gunaydın cnmGünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrr bol neşeli ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle
bendede ağrı çok oluyo tatlım uyanınca yaaa... bende hep yan yatmaya çalışıyorum ama illaki gece uykuda sırt üstü dönüyorum... bizde şu an ilişki kısıtlaması yok doktor bişe demedi haftada bi kere halvet oluyo bizde cnmsadece son zamanlarda yapılmıyo die biliyorum oda doğumu başlatır diye .. şu aylarda bi zararı yok die biliyorum
belkı beklemezler 40 cıkana kadar dimi:)))))))) tesellı edeyım kendımı, annesı durmazda , cunku üvey babası orda yanlız kalcak,kaynanam gıder ama anneannesi durabılır, benmde annem bakıcak bebege ben calısırken, püüffff zaten ıznım az, bide kalabalık oldumu evın ıcınde rahat edemıcem, şimdi boyle konusuyozda, bebek agladımı, mızmızlandımı biz bişey bılmıyoruz, büyük olması sart:))))
bende hep bide düğünde dogum yaparmısım dıyorum,kızda benım yakın arkadasım,, yanı ben 26 agustosta dogurursam hiç sasırma canım:))dogurabılırız yanı:)))))
zaten düğünde dogurmazsam, muhtemelen ofiste dogurcam, 2 hfta ızın olursa olacagı bu:)))))
evet cezbetcek bıyer bence, izmirdeyim canım
kaldırımda dogum yapıp arkasındaa bıle bakmayann 18 yasındakı anneyee dıyecek bı sozz bulamıyorumm... hıc mı vıcdanı sızlamadı acaba ya o bebegı bır kopek yada baska bı hayvann parcalasaydı dun geceden berıı sınırlerım cok bozukk.. bole ınsanların oldugu bı toplmda yasamak ıstemıyorumm
kaldırımda dogum yapıp arkasındaa bıle bakmayann 18 yasındakı anneyee dıyecek bı sozz bulamıyorumm... hıc mı vıcdanı sızlamadı acaba ya o bebegı bır kopek yada baska bı hayvann parcalasaydı dun geceden berıı sınırlerım cok bozukk.. bole ınsanların oldugu bı toplmda yasamak ıstemıyorumm
Selam kızlar, malumunuz ben en çok kilo alanlardanım. bugün başka bir doktora gittim. 16 kilo aldığımı söyleyince bana evet çok kilo almışsın ama şu an için doğumunda bir sıkıntı yok dedi. Önceden zayıftın herhalde bu senin için estetik bir sorun yaratabilir ama doğum açısından bir sorun yok dedi. Boyun da uzun kaldırırsın kiloyu dedi rahatladım biraz. zaten kendi doktorum da diyet vermedi bana hiç. Oğlum topaç gibi zaten:) Bulunduğum haftaya göre kilosu epey fazla:) Daha önce gittiğim iki doktor da aynı şeyi söylemişlerdi rahatladım. Yoksa korkuyordum doğuramayacağım diye. Ayy bu arada oğlumu esnerken gördüm hiç bu kadar duygulanmamıştım..
Günaydınnnnn..................
biz geldik meleğimle kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
sizin minikler nası???????????*
Günaydınnnnn..................
biz geldik meleğimle kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
sizin minikler nası???????????*
maşallah Elif ine canım.........gunaydın cnmm hgnızzz .. zonguldaktaa felaket bı yagmur var tam uyku havasıı . kızımla sankkıı sekerleme yapıcaz bırazdanntekme yıyorumm sabahtann berı kızcemm cokkk pırpır edıoo
canım dr. banada diyet yapmalısın dedi 3 gündür kötü hissediyrm kendimi......günaydınn hoşgeldiniz bizde meleğimle diyet kahvaltımızı yaptık takılıyoruz :))
maşallah Elif ine canım.........
uyuyun uyuynda büyüyün annesi....
bizde bugün evdeyiz okul yoookkkkkkkkkk ,keyif yapıcaz kızımlaaaaaaaaaa
canım dr. banada diyet yapmalısın dedi 3 gündür kötü hissediyrm kendimi......
meriç sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın bende 14 kilo aldım 26 ahaftanın içindeyim drum bana biraz fazla dedi yürüyüş yap falan dedi ama zaten yürüyorum... ben 56 ile hamile kaldım şimdi 70 im.... kızımdada 22-23 kilo almıştım toplamda normal doğum yapmıştım o zamnki drde dikkat et diyodu ama alıyodum işte.. yanlız yemem çokta değil az da normal benim.. bazen fazlaya kaçıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?