kızlar ne soracam benim göğüs ucumda beyaz beyaz pütürcükler var ellemiyorum kurumuş yara gibi ama acı falan yok ucumu genişliyor acaba sanki süt donmuş gibi uzaktan bakıldığında böyle birey başına gelen var mı ?
ay canımcımmmmkız güzellik sen nereye koydun o 10 kilo 800 gr'ı?.. ben de 9 kilo aldım diye hayıflanıyorum.. gerçi diyete başladık ya diabet çıktım diye( neyse zayıf gözükmek de maharet tabisiii )) maşallah!
kız güzellik sen nereye koydun o 10 kilo 800 gr'ı?.. ben de 9 kilo aldım diye hayıflanıyorum.. gerçi diyete başladık ya diabet çıktım diye( neyse zayıf gözükmek de maharet tabisiii )) maşallah!
Berlika zevzekbayan bulut ve şekeri yüksek çıkan diğer annelerimiz. Sakin olun moral bozmayın bu hamilelik şekeri öle korkulacak birşey değil biraz dikkat ederek hem daha az kiloyla kapatırsınız. Bebekleriniz içinde endişelenmeyin bizim bi arkdaşta çıktı sadece iki haftamı 3 haftamı ne erken aldılar doğuma şl gün vermişken bir gün öncesinden kendi gelmek istedi bebiş. Gaayyette de sağlıklı. Bebişinizi kucağınıza alır almazda şeker ortadan kalkıyor. Hiiiç sıkıntı yapmayın kendinize. Moral herşeyin ilacıdır.
hayatım o memişlerden süt gelmesine ne kaldıkiiii bucut hazırlıyor kendinii:))) benimde öyleee uçları açılmaya başladıı beyaz beyaz parlıyor:) süt görüyorum bende
bende de war sanki pamucuk olmus gibi bende anlamadım ki sebebini hatta hep sorucam anneme unutuyorum...
benim de eşim delirdi, aynı şeyi söyledi ki haklılar ben orada ağlamaktan kadına bakamıyorum bile, o kalkmış neler diyor! şimdi şimdi toparlıyorum kendimi... zaten hormonlar tavan!.... yarın tekrar yaptıracağım ben başka yerde, zira o değerin 211'den bir saat içinde 120'ye düşmesi vücut metabolizmasının kendisini toparladığını gösteriyor dedi aile hekimim.. hastane ticarete dökmüş olayı dedi.... haklı olabilir diye düşünüyorum zira dünden beri en yüksek dün akşamki tokluk şekerim ( 160 ) idi.. Yazık eşim de destek olacak diye kendisine de yaptı testten.. senin canın acıyorsa benim de acısın diye.. benimle diyete de başladı :))):geçmiş olsun canım yaaa benimde 223 çıktı benim gittigim diyetisyende aynısını yaptı yok dikkat etmezsen bebek sakat doğar düşük yapabilirsin bebegin rahatsız dogar eve geldim 1 saat ağladım eşimde telefonla beni teselli ediyor oda çok kızdı nasıl bir doktor hamile kadına öyle denirmi diye manyak adam yaabana ünsilin falan demediler 20 gün sonra tekrar gel kontrol edicez dedi
aynen hepsi yasak bende de... bezelye dedi mi hatırlamıyorum (o an ağlamaktan doğru dürüst dinleyemedim çünkü)tatlı olan herşey yasak,çay kahve şekersiz içilcek gerçi ben zaten ikisinide içmiyorum.incir,üzüm,muz,kayısı,patates,havuç,bezelye,mısır,hamur işleri,makarna pirinç pilavı poğça pasta, kek,pizza,hamburger, ve beyaz ekmek
bunların hepsi yasak canım
Yeniçarşım Fırsatları, İndirimli Fırsat Ürünleri yenicarsim.com prima premıum care yenidoğan cnmhangi markayı aldın canım link at bakalım bizde
uzun boylusun ya cnm bir de ondankuzucum 10.800 gr almış vaziyetteyim çaktırmıyorum sanırım bu güzell yönü
kızlar ne soracam benim göğüs ucumda beyaz beyaz pütürcükler var ellemiyorum kurumuş yara gibi ama acı falan yok ucumu genişliyor acaba sanki süt donmuş gibi uzaktan bakıldığında böyle birey başına gelen var mı ?
evet canım ama ne bilim bizide incitmeden anlatsalar daha iyi olur
saat:80:30
sabah: kalkınca 1 bardak su
2 kalıp peynir
1 yumurta
5-6 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
ceviz
saat00
ara öğün
2 meyve
1 bardak ayran
saat:13:30 --19:00
öğlen ve akşam
çorba -salata-cacık
sebze yemeği 3 kepçe
bakliyat 3 kepçe
3 baget
300 gr balık
3 köfte
1 şiş kebab
2 dilim ekmek kepek
saat00
ara öğün
1 meyve
1 bardak ayran
saat00
ara öğün
1 sb süt
1 çb yazıyor çay bardağı olması lazım müsli yada mısır gevreği
1 meyve
günde 3 litre su ve yürüyüş
cnm evde olsam emnm bu sorunlarım olmucak aa ıste butun gun otur ayakta dolan ıyıce yoruo ınsanı bnde ılac ıcmeyı sevmyrm zaten ıcemyrmdageçmiş olsun cnm. Allah yardımcımız olsun bu sıkcaklarda. Dinlen biraz yorgunluktandır ağrıların. Benimde sağ kalça kemiğim ağrıyor hatta yürürken sorlanıyorum. özellikle dinlendikten sonra yada sabah uyanınca ortaya çıkıyor. Banada sağlık ocağında yazdılar magnezyum ama daha ne aldım ne içtim.
nasıl yani bu fotoğrafta sen normal kilondan 11 kilo fazlamısın inanmıyorum. Bende 24. Haftadayım 11 kilo aldım ve yarım dünya gibi geziyorum... Sen hamilelikten önce nasıl görünüyordun çok merak ettim. Maşallah maşallah
Berlika zevzekbayan bulut ve şekeri yüksek çıkan diğer annelerimiz. Sakin olun moral bozmayın bu hamilelik şekeri öle korkulacak birşey değil biraz dikkat ederek hem daha az kiloyla kapatırsınız. Bebekleriniz içinde endişelenmeyin bizim bi arkdaşta çıktı sadece iki haftamı 3 haftamı ne erken aldılar doğuma şl gün vermişken bir gün öncesinden kendi gelmek istedi bebiş. Gaayyette de sağlıklı. Bebişinizi kucağınıza alır almazda şeker ortadan kalkıyor. Hiiiç sıkıntı yapmayın kendinize. Moral herşeyin ilacıdır.
ayy yanlışlık olmasın böle yapınca benim aldığım 6 aylık maaşa denk gelio hesabım:)
kızlar yanlıs analmayın sakım ama sız kılolarnızı soyleynce bendemı sorun var dıyrm cok az kılo aldım dogru duxgn beslnmyrm galıba ondanmı acaba
walla öle canım arada dedikodu yapmazsak da şişiyor insan benim eşim en küçük ona bişe kalmıo o yüzden ablası war birtane onun kocası da kayınwalidemi sömürüp duruyor.. ayy sorma ne alacaklar ayrı bir dert banada dediler sen bişe alma ilk çocuk kayınvaliden alır baktım kadında ses seda yok ne yapim iş başa düşdü alışwerişe çıkacam dedim bebek için Allahtan anladı heralde beraber çıkalım dedi eşim şunuda bunudsa aldır die bende ne alırsa ben karısmam dedim babannesi kıyafet aldı bir sürü bide ana kucağı ve oto koltuğu olarak kullanacağımız puseti aldı.. annemlerde yatağını alıorlar saolsun kıyafetlerini de aldı a dan z ye herseyi çok şükür bize çok bişe kalmadı.. eltim dio ki aa ne sansılısın bak kayınvaliden neler aldı sana hergün bişe alıo diyecektim de wazgeçdim:) sende telefonda desen alışverişe çıkıcaz bebek için falan die belki şunu alma biz alırız derler.. ayy çenem düşdü ne kadar içime oturmus:)
Devlet memurlarının süt iznide 3 saat canım ayrıca öyle bir avantajında var
Keşke bonus olsa ne iyi olurdu doğurduk diye bize ödül verselerdi. Yok be canım nerdeeeee bu işyerinde çalışmadığın günlerde işyerinin sana ödemediği maaşının yerine verilen para... Yani geçici olarak maaşını devlet ödüyor. Bonusu sadece 89 TL. İzinli olduğun sürece maaş alamıyorsun toplu olarak sonradan alıyorsun gerçi ben şirketim ile anlaşmıştım onlar bana maaşımı her ay avans gibi ödediler ben SSK dan parayı alınca şirkete ödedim çünkü kredilerim vardı her ay ödemem gereken.
cnm evde olsam emnm bu sorunlarım olmucak aa ıste butun gun otur ayakta dolan ıyıce yoruo ınsanı bnde ılac ıcmeyı sevmyrm zaten ıcemyrmda
kızlar yanlıs analmayın sakım ama sız kılolarnızı soyleynce bendemı sorun var dıyrm cok az kılo aldım dogru duxgn beslnmyrm galıba ondanmı acaba
cnm ya bu kişiye göre değişiyor. burada 1,5 kilo alan da var 3,5 kilo alan da var. 14 kilo alanda var.çok çok farklı şeyler yenildiğini düşünmüyorum. neye göre değişiyor bu kilolar bilemedim ben deben de 6-7 kilo aldım
geçmiş olsun canım yaaa benimde 223 çıktı benim gittigim diyetisyende aynısını yaptı yok dikkat etmezsen bebek sakat doğar düşük yapabilirsin bebegin rahatsız dogar eve geldim 1 saat ağladım eşimde telefonla beni teselli ediyor oda çok kızdı nasıl bir doktor hamile kadına öyle denirmi diye manyak adam yaabana ünsilin falan demediler 20 gün sonra tekrar gel kontrol edicez dedi
kızlaar biz geldik :) buda kızımla ben :) babası evde olmayınca anca aynadan bu kadar çekebildim
Eki Görüntüle 438341
inş olmuştur :) bende 8 kilo aldım bakın bakalım çok kocaman görünüyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?