn

evet ya, bende aynen boleyım canım,zaten sola yatmayı bılmıyorum herhlde kolum uyusuyo bazen, bazende agrıyo, kollarım omuzum fılan, ve hiç huzurlu uyumuyorum ayrıca, gecen aksam 4 uyandım 5 te anca uyudum, 1 saat döndüm durdum.

merhabalar kızlar nasılsınız. biz iyi sayılırız sadece az oynuyo benim oğlan sakin olacak heralde doğduktan sonra. birde bugün 2 kere rahmim kasıldı sanki çok ağrı verdi genelde yatınca ooluyo ama şimdi iyi çook şükür. inanın uyumak artık dinlendirmiyo beni yaa rahat uyuyamıyorum yüzüstü yataraak uyumayı özlediiim. akşam gaz için karbonatlı limon suyu içtim geçti sonunda yaa çok gaz sorunum var benim doğuştan beri inşallah benim oğlanda gazlı olmaz yaa. benim tartıda geçen aydan bu yana sadece 1 kg artış gözüküyo bakalım haftaya doktora gittiğimde ne olacak killo verilirde benim doktorum kızıyo yaa çok aldın diye tabi kendisi tığ gibi tartıda 86yı görünce kadın ŞOK oluyo kendisi gelse gelse 50 kg gelir hehe

mrb cnm hg.. ya sakın olucak yada su anda uyuyor.:)) rahım kasılması bendede oluuyo cnm buyudugu ıcın sanırım..gaz problemı neden oluo bılmıyorumm üşütmüş olabılırsın.kg konusu bosver bence bu aydan sonraaa kımse kg takmıycakk herkezz dogumaa odaklanıcakk bence.. ama ben dogumdan hem korkuyorum gbıı hemde bı panıkk havasındayımm. bıyandanda kızımaa kavusmak ıstıyorumm

bı tuhafım ıstee

yok artık takmıyorum yaa az yer sporla falan kilo gider hiç problem değil artık ama doktorum ayy sinir kadın.
ben doğumdan korkmuyorum nedense yaa hemde hiiç tek korkum sezeryan olmak zorunda kalmak normal doğumdan hiiç korkmuyorum sağ salim oğlumu kucağıma alayımda başka bişey istemem yaa sadece 90 günüm kaldıı oğluşuma kavuşmak için
. hepimiz sağ salim atlatalım inşallah yaa..

amin canım inşallah,
bende normal dogum istiyorum,sezeryan benı daha cok korkutuyooo niyese,
inşallah bı terslık cıkmadan istedıgımız gıbı saglıkla kavusuruz bebeklerimize,allahım bizleri korusun

amın canımm bı yandan yemek yapmaya calısıyrumm arada buraya bakabılıyorumm :)))

bende 13,09,2012 çokoprensimi kucağıma alıcam inşallah.
ALLAH ım hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin .ben özel bi hastanede laborantım çocuk isteyen insanların neler yaptıklarını gördükçe hem çok üzülüyorum hemde herkes için çok dua ediyorum...oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…