valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 84 gün kaldı.
Geçtiğimiz iki hafta içinde bebeğiniz yaklaşık 170 gr. ağırlaştı ve yaklaşık 19 mm. uzadı. Rahminiz mesanenize baskı yapma ve kapasitesini azaltmaya devam ediyor. Hamilelik boyunca böbreklerinizden mesaneye giden tüpler kolayca genişler, bükülür ve sıkışır. Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı.
ama benim doktor 32. haftada görüşürüz dedi ne alaka anlamadım burda 2 hafta da bir kontrol için çağırması gerekior yazıyor neden ki:18:
ayyy ne biçim insan o yaaayy kızlar var ya bence kadınla erkekle alakası yok bunun ya insan olmak önemli olan... ne terbiyesiz kadınmış o yaa o halde işe getirtmiş seni
valla canım benim genel müdür bayan ama pekte anlayışlı değil doktor için izin alsam bile suratı asılıyor hemen. tabi bende sinirleniyorum. bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirmiştim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı iş yerinde düşük oldu. ertesi günü beni işe getirtti tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum içim acıyo ama bana eve git neden geldin demedi bile
selam kızlar çalışmak bu anlamda çok kötü şu patronlarınız keşke bayan olsaydı daha anlayışlı olurlardı en azından izin konusunda
dün istanbul yanıyordu ya resmen birde doğumu burda yapıcam yandım ben valla
ewet canım bayanlar çok kaprsili oluyor Allah bayan yöneticiye düşürmesin ben burdan önce özeldeydim patronum kadındı o gün giyidğim ayakkabımı beğenmemişse onun için bile saatlerce ağlardı o kadın yüzünden ağlamadan günüm geçmezdi Allah beni kurtardı darısı sana canım
ewt bu sene ben gıtmek ıstedım ama esım olmaz dedıı.bende seneye buyuuck bızımmkızla gıderız dedımm tatılıı sımdıdenn koparttımm ..
ya kızlar bir şey sorucam size şimdi bizim bebişlerimiz eylül çocuğu olcak ben kıyafetlerini nasıl alsam diye kararsızım hala...uzun kollu mu kısa kollumu olsun sanırım sadece 1 ay kısa kollu giyebilirler ekimden sonra serin olur de mi
neden ızın vermıolrmı cnm valla bnm oyonden sanslıyım mudurelerım erkk ama ızın ıstdgmde hıc terddut etmdn verıolr hatta ısyrndeysem doktora gıdıceksem mudurum kendı arabasını verıp gonderıo hastaneye allah razı olsun
aynen canım insan olması önemli bende çok sinirlenmiştim, ayıplamıştım... ama allahıma çok şükür sonra ki ay da kızım geldi hemen annesinin acısını dindirmek için... tabi onada şok oldular bu kadar çabuk tekrar hamile kalmamazaten şu işverenler neden hamile kalındı mı trip atar anlamam.. nese allahtan haftaya komple çıkıyorum işten artık doğum izninden sonra işe dönmeyeceğim.
ayy canım adana da olsan ne yapıcan daha şimdiden millet hani sıcak dio ben buz dolu küvette yasamak istiyorum daha şimdilikk ilerde daha da sıcak olucak
kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??
çok geçmiş olsun. gebelikte şeker çok sık rastlanan bir drum. dahliyideki doktorlar çok ekstrem örnekleri varmişler ki kendi arkadaşlarım arasında 300- 350 lerde şeker görüp de komaya girip de nur topu gibi sağlılıl çocuklar doğuranlar biliyorum.
senin durumun çok da yüksek değil. diyetle kontrol altına alınabilir. sakın ha moraliniz bozmayasın, allah dermansız dert vermesin
tekrardan çok geçmiş olsun
benim 50 mg yükleme de yüksek çıktı, tokluk 182. pztsi kendi hastanemde 100 mg yükleme yaptırcam.
doktorum şu an için kafaya takmamamı söyledi
evet canım daha da iyiyim aslında kendimi hazırladım da allah daha büyük dert vermesin tabi.. iyi ki beni sevenlerle, destek verenlerle birlikteyim.. Herşey bebeğim için... canımın taaa içi o..tatlım benim üzülme ne olur bu kadar benim de yüksek çıktı ben dün gittim dr.a bana da diyet listesi verdi diyetisyene göndermedi hemen.inş.diyete uyup aşıcaz bu sorunu moralini bozma...bizim elimiz de olan bir şey sonuçta hemen hemen aynı şeyleri bana da söylediler...bende bir hafta sonrasını iple çekiyorum inş.düşürücez bu şekeri tatlımmm allah büyüktür....
Dün 4 boyutluda (en sevindiğim andı zaten) gülümsedi bize bebişimiz. Ağzını açıp kapattı bir de çok tatlıydı yanakları :)) doğsun biran evvel ki öpeyim koklayım kuzumu...ay maşallah ne güzel ya benim ki de dudaklarını kıpırdatıyordu...
Canım benim patron erkek ama prof. olduğu için çok anlayışlı bu konuda şanslıyım. bu konularda bilgilendirici bir de tabi. dün bu diabet olayı için de yaklaşık 15 dakika telefonda moral vermeye çalıştı (toplantıyı iptal edip işe gitmediğim için merak etmiş aradı, ağlarken açtım telefonu sebep-sonuç bağlantısı yaptı tabi sakin sakin anlattı. İzin hiç sıkıntı olmuyor bendeselam kızlar çalışmak bu anlamda çok kötü şu patronlarınız keşke bayan olsaydı daha anlayışlı olurlardı en azından izin konusunda
Doğum izni 2 ay önce ve 2 ay sonra olmak üzere 4 ay.. ama doktor izin verirse çalışmana o 2 aylık döneme girince çalışabilir raporu vermesi gerekiyor. Ama doğuma 15 gün kala doktor izin verse bile mecbur çıkıyorsun. Tabi maaş kesiliyor bu 4 aylık zamanda, devlet toplu halde 4 ay sonunda veriyor. Özelden rapor geçerli diye biliyorum. Bir muhasebecinize sorarsın canım. Şirket politikası farklıdır, devletten de isteyebilir.....kızlar ya doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz?? birde özelden aldığımız rapor geçerli mi acaba onaylatmak mı gerekiyor acaba devlete bileniniz var mı tecrübesi olan??
Canım iyi yolculuklar öncelikle ama İzmir'de beklediğn hava yok üzülerek söyleyeyim, dün iyiydi ama bugün yağışlı.. Gerçi buranın havasına güven olmaz. birazdan güzel bir güneş açabilir.. Ama yine de yağmurlu olduğunu bil :)) derken güneş çıktı bak ne dedim ama :))))))))))) az evvel sağanak vardı..hatta şirinyerdendin dimi ? Sadıcım evleniyor cnm gitmikende ailemi görürüm biraz da alışverişbuarada çanakkalede acaip bir yağmur bastırdı haha şaka gibi. Üstümde sıfır kol kısa tayt ve terlik var izmirde açar umarım
çok sağol canım.. .dün sanırım bütün günümün hastanede geçmesiyle ve en sonunda doktorun beni öyle pat diye sen diabetsin!! demesiyle saldım çeşmeleri hüngür sangır ağladım... bugün herkes teselli etmeye çalışıyor, az evvel kahvaltı sonrası tokluk şekerimi ölçtüm 112 çıktı... tokluk şeker bile açlık sınırının altında.. eşim de ailem de üzülmememi büyütmememi söylüyor.. Bence yanlışlık oldu. yarın yine 100 gr yükleme yapılacak göreceğiz.. diyete dikkat ediyorum tabi artık 2 tabak yemek yok...
evet canım daha da iyiyim aslında kendimi hazırladım da allah daha büyük dert vermesin tabi.. iyi ki beni sevenlerle, destek verenlerle birlikteyim.. Herşey bebeğim için... canımın taaa içi o..
Dün 4 boyutluda (en sevindiğim andı zaten) gülümsedi bize bebişimiz. Ağzını açıp kapattı bir de çok tatlıydı yanakları :)) doğsun biran evvel ki öpeyim koklayım kuzumu...
Canım benim patron erkek ama prof. olduğu için çok anlayışlı bu konuda şanslıyım. bu konularda bilgilendirici bir de tabi. dün bu diabet olayı için de yaklaşık 15 dakika telefonda moral vermeye çalıştı (toplantıyı iptal edip işe gitmediğim için merak etmiş aradı, ağlarken açtım telefonu sebep-sonuç bağlantısı yaptı tabi sakin sakin anlattı. İzin hiç sıkıntı olmuyor bendedün yoktum yarın yine şeker yükleme için için alıyorum mesela... darısı başınıza diyeyim canım. çok zor olur eminim ağız burun yapmaları... Sanki keyif için izin değil mi?
Doğum izni 2 ay önce ve 2 ay sonra olmak üzere 4 ay.. ama doktor izin verirse çalışmana o 2 aylık döneme girince çalışabilir raporu vermesi gerekiyor. Ama doğuma 15 gün kala doktor izin verse bile mecbur çıkıyorsun. Tabi maaş kesiliyor bu 4 aylık zamanda, devlet toplu halde 4 ay sonunda veriyor. Özelden rapor geçerli diye biliyorum. Bir muhasebecinize sorarsın canım. Şirket politikası farklıdır, devletten de isteyebilir.....
Canım iyi yolculuklar öncelikle ama İzmir'de beklediğn hava yok üzülerek söyleyeyim, dün iyiydi ama bugün yağışlı.. Gerçi buranın havasına güven olmaz. birazdan güzel bir güneş açabilir.. Ama yine de yağmurlu olduğunu bil :)) derken güneş çıktı bak ne dedim ama :))))))))))) az evvel sağanak vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?