kızlar ne soracam benim göğüs ucumda beyaz beyaz pütürcükler var ellemiyorum kurumuş yara gibi ama acı falan yok ucumu genişliyor acaba sanki süt donmuş gibi uzaktan bakıldığında böyle birey başına gelen var mı ?
ılk defa tartıda kendımı 74,8 kılo gördüm şaka gibi, allahtan boy:170 te kurtarıyo,e tabı kalan aylardada 4 er kılo alırsam 190 boy bıle benı kurtarmaz hahahhaa:))))))
yarın resım ekleyeyım bende:)))
ılk defa tartıda kendımı 74,8 kılo gördüm şaka gibi, allahtan boy:170 te kurtarıyo,e tabı kalan aylardada 4 er kılo alırsam 190 boy bıle benı kurtarmaz hahahhaa:))))))
bekliyorum canım.. sen bide bana bak kilo oldu 75,1 ben boydanda kurtaramıyom 160 cm yani :))ılk defa tartıda kendımı 74,8 kılo gördüm şaka gibi, allahtan boy:170 te kurtarıyo,e tabı kalan aylardada 4 er kılo alırsam 190 boy bıle benı kurtarmaz hahahhaa:))))))
ee iyi gene hiç yoktan iyidir canım, almış gene bıkac parca, dogumdada takar bıseyler... sankı eltine almadımı?o lafı haketmışte boşver,, bıkere daha solerse senda yapıstırırsın lafını:)))
bak ya sende ben gıbısın, bende dıyemem ıste al dıye, ne alırsa artık, ama dgru diyosun, oyle bı soylemek lazım teldede olsa, en azından eşimin anneannesıne, snra gelınce aaa bız bunları alcaktık, erken almıssınız demesınler, dahada gıcık olmayayım:))) bak benmde içime oturmuş dmekkı, yazdıkca yazasım gelıyo....
eşim soylesın telefnda anneannesine fılan, ben soylemeyım, eşim ister bıle de, ben ısteyemem:))).. annemde kıyafet aldı battanıye aldı,dogumdada reşat altn takıcakmış:) adagı var oyle, ilk torunda hayırlısıyla saglıkla inşallah oglum:))
cnm ya bu kişiye göre değişiyor. burada 1,5 kilo alan da var 3,5 kilo alan da var. 14 kilo alanda var.çok çok farklı şeyler yenildiğini düşünmüyorum. neye göre değişiyor bu kilolar bilemedim ben deben de 6-7 kilo aldım
kaç kilo aldın ki canım çok mu az ?
nasıl toplu oluo????
Aslında bu durum mevzuata aykırı yani süt izninin toplu olarak kullanılması istenmiyor zira amaç her gün çocuğu gündüz de emzirebilmek ama evi uzakta olan arkadaşlar zayen emzirmek için evlerine gidemediği için tam bir senelik 1,5 saatlik süt izinlerini toplu olarak şirketiyle anlaşıp doğum iznine gün olarak ekliyorlar benim bir çok arkadaşım İstanbul' da çalışan özellikle de bankacı arkadaşlarım böyle yaptı bana 35 gün demişlerdi ama ben şimdi hesaplıyorum hafta da 45 saat çalışan firmalar için 45 gün falan yapıyor. Bazıları da haftada 1 gün olarak kullanıyor.
benmde fatmadan bıraz az, yaa bende heveslendım ama cekemıyorum, ofısteyım, ceksemde, bu bılgsyarın bluetooth u yok.. telın kablosuda yok yanmda atamıyorum, yarın yukleyım bende:)))
ozamn senın resmı beklıyoruz canım
bekliyorum canım.. sen bide bana bak kilo oldu 75,1 ben boydanda kurtaramıyom 160 cm yani :))
cok az degıl cnm 49 ıle haöıle kalöıstım dun aksm tartıldım 54,60 kg olmusum ama arkdalr yazınca acaba beslnmymym dedım bıde herkes ayy cok az kılo almıssın bebk gelısme bole dıyınce acaba srn bendemı dıe dusundm
ayy ben yanlış hesaplamısım 10 milyarı görünce yerimde duramadım her dakika çocuk yapasım geldi yanlışmış ama:):)
ben 8 kılo aldım...
Valla bende 1,73 boyundayım ama 12. haftamdan beri her hafta 1 kilo alıyorum süper gidiyor eğer göbeğimin fotoğrafımı koyarsam şok olabilirsiniz ben kendime 9 ay görünümünde 6 aylık diyorum.
her hafta 1 kilo mu yanlışın var sen,n ya o kadar da normal değil yani doktorun ne diyor bu duruma birde senin bebiş kaç gr.olmuştur kim bilir
ayy canım demesen görmeyecektim.. söylesin ozamn eşin sonra biz alacaktık deme şansları kalmaz derlerse yapıştırırsın lafı.. ewet ya bazen insan rahatlıyor konusdukça ooo bebişimize yakışırr reşat altın:) inş canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil bnde kız ya serpil koyayım diyorum eşime bize yazlığı hediye etsin eşimde kaynanama söledi o da gülüyor ama orda bütün çocukların hakkı war.. ama abisine ew alırken bizim hakkımız olmuyor.. bizim hepsi aynı sehirde bide doğumdan sonra gitmezler hergün bendeler eşime dedimki inş hersey yolunda olursa 10 gün yeter o ada annesine söledi kayınvalidem de olmaz kızım kırkı çıkana kadar kalınır mutlaka biri kalsın ayy anne ben alışık değilim dedim ( bu arada evimizin karşısı ruh sağlığı) ozaman beni karşıda ziyarete gelirsiniz dedim hiç seslenmedi:)
bekliyorum canım.. sen bide bana bak kilo oldu 75,1 ben boydanda kurtaramıyom 160 cm yani :))
ama fotoda kılolu durmuyosun canım, dememkkkı orantılı dagılmış kılon, benım bu son ay aldıgım 3,5 kılo sanırım bacaklarımla, gögüslerime gıttı, :))))
benimde göğüslerime ve bacaklarıma gitti canım çatladı hep heryerimama fotoda kılolu durmuyosun canım, dememkkkı orantılı dagılmış kılon, benım bu son ay aldıgım 3,5 kılo sanırım bacaklarımla, gögüslerime gıttı, :))))
valla doktorum dikkat et diyecem ama zaten dikkat etmen gerektiğini biliyorsun dedi ki kendisi bir önceki doğumumdan da beni tanıyor onda da böyleydi ama ben 8 ve 9. ayımda hiç almamıştım kilo toplamda 22 kiloyla bitirdim hamileliğimi ve 4,350 kg doğurdum oğlumu hamilelik şekerim de çıkmamıştı. Valla şu an kızm en son gittiğim de 22+3 günlüktüm o zaman 10 kilo almıştım ben kızım da 575 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?