2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar geçen kendime gecelik pijama bakmaya çıkmıştım acayip sinir oldum düğmeliler hep babanne modeli benimde tepem attı bi uzun kollu pijama bi kısa kollu gecelik aldım çizgi karakterli inadına hastanede onları giyecem
bu arada bebeğin kalp atışı var pozisyondan sanırım hissedilmiyo cvp yazan arkadaşlara teşekkür ederim sağlık ocağında dinliyorlar..

aynı benimkide öle canım sanki benimkileri tarif ettin
ama nedeni ni bende bilmiyorum malesef ki

ben 8 kılo aldım...

bekliyorum canım.. sen bide bana bak kilo oldu 75,1 ben boydanda kurtaramıyom 160 cm yani :))

ayy canım demesen görmeyecektim.. söylesin ozamn eşin sonra biz alacaktık deme şansları kalmaz derlerse yapıştırırsın lafı.. ewet ya bazen insan rahatlıyor konusdukça ooo bebişimize yakışırr reşat altın:) inş canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil bnde kız ya serpil koyayım diyorum eşime bize yazlığı hediye etsin eşimde kaynanama söledi o da gülüyor ama orda bütün çocukların hakkı war.. ama abisine ew alırken bizim hakkımız olmuyor.. bizim hepsi aynı sehirde bide doğumdan sonra gitmezler hergün bendeler eşime dedimki inş hersey yolunda olursa 10 gün yeter o ada annesine söledi kayınvalidem de olmaz kızım kırkı çıkana kadar kalınır mutlaka biri kalsın ayy anne ben alışık değilim dedim ( bu arada evimizin karşısı ruh sağlığı) ozaman beni karşıda ziyarete gelirsiniz dedim hiç seslenmedi:)

kaç kilo aldın ki canım çok mu az ?

cok az degıl cnm 49 ıle haöıle kalöıstım dun aksm tartıldım 54,60 kg olmusum ama arkdalr yazınca acaba beslnmymym dedım bıde herkes ayy cok az kılo almıssın bebk gelısme bole dıyınce acaba srn bendemı dıe dusundm

tamam canım yarın atışalım beraber

bekliyorum canım.. sen bide bana bak kilo oldu 75,1 ben boydanda kurtaramıyom 160 cm yani :))

Valla bende 1,73 boyundayım ama 12. haftamdan beri her hafta 1 kilo alıyorum süper gidiyor eğer göbeğimin fotoğrafımı koyarsam şok olabilirsiniz ben kendime 9 ay görünümünde 6 aylık diyorum.

5,5 kilo gayet normal canım bakma sen bizim obez hamişlere

ben 8 kılo aldım...

ben 70 kiloyla hamiş kaldım ..74 kg dım geçen hafta,3 gün tatile gittim deli gibi yedim orda herşeyi bi geldim 75,5 olmuşum napiim mis gibi peynirler,zeytinyağlılar,balıklar yemessem içimde kalırdı ohhh yarasın kızımaa

Valla bende 1,73 boyundayım ama 12. haftamdan beri her hafta 1 kilo alıyorum süper gidiyor eğer göbeğimin fotoğrafımı koyarsam şok olabilirsiniz ben kendime 9 ay görünümünde 6 aylık diyorum.

her hafta 1 kilo mu yanlışın var sen,n ya o kadar da normal değil yani doktorun ne diyor bu duruma birde senin bebiş kaç gr.olmuştur kim bilir

her hafta 1 kilo mu yanlışın var sen,n ya o kadar da normal değil yani doktorun ne diyor bu duruma birde senin bebiş kaç gr.olmuştur kim bilir

valla doktorum dikkat et diyecem ama zaten dikkat etmen gerektiğini biliyorsun dedi ki kendisi bir önceki doğumumdan da beni tanıyor onda da böyleydi ama ben 8 ve 9. ayımda hiç almamıştım kilo toplamda 22 kiloyla bitirdim hamileliğimi ve 4,350 kg doğurdum oğlumu hamilelik şekerim de çıkmamıştı. Valla şu an kızm en son gittiğim de 22+3 günlüktüm o zaman 10 kilo almıştım ben kızım da 575 gr dı

hahah iyi demıssın canım, en azından soylemıssın alısık olmadıgını, ayy hergun hergun olmaz canım ya,10 gun yeter tbi:)) hanı yenı dogunca yannda biri olması iyi oluyomuş ama okadar zamanda ınsan sıkılır bende alısık deılım, zaten evlerıde yakınmış gıtsınler, 2,3 gunde bır gelsınler,
ben sana dıyorumda o benm aklıma hıç gelmemıstı, bızımkıler sehır dısından gelcekler, eşimin teyzesnn kızının düğünü var, kızda benım yakın arkadasım ayrıca,, onun düğün 26 agststa, zaten dogumdan tahmını 15 gun once gelcekler, ayy bıde 40 gun duururlarsa anammm 55 gun 2 ay yapıyo yahu, hahah kötü gelin olduk valla:)))
aman oyle olur zaten, baskalarına yaparken hak hukuk olmaz, sen soyleyınce onlarında hakkı var olur,
fotografımı da eklerım yarın canım:))) bu pc de yokta.

ama fotoda kılolu durmuyosun canım, dememkkkı orantılı dagılmış kılon, benım bu son ay aldıgım 3,5 kılo sanırım bacaklarımla, gögüslerime gıttı, :))))

ama fotoda kılolu durmuyosun canım, dememkkkı orantılı dagılmış kılon, benım bu son ay aldıgım 3,5 kılo sanırım bacaklarımla, gögüslerime gıttı, :))))

ben daha da almıstım nerdeyse 10 kıloyu bulacaktı ama ınanılmaz odem wardı.odemlerım ındı cok sukur.su an 8 kılo almısım.

benimde göğüslerime ve bacaklarıma gitti canım çatladı hep heryerim ama birazda benim etim sıkı olduğundan galiba :) etim taş gibi.. taş gibi hatunum..

tam bi tosuncuk doğmuş desene maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…