2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy bence şimdiden eşin yer yap işde geliolar mutluyum benim içinde ii ama işe başlıycam sonra zor olursa bebeğe alışmam ne kadar erken yalnız kalırsak okdar çabuk alışırız birbirimize falan dee:):) 55 gün aman Allahım düşünmesi bile kötüü kız belki 26 ağustosda doğum yapmıs oluruz:) çünkü doktorum 20 sinden sonra bekle dedi banaa... tamam canım beklioruz heyecanla sen hangi şehirdeydin canım merak ettim misafirleri cezbedecek bir yermi diee:)

benimde göğüslerime ve bacaklarıma gitti canım çatladı hep heryerim ama birazda benim etim sıkı olduğundan galiba :) etim taş gibi.. taş gibi hatunum..

maşallah, canım, sıkı olunca göstermıyo zaten kıloyu pek....
bende şimdilik catlak yok, ama sonradan neolur bılmem, çatlaklar için krem kullan canım, catlaklar onlenmıyomuş ama azaltabılırsın hiç olmassa..

tam bi tosuncuk doğmuş desene maşaallah

Sorma gerçekten çok tosuncuktu ki 3 gün şişlikten gözünü açamadı şişleri inmeye başlayınca da dayak yemiş gibiydi gözlerinin etrafı sanırım bende çok ödem olmuştu doğumdan eve gelidiğimde tam 11 kilom gitmişti. bir hafta sonra 5 kilo daha vermiştim oğlum altı aylıkken spora başladım 12 kilo daha vermiştim 3 ayda toplam olarak 22 kilo alıp 28 kilo vermiştim.

sonunda bugün de aksam olduu ben kaçıyorum canlarım öpüldünüzz darısı sizeee ve diğer günlerimizee..

belkı beklemezler 40 cıkana kadar dimi:)))))))) tesellı edeyım kendımı, annesı durmazda , cunku üvey babası orda yanlız kalcak,kaynanam gıder ama anneannesi durabılır, benmde annem bakıcak bebege ben calısırken, püüffff zaten ıznım az, bide kalabalık oldumu evın ıcınde rahat edemıcem, şimdi boyle konusuyozda, bebek agladımı, mızmızlandımı biz bişey bılmıyoruz, büyük olması sart:))))
bende hep bide düğünde dogum yaparmısım dıyorum,kızda benım yakın arkadasım,, yanı ben 26 agustosta dogurursam hiç sasırma canım:))dogurabılırız yanı:)))))
zaten düğünde dogurmazsam, muhtemelen ofiste dogurcam, 2 hfta ızın olursa olacagı bu:)))))
evet cezbetcek bıyer bence, izmirdeyim canım

ooo maşallah canım hakıkaten ya, basarılısın yanı kılo nu iyi vermıssın,
oglusunda ayrı bi maşallahı hakedıyor tabi:) sezeryanmı oldun peki??? gercı b u kadınların sevmedıgı bi soruymuş ama:))))

göğüslerim 3. ayda falan çatlamaya başladı canım.. sonrada hiç durmadı.. sonra ben göbeğime önlem alırken bacaklarım çatladı hazırlıksız yakalandım birazda.. karnımda bişey yok şimdilik.. inş olmazda.. annem gibi olursam harita gibi olcam o da kesin :))

olsun canım, neyapalım, bebeklerimize saglıkla kavusalımda okdar catlakta oluversın :)))
genetıkte oluyomuş benım annemde yok, bakalım bende neocak:))

Neden sevilmeyen bir soruymuş ki acaba!!! epidural sezeryanla doğurdum ben çok normal istedim ama benimki imkansıza doğru gidiyordu çünkü Poyraz 39. haftada ultrasonda 4,500 gr gözüküyordu ve hiç aşağı inmiyordu doğumuna en az 2-3 haftan var dedi doktor bu gidişle 5 kg olur bu çocuk istersen bekleyelim normal doğurturum istersen dedi doktorum ama bana doğum sonrası çok gelirsin çatı matı kalmaz dedi eşimde ben de bunun en doğrusu olacağına karar verdik ki gerçekten doktorum normal doğum yanlısı çok tatlı bir doktordur. Ki normal doğumla ilgili o kadar çok fantezim vardı ki hepsi kaldı bu sefer belki normal doğururum dedim ama sezeryanden sonra normal doğumla seni riske atamam dedi. bir de benim şu an kızımın plesantası eski sezeryan dikişlerime yapışmış plesanta acreata diyorlar doğumda plesantam yani bebeğin eşi kendiliğinden çıkmıycak rahimden kazıyacaklar fazla kanamam olabilir bu durum rahmimin alınmasına bile sebep olabilir. Bu nedenle sezeryan olmak zorundayım tekrar.

Selam kızlar, bende anneme havalimanına bıraktım işe geldim......bizde geçen cumartesi gittik kontrolle 1,2 Kg olmuş bizim sıpa.....

evet canım :) bana yasak la ilgili hiç birşey söylemedi yaaaa dondurmadamı yiyemiyeceğim bennn(
malesef canım, gitti magnumlar.. (((( karadutlu böğürtlenliye bayılmıştım..... ama artık sadece dil ucu yalarız....

ben de sinir oluyorum. annelere şöyle güzel bir seri yok. İnternetten de baktım standart keyifsiz şeyler eskilerin pazen dedikleri gibi :)) ya da abartı (sanki pencere var gibi bebeği gösteren) pijamalar hiç beğenmiyorum saten pijamalarımla sabahlığımla salınırım artık diyorum.. ama bir sıkıntı noktası daha var ki ayakkabı!!. bir ortopedik ayakkabı alayım dedim, anneanne, babaanne tarzı hep... üzeri püsküllü yok delikli falan. bir tek polariste buldum bir tane pek tarzım değil ama onu giyiyorum, tabi ödem de olunca ayaklar iyice şişiyor benim bütün gün, ayakkabının üzerine çıkıyor üzerinde cırt bant var allahtan gevşetiyorum. sıkmıyor ama komik oluyor topik topik ayaklar...... :))))

Mrb kızlar..geçmiş yapamadım size bir şey sorucam ya, ben bugün şeker yüklemesine sağlık ocağına gittim parmaktan kan aldılar.açlık şekerim 82 çıktı, şu şekerli şeyden içtim 1 saat sonra da tokluk şekerim 150 çıktı, aile hekimim fazla olduğunu söyledi.. Kendi doktorumu aradım , o da sınırda dedi, 1 ay sonraki kontrolümde tekrar şeker yüklemem yapılacakmış. Valla kafam karıştı benim değerim çok mu yüksek? Anlayan var mı?

bu arada kızım yerinde durmuyor, zilli!.. durmadan dönüyor içimde, elimin altında pıtıklıyor :)

ya bende biraz önce tam bunu söyledim benim kızım da hiç durmuyor yerinde normalde 2 saat uyanık 2 saat uyurmuş ama benim ki hiç uyumuyor heralde sürekli tepikliyor anasını

ben daha ayakkabı almadım sanırım şişlik yok bende demekki sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşirede konrtrol ediyor ödem var mı diye yok daha şimdilik çok şkr eski ayakkabılarımı giymeye devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…