2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaslar sizin için arkadasımı aradım doğum yapalı 5 ay oldu o özel hastanede yaptı hastanenin raporunu getirmiş kabul etmişler yani özelde oluyor dedi.. yinede siz de araştırın da mağdur olmayalım ben bizim muhasebeciye sorarım birazdan

ben zaten sade alırım içine limonumu kendim sıkarım böyle daha doğal faydalı oluyor ...
inş.yüksek çıkmaz canım dikkat et

Kizlar hepinize tesekkurler suyumu iciyim bari:)bakalim benim ne cikcak sonuc yazarim bende hepinizi opuyorum

olmuyoki canım aylardır biriktirelim diyoruz ama olmuyor işde aman kayınvalidem çok iyi insandır durumu da çok çok ii ama biz ikimizde çalışıyoruz ya çok paramız war sanıyor şöle böle deyince de çalışıyosunuz yaparsınız diyor eşimin abisi war biir tane onun karısı yemeği çok güzel biliyor ona aktarıyor ew bile aldı onlara.. nerdeyse 2 yıllık ewliyim maddi konuda hiçbir etkisi olmamıştır bize.. benim babam Allah razı olsun o çok destek çıkar ama artık utanıyorum yüzüm kalmadı:)

selam hanımlar ben de eylül annesiyim bu ikinci bebeğim arada bir girebiliyorum ancak okuyabiliyorum muhasebeciyim :) 32 . haftada gittiğiniz hastaneden(muayenehane olmazhastane olucak özel devlet farketmiyo) raporunuzu alın işyerinize verin doğumdan sonraki kırkbeşinci ile altımışıncı gün arası gidip paranızı alın ben evelki sene de ilk çocuğumun parasını böyle almıştım birde süt parası var onun içinde doğumdan sonra gidip dilekçe verin ben onu almadım ama sanırım bikaç kez veriliyodu o konuda pek bilgim yok çok diil ama yinede bi body bi tulum alırsınız kuzulara bi işe yara süt parası

merhaba kızlar.. kramplardan bahsetmişsiniz..ben bu kramplardan çok çekiyorum yaa.. nerdeyse her gece oluyo..korkudan uyku arasında bile bacağımı uzatamıyorumbu sabah yine oldu.. hüngür hüngür ağladım resmenkontrol zamanım gelse de doktordan ilaç istesem:26:

kızlar şimdi ben 26+5 haftalığım bu haftalar da göbekte yukarıdan aşağı doğrı koyulaşan bi çizginin çıkacağını söylüyor nette bende daga hiçbir şey yok sizde çıktı mı o çizgi?

mrb cnm..evet krapmlar çok kötü.doktorum bana ilaç verdi ama içmek istemedim nedense ya.onun yerine muz ve soda önerdi bana.istersen doktora kadar bu gıdalardan devam et.

evet canım ters durunca aşağıya baskı yapıyor ondan aşağıda duruyor. Bana 1 ay öncesinde demikti doktorum. Önemli değil dedl. Son ay önemliymik panik yok :)

canım maden suyuyla muz iyi geliyormuş aklında bulunsun sen de sık oluyormuş bende 1-2 hafta bir oluyorrr dr.danış bencede..ikisini bir alma tabi

Son düzenleme:
ya şimdi kafam karıştı bebeğin ters durması demek kafasının aşağı damı yoksa yukarıdamı olması demek ?
ben sanıyorum ki başı aşağıda olunca ters oluyor ama şimdi netten baktım başı yukarda olunca ters diyor:44:

valla onda haklısın canım, iki kişi calısınca, para var sanıyolar, para geldıgı gıbıde gıdıyor,masraf ona gore artıyo. herseye zam geldı bı bızım maaslara gelmedı,1,5 senedır aynı parayı alıyoruz, eşimle ben ıkımızde özel sektordeyız.
ee sizede yardm etsın ozamn bıraz, eltin calısmıyodur ozamn, onlar tek maas alıyo dıye, paraları verıyodur oraya malesef, bende bu mantıgı anlamıyorum işte, snra yeri gelıncede kıyaslarlar, size 2 maaş gırıyo, da soylede boyle,
baban eder ozamn yardm canım, hem torun olcak nasıl sevınırler. kolaymı dede olmak :))

Kızlar sızde de agrı oluomu dun cok kotuydm ya sırtıma kalcama agrılar gırdı durdu nefes almkta zorlndm eve zor gttım ya cok sıcaktı hava bıde cok agırlstm ben bırden ya cok kotu hıssedyrm kendımı bu ay sonunda ızne ayrılcktm ama cıkamıcak gbı gorunuyrm cok sukur allha az kaldı ya ızne ama erken dogum yapcam dıe cok korkyrm bu ara cok agrılarım var eve gıdıp ıs yemek yapmak ıskence gelıo kendımı cok pasaklı hıssedıyorum(((

canım senın kafan karısmıs valla, tabıkı bebegın başı asagıdayken düz, yanı normal dogum pozısyonunda ooluyo,,, eger bası yukarıdaysa ters oluyo, bizim takvımlerde yanda resım varya gösterıyo zaten orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…