2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Duymadım böyle bir şey.. Keyfi sezeryanları karşılamıyordur eğer zaruri bir sebeple sezeryan yapıyorlarsa onu da karşılamıyorlar mı ki acep

benim ikiz ve bunu da mı karşılamıyor dedim, hayır dedi
herkese günaydınn

az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:

ben de özele gidiyorum.
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse

maşalah, :)

aynısını sordum memura, ikiz ve sezeryanla olacak. hayır dei, ikizlerin d normal dgma ihtimalleri oldugu için karşılamıyormuş
o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak

valla bana öle sölediler. ya da benim hastnin uygulaması bu yönde bilemedim. paztsi tekrar konuşucam.
benim ikizleden biri baş, diğeri makat duruyor şu an. böle de giderse medcbur sezeryan
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmm senın dr bole yonlendırdı merak ettımm

günaydın canım iyi yolculuklar... benim doktorum bir problem olmamasına rağmen otobüse izin vermedi yaaaa... senin yolun kaç saat??

durdu durdu bızı buldu buda yaa.. tayııpp ıı aramak lazımmm bızım hamılelıgımı bekledın dıee

yaa ama 4 kilo üstünde bebekleri sezeryan doğuma alıyorlar diye biliyorum yani 4700 gram bebeği nasıl doğuracağız? yani artık eski zamanlar igibi değil ki eskiden böle bişe var mıydı zihniyetiyle nasıl hareket ederiz o zaman 2 li 3 lü testleri yaptırmayalım usg çektirmeyelim mecbur olunmasa zaten kimse yaptrımaz sezeryanı değil mi? her sezeryanın bi sebebi oluyor bence.

Kahvaltıdan önce tartıya çıktım kafamdaki şeylerin hepsini attım sadece salatalıkla domates yicem ben bugidişle 100 olacam ya Allah sağlık versin yahu

yaa yaramı deştin :S benim de 2 hafta önce almamıştım kilo seviniyordum bugün baktım 3 kilo almışım yaa zaten kilolu hamile kaldım dikkat etmem lazım...

Benim eşim de cinsiyetini öğrenince biraz burulmuştu ama şimdi kızım da kızım diye sürekli konuşuyor bebekle benden fazla konuşuyor.

kusura bakma canım ben görmemişim yazını demek ki, tekrar yazdığın için teşekkür ederim,fiyatıda iyiymiş, internetten buldum, artık İstanbul'da aynı modelden buluruz herhalde

ya ben de görmek istiyorum bu modeli nasıl bulabilirim hangi sayfada acaba?

ben sormustum doktora hayır su içme dedi su içersen aç karnına şekeri düşürür gerçeği yansıtmaz dedii.. içmeee sakınn

aaa bunu ben de bilmiyordum ben de sorayım doktorlara :44:

bak madem bir hafta sonra ş.yüklemen var şunları yeme kesinlikle.....
incir üzüm muz kayısı....bezelye patates mısır tatlı olan herşey kek poğaca pilav makarna bunlardan uzak dur derim canım

bence böyle yapma gerçek sonuçları etkilemiş olursun bizim hastanede 3 günlük bir diyet uyguluolar pilav makarna yiyorsun verdikleri randevu günü aç geliyorsun.

ohh mıs gıbım kokusu burnuma geldı bılee annem gelıo cuma gunu kahvaltıyayapem bari kulaklarını cınlatırımm sekerım

bende ızmırlıyımm .. hayırdır ıs ıcınmı gıdıosun cnmm

selam kızlar çalışmak bu anlamda çok kötü şu patronlarınız keşke bayan olsaydı daha anlayışlı olurlardı en azından izin konusunda

günaydın canım iyi yolculuklar... benim doktorum bir problem olmamasına rağmen otobüse izin vermedi yaaaa... senin yolun kaç saat??

niye izin vermediki 6 saat benim yolum ki doktor sormadı bana kaç saat diye. Düşük yada erken doğım olmadığı sürece gebeler yolculuk yapamaz diye birşey yok dedl. Sadece yorulcağım için ilk bir iki gün bebeğim daha az hareket edebilirmiş okadar. Onuda geçtim ben iki aylıkkende gittim izmire doktor ozamanda izin vermişti.

selam kızlar çalışmak bu anlamda çok kötü şu patronlarınız keşke bayan olsaydı daha anlayışlı olurlardı en azından izin konusunda

valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile

kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??

benim öyle bir riskim yok çok şükür neden izin vermediğini bende anlamadım walla cuma gidicem tekrar bir konuşiyim bari yaa....

ohh mıs gıbım kokusu burnuma geldı bılee annem gelıo cuma gunu kahvaltıyayapem bari kulaklarını cınlatırımm sekerım

bende ızmırlıyımm .. hayırdır ıs ıcınmı gıdıosun cnmm

hatta şirinyerdendin dimi ? Sadıcım evleniyor cnm gitmikende ailemi görürüm biraz da alışveriş buarada çanakkalede acaip bir yağmur bastırdı haha şaka gibi. Üstümde sıfır kol kısa tayt ve terlik var izmirde açar umarım

Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.

Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.

ama benim doktor 32. haftada görüşürüz dedi ne alaka anlamadım burda 2 hafta da bir kontrol için çağırması gerekior yazıyor neden ki:18:

inanamıyorum bu nasıl bir kadın el insaf yahu... çok üzüldüm adına canım allah sana sabır versin böyle insanlarla çalışmak zor olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…