Günaydınnnnn..................
biz geldik meleğimle kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
sizin minikler nası???????????*
kaldırımda dogum yapıp arkasındaa bıle bakmayann 18 yasındakı anneyee dıyecek bı sozz bulamıyorumm... hıc mı vıcdanı sızlamadı acaba ya o bebegı bır kopek yada baska bı hayvann parcalasaydı dun geceden berıı sınırlerım cok bozukk.. bole ınsanların oldugu bı toplmda yasamak ıstemıyorumm
hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
Canım benim de olmuştu üç gün hissetmedim oğlumu. Sonra içeride horon tepmeye başladı:) doktorumu aramıştım ya uyuyordur ya da dönmüştür içerde sen hissetmiyorsundur demişti. Ama meraklanmıştım çok.Tabi sen bilirsin. İstersen telefon et doktoruna.
canım yanında aile hekimligi yokmu git kalp atışını dinle böyle kendini germektense
Ya normalde de böyle çok atik ses yapmıyor ama yaptımıda hissediyordum şimdi hiç yok dünden beri.. Doktoru da aramak pek istemiyorum ama arasam mı ki? Ya da yarın iiçin randevu mu alsam ki? :18: Neyse öğleye kadar bekliyim belki kıpırdar.. Çok da pimpirikli olmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyor... Evim darmadağınık hiç iş yapasım yok moralim bozuk
günaydınnnn...inş canım bekliyeceğiz ve göreceğiz artık bende bayramda doğururum die korkuyorum doktorumda yok bayramda.. bilmiyorum da dua ediyorum yatıp kalkıp bebeğim akıllı olsun annnesini kimselere muhtaç etmesin die.. düğünde sancın başlarsa ortada iki kıvırırsın daha kolay olur olur doğum:) ayy canım benim de kardeşim izmirde geçen hafta gelicektim gıcık doktorum uçağa binmeme izin wermedii
maşallah Elif ine canım.........
uyuyun uyuynda büyüyün annesi....
bizde bugün evdeyiz okul yoookkkkkkkkkk ,keyif yapıcaz kızımlaaaaaaaaaa
canım dr. banada diyet yapmalısın dedi 3 gündür kötü hissediyrm kendimi......
Kızlar ben de 16 kilo aldım.Beni görenler tanıyamıyor şuanda.Ama napalım bundan sonra dikkat edicez artık.Bebişlerimiz gelsin sütümüz de cok olursa insallah emzirirken veririz.Ben gercekten bunun genetik oldugunu düşünüyorum.Annem bana hamileyken 30 kilo almış.Dogumdan 3 ay sonra eski halinden daha zayıfmış. Teyzelerimde de bikac örnek mevcut böyle. İnsallah dogum sonrası bne de kısa zamanda kurtulacam kilolarımdan.:26:
aaaa ne diyeti yaa hamileykende diyetmi yapılır oofff walla bir rahat yok bende çok kilo aldım bu arada siz ne kadar aldınız ki kızlar diyet yapıyorsunuz(((((((
canım 2 gün önce benim kızım beni öyle korkuttu....hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
Hoşgeldin canım Günaydın. Biz oğlumla sabah yürüyüşü yaptık şimdi de oturuyoruz:)
Aile hekimliğinde yokki öle bi şey[/Q
tühhh olsa iyi olurdu ama canım senin kaydını alan bir hemşire olmuştur ona gitsen steteskopla duyar belki ben çok evhamlıyım seni anlıyorum
bu resmen cahillikten bile öte bişey..hadi doğuran cahil,anne ve babaya ne oluyo onlardamı düşünemiyolar..nasıl bu kadar bilinçsiz bi toplumda yaşıyoruz biz hakkaten ya yazıklar olsun
Ayyy şimdi izledim videoyu o ne ya ne vicdansızlık bu ya afedersin ama köpek yavrusuna yapmıyor bunu Allahım sen akıl fikir vicdan ver yarabbim içim sızladı valla... Çocuk zaten beton zemine düştü sadece dönüp bakıp gittiler insan hiç almaz mı kucağına temizle giydir, doyur, bir yüzünü gör bu ne böyle offff offf eğer istemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver böyle olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?