tamam canım beklioruz fotonu.. ayy bilemiyorum da artık geçsin zaman bebeğimiz sağlıklı bir şekilde gelsin dünyaya.. ewet canım sıcak ama beni henüz çok etkilemio gün içinde dısarı çıkmamaya çalışıorum işyerim de sürekli klima çalışıyor ewlerde daha durulmayacak kadar sıcak değil.. Allahdan bizim ewimiz çok serin yazın balkon çok güzel eser bu senede öyle ümit ediyorum.. ayy bilmem mi nasıl bitiyor gün bilmiosun çok yorma kendini.. benimde bu hafta eşim yok annemlerde kalıyorum resmen yan gelip yatıyorum ya çok özlemişim:):)
ayyy meriçç arada bende giriyorum aralarında doğum yapanlar falanda var ayy sıra bizede gelicek düşündükçe heyecan basıyor hele son günler geçmek bilmez artık
maşallah sizee çok şirinsinizzzzzzzEki Görüntüle 438725
kızlar buda bizim son halimiz...
hıms mavis kaç gündür ses yok bebişindenn bence ara dr unu githanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
kıuzlar minnoşlar bu haftalarda kıpır kıpır galiba
benimki artık tekmelerden daha farklı şeyler yapıyr
karnımı sivriltiyor yamultuyor
elliyorum taş gibi
bazen sivri bişeye denk geliyor ayağı galiba
ama baya sivri yani
yerim onu ben
konuşamıyorum da onuunnla hemen gözlerim doluyor
ağustos gelse artık :)))
elbiselerine bakıp bakıp duruyorum yıkamadım biliyorum çünkü kirteleteceğim bakmaktan haziran sonu gibi yıkarım artık
hepimizin BEBİŞLERİNİ ALLAH KORUSUN
Ya normalde de böyle çok atik ses yapmıyor ama yaptımıda hissediyordum şimdi hiç yok dünden beri.. Doktoru da aramak pek istemiyorum ama arasam mı ki? Ya da yarın iiçin randevu mu alsam ki? :18: Neyse öğleye kadar bekliyim belki kıpırdar.. Çok da pimpirikli olmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyor... Evim darmadağınık hiç iş yapasım yok moralim bozuk
Hanımlar hafif hafifi kıpırdıyo kızım... Gitmicem bi yere :) Az önce yattım dinledim baya bi pıt pıt yavaş yavaş hareket ediyo yerim onu ben :) Sağolun ya burası da olmasa kafayı yerim ben :) Neyse moral bozukluğu yapıp da ayşemde stres yumağı olmasın di mi
Haziran annelerinin sayfasına girdim biraz önce. yazık hepsi aynı şeyden şikayetçi uyuyamıyoruz diyorlar. Ben şimdiden sabah erken kalkıyorum diye şikayet ediyordum vazgeçtim onların halini görünce. Bize de gelecek sıra yavaş yavaş:)
bizimde ofisin klıması bı antıka, allahtan sımdı ıcersi okdar sıcak deıl,ama o gunlerde gelcek, bakıcaz artık bı caresıne,
ben dıyorumkı allahtan dısarda gezmelı bı işim yok, yoksa nasıl calıscaktım, hem sıcak hem hamılelık...
iyi bari canım inşallah bu senede püfür püfür eser eviniz:))) banada eşim balkona bı tv koyalım, sen ordan gırmessın ıcerı dıyo:)) gırmem dedım,
ohh valla, iyisin canım:)) bugunlerın kıymetını bil, hersey hazıra gelıyoo,
Hanımlar ben yine dayanamayıp doktoru aradım tabi ulaşmak naaamümkün olduğu için yarına randevu aldım hem bebişi de görmüş olurum
Aslında var ya o kadar da zor gelmiyor insana uyanmak bir de nasıl bir hikmetse annelik göğüslerin süt doluyor ve bebek emmek isteyince acayip bir sızlama oluyor en derin uykundan bile daha bebek ağlamadan kalkıveriyorsun ve bebeğini emziriyorsun.
Bebeğin uyku düzenini oturtmak çok önemli gece ve gündüz uykusunu ayırt edebilmesi çok önemli. O nedenle gündüz olabildiğince aydınlık ve sesli bir ortamda uyutacaksın o zaman 2 saat uyuyup uyanıyor akşamları da uyuyunca olabildiğince sessiz ve karanlık bir odada uyutacaksın hemen hemen hiç bir uyaran olmayacak. O zaman geceleri daha derin ve uzun uyuyorlar. İlk ay emzirmek için sen uykudan alıyorsun sık sık emziriyorsun sarılık olmasın diye daha sonra o acıktıkça uyandıkça emziriyorsun. Ben bu şekilde çok rahat ettim POYRAZ şimdi 19 aylık artık sabaha kadar deliksiz uyuyor ki bebekken de emmek için gecede 1-2 kalkar emzirince yine uyurdu. Nazar
Birde bizim tam yaz aylarına geliyorrrrr son aylarımızzz Allah hepimizin yardımcısı olsun
sabırsız köfte:))))) iyi yapmışsın hehe
ya inanılır gibi değil bu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım istisnasız haftada 1 kilo alıyorum :26: Arkadaş demek ki yesem ne olacağım belli değil. İşyerinde bir arkadaşla aramızda 5 hafta var o benden 5 hafta önde 30. haftası durmadan abur cubur yiyor 9 kilo aldı ben 12...Bende göbek desen aldı yürüdü... resim koyayım da sizden yorum alayım bari ama eminimki hepiniz çok şaşıracaksınız tam dokuz aylık göbeği.
Oğlumda da daha 7 aylıkken ayımı tahmin etmeye çalışanlar bugün yarın doğuracan galiba diyordu. Kilo alıp vermek sorun değil de o kiloları doğuma kadar taşımak onlarla uyumak dolaşmak iş yapmak zor bir de doğuma 1-2 hafta kala çıkabilirim izne. :44:
ya inanılır gibi değil bu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım istisnasız haftada 1 kilo alıyorum :26: Arkadaş demek ki yesem ne olacağım belli değil. İşyerinde bir arkadaşla aramızda 5 hafta var o benden 5 hafta önde 30. haftası durmadan abur cubur yiyor 9 kilo aldı ben 12...Bende göbek desen aldı yürüdü... resim koyayım da sizden yorum alayım bari ama eminimki hepiniz çok şaşıracaksınız tam dokuz aylık göbeği.
Oğlumda da daha 7 aylıkken ayımı tahmin etmeye çalışanlar bugün yarın doğuracan galiba diyordu. Kilo alıp vermek sorun değil de o kiloları doğuma kadar taşımak onlarla uyumak dolaşmak iş yapmak zor bir de doğuma 1-2 hafta kala çıkabilirim izne. :44:
2010 yılının Ağustos ayında ben 8 aylıktım valla evde nerdeyse anadan doğma geziyordum evin içinde vantilatörü de açıyorum tam karşıma günde 5-6 kere banyo yapıyordum bana mısın demiyordu ama sanki bu sene o kadar çok sıcak olmayacak gibi geliyor bana inşallah da öyle olur. En azından böyle giderse geç gelecek sıcaklar şimdilik bizim için ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur. Gerçi Güney şehirlerde yaşayan arkadaşlar şimdiden yanıyorlardır.
inş. bizim bebişlerimizdeee senin minik gibirahat deliksiz uykularçekerler.
Tavsiye için teşekkürlerinş. deneyeceğimm:))
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70
hanımlar hiç bu marka park yatak duydunuz mu çevreniz de kullaanan biilen var mı? Görüntüsü benim çok hoşuma gitti sizce nasıl
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70
hanımlar hiç bu marka park yatak duydunuz mu çevreniz de kullaanan biilen var mı? Görüntüsü benim çok hoşuma gitti sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?