2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrr bol neşeli ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrr bol neşeli ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle

gunaydın cnm

bızde halvet falan kalmadı hamıle oldugumdan berı.. ıcgudusel sanırımm dogumdan sonraaa gelsın halvetler:

günaydınnnn...inş canım bekliyeceğiz ve göreceğiz artık bende bayramda doğururum die korkuyorum doktorumda yok bayramda.. bilmiyorum da dua ediyorum yatıp kalkıp bebeğim akıllı olsun annnesini kimselere muhtaç etmesin die.. düğünde sancın başlarsa ortada iki kıvırırsın daha kolay olur olur doğum:) ayy canım benim de kardeşim izmirde geçen hafta gelicektim gıcık doktorum uçağa binmeme izin wermedii

kaldırımda dogum yapıp arkasındaa bıle bakmayann 18 yasındakı anneyee dıyecek bı sozz bulamıyorumm... hıc mı vıcdanı sızlamadı acaba ya o bebegı bır kopek yada baska bı hayvann parcalasaydı dun geceden berıı sınırlerım cok bozukk.. bole ınsanların oldugu bı toplmda yasamak ıstemıyorumm

ewet bende çok üzüldüm ve çok da şaşırdım biz bu kadar korkar iken nasıl doğum yaptı öle bu kadar kolaymı doğurmak

Canım şok oldum bende..Bu nasıl vicdansızlık.Cocuk için yanıp tutuşan binlerce cift varken..O kadının sonu ne olacak cok merak ediyorum.Keske ibret olsun diye halkın eline verselerde cezasını biz versek

meriç sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın bende 14 kilo aldım 26 ahaftanın içindeyim drum bana biraz fazla dedi yürüyüş yap falan dedi ama zaten yürüyorum... ben 56 ile hamile kaldım şimdi 70 im.... kızımdada 22-23 kilo almıştım toplamda normal doğum yapmıştım o zamnki drde dikkat et diyodu ama alıyodum işte.. yanlız yemem çokta değil az da normal benim.. bazen fazlaya kaçıyorum...

bu resmen cahillikten bile öte bişey..hadi doğuran cahil,anne ve babaya ne oluyo onlardamı düşünemiyolar..nasıl bu kadar bilinçsiz bi toplumda yaşıyoruz biz hakkaten ya yazıklar olsun

Günaydınnnnn..................
biz geldik meleğimle kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
sizin minikler nası???????????*

gunaydın cnmm hgnızzz .. zonguldaktaa felaket bı yagmur var tam uyku havasıı . kızımla sankkıı sekerleme yapıcaz bırazdanntekme yıyorumm sabahtann berı kızcemm cokkk pırpır edıoo

gunaydın cnmm hgnızzz .. zonguldaktaa felaket bı yagmur var tam uyku havasıı . kızımla sankkıı sekerleme yapıcaz bırazdanntekme yıyorumm sabahtann berı kızcemm cokkk pırpır edıoo
maşallah Elif ine canım.........
uyuyun uyuynda büyüyün annesi....
bizde bugün evdeyiz okul yoookkkkkkkkkk ,keyif yapıcaz kızımlaaaaaaaaaa

günaydınn hoşgeldiniz bizde meleğimle diyet kahvaltımızı yaptık takılıyoruz :))
canım dr. banada diyet yapmalısın dedi 3 gündür kötü hissediyrm kendimi......

Kızlar ben de 16 kilo aldım.Beni görenler tanıyamıyor şuanda.Ama napalım bundan sonra dikkat edicez artık.Bebişlerimiz gelsin sütümüz de cok olursa insallah emzirirken veririz.Ben gercekten bunun genetik oldugunu düşünüyorum.Annem bana hamileyken 30 kilo almış.Dogumdan 3 ay sonra eski halinden daha zayıfmış. Teyzelerimde de bikac örnek mevcut böyle. İnsallah dogum sonrası bne de kısa zamanda kurtulacam kilolarımdan.:26:

aaaa ne diyeti yaa hamileykende diyetmi yapılır oofff walla bir rahat yok bende çok kilo aldım bu arada siz ne kadar aldınız ki kızlar diyet yapıyorsunuz(((((((

Canım ben de 56 ile hamile kaldım. Kiloyu ilk başlarda çok almıştım son bir aydır almadım. boyum 1,70 Benim kilom hamile kalmadan kemiklerdeydi zaten:) Çatım da genişmiş öyle dedi. Sanırım vücut yapısıyla da ilgili biraz. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…