2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende de war sanki pamucuk olmus gibi bende anlamadım ki sebebini hatta hep sorucam anneme unutuyorum...

kız güzellik sen nereye koydun o 10 kilo 800 gr'ı?.. ben de 9 kilo aldım diye hayıflanıyorum.. gerçi diyete başladık ya diabet çıktım diye ( neyse zayıf gözükmek de maharet tabisiii )) maşallah!
ay canımcımmmm bacaklarda,memişlerdee toto,göbişteee heryere dağıtmış vaziyetteyimD daha nereye dağılır bilmiyorumm ama.
kıyamam sana diyet güzeldirr sen diyabeti düşünme onun yapıyormuş gibi düşünmeeee bendeçıkmadı bendeee dikkat edeceğim.

kız güzellik sen nereye koydun o 10 kilo 800 gr'ı?.. ben de 9 kilo aldım diye hayıflanıyorum.. gerçi diyete başladık ya diabet çıktım diye ( neyse zayıf gözükmek de maharet tabisiii )) maşallah!

Nasıl yani bu fotoğrafta sen normal kilondan 11 kilo fazlamısın inanmıyorum. Bende 24. haftadayım 11 kilo aldım ve yarım dünya gibi geziyorum... Sen hamilelikten önce nasıl görünüyordun çok merak ettim. Maşallah Maşallah

inşallah canım yaaa diyete uyacaz başka çare yok bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım

hayatım o memişlerden süt gelmesine ne kaldıkiiii bucut hazırlıyor kendinii:))) benimde öyleee uçları açılmaya başladıı beyaz beyaz parlıyor:) süt görüyorum bende

bende de war sanki pamucuk olmus gibi bende anlamadım ki sebebini hatta hep sorucam anneme unutuyorum...

aaa demekki oluyor herkes te çook sevindim yaa ellemeyin sakın siz de ya kendiliğinden falan akmaz değil mi pek dikkat ediyom artık memişlerime :) ayyy sevindim kızlar yaaa

benim de eşim delirdi, aynı şeyi söyledi ki haklılar ben orada ağlamaktan kadına bakamıyorum bile, o kalkmış neler diyor! şimdi şimdi toparlıyorum kendimi... zaten hormonlar tavan!.... yarın tekrar yaptıracağım ben başka yerde, zira o değerin 211'den bir saat içinde 120'ye düşmesi vücut metabolizmasının kendisini toparladığını gösteriyor dedi aile hekimim.. hastane ticarete dökmüş olayı dedi.... haklı olabilir diye düşünüyorum zira dünden beri en yüksek dün akşamki tokluk şekerim ( 160 ) idi.. Yazık eşim de destek olacak diye kendisine de yaptı testten.. senin canın acıyorsa benim de acısın diye.. benimle diyete de başladı :))):

aynen hepsi yasak bende de... bezelye dedi mi hatırlamıyorum (o an ağlamaktan doğru dürüst dinleyemedim çünkü)

hangi markayı aldın canım link at bakalım bizde
Yeniçarşım Fırsatları, İndirimli Fırsat Ürünleri yenicarsim.com prima premıum care yenidoğan cnm
kuzucum 10.800 gr almış vaziyetteyim çaktırmıyorum sanırım bu güzell yönü
uzun boylusun ya cnm bir de ondan

cnm benimde öyle.. dokunma , oynama. ilk farkettiğimde ben korkmuştum ne oluyor diye:))) üçlarıpütür pütür yarık yarık be beyaz beyaz şeyler var. ben oynamıyorum ama çamaşırım leke leke oluyor ister istemez çıkıyor galiba bişeyler:))

hay maşşallah vermiş de vermiş peki yasak olan şeyler neler mesela bazı arkadaşlara bulgur da yasak ama bana öyle bişey sölemedi

cnm evde olsam emnm bu sorunlarım olmucak aa ıste butun gun otur ayakta dolan ıyıce yoruo ınsanı bnde ılac ıcmeyı sevmyrm zaten ıcemyrmda

kızlar yanlıs analmayın sakım ama sız kılolarnızı soyleynce bendemı sorun var dıyrm cok az kılo aldım dogru duxgn beslnmyrm galıba ondanmı acaba

sağol canım haklısın tabi ..açıkçası ben o kadar fazla takmıyorum.dediğin gibi çok ekstrem bir durum değil bu olabilir yani.artı bizim elimde düzelmesi ben listeme çok dikkat ediyorum inş.düşücek ve ben haftaya çarşamba günü çok güzel haberle gelcem size

ayy yanlışlık olmasın böle yapınca benim aldığım 6 aylık maaşa denk gelio hesabım:)

nasıl 6 aylık maşına denk gelebilir ki brüt maaşının 2/3 ünü alacaksın bulduğun sonucu 30 a böleceksin ki günlük yevmiyeni bulasın onu da 112 ile çarpıcaksın yaklaşık 4 aylık maaşından bira az etmeli.

kızlaar biz geldik :) buda kızımla ben :) babası evde olmayınca anca aynadan bu kadar çekebildim

inş olmuştur :) bende 8 kilo aldım bakın bakalım çok kocaman görünüyormuyuz

kızlar yanlıs analmayın sakım ama sız kılolarnızı soyleynce bendemı sorun var dıyrm cok az kılo aldım dogru duxgn beslnmyrm galıba ondanmı acaba

cnm ya bu kişiye göre değişiyor. burada 1,5 kilo alan da var 3,5 kilo alan da var. 14 kilo alanda var.çok çok farklı şeyler yenildiğini düşünmüyorum. neye göre değişiyor bu kilolar bilemedim ben de ben de 6-7 kilo aldım

ee iyi gene hiç yoktan iyidir canım, almış gene bıkac parca, dogumdada takar bıseyler... sankı eltine almadımı?o lafı haketmışte boşver,, bıkere daha solerse senda yapıstırırsın lafını:)))
bak ya sende ben gıbısın, bende dıyemem ıste al dıye, ne alırsa artık, ama dgru diyosun, oyle bı soylemek lazım teldede olsa, en azından eşimin anneannesıne, snra gelınce aaa bız bunları alcaktık, erken almıssınız demesınler, dahada gıcık olmayayım:))) bak benmde içime oturmuş dmekkı, yazdıkca yazasım gelıyo....
eşim soylesın telefnda anneannesine fılan, ben soylemeyım, eşim ister bıle de, ben ısteyemem:))).. annemde kıyafet aldı battanıye aldı,dogumdada reşat altn takıcakmış:) adagı var oyle, ilk torunda hayırlısıyla saglıkla inşallah oglum:))

Devlet memurlarının süt iznide 3 saat canım ayrıca öyle bir avantajında var

maalesef ben memeur değil işçi olarak görünüyorum ama 1,5 saat gerçekten çok az

tabi ya keşke birazda doğurduk diye para verseler sonuçta biz anne oluyoruz yani ödüllendirmeleri lazım dimi

kaç kilo aldın ki canım çok mu az ?

valla 1 ayda rekor bendedır ama:))) hanı yazıyodum ya 3,3 kılo aldım 22 hftaya kadar dıye, ptesı kontrolumde tam 3,8 kılo daha almısım vee size yetiştim toplamda 6,8 kılo alarak:)), nasıl basardım bılmıyorum ama

ben de insilün kullanıyorum panik yapıcak birşey yokmuş yaa ben de çok korktum başlarda ama şimdi günde 4 defa pıt pıt vuruyorum insülinimi

yok valla çok da kocaman değil normal tam idealindesin yani canım benimde hemen hemen senin kadar kız dur bende bi çekeyim geleyim heveslendim şimdi

kızlar bu arada az önce öğrendik eltim de hamileymiş..kaç haftalık olduğunu söylememişler ama muhtemelen 5 hafta civarında..aramızda hemen hemen 5 ay olcak yanii..evlerimizde yan yana..Allah bizim kocalara kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…