2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldiinn
Selam kızlarAy beni canım çok sıkılıyor ya
benim de benim deeeeee

hg cnm sagsalım ıns hepımız kucagımıza alırızz...
Selam kızlarAy beni canım çok sıkılıyor ya
neden sıkıldınızz bakalımm :) napalım sıkılmamanız ııcın yakın olaydıkk gorusurduk

kızlar selam bebek şekeri olarak ne yaptırıcaksınız ?
ben bebek kurabiyeleri yaptırmayı planlıyorum ama tanesi 3 tl imiş biraz pahalı
sizin var mı kafanızda bişiler

ben çok gezdim piyasada 1.5 2 tl bebek sekerleri ben bebek sekeri yaptıracağım kurabiye o anlık ama bebek sekerini hatıra olarak saklama olanağın war istersen kurabiyeyi çok az yaptır hastane de werecek kadar içinde kalmamıs olur

bizde henüz böyle bir adet yok kurabiye başı 3 tl çok fazla.. bence kendin yaparsan hem daha güzel hem daha tasarruflu olur haziran anneleriydi sanırım:44: kendileri yapmış çok da güzel gözüküyolardı

aslında bebek şekerleride çöpe gidiyor kim tutucak kii
aslında bebek şekerinden kastım şu küçük kavanozlar içinde badem şekerleri kavanozun üstündede hoşgeldin kuzey dicek :)

aslında bebek şekerinden kastım şu küçük kavanozlar içinde badem şekerleri kavanozun üstündede hoşgeldin kuzey dicek :)

eğer buzdolabı süsü olarak yaptırırsan magnetli yada ne bilim seçenek çok minicik çerçeveler war mesela onlarda 2 tl falan dı sanırım yani hem kullanırlar hemde kuzeyi unutmazlar:) benimn arkadasım buzdolabı süsü yaptrmısdı dolabımda duruo hatta doğum gününü de yazdırmısdı böylelikle unutmuyorum hediyemi alıorum:):)

süsü guzel olursa saklanabılır canım, ben resım yukleyebılırsem gostereyım begendıgım sekeri, sende mı kuzey:)))) bende ''emirkuzey^^ koymayı düşünüyorum

Ban küçük kavonozlara renk renk drajeler koyup, kurdela bağlayacağım, bi de kavanozun kapağına sticker yaptıracağım (ufak bir resim ve hoşgeldin ... yazılı vb.)
Resmi eklemek istiyorum ancak resim ekleme seçeneği göremedim?

internetten bi,r siteden malzemeleri sipariş verip kendim yapacağım bebek şekerini
yarı yarıya fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…