ben daha ayakkabı almadım sanırım şişlik yok bende demekki sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşirede konrtrol ediyor ödem var mı diye yok daha şimdilik çok şkr eski ayakkabılarımı giymeye devammm
Mrb kızlar..geçmiş yapamadım size bir şey sorucam ya, ben bugün şeker yüklemesine sağlık ocağına gittim parmaktan kan aldılar.açlık şekerim 82 çıktı, şu şekerli şeyden içtim 1 saat sonra da tokluk şekerim 150 çıktı, aile hekimim fazla olduğunu söyledi.. Kendi doktorumu aradım , o da sınırda dedi, 1 ay sonraki kontrolümde tekrar şeker yüklemem yapılacakmış. Valla kafam karıştı benim değerim çok mu yüksek? Anlayan var mı?
kızlaar biz geldik :) buda kızımla ben :) babası evde olmayınca anca aynadan bu kadar çekebildim
Eki Görüntüle 438341
inş olmuştur :) bende 8 kilo aldım bakın bakalım çok kocaman görünüyormuyuz
canım benimde tokluk 155 çıktı. çok fazla değil sanırım. bi gün önceden yediğin tatlılar falanda etki ediyormuş biraz.. ben bi gün önceden çikolata kaşıklamıştımdaMrb kızlar..geçmiş yapamadım size bir şey sorucam ya, ben bugün şeker yüklemesine sağlık ocağına gittim parmaktan kan aldılar.açlık şekerim 82 çıktı, şu şekerli şeyden içtim 1 saat sonra da tokluk şekerim 150 çıktı, aile hekimim fazla olduğunu söyledi.. Kendi doktorumu aradım , o da sınırda dedi, 1 ay sonraki kontrolümde tekrar şeker yüklemem yapılacakmış. Valla kafam karıştı benim değerim çok mu yüksek? Anlayan var mı?
Mrb kızlar..geçmiş yapamadım size bir şey sorucam ya, ben bugün şeker yüklemesine sağlık ocağına gittim parmaktan kan aldılar.açlık şekerim 82 çıktı, şu şekerli şeyden içtim 1 saat sonra da tokluk şekerim 150 çıktı, aile hekimim fazla olduğunu söyledi.. Kendi doktorumu aradım , o da sınırda dedi, 1 ay sonraki kontrolümde tekrar şeker yüklemem yapılacakmış. Valla kafam karıştı benim değerim çok mu yüksek? Anlayan var mı?
canım benimde tokluk 155 çıktı. çok fazla değil sanırım. bi gün önceden yediğin tatlılar falanda etki ediyormuş biraz.. ben bi gün önceden çikolata kaşıklamıştımdabenimde 1 hafta sonra var tekrar.. çok fazla takma kafaya geçer inş. tatlıyı azalt bi dahakine iyi çıkar inş. :)
iyi akşamlar herkeseeebebişler nasıl?
iiii akşamlar canım.....
benim kızım bugün çok mutlu teyzesi kıpır kıpır.......
senin bebiş nası.......
iyi akşamlar kızlar...
benim bugün çok karnım ağrıdı. Bir de müthiş halsizdim. Şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum. Yarın şeker yüklemesine gidicem. Sizler nasılsınız bakalım?
malesef canım, gitti magnumlar..(((( karadutlu böğürtlenliye bayılmıştım..... ama artık sadece dil ucu yalarız....
evet yaaa bu yaz sıcaklarında olacak işmiydi((( napalım az la yetinecez
Benim gittiğim hastane 1200 normal sezerayn 1650:18::18:sol tarafa yatmaya çalışıyorum öyle yatıyorum ama bir uyanıyorum sırtüstüyüm yine düzeltiyorum kendimi sabah çok ağrılarla uyanıyorumSize bir şey soracağım belki ayıp olacak ama ilişki serbest mi sizde yasaklama var mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?