2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkesten aynı performansı bekliyoruz alın tabii yaa. hamilelik insanın kendini şımartabileceği tek dönem benccee....zaten sürekli kilo takıntılarıyla dolaşıyoruz. bari hamilelikte takmayalım.

Şimdi kadın doğum servis sekreterinden öğrendim. Özel hastane raporlarını çalıştığınız kurum kabul etmeyebilirmiş. Devlet hastanesinde de 32.haftada kadın doğum doktoru tarafından 32.haftada doğum iznine çıkabilir diye bir kağıt veriyorlarmış. tek doktor imzası yeterliymiş. öptm jhepinizi.

tekrar hatırlatmak isterim haydarpaşa numune eğitim araştırma hast. nde çalışıyorum. herhangi bir bilgi öğrenmek isterseniz doktora sorup forumdan bilgi verebilirim mümkün olduğunca.

ohh ohh ne güzel bebişine de arkadaş :))) benimde liseden beri en yakın arkadaşım hamile aramızda iki bucuk aya falan var eşiminde çocukluk arkadaşının eşide hamile onunlada devamlı görüşürüz aramızda 1 gün var :)) benim kızın arkadaşları bol olacak :))

maşallah canım:) olmuş olmuş.
yoo hiçte kocaman deıl, benmkıde bundan bıraz daha küçük:))) zaten 15 gun oldu benim gobegım cıkalı:)))bende 7 kıloya yakın aldım

canım sağol moral için.. ama benim derdim sadece şeker çıktı diye değil.. (( iğneden korkuyorum günde 4 kez ölçüm yapıyorum, yarın tekrar yükleme yapılacak.. Diyorum ya Allahım sınıyor beni dayanabileceğimi versin inşallah beterinden korusun.. Herşey değer bebeğime...

Kıyamam ama o göbiş totiş önceden yoktu herhalde bu kiloyla yerine gelmiş.. Dağıtmışsın iyi ki, bir yerde toplanmamış :)))
Bu arada diyet yapmak hiç güzel değillll... ((((( onun yapılıyor olduğunu bilmek bile pisikolojimi bozuyor... ama napalım hem kilo kontrolü diyorum hem sağlık diyorum.. Katlanıyorum

kızlar ben dün gecelik ve sabahlık aldım kendime :))) bide kızma bornoz seti aldım :))) 1 bornoz -terlik-kesesi-bide bebe havlusu oluyor ya ondan takım 35 tl iyimi sizce

ayy ben yanlış hesaplamısım 10 milyarı görünce yerimde duramadım her dakika çocuk yapasım geldi yanlışmış ama:):)

yok valla çok da kocaman değil normal tam idealindesin yani canım benimde hemen hemen senin kadar kız dur bende bi çekeyim geleyim heveslendim şimdi

benmde fatmadan bıraz az, yaa bende heveslendım ama cekemıyorum, ofısteyım, ceksemde, bu bılgsyarın bluetooth u yok.. telın kablosuda yok yanmda atamıyorum, yarın yukleyım bende:)))
ozamn senın resmı beklıyoruz canım

herkesten aynı performansı bekliyoruz alın tabii yaa. hamilelik insanın kendini şımartabileceği tek dönem benccee....zaten sürekli kilo takıntılarıyla dolaşıyoruz. bari hamilelikte takmayalım.

ılk defa tartıda kendımı 74,8 kılo gördüm şaka gibi, allahtan boy:170 te kurtarıyo,e tabı kalan aylardada 4 er kılo alırsam 190 boy bıle benı kurtarmaz hahahhaa:))))))
yarın resım ekleyeyım bende:)))

ayy ben yanlış hesaplamısım 10 milyarı görünce yerimde duramadım her dakika çocuk yapasım geldi yanlışmış ama:):)

hahahha tüh yanlışmıymış:))) didem süpersin valla, 3261 sayfada cvp yazmıstım sana..hberın olsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…