2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde yüksek çıktı canım sana nasıl diyet verdi neleri yememek gerekiyormuş benim gittigim diyetisyen bir diyet listesi verdi ne bulgur var ne pilav

tatlı olan herşey yasak,çay kahve şekersiz içilcek gerçi ben zaten ikisinide içmiyorum.incir,üzüm,muz,kayısı,patates,havuç,bezelye,mısır,hamur işleri,makarna pirinç pilavı poğça pasta, kek,pizza,hamburger, ve beyaz ekmek
bunların hepsi yasak canım

ya benim jeton şimdi düşüyo,ben zaten doğum iznindeyken maaşımı alıcam..bu onun dışında bi ödeme mi,yani 112 gün içinde para alamayanlar ssk dan toplu olarak bu şekildemi alıyo parasını,yoksa bonus mu???:26::26:

afiyet olsun canım sıcaklardan benim de kapandı iştahım bekliorum:)

evt cnm banada ilaç verdi.ama inan içimden hiç içmek gelmiyor.iki kere içtim sadece.bidahada kullanmadım.zaten maaşallah bu aralar olmuyor.doğal yoldan korunmak varken ilaç içmeyim dedim
aman ne olur ilacını iç!... magnezyum kalsiyum desteği vücudunun ihtiyacı olan mineraller.. Zira bebek anne vücudundakileri çekiyor, vücudun bu eksikliğini gidermezsen allah korusun ileride kemik erimesi (osteoporoz) riskin çıkar ortaya... Doktor bunu vücudunun eksikliğini tamamlaması için veriyor öncelikle ağrıların azalacak. Kullanmaya başla ben bir gün unutsam kasılıyor bacağım.

Muz kabızlığı arttırır unutma canım. Zaten hamilelerde kabızlık problemi olabiliyor. Maden suyu da meyvalı değilse iç, cünkü her gün içebilirsiniz diyor doktorlar (2 şişeyi geçmeyin, doğal tuz da var içinde, ödem yapar). Ben her gün içmiyorum ama doğal mineral olduğundan sade içiyorum bazen bir iki damla limon da sıkabilirsin tadı hoşuna gitmezse ben önceden soda-limon-tuz (churcill) içiyordum hep, artık alıştım sadeye )

güzel bir açıklama olmuş, teşekkürler. Evet doğum iznine çıkınca aylıklar kesiliyor çünkü devlet de izindeki 4 ayın parasını toptan veriyor.. Doğumdan önce 2 ve doğumdan sonra 2 ay olmak üzere.. Sonrasında gidip alabiliyorsunuz. Ablam da öyle yapmıştı.. Süt parası çok komikmiş gerçekten ne kadar tam hatırlamıyorum ama ancak 1-2 tulum parası yapıyor değil mi? olsun hakkımızsa alırız

Benim çıktı canım, 2 hafta kadar önce, karnımı ikiye ayırmışlar gibi, cetvelle çizilmiş gibiyim :)))))))))))

benimde yüksek çıktı canım sana nasıl diyet verdi neleri yememek gerekiyormuş benim gittigim diyetisyen bir diyet listesi verdi ne bulgur var ne pilav
bende de pilav bulgur, makarna tatlı (dondurma bile ) yasak... Sadece öğle yemeğinde iki yemek kaşığı makarna veya pilav vermiş. Ben farketmemiştim bile arkadaşım söyledi. Ki 2 kaşık olduğundan farketmedim demekki... Zira 2 tabak makarnayı affetmezdim.. ( sebze ağırlıkta. Günde 4 porsiyon et var peynir 4 ince dilim, süt veya yoğurt 2 su bardağı, ekmek 12 ince dilim (ki ben o kadar hayatta yiyemem) pişmiş sebze 2 porsiyon, çiğ sebze istenildiği kadar, meyve 4 porsiyon ve yağ 4 tatlı kaşığı.........
bu arada öğlen tokluk şekerimi ölçtüm biraz önce 142 çıktı... İyi gidiyoruz galiba.. (menü: 1 kase az yağlı çorba, 2 adet ızgara köfte, yağsız-tuzsuz nar ekşili salata, 2 ince dilim light ekmek ve 2 kaşık yoğurtlu semizotu (yağsız-cevizsiz) )

Devlet memurlarının süt iznide 3 saat canım ayrıca öyle bir avantajında var

aynen o kadar sızlıyor ki gece rahatsız bile ediyorr bakayım hemen terliğe ayy şişiyorum walla anlamadım neden böle oldum heryerim şişiyo şişmeyen yer kalmadı:)

ben maden suyunu sade alıp kenim sıkıyorum limonunu canım muzu da dedim ya yasak artık zaten şekerden dolayı kabızlık sorunum yok çok şükür...

bencede canım, hanı bebek nerde:))))))))))))) maşallah güzel cıkmıssınız..

ay ay teşekkürlerrr bebiş oradaa dökümlü bir tulummm olduğu için çok anlaşılmıyor sanırım ben size koca göbeğimi çıkartan bir foto koyacağım biraraozaman nerde bebiş diyeibleckemisiniz bakim:)

tübe tübeee kızzz nerde bu kilolar. Ay valla deli çıkcem göbeğini tutmasan kimsecikler anlamaz valla. Maaaşalllaaahhhh pek güzel annemiz :)
hehe bendee o kilocuklarrrrr totoda memişlerdee göbekteeee heryerdee gıdıktaaaa D
teşekkürler canımcım

tübe tübeee kızzz nerde bu kilolar. Ay valla deli çıkcem göbeğini tutmasan kimsecikler anlamaz valla. Maaaşalllaaahhhh pek güzel annemiz :)
hehe bendee o kilocuklarrrrr totoda memişlerdee göbekteeee heryerdee gıdıktaaaa D
teşekkürler canımcım

Keşke bonus olsa ne iyi olurdu doğurduk diye bize ödül verselerdi. Yok be canım nerdeeeee bu işyerinde çalışmadığın günlerde işyerinin sana ödemediği maaşının yerine verilen para... Yani geçici olarak maaşını devlet ödüyor. Bonusu sadece 89 TL. İzinli olduğun sürece maaş alamıyorsun toplu olarak sonradan alıyorsun gerçi ben şirketim ile anlaşmıştım onlar bana maaşımı her ay avans gibi ödediler ben SSK dan parayı alınca şirkete ödedim çünkü kredilerim vardı her ay ödemem gereken.

kuzucum 10.800 gr almış vaziyetteyim çaktırmıyorum sanırım bu güzell yönü

kız güzellik sen nereye koydun o 10 kilo 800 gr'ı?.. ben de 9 kilo aldım diye hayıflanıyorum.. gerçi diyete başladık ya diabet çıktım diye ( neyse zayıf gözükmek de maharet tabisiii )) maşallah!

haklısın biraz fazla açık sözlüler...ama sanırım onlarda dikkate almıcaz diye korkuyorlar işin ciddiyetinin farkında olalım diye o şekilde konuşmuş olabilirler ....sana diyet olarak ne verdiler

evet canım ama ne bilim bizide incitmeden anlatsalar daha iyi olur

saat:80:30
sabah: kalkınca 1 bardak su
2 kalıp peynir
1 yumurta
5-6 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
ceviz

saat00
ara öğün

2 meyve
1 bardak ayran

saat:13:30 --19:00
öğlen ve akşam

çorba -salata-cacık
sebze yemeği 3 kepçe
bakliyat 3 kepçe
3 baget
300 gr balık
3 köfte
1 şiş kebab
2 dilim ekmek kepek

saat00
ara öğün

1 meyve
1 bardak ayran

saat00
ara öğün
1 sb süt
1 çb yazıyor çay bardağı olması lazım müsli yada mısır gevreği
1 meyve

günde 3 litre su ve yürüyüş

kızlar ne soracam benim göğüs ucumda beyaz beyaz pütürcükler var ellemiyorum kurumuş yara gibi ama acı falan yok ucumu genişliyor acaba sanki süt donmuş gibi uzaktan bakıldığında böyle birey başına gelen var mı ?

ayy yanlışlık olmasın böle yapınca benim aldığım 6 aylık maaşa denk gelio hesabım:)

bana uzak durmam gereken hiçbirşeyden bahsetmedi listeyi verdi ben zaten sersem gibi moralim de bozuk olunca sormak bile aklıma gelmedi

Berlika zevzekbayan bulut ve şekeri yüksek çıkan diğer annelerimiz. Sakin olun moral bozmayın bu hamilelik şekeri öle korkulacak birşey değil biraz dikkat ederek hem daha az kiloyla kapatırsınız. Bebekleriniz içinde endişelenmeyin bizim bi arkdaşta çıktı sadece iki haftamı 3 haftamı ne erken aldılar doğuma şl gün vermişken bir gün öncesinden kendi gelmek istedi bebiş. Gaayyette de sağlıklı. Bebişinizi kucağınıza alır almazda şeker ortadan kalkıyor. Hiiiç sıkıntı yapmayın kendinize. Moral herşeyin ilacıdır.

hayatım o memişlerden süt gelmesine ne kaldıkiiii bucut hazırlıyor kendinii:))) benimde öyleee uçları açılmaya başladıı beyaz beyaz parlıyor:) süt görüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…