aa şeker olayını hiç düşünmedim cnm ben ya..benim 10 gün sonra yapılacak şeker yüklemem.inş.çıkmaz ya..evet madedn suyu cnm.ama sade olanı.meyvalı falan içme sakın.ben öle içiyordumda doktorum uyardı beni.doğal maden suyu dedi.yaa sorma taş gibiydi evet o bölge.ayağımda dizimin arka tarafı.
bencede canım ya, sıkıntı var valla, iştende sogudum, ama calısmamda gerekıyo. sen napıyosun nasılsın?
ben zaten sade alırım içine limonumu kendim sıkarım böyle daha doğal faydalı oluyor ...
inş.yüksek çıkmaz canım dikkat et
:)) bak ya nasıl özletiyolar kendilerini,
evet yapıcam artık bıseyler, dogumdan once zaten pek ıstemıyorum bende allah korusun bişey olmadıgı sürece, ama dogumdan snra cok ta zaten gözüm yok 1 ay olsaydı iznim o bıle yeterdi, bilmiyorum ama dedıgı günden beride canım sıkkın, tek tesellım evımız işyerıne yakın, günde 1 yada 2 kez gıdıp gelmem sorun olmaz. hayırlısı artık,
haklısın herkeste bi dert var, idare etceniz artık bıkaç ay canım, haklısın ama sende, ödenecek yer olunca maaş gelmeyınce düzen bozuluyo, biraz bırıktırseydınız keske, az az bıle olsa işe yarar. yada kayınvalıdenden fılan ıstıcenız, nasıl olsa toplu olarak bı kısmı gelır, ozamn odersiniz.
merhaba kızlar.. kramplardan bahsetmişsiniz..ben bu kramplardan çok çekiyorum yaa.. nerdeyse her gece oluyo..korkudan uyku arasında bile bacağımı uzatamıyorumbu sabah yine oldu.. hüngür hüngür ağladım resmen kontrol zamanım gelse de doktordan ilaç istesem:26:
evet dr.bana da dedi bebek ters diye ama aynen dediğin gibi olabiliyormuş bu haftalarda önemli değil dedi....
bir de beni görenler karnın aşağı da senin diyorlar...galiba aşağı da biraz ters durduğundan mı acaba olabilir mi sizce?
mrb cnm..evet krapmlar çok kötü.doktorum bana ilaç verdi ama içmek istemedim nedense ya.onun yerine muz ve soda önerdi bana.istersen doktora kadar bu gıdalardan devam et.
merhaba kızlar.. kramplardan bahsetmişsiniz..ben bu kramplardan çok çekiyorum yaa.. nerdeyse her gece oluyo..korkudan uyku arasında bile bacağımı uzatamıyorumbu sabah yine oldu.. hüngür hüngür ağladım resmen kontrol zamanım gelse de doktordan ilaç istesem:26:
kızlar şimdi ben 26+5 haftalığım bu haftalar da göbekte yukarıdan aşağı doğrı koyulaşan bi çizginin çıkacağını söylüyor nette bende daga hiçbir şey yok sizde çıktı mı o çizgi?
valla bende çıkalı çooook oldu o çizgi. Ama çokta mühim değil.
canım maden suyuyla muz iyi geliyormuş aklında bulunsun sen de sık oluyormuş bende 1-2 hafta bir oluyorrr dr.danış bencede..ikisini bir alma tabi
olmuyoki canım aylardır biriktirelim diyoruz ama olmuyor işde aman kayınvalidem çok iyi insandır durumu da çok çok ii ama biz ikimizde çalışıyoruz ya çok paramız war sanıyor şöle böle deyince de çalışıyosunuz yaparsınız diyor eşimin abisi war biir tane onun karısı yemeği çok güzel biliyor ona aktarıyor ew bile aldı onlara.. nerdeyse 2 yıllık ewliyim maddi konuda hiçbir etkisi olmamıştır bize.. benim babam Allah razı olsun o çok destek çıkar ama artık utanıyorum yüzüm kalmadı:)
ya şimdi kafam karıştı bebeğin ters durması demek kafasının aşağı damı yoksa yukarıdamı olması demek ?
ben sanıyorum ki başı aşağıda olunca ters oluyor ama şimdi netten baktım başı yukarda olunca ters diyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?