2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

konuya cevap yaza gir
üste ataç resmi var
ona gir dosya ekle de oradan resmi bulup aç de uplous fiklse var oraya tıkla
içerğeekle de tamam

Eklentiler

• $P1070772.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 23
oldumu acaba ekle dedım ama

Eklentiler

• $207200_124178900993305_3885931_n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 29
öle canım kız olunca genlerinde war şimdiden çok sewiyor gezmeyi anası gibi:) ayy canım göbeğim çok komikkkkk ya aksam çok güldükkk

yaaa evett sevıyodur:)))) bende eşime dıyorum 2.si kız olsunda bende onla gezerim, kuafore fılan gıderım, adam benı sinir etmekte üstüne yok 2.side erkek olcak gezemıceksin dıyo(((

olmus canım sorması sahip ne kadar burda tanesi 1 lira bu sekilde hazır içine kendin bişeler koyuyosun pahalı alma o yüzden dedim şekerim

olmuş evet:) yazı yazayım dedım boş gıtmesın resım eklenmedıyse:))),
içinde lavantalı 1,5 lıraydı.. senın dedıgın nerde satılıyo canım?? biberonun üstündeki süsü varmı pekı?

yaaa evett sevıyodur:)))) bende eşime dıyorum 2.si kız olsunda bende onla gezerim, kuafore fılan gıderım, adam benı sinir etmekte üstüne yok 2.side erkek olcak gezemıceksin dıyo(((

sorma benim eşim kız istiyordu daha doğrusu eşimin bütün sülalesi kız istiyordu şimdi kız ya bende öle diyorum kızının 5 yasında saçını boyatıcam:) annesi gibi olursa habire bişe ister senden yetişemezsin aklı gidio kız olsun da alırım ben kızıma doğsun ozaman görürüm:):)

walla canım açıkçası ben düşünmüyorum die çok incelemedim ne desem yalan olur o yüzden.. adana da canım dediğim yer ya nette değil istersen netten almadan imkanın warsa piyasaya bak öncee

hhahaha, bencede yani yetısemeyebilir :))annesi hem süslü, hem gezmeyı sevıyo, ee kızıda annesıne benzer:)))

hhahaha, bencede yani yetısemeyebilir :))annesi hem süslü, hem gezmeyı sevıyo, ee kızıda annesıne benzer:)))

en büyük hayalim şöle kızım 2 3 yaşına gelsin anne kız aynı kıyafetleri giyip geziyorlar ya bayılıyorum kızımla aynı giyip salınıcam Allah o günleri gösterirse inşaallah

walla canım açıkçası ben düşünmüyorum die çok incelemedim ne desem yalan olur o yüzden.. adana da canım dediğim yer ya nette değil istersen netten almadan imkanın warsa piyasaya bak öncee

aslında netten bısey almayı sevmıyorum, mesela park yatak,set fılan ılla gormem lazım yakından:) süslerıde alırsam ılk olcak:) bizim bı arkadasn tanıdıgı satıyoda balıkesırden,,, ctesi calısıyorum 3.30 a kadar,hiç biyere gıdesım gelmıyo o saatten sonra,aslında pıyasada daha uygundur ama, bigun bakabılsem iyi olur:))

en büyük hayalim şöle kızım 2 3 yaşına gelsin anne kız aynı kıyafetleri giyip geziyorlar ya bayılıyorum kızımla aynı giyip salınıcam Allah o günleri gösterirse inşaallah

ayyy inşallah canım, ne güzel hayalın varmış,:)) allah bızede oyle güzel günler göstersin inşallah...
benımde şoyle, oglumla babası gıtsınler berbere:)) oyle onların ıkısını hayal edıyorum şimdilik:)) 2.kız olursa benle kuafore:))
ben erkek ıstıyordum ama, her kıyafet bakmaya gttıgımde kız kıyafetleri dıkkatımı cekıyo ya, çiçekli bocekli, nasıl güzel seyler :))))))

Selam gebe hatunlar
önüme aldım 1 kilo kirazımı
ye allah ye hem de size laf yetiştiriyorum
geçmişi 2-3 atlaya atlaya okudum pek bişey kaçırmamışım sanırım
aldığımız cicler paylaşılmış
suk suk güle güle kullan canikom

Okulun en sevdiğim haftası allahiiim,her gün bi kahvaltı planı,hergün bir gezme
ohhh ohhh,öğrenciler olmasa okul cennet cennet

Aybüke ben varya kalkarken
damperli tanker gibiyim,ıhlaya tıhlaya,tutuna tutuna kalkıyorum yattığım yerden artık
bel ve bacaklar oldu mu sana dolma misali
bi de ağrıyor sormayın...

Gece uykum hiç yok gibi bişey bi tarafa dönsem yavrum altta kalıyor sanki alttan vurmaya çalışıyor
öbür tarafa dönsem belim batıyor falan bir de
ben çok sıcaklıyorum,terliyorum gece 2-3 defa pijama üstü değişiyorum sizde de bu durum var mı?
:44:

Bu arada ben de son 3 aya (trimester) girmiş bulunuyoruuuum
ayyy mübarek 3 aylar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen bende çok sıcaklıyorum.. duramıyorum yerimde serin bi yere uzanıyorumm orasında ısınıyor :) eşimde sanane oluyor o kadar sıcak değil diyor nere değil piştim yani şimdide sen gibi aldım bi tabak kirazı yanıma vantilatörüde açtım yandan öyle duruyorum yani

Canım bende de var o..Çok terliyorum, sıkılıyorum, afakanlar basıyor resmen.Eşimin bana dokunmasına bile tahammülüm yok.Avuçlarının içi yanıyor sanki.daraltıyor beni.

27. haftada anne adaylarının çoğu 8-11 kilo arası alırlar diyor
ohhhhh yine sınırda kalmışım çoook şüküüüürrrrrrrrrrrr 11 kilo şu anda
aslında belki tartılsam 12 olmuştur da çaktırmayalım

İnşallah bebeğim de üst sınırdadır bari

skopça ben tutmak isterim ama dayanabileceğimi sanmıyorum
susuzluğa hele de çoook uzun saat ve çook sıcak olacak bi de 8 aylık hamile
şimdiden çok terliyorum çok su kaybediyorum:26:
bilmiyorum da allah affetsin tutmicam sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…