Ban küçük kavonozlara renk renk drajeler koyup, kurdela bağlayacağım, bi de kavanozun kapağına sticker yaptıracağım (ufak bir resim ve hoşgeldin ... yazılı vb.)
Resmi eklemek istiyorum ancak resim ekleme seçeneği göremedim?
oldumu acaba ekle dedım ama
öle canım kız olunca genlerinde war şimdiden çok sewiyor gezmeyi anası gibi:) ayy canım göbeğim çok komikkkkk ya aksam çok güldükkk
olmus canım sorması sahip ne kadar burda tanesi 1 lira bu sekilde hazır içine kendin bişeler koyuyosun pahalı alma o yüzden dedim şekerim
yaaa evett sevıyodur:)))) bende eşime dıyorum 2.si kız olsunda bende onla gezerim, kuafore fılan gıderım, adam benı sinir etmekte üstüne yok 2.side erkek olcak gezemıceksin dıyo (((
olmuş evet:) yazı yazayım dedım boş gıtmesın resım eklenmedıyse:))),
içinde lavantalı 1,5 lıraydı.. senın dedıgın nerde satılıyo canım?? biberonun üstündeki süsü varmı pekı?
sorma benim eşim kız istiyordu daha doğrusu eşimin bütün sülalesi kız istiyordu şimdi kız ya bende öle diyorum kızının 5 yasında saçını boyatıcam:) annesi gibi olursa habire bişe ister senden yetişemezsin aklı gidio kız olsun da alırım ben kızıma doğsun ozaman görürüm:):)
hhahaha, bencede yani yetısemeyebilir :))annesi hem süslü, hem gezmeyı sevıyo, ee kızıda annesıne benzer:)))
walla canım açıkçası ben düşünmüyorum die çok incelemedim ne desem yalan olur o yüzden.. adana da canım dediğim yer ya nette değil istersen netten almadan imkanın warsa piyasaya bak öncee
en büyük hayalim şöle kızım 2 3 yaşına gelsin anne kız aynı kıyafetleri giyip geziyorlar ya bayılıyorum kızımla aynı giyip salınıcam Allah o günleri gösterirse inşaallah
yaparım tabi kız.. ah kolum vah karnım derken yatarım keyfime bakarım.. ya da inş öyle olur yanigörümce ve kaynanaDD naz yapabilecekmisin DD hadi bakalım
aynen bende çok sıcaklıyorum.. duramıyorum yerimde serin bi yere uzanıyorumm orasında ısınıyor :) eşimde sanane oluyor o kadar sıcak değil diyor nere değil piştim yaniAybüke ben varya kalkarken
damperli tanker gibiyim,ıhlaya tıhlaya,tutuna tutuna kalkıyorum yattığım yerden artık
bel ve bacaklar oldu mu sana dolma misali
bi de ağrıyor sormayın...
Gece uykum hiç yok gibi bişey bi tarafa dönsem yavrum altta kalıyor sanki alttan vurmaya çalışıyor
öbür tarafa dönsem belim batıyor falan bir de
ben çok sıcaklıyorum,terliyorum gece 2-3 defa pijama üstü değişiyorum sizde de bu durum var mı?:44:
Aybüke ben varya kalkarken
damperli tanker gibiyim,ıhlaya tıhlaya,tutuna tutuna kalkıyorum yattığım yerden artık
bel ve bacaklar oldu mu sana dolma misali
bi de ağrıyor sormayın...
Gece uykum hiç yok gibi bişey bi tarafa dönsem yavrum altta kalıyor sanki alttan vurmaya çalışıyor
öbür tarafa dönsem belim batıyor falan bir de
ben çok sıcaklıyorum,terliyorum gece 2-3 defa pijama üstü değişiyorum sizde de bu durum var mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?