ben 8 kılo aldım...
hahah iyi demıssın canım, en azından soylemıssın alısık olmadıgını, ayy hergun hergun olmaz canım ya,10 gun yeter tbi:)) hanı yenı dogunca yannda biri olması iyi oluyomuş ama okadar zamanda ınsan sıkılır bende alısık deılım, zaten evlerıde yakınmış gıtsınler, 2,3 gunde bır gelsınler,
ben sana dıyorumda o benm aklıma hıç gelmemıstı, bızımkıler sehır dısından gelcekler, eşimin teyzesnn kızının düğünü var, kızda benım yakın arkadasım ayrıca,, onun düğün 26 agststa, zaten dogumdan tahmını 15 gun once gelcekler, ayy bıde 40 gun duururlarsa anammm 55 gun 2 ay yapıyo yahu, hahah kötü gelin olduk valla:)))
aman oyle olur zaten, baskalarına yaparken hak hukuk olmaz, sen soyleyınce onlarında hakkı var olur,
fotografımı da eklerım yarın canım:))) bu pc de yokta.
aynı gibi gıdiyoruz canım, ama benı sasırtan son ayda 3,5 kılo almamdı:))) nasıl bir basarıdır bu ya:)
benimde göğüslerime ve bacaklarıma gitti canım çatladı hep heryerimama birazda benim etim sıkı olduğundan galiba :) etim taş gibi.. taş gibi hatunum..
tam bi tosuncuk doğmuş desenemaşaallah
ayyy bence şimdiden eşin yer yap işde geliolar mutluyum benim içinde ii ama işe başlıycam sonra zor olursa bebeğe alışmam ne kadar erken yalnız kalırsak okdar çabuk alışırız birbirimize falan dee:):) 55 gün aman Allahım düşünmesi bile kötüü kız belki 26 ağustosda doğum yapmıs oluruz:) çünkü doktorum 20 sinden sonra bekle dedi banaa... tamam canım beklioruz heyecanla sen hangi şehirdeydin canım merak ettim misafirleri cezbedecek bir yermi diee:)
Sorma gerçekten çok tosuncuktu ki 3 gün şişlikten gözünü açamadı şişleri inmeye başlayınca da dayak yemiş gibiydi gözlerinin etrafı sanırım bende çok ödem olmuştu doğumdan eve gelidiğimde tam 11 kilom gitmişti. bir hafta sonra 5 kilo daha vermiştim oğlum altı aylıkken spora başladım 12 kilo daha vermiştim 3 ayda toplam olarak 22 kilo alıp 28 kilo vermiştim.
göğüslerim 3. ayda falan çatlamaya başladı canım.. sonrada hiç durmadı.. sonra ben göbeğime önlem alırken bacaklarım çatladı hazırlıksız yakalandım birazda.. karnımda bişey yok şimdilik.. inş olmazda.. annem gibi olursam harita gibi olcam o da kesin :))maşallah, canım, sıkı olunca göstermıyo zaten kıloyu pek....
bende şimdilik catlak yok, ama sonradan neolur bılmem, çatlaklar için krem kullan canım, catlaklar onlenmıyomuş ama azaltabılırsın hiç olmassa..
göğüslerim 3. ayda falan çatlamaya başladı canım.. sonrada hiç durmadı.. sonra ben göbeğime önlem alırken bacaklarım çatladı hazırlıksız yakalandım birazda.. karnımda bişey yok şimdilik.. inş olmazda.. annem gibi olursam harita gibi olcam o da kesin :))
ooo maşallah canım hakıkaten ya, basarılısın yanı kılo nu iyi vermıssın,
oglusunda ayrı bi maşallahı hakedıyor tabi:) sezeryanmı oldun peki??? gercı b u kadınların sevmedıgı bi soruymuş ama:))))
masallaaaah yaaa ben de Dr gitmek istiyorum bebeğimi görmek istiyorum kaç kilo oldu açamadı ponpon(null)
malesef canım, gitti magnumlar..evet canım :) bana yasak la ilgili hiç birşey söylemedi yaaaa dondurmadamı yiyemiyeceğim bennn(
ben de sinir oluyorum. annelere şöyle güzel bir seri yok. İnternetten de baktım standart keyifsiz şeyler eskilerin pazen dedikleri gibi :)) ya da abartı (sanki pencere var gibi bebeği gösteren) pijamalar hiç beğenmiyorum saten pijamalarımla sabahlığımla salınırım artık diyorum.. ama bir sıkıntı noktası daha var ki ayakkabı!!. bir ortopedik ayakkabı alayım dedim, anneanne, babaanne tarzı hep... üzeri püsküllü yok delikli falan. bir tek polariste buldum bir tane pek tarzım değil ama onu giyiyorum, tabi ödem de olunca ayaklar iyice şişiyor benim bütün gün, ayakkabının üzerine çıkıyor üzerinde cırt bant var allahtan gevşetiyorum. sıkmıyor ama komik oluyor topik topik ayaklar...... :))))kızlar geçen kendime gecelik pijama bakmaya çıkmıştım acayip sinir oldum düğmeliler hep babanne modelibenimde tepem attı bi uzun kollu pijama bi kısa kollu gecelik aldım çizgi karakterli inadına hastanede onları giyecem
bu arada bebeğin kalp atışı var pozisyondan sanırım hissedilmiyo cvp yazan arkadaşlara teşekkür ederim sağlık ocağında dinliyorlar..
bu arada kızım yerinde durmuyor, zilli!..durmadan dönüyor içimde, elimin altında pıtıklıyor :)
malesef canım, gitti magnumlar..(((( karadutlu böğürtlenliye bayılmıştım..... ama artık sadece dil ucu yalarız....
ben de sinir oluyorum. annelere şöyle güzel bir seri yok. İnternetten de baktım standart keyifsiz şeyler eskilerin pazen dedikleri gibi :)) ya da abartı (sanki pencere var gibi bebeği gösteren) pijamalar hiç beğenmiyorum saten pijamalarımla sabahlığımla salınırım artık diyorum.. ama bir sıkıntı noktası daha var ki ayakkabı!!. bir ortopedik ayakkabı alayım dedim, anneanne, babaanne tarzı hep... üzeri püsküllü yok delikli falan. bir tek polariste buldum bir tane pek tarzım değil ama onu giyiyorum, tabi ödem de olunca ayaklar iyice şişiyor benim bütün gün, ayakkabının üzerine çıkıyor üzerinde cırt bant var allahtan gevşetiyorum. sıkmıyor ama komik oluyor topik topik ayaklar...... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?