bekliyorum canıımm :))yok valla çok da kocaman değil normal tam idealindesin yani canım benimde hemen hemen senin kadar kız dur bende bi çekeyim geleyim heveslendim şimdi
hay maşşallah vermiş de vermiş peki yasak olan şeyler neler mesela bazı arkadaşlara bulgur da yasak ama bana öyle bişey sölemedi
valla 1 ayda rekor bendedır ama:))) hanı yazıyodum ya 3,3 kılo aldım 22 hftaya kadar dıye, ptesı kontrolumde tam 3,8 kılo daha almısım vee size yetiştim toplamda 6,8 kılo alarak:)), nasıl basardım bılmıyorum ama
maalesef ben memeur değil işçi olarak görünüyorumama 1,5 saat gerçekten çok az
Ama ben bu 1,5 saati 1 sattlik yemek molamla birleştiriyordum 2,5 saat yapıyordum 12 de çıkıp 2,5 da dönüyorsum tabi benim ev yakı olduuğu için sorun yoktu yanlız şöyle bir hakkınızda var işverenle konuşup bunu da halledebilirsiniz süt iznini 35 gün olarak toplu alabilirsiniz. Hemde maaşınız kesilmeden bazı işverenlerin bu daha çok işine geliyor bölük pörçük çalışmanızdansa toplu kullanmanızı yeğleyebiyorlar.
kızlar bu arada az önce öğrendik eltim de hamileymiş..kaç haftalık olduğunu söylememişler ama muhtemelen 5 hafta civarında. .aramızda hemen hemen 5 ay olcak yanii..evlerimizde yan yana..Allah bizim kocalara kolaylık versin
kızlaar biz geldik :) buda kızımla ben :) babası evde olmayınca anca aynadan bu kadar çekebildim
Eki Görüntüle 438341
inş olmuştur :) bende 8 kilo aldım bakın bakalım çok kocaman görünüyormuyuz
canım sağol moral için.. ama benim derdim sadece şeker çıktı diye değil..Berlika zevzekbayan bulut ve şekeri yüksek çıkan diğer annelerimiz. Sakin olun moral bozmayın bu hamilelik şekeri öle korkulacak birşey değil biraz dikkat ederek hem daha az kiloyla kapatırsınız. Bebekleriniz içinde endişelenmeyin bizim bi arkdaşta çıktı sadece iki haftamı 3 haftamı ne erken aldılar doğuma şl gün vermişken bir gün öncesinden kendi gelmek istedi bebiş. Gaayyette de sağlıklı. Bebişinizi kucağınıza alır almazda şeker ortadan kalkıyor. Hiiiç sıkıntı yapmayın kendinize. Moral herşeyin ilacıdır.
Kıyamam ama o göbiş totiş önceden yoktu herhalde bu kiloyla yerine gelmiş.. Dağıtmışsın iyi ki, bir yerde toplanmamış :)))ay canımcımmmmbacaklarda,memişlerdee toto,göbişteee heryere dağıtmış vaziyetteyim D daha nereye dağılır bilmiyorumm ama.
kıyamam sana diyet güzeldirr sen diyabeti düşünme onun yapıyormuş gibi düşünmeeee bendeçıkmadı bendeee dikkat edeceğim.
maalesef ben memeur değil işçi olarak görünüyorumama 1,5 saat gerçekten çok az
Ama ben bu 1,5 saati 1 sattlik yemek molamla birleştiriyordum 2,5 saat yapıyordum 12 de çıkıp 2,5 da dönüyorsum tabi benim ev yakı olduuğu için sorun yoktu yanlız şöyle bir hakkınızda var işverenle konuşup bunu da halledebilirsiniz süt iznini 35 gün olarak toplu alabilirsiniz. Hemde maaşınız kesilmeden bazı işverenlerin bu daha çok işine geliyor bölük pörçük çalışmanızdansa toplu kullanmanızı yeğleyebiyorlar.
nasıl toplu oluo????
evet canım :) bana yasak la ilgili hiç birşey söylemedi yaaaa dondurmadamı yiyemiyeceğim bennn(
nasıl 6 aylık maşına denk gelebilir ki brüt maaşının 2/3 ünü alacaksın bulduğun sonucu 30 a böleceksin ki günlük yevmiyeni bulasın onu da 112 ile çarpıcaksın yaklaşık 4 aylık maaşından bira az etmeli.
yok valla çok da kocaman değil normal tam idealindesin yani canım benimde hemen hemen senin kadar kız dur bende bi çekeyim geleyim heveslendim şimdi
ayy ben yanlış hesaplamısım 10 milyarı görünce yerimde duramadım her dakika çocuk yapasım geldi yanlışmış ama:):)
herkesten aynı performansı bekliyoruz alın tabii yaa . hamilelik insanın kendini şımartabileceği tek dönem benccee....zaten sürekli kilo takıntılarıyla dolaşıyoruz. bari hamilelikte takmayalım.
merhaba canm üzülme diyetine sıkı sıkı uyarsan bişey olmaz düzelir inşallah.arkadaşımda da çıkmıştı diyetine uydu 1ay sonra düzeldi dr.diyeti bıraktırdı.senn ailende varmı şeker hastası onun babası şeker hastasıydı.ailede olunca oluyo.bende geçen hafta yaptırmıştm 50mg lığı yüksek çıktı bugün 100mglık yapıldı çok şükür normal çıktı.ama sıkıntı yapma diyetle düzelcek.
inşallah canım yaaa moralim çok bozuldu ağladım biraz babam şeker hastası canım diyete uyucam inş düzelir
ister istemez moralimiz bozuluyo canm zaten en ufak şeyler bile yetiyor üzülmemiz için ama bebişini düşün sen üzülürsen oda etkilenecek.diyetine uy ve bebişin için üzülme düzelecek diye olumlu düşün oldu mu?
Selam kızlarCuma günü annemle dedem geliyor dedemin kulaklar pek duymaz geldiğinde sonuna kadar televizyon sesini açar kumandayıda alır birde uzanır koltuğa kendi evi gibi Nasıl sabredicem bakalım inşallah çok kalmaz kayınvalidemde çıkar fırsattan istifade alt katımda oturuyor yandım
canm Allah sabır versin sana.dede neyse de kayınvalideye dayanmak daha zor olsa gerek.bide alt katında oturuyomuş.gerçi varlığı bile yeter bence kayınvalidenn:)telefonda konuşunca bile beni germeye yetiyo kayınvalidem.
Nasıl olacak diye işte bakımı büyümesi falan iyi yetiştirebilir miyim gibi
canm bakımı yetiştirmesi benide düşündürüyo ama en çok düşündüren doğumdaki herkesin başıma üşüşmesi.ben çok sıkılırım kalabalıktan sadece annem olsa ne güzel olur.off kayınvalide kayınbaba görümce.şimdiden bunları düşünüp stres oluyorum.bide ben kayınvalidemin yannda emzirmek felan istemiyorum görmesin göğsümü.çok meraklıdır zaten o görmeye of gıcık.düşünnce bile sinir oluyorum.
kızlar günaydın ..
50 LİK ŞEKER YÜKLEME de açlık kan şekeri 86 çıktı
60.dakika kan şekeri ise 147 çıktı.
sınır 140 mış
şuan doktorada gidemiyorumm((
acaba yüksekmi bilgisi olan varmı?
canm çok yüksek deil üzülme benmde 148 çıkmıştı.önceki akşam tatlı yemiştim ondan oldu büyük ihtimalle çünkü 100mglığı dün yaptırdım normal çıktı.eğer sende öncesi 2günde şekerli bişeyler yediysen etkilemiştir.merak etme 100mglık normal çıkacak.
ayy ben yanlış hesaplamısım 10 milyarı görünce yerimde duramadım her dakika çocuk yapasım geldi yanlışmış ama:):)
ılk defa tartıda kendımı 74,8 kılo gördüm şaka gibi, allahtan boy:170 te kurtarıyo,e tabı kalan aylardada 4 er kılo alırsam 190 boy bıle benı kurtarmaz hahahhaa:))))))
yarın resım ekleyeyım bende:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?