Duymadım böyle bir şey.. Keyfi sezeryanları karşılamıyordur eğer zaruri bir sebeple sezeryan yapıyorlarsa onu da karşılamıyorlar mı ki acep
herkese günaydınn
az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse
ben sezeryan olmayı istmeiyordumm ama bu uygulama çok saçmaaaa yaaaaaa zaten her yaptıklarınaaa sinir oluyorum yaaa anneyle bebeğin durumu tehlikeye grerse ne olacak mecburen sezeryan olack yinedemi karşılamayacak okadar çalış prim öde ama sigortan karşılamasın hay Allahım
o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm [/QUOT
evet canım doktorum sezeryan olucak dedi. ikizlerde normal doğum riskli oluyormuş biri doğarken diğeri sıkıntıya girebiliyormuş hiç böyle bir risk almaya gerek yok dedi ve etrafımda ne kadar ikiz annesi varsa sezeryan ile doğum yapmışlar. Ben de açıkcası biri doğurduktan sonra ikincisi sıkıntıya girdi hadi seni sezeryana alıyoruz demelerini istemem yani
aynen ölyle, ikizlerde riske girmeden sezeryane alıyorlar
şimdi hastanemi aradım sezeryanı karşılamıyormu die yok öle bişee deiler hersey konusduğumuz gibii..
alla alla, ?:26:
Günaydınnn hanımlar ve onların datlu bebeişleri :) ben çanakkaladen çıktım yola izmire doğru otobüsle gidiyorum. Kamilkoçun rahat hattı varmış tek kişilik koltuklar. İyiyiz şimdilik bakalaım. Yalnız sabah kalktım bir baş dönmesi anlatamam. Ayakta duramadım. Sonra bidaha yattın 1 saat uyumuşum kalktım gene dönüyor dünya. Şimdi iyiyim allahtan. sizlerde nevar ne yok. Herkes iyidir umarım :)
Önümüzdeki hafta cuma son benimde izne ayrılıyorummmm
bende haftaya salı kayınvalidem ve görümcem gelcek onlara yapcam tekrar.. ben bunu onlar gelene kadar bırakmamdaTarif güzalmiş canım haftaya misafirlerim gelcek onlara yapayım benden sağolasın :)
günaydın canım iyi yolculuklar... benim doktorum bir problem olmamasına rağmen otobüse izin vermedi yaaaa... senin yolun kaç saat??
durdu durdu bızı buldu buda yaa.. tayııpp ıı aramak lazımmm bızım hamılelıgımı bekledın dıee
Kahvaltıdan önce tartıya çıktım kafamdaki şeylerin hepsini attım sadece salatalıkla domates yicem ben bugidişle 100 olacam ya Allah sağlık versin yahu
çok merak ettim.Demek artk dışarıdan da gözlenebiliyor hareketler.Bizim babamız da çok sabırsız o hareketleri hissetmek için.Adam resmen kulağı göbeğime yapışık yaşıyor.Sürekli kızıyla konuşuyor Bu arada artık hareketleri saymamız gerekiyormuş.İki saatte en az 10 tekme atması gerekiyormus bebeişlerin.Bunu saymak cok zor.Var mı basarabilen?
kusura bakma canım ben görmemişim yazını demek ki, tekrar yazdığın için teşekkür ederim,fiyatıda iyiymiş, internetten buldum, artık İstanbul'da aynı modelden buluruz herhalde
ben sormustum doktora hayır su içme dedi su içersen aç karnına şekeri düşürür gerçeği yansıtmaz dedii.. içmeee sakınn
bak madem bir hafta sonra ş.yüklemen var şunları yeme kesinlikle.....
incir üzüm muz kayısı....bezelye patates mısır tatlı olan herşey kek poğaca pilav makarna bunlardan uzak dur derim canım
benimki de verniyor ya bir problem olmamasına rağmen 1 saatlik uçağa bile izin wermedi...
ayy ne güzel darısı bize 32. hafta olmamış oluyor bende bu ay 25. yıllık iznimi kullanıcam 2 hafta sonra geri gelicem..
ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim
ohh mıs gıbım kokusu burnuma geldı bılee annem gelıo cuma gunu kahvaltıyayapem bari kulaklarını cınlatırımm sekerım:) hiç sorma yaa ben yiye yiye 20 günde 2 kilo alıp 75 olmuşum zatenAllah sonumu hayır etsin.. tarifide hemen vereyim canımm
1 çay bardağı yağa istediğin kadar salça koyup kavuruyorsun ( ben 1 küçük kavonoz salça koydum...)
biraz kavrulduktan sonra içine yaklaşık 1 su bardağı kadar dövülmüş ceviz koyuyorsun.
sonra ince ince kıydığın maydonozları atıyorsun bide istediğin kadar sarımsağı tuzla ezip atıyorsun içine. sonrada işte istersen biraz kimyooon tamaaaam :)
al sana mis gibi çemen afiyet olsun :)
Günaydınnn hanımlar ve onların datlu bebeişleri :) ben çanakkaladen çıktım yola izmire doğru otobüsle gidiyorum. Kamilkoçun rahat hattı varmış tek kişilik koltuklar. İyiyiz şimdilik bakalaım. Yalnız sabah kalktım bir baş dönmesi anlatamam. Ayakta duramadım. Sonra bidaha yattın 1 saat uyumuşum kalktım gene dönüyor dünya. Şimdi iyiyim allahtan. sizlerde nevar ne yok. Herkes iyidir umarım :)
bana araba kullanmayı bile yasakladı ama ben kullanıyorum:):) tatail falan yok zaten bu sene bizlere
bana araba kullanmayı bile yasakladı ama ben kullanıyorum:):) tatail falan yok zaten bu sene bizlere
günaydın canım iyi yolculuklar... benim doktorum bir problem olmamasına rağmen otobüse izin vermedi yaaaa... senin yolun kaç saat??
selam kızlar çalışmak bu anlamda çok kötü şu patronlarınız keşke bayan olsaydı daha anlayışlı olurlardı en azından izin konusunda
niye izin vermediki 6 saat benim yolum ki doktor sormadı bana kaç saat diye. Düşük yada erken doğım olmadığı sürece gebeler yolculuk yapamaz diye birşey yok dedl. Sadece yorulcağım için ilk bir iki gün bebeğim daha az hareket edebilirmiş okadar. Onuda geçtim ben iki aylıkkende gittim izmire doktor ozamanda izin vermişti.
ohh mıs gıbım kokusu burnuma geldı bılee annem gelıo cuma gunu kahvaltıyayapem bari kulaklarını cınlatırımm sekerım
bende ızmırlıyımm .. hayırdır ıs ıcınmı gıdıosun cnmm
valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?