2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel şanslısın... benim ödemden terliklerim bile olmuyor yarın da ortopedik terlik arayacağız forum bornova'da inşallah bulurum. güzelim ayakkabılarım raf bekliyor.. elbet görüşeceğiz diyorum.

Canım bildiğim kadarıyla çok yüksek değil ama sınırda sanki şekerin. Benim tokken 95 çıkmıştı. Yani ben de doktorunla aynı şeyi düşünüyorum. 140-150 gibiydi yanılmıyorsam sınırı. Tabi konunun uzmanı değilim.

kızlar geçen gün bebek arabası siparişini verdim. sizce nasıl? Yeşil istiyordum ellerinde kalmamış. kırmızısını beğenmiştim ondan sipariş verdim.
Bu markayı ablam kullanmıştı. Ben kraft istiyordum ama forumlarda yorumları okudum çok şikayet vardı. Bir tane bile şikayet almayan johnson idi. Ablam da yeğenlerimi büyüten (2 canavar) bu marka idi dediğinde e fiyatı da uygun, sipariş ediverdik! :))))))
Johnson DB-205 Lotus Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com

Selam kızlar, malumunuz ben en çok kilo alanlardanım. bugün başka bir doktora gittim. 16 kilo aldığımı söyleyince bana evet çok kilo almışsın ama şu an için doğumunda bir sıkıntı yok dedi. Önceden zayıftın herhalde bu senin için estetik bir sorun yaratabilir ama doğum açısından bir sorun yok dedi. Boyun da uzun kaldırırsın kiloyu dedi rahatladım biraz. zaten kendi doktorum da diyet vermedi bana hiç. Oğlum topaç gibi zaten:) Bulunduğum haftaya göre kilosu epey fazla:) Daha önce gittiğim iki doktor da aynı şeyi söylemişlerdi rahatladım. Yoksa korkuyordum doğuramayacağım diye. Ayy bu arada oğlumu esnerken gördüm hiç bu kadar duygulanmamıştım..

Mrb kızlar..geçmiş yapamadım size bir şey sorucam ya, ben bugün şeker yüklemesine sağlık ocağına gittim parmaktan kan aldılar.açlık şekerim 82 çıktı, şu şekerli şeyden içtim 1 saat sonra da tokluk şekerim 150 çıktı, aile hekimim fazla olduğunu söyledi.. Kendi doktorumu aradım , o da sınırda dedi, 1 ay sonraki kontrolümde tekrar şeker yüklemem yapılacakmış. Valla kafam karıştı benim değerim çok mu yüksek? Anlayan var mı?

canım benimde tokluk 155 çıktı. çok fazla değil sanırım. bi gün önceden yediğin tatlılar falanda etki ediyormuş biraz.. ben bi gün önceden çikolata kaşıklamıştımda benimde 1 hafta sonra var tekrar.. çok fazla takma kafaya geçer inş. tatlıyı azalt bi dahakine iyi çıkar inş. :)

Merhaba kızlar. Tokluk için normal değer 140 tan az olması gerekiyor, daha önceki yediklerinin etkilemiyor olması lazım diye biliyorum, sonuçta anlık şekere tepki ölçülüyor ve aç gidiliyor zaten. Ama değerler bu şekilde. Açlık için de 70 ve 100 arasında olması gerekiyor. Ama laboratuvarınız farklı bir referans aralığı vermemişse geneli bu şekilde..

iyi akşamlar kızlar...

benim bugün çok karnım ağrıdı. Bir de müthiş halsizdim. Şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum. Yarın şeker yüklemesine gidicem. Sizler nasılsınız bakalım?

iyi akşamlar kızlar...

benim bugün çok karnım ağrıdı. Bir de müthiş halsizdim. Şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum. Yarın şeker yüklemesine gidicem. Sizler nasılsınız bakalım?

iiyiz canım hoşgeldin.....
geçmiş olsun....belki üşütmüşsündür o yüzden ağrımıştır karnın...kendine dikkat et....
hadi bakalım yarın iii haberlerle geeeeeeeeeeelllllllllllllll

MAybebabe ne güzel elbise o oyleeeee maşallah ... Bu arada benim de ayaklarım ve ellerim çok şişiyor alyansimi takamiyoeum artık yarın ben de rahat bı parmak arası terlik almak istiyorum dediğiniz gibi ortopwdik ayakkabılar çok tipsiz hotic te bı model var suet babet o güzel ama değmez bı kaç ay için çok para 150tl falandi sanırım

bendede ağrı çok oluyo tatlım uyanınca yaaa... bende hep yan yatmaya çalışıyorum ama illaki gece uykuda sırt üstü dönüyorum... bizde şu an ilişki kısıtlaması yok doktor bişe demedi haftada bi kere halvet oluyo bizde cnm sadece son zamanlarda yapılmıyo die biliyorum oda doğumu başlatır diye .. şu aylarda bi zararı yok die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…