2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?

ayyy suksuk gerçekten ya millet bebek sahibi olabilmek için kedini yartıyo şunların yaptığına bak Allah ıslah etsin ya walla

Canım benim de olmuştu üç gün hissetmedim oğlumu. Sonra içeride horon tepmeye başladı:) doktorumu aramıştım ya uyuyordur ya da dönmüştür içerde sen hissetmiyorsundur demişti. Ama meraklanmıştım çok.Tabi sen bilirsin. İstersen telefon et doktoruna.

benim doktorum arkasını dönünce içeri doğru vurduğu için her zaman hissetmezsin demişti ve 2 gün boyunca hiç ama hiçbir hareket hissetmezsen gel demişti... sen ne zamandır hissetmiyorsun canım hemen panik yapma hep hareket edicek değil uyuyodur belki annesi o mışıl mışıl hemen kötü şeyler getirme aklına!!!

Ya normalde de böyle çok atik ses yapmıyor ama yaptımıda hissediyordum şimdi hiç yok dünden beri.. Doktoru da aramak pek istemiyorum ama arasam mı ki? Ya da yarın iiçin randevu mu alsam ki? :18: Neyse öğleye kadar bekliyim belki kıpırdar.. Çok da pimpirikli olmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyor... Evim darmadağınık hiç iş yapasım yok moralim bozuk

canım yanında aile hekimligi yokmu git kalp atışını dinle böyle kendini germektense

Bence eğer çok kafana takıp canını sıkacaksan git doktora sonuçta senin sıkıntından etkileniyor bebişin de. Ama doktorunu araman da bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. ;Ben steteskop almayı düşünüyorum böyle bir durumda karnıma koyup dinleyeceğim kalp atışlarını.

gunaydın canım, normal dogum genelde 39 hftada oluyo ama yınede bellı olmaz, ayy bayramda dogurmayalım tabi:)), amin canım, akıllı,saglıklı olsun kuzularımız.
burda havalar ısındı iyice, gerci sızın orasıda sıcaktır ama:), bende gaziemirdeyim, ucakla gelınce gecmek zorunda kalıyosunuz zaten gazıemırden, biliyosundur:), fotografı ekleyemdım dün aksam, pazar vardı cıkısta pazara gttım, snrada alısverıse gttık markete, yemek ye derken hoop bitmiş bi halde koltukta uyuklarken buldum kendımı, ablam asagıda calısıyo, kendı işyerı var,, oraya gıdebılırsem atarım bluetooth la, olmazsa yarına artık,

aslında diyet iyi daha dengeli kilo alımıda olmuş olacak ama şeker işi bozuyor diyete uyacağız başka çare yok :))

umarım canım bebişlerden sonra verebilirz....
haklısın bende bazen öyle diyorum bebeğim sağsağlim gelsin,sütüm olsun...gerisi önemli değil amaaaaaaaaaaaaaa,elimde olmadan takıyrm.....
aaaa ne diyeti yaa hamileykende diyetmi yapılır oofff walla bir rahat yok bende çok kilo aldım bu arada siz ne kadar aldınız ki kızlar diyet yapıyorsunuz(((((((

ya evet canım...
ben 62 le hamile kaldım....şuan bunun üstüne 15 ekle işteeeee
görünüşümde hüç o kadar göstermiyo ama, dr. bi problemin var mı die sordu,bende evet çok kilo aldım dedm...
niye ki dedi kilo takip çizelgeme bi baktı ooooooooooooooooooooooooooooooooo naptın sen Meriç dedi.....Hiçte o kadar göstermiysun falan dedi,tabi ben yerin dibine girdim......
karbonhidrat tüketimini azaltmam gerektiğini falan söyledi.....
hıııbide şekerrrrrrrrr
canım 2 gün önce benim kızım beni öyle korkuttu....
bişey yoktur merak etmee...
hiç bi iş yapma yat dinlen kızın içerde biraz rahat etsin.....
sağ tarafına özelliklee yarım saat sonra emin ol başlaaaaaaaaaar annesi.....

Hoşgeldin canım Günaydın. Biz oğlumla sabah yürüyüşü yaptık şimdi de oturuyoruz:)

yaaa bende mi yürüyüşe çıksam...
donbili donbili oturuyrm evdeeeeeeee

canım en basitinden bi sağlık ocağına git kalp atışlarını dinletsinler.. ama iyidir kuzun merak etme inş :)

bu resmen cahillikten bile öte bişey..hadi doğuran cahil,anne ve babaya ne oluyo onlardamı düşünemiyolar..nasıl bu kadar bilinçsiz bi toplumda yaşıyoruz biz hakkaten ya yazıklar olsun

Ayyy şimdi izledim videoyu o ne ya ne vicdansızlık bu ya afedersin ama köpek yavrusuna yapmıyor bunu Allahım sen akıl fikir vicdan ver yarabbim içim sızladı valla... Çocuk zaten beton zemine düştü sadece dönüp bakıp gittiler insan hiç almaz mı kucağına temizle giydir, doyur, bir yüzünü gör bu ne böyle offff offf eğer istemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver böyle olur mu...

gunaydın canım,bazen durgun oluyolar, yada hıssetmeyebılırmıssın hareketlerini, nezamndır ses yok? ara doktorunu bence, için rahatlasın, gel derse gıdersin...

Gunaydin kizlar biz doktordayiz seker yuklemesi oluyor her yarim saatte bir kan aliniyor beklemek sinir bozucu:)bakalim ne cikacak sonuc....yarinda randevumuz var.

Hanımlar hafif hafifi kıpırdıyo kızım... Gitmicem bi yere :) Az önce yattım dinledim baya bi pıt pıt yavaş yavaş hareket ediyo yerim onu ben :) Sağolun ya burası da olmasa kafayı yerim ben :) Neyse moral bozukluğu yapıp da ayşemde stres yumağı olmasın di mi

Ay kızlar sabah sabah böyle şeyler izleyip canınızı sıkmayın.Şimdi hepimizin böyle şeylerden uzak durma zamanı bence. Biz üzülürsek bebeklerimiz de üzülür unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…