2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim

ben de izin istemiştim doktordan bana rahat olabilirsin gez dolaş tatile çık dedi sana i birşeyi kısıtlamıyorum dedi. demek senin durumun farklı. insan sıkılıo yaa sıcaklarda başladı zaten Allah yardımcın olsun ...

bende 20 sinde ayrılıyorum kızlar kısmetse 2 haftam kaldı işte

Allahım ne güsel ben de artık işyerine dayanamıorum stresine ben de ayrıldığım günleri görebilecekmiyim?

hainler ... benim işyerimdeki şefim de aynı böle... insanı strese sokuo halbuki hamilelere uygunluk tanınması gerekiyor buna hakkımız var...

kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??

32.hafta dediler bana da ... bana düşük tehlikem olmuştu onun için 10 gün rapor vermişti özeldeki doktorum herhangi biryerde onaylatmamı istemediler...

ayy aynen yaa kendi aracınla gidebiliyorsan git diyo, 2 saatte bir durup hava alıp 10 dk falan yüricekmişim( bu sene yalan oldu sankim

ben de izin istemiştim doktordan bana rahat olabilirsin gez dolaş tatile çık dedi sana i birşeyi kısıtlamıyorum dedi. demek senin durumun farklı. insan sıkılıo yaa sıcaklarda başladı zaten Allah yardımcın olsun ...

bende 20 sinde ayrılıyorum kızlar kısmetse 2 haftam kaldı işte

Allahım ne güsel ben de artık işyerine dayanamıorum stresine ben de ayrıldığım günleri görebilecekmiyim?

hainler ... benim işyerimdeki şefim de aynı böle... insanı strese sokuo halbuki hamilelere uygunluk tanınması gerekiyor buna hakkımız var...

kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??

32.hafta dediler bana da ... bana düşük tehlikem olmuştu onun için 10 gün rapor vermişti özeldeki doktorum herhangi biryerde onaylatmamı istemediler...

merhabalar... yazdığını yeni gördüm. tabiki kendi doktorundan alıyorsun. Özel geçmiyor veya heyet onayı, raporu gibi bir durum değil bu.. Kendi doktorundan alıyorsun raporunu, iş yeri muhasebesine veriyorsun... Bu kadar.

ben birşey sormak istiyorum.. bebek nezaman pozisyon değiştiriyor. yani şimdi ben 24.haftadayım makat gelişi diyolar ya ne zaman baş gelişi oluyor merak ettim..

ben birşey sormak istiyorum.. bebek nezaman pozisyon değiştiriyor. yani şimdi ben 24.haftadayım makat gelişi diyolar ya ne zaman baş gelişi oluyor merak ettim..

canımm benim bildiğim 30uncu haftadan sonra dönmeye başlıyor tabi 37. haftada dönen çocuklarda var. hiç belli olmuyor yani. ama daha erken bizim için telaşlanma güzelim

canım bende risk yok çok şükür ama doktorum tavsiye etmiyor işte... birde senin aldığın rapor başka doğum izni raporu başka oluyor cnm...

:)) bak ya nasıl özletiyolar kendilerini,
evet yapıcam artık bıseyler, dogumdan once zaten pek ıstemıyorum bende allah korusun bişey olmadıgı sürece, ama dogumdan snra cok ta zaten gözüm yok 1 ay olsaydı iznim o bıle yeterdi, bilmiyorum ama dedıgı günden beride canım sıkkın, tek tesellım evımız işyerıne yakın, günde 1 yada 2 kez gıdıp gelmem sorun olmaz. hayırlısı artık,
haklısın herkeste bi dert var, idare etceniz artık bıkaç ay canım, haklısın ama sende, ödenecek yer olunca maaş gelmeyınce düzen bozuluyo, biraz bırıktırseydınız keske, az az bıle olsa işe yarar. yada kayınvalıdenden fılan ıstıcenız, nasıl olsa toplu olarak bı kısmı gelır, ozamn odersiniz.

slm kzlar..kıramp ssorunu bende de var.kramp için her gün 1 maden suyu ve muz çok iyi geliyormuş.paylaşmak istedim.

SELam canım ne yap et izin koparmaya bak 15 gün de yeter mi ya el insaf yani

canım ben bu hfta gttım kontrole, bebek ters duruyo dedı, ama korkulacak bısey yokmuş, hafta ıtıbarıyle boyle durmadı normal dedı, bebek 34,ve 37 hftalardada donebılıyo, 30 dan baslıyo sanırım, ama 37.hftada bıle donen var.. merak etme canım,benm şimdilik iiçim rahat,
ama 34ten snra rahat fılan olmam

32. haftada çıkılıyor canım ama ben 30 da çıkıcam çükübenim birde yıllık iznim var 12 gün onu kullanıcam onun bitimide 32. hafta başlangıcı oluyor zaten valla benim doktora cuma günü konrtole gittim bi daha ki kontrol 32. haftada gel sana raporunu vericem dedi demek ki özelde oluyor..

slm canım, bendede var doktorum magnorm yazdı sandıoz ama nıyese kullanmak ısstemıyorum, muza devam ozamn:))

evt cnm banada ilaç verdi.ama inan içimden hiç içmek gelmiyor.iki kere içtim sadece.bidahada kullanmadım.zaten maaşallah bu aralar olmuyor.doğal yoldan korunmak varken ilaç içmeyim dedim

slm kzlar..kıramp ssorunu bende de var.kramp için her gün 1 maden suyu ve muz çok iyi geliyormuş.paylaşmak istedim.

slm canım, bendede var doktorum magnorm yazdı sandıoz ama nıyese kullanmak ısstemıyorum, muza devam ozamn:))

ayy walla bende anlamadım gitti sitelerde başka yazıyor gidip ssk dan almamız gerekiyormuş raporu falan aman ne bilim en iyisi işyerinin bağlı bulunduğu ssk ya danışmak isyeri raporu kabul eder ama belki parasını alamayız ne bilim bir danışmakta fayda var o kadar çalıştıktan sonra parasını bırakmak istemem açıkçası...

inş.ilerleyen haftalarda artmaz cnm ya.gerçektende çok acı..doğum sancısıda böle mi acaba )))))))) banada 2 kere girdi.dediğin gibi birinde ağladım resmen ya..o nasıl bir acı..

evt cnm banada ilaç verdi.ama inan içimden hiç içmek gelmiyor.iki kere içtim sadece.bidahada kullanmadım.zaten maaşallah bu aralar olmuyor.doğal yoldan korunmak varken ilaç içmeyim dedim

aynen ya, banada ptesı verdı 1 gun içtim, dün aksam ıcmedım, benm hftada ıkı kez olmustu, bakalım ayy olmasın zaten canım, cok kotü kramp giriyoo ya, naıl bı acı, bıtanesnde agladım resmen, eşimide korkuttum, dogurcam sandı, ben bacagım dıyene kadar :)))

hiç sorma bu sabah kramp acısıyla uyandım zaten.birde dikkat ettim krampın girdiği yere bir dokundum taş gibi sende de öyle oluyor mu
evet canım bende muzun iyi geldiğini duymuştum ama şekerim yüksek çıktğı için bana yasak..maden suyunu bilmiyordum bak zaten bu sıcaklar anca o beni rahatlatıyor...

aa şeker olayını hiç düşünmedim cnm ben ya..benim 10 gün sonra yapılacak şeker yüklemem.inş.çıkmaz ya..evet madedn suyu cnm.ama sade olanı.meyvalı falan içme sakın.ben öle içiyordumda doktorum uyardı beni.doğal maden suyu dedi. yaa sorma taş gibiydi evet o bölge.ayağımda dizimin arka tarafı.

evet dr.bana da dedi bebek ters diye ama aynen dediğin gibi olabiliyormuş bu haftalarda önemli değil dedi....
bir de beni görenler karnın aşağı da senin diyorlar...galiba aşağı da biraz ters durduğundan mı acaba olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…