- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim
bende 20 sinde ayrılıyorum kızlar kısmetse 2 haftam kaldı işte
valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??
ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim
bende 20 sinde ayrılıyorum kızlar kısmetse 2 haftam kaldı işte
valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??
doğum izniniz tek gebeliklerde 32. haftada başlar. İşyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz..
sizlere sormuştum ya bilginiz olsun araştırıp buldum özel hastaneden değil sigorta hastanesinden rapor almamız gerekiyormuş hadi hayırlısı bakalım az kaldı
ben birşey sormak istiyorum.. bebek nezaman pozisyon değiştiriyor. yani şimdi ben 24.haftadayım makat gelişi diyolar ya ne zaman baş gelişi oluyor merak ettim..
ben de izin istemiştim doktordan bana rahat olabilirsin gez dolaş tatile çık dedi sana i birşeyi kısıtlamıyorum dedi. demek senin durumun farklı. insan sıkılıo yaa sıcaklarda başladı zaten Allah yardımcın olsun ...
Allahım ne güsel ben de artık işyerine dayanamıorum stresine ben de ayrıldığım günleri görebilecekmiyim?
hainler ... benim işyerimdeki şefim de aynı böle... insanı strese sokuo halbuki hamilelere uygunluk tanınması gerekiyor buna hakkımız var...
32.hafta dediler bana da ... bana düşük tehlikem olmuştu onun için 10 gün rapor vermişti özeldeki doktorum herhangi biryerde onaylatmamı istemediler...
meraba canım ewet ya iyi bir anne olmazsam ya bebeğime bakamazsam die ağladığım bile oluyor.. bizimki zaten doğru dürüst hiç göstermio taramada çıkdı kızımızın cinsiyeti ondan sonra hiçç göremedi doktor %90 kız ama hiç göstermio dioo bende kaynanama hesap weremem kız olsun diorum şakalaşıyoruz öle:) canım normalde 32. hafta da dewlet istersen izin almana izin veriyor.. yani benim doğum izinim doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta.. ben çalışabildiğim kadar çalışıcam doğumdan sonraya aktarıcam canım 2 hafta olurmu yaa saçmalamasın bari 1 ay olsun ancak toplarım kendimi falan de yada doğumdan sonra doktor zaten rapor wericek iş hayatında duyacak herkese aynısını de ama 1 ay yatman gerekio Allah korusun da kanaman falan olabilir dedi de çünkü bu senin hakkın patron wermiyorsa bazen çakallık gerekiyor bunlara.. herkes de bir dert canım bende izinli olduğum sürece sözleşmeli olduğum için maaş alamıycam sonra sgk toplu weriyor rapor bitince kesiyor tabii ne kadar alacağım bilinmiyor ve benim en çok paraya ihtiyacım olduğunda maaş yok ew kredisi ödüyoruz ne yapıcaz bilmiyoruz yani canımm
:)) bak ya nasıl özletiyolar kendilerini,
evet yapıcam artık bıseyler, dogumdan once zaten pek ıstemıyorum bende allah korusun bişey olmadıgı sürece, ama dogumdan snra cok ta zaten gözüm yok 1 ay olsaydı iznim o bıle yeterdi, bilmiyorum ama dedıgı günden beride canım sıkkın, tek tesellım evımız işyerıne yakın, günde 1 yada 2 kez gıdıp gelmem sorun olmaz. hayırlısı artık,
haklısın herkeste bi dert var, idare etceniz artık bıkaç ay canım, haklısın ama sende, ödenecek yer olunca maaş gelmeyınce düzen bozuluyo, biraz bırıktırseydınız keske, az az bıle olsa işe yarar. yada kayınvalıdenden fılan ıstıcenız, nasıl olsa toplu olarak bı kısmı gelır, ozamn odersiniz.
ben birşey sormak istiyorum.. bebek nezaman pozisyon değiştiriyor. yani şimdi ben 24.haftadayım makat gelişi diyolar ya ne zaman baş gelişi oluyor merak ettim..
oohhh çok iyi olmuşallahın sopası yok canım 32. haftada çıkılmıyor mu izne daha erken değil mi izin için gerçi bende tam bilmiyorum... birde sen bilirsin belki özel hastane raporu yeterli mi acaba yoksa devletten mi almak gerekiyor doğum izni için rapor??
slm canım, bendede var doktorum magnorm yazdı sandıoz ama nıyese kullanmak ısstemıyorum, muza devam ozamn:))
slm kzlar..kıramp ssorunu bende de var.kramp için her gün 1 maden suyu ve muz çok iyi geliyormuş.paylaşmak istedim.
SELam canım ne yap et izin koparmaya bak 15 gün de yeter mi ya el insaf yani
32. haftada çıkılıyor canım ama ben 30 da çıkıcam çükübenim birde yıllık iznim var 12 gün onu kullanıcam onun bitimide 32. hafta başlangıcı oluyor zatenvalla benim doktora cuma günü konrtole gittim bi daha ki kontrol 32. haftada gel sana raporunu vericem dedi demek ki özelde oluyor..
aynen ya, banada ptesı verdı 1 gun içtim, dün aksam ıcmedım, benm hftada ıkı kez olmustu, bakalım ayy olmasın zaten canım, cok kotü kramp giriyoo ya, naıl bı acı, bıtanesnde agladım resmen, eşimide korkuttum, dogurcam sandı, ben bacagım dıyene kadar :)))
evt cnm banada ilaç verdi.ama inan içimden hiç içmek gelmiyor.iki kere içtim sadece.bidahada kullanmadım.zaten maaşallah bu aralar olmuyor.doğal yoldan korunmak varken ilaç içmeyim dedim
slm kzlar..kıramp ssorunu bende de var.kramp için her gün 1 maden suyu ve muz çok iyi geliyormuş.paylaşmak istedim.
hiç sorma bu sabah kramp acısıyla uyandım zaten.birde dikkat ettim krampın girdiği yere bir dokundum taş gibi sende de öyle oluyor mu
evet canım bende muzun iyi geldiğini duymuştum ama şekerim yüksek çıktğı için bana yasak..maden suyunu bilmiyordum bak zaten bu sıcaklar anca o beni rahatlatıyor...
canım ben bu hfta gttım kontrole, bebek ters duruyo dedı, ama korkulacak bısey yokmuş, hafta ıtıbarıyle boyle durmadı normal dedı, bebek 34,ve 37 hftalardada donebılıyo, 30 dan baslıyo sanırım, ama 37.hftada bıle donen var.. merak etme canım,benm şimdilik iiçim rahat,
ama 34ten snra rahat fılan olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?