2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizimde ofisin klıması bı antıka, allahtan sımdı ıcersi okdar sıcak deıl,ama o gunlerde gelcek, bakıcaz artık bı caresıne,
ben dıyorumkı allahtan dısarda gezmelı bı işim yok, yoksa nasıl calıscaktım, hem sıcak hem hamılelık...
iyi bari canım inşallah bu senede püfür püfür eser eviniz:))) banada eşim balkona bı tv koyalım, sen ordan gırmessın ıcerı dıyo:)) gırmem dedım,
ohh valla, iyisin canım:)) bugunlerın kıymetını bil, hersey hazıra gelıyoo,

kıuzlar minnoşlar bu haftalarda kıpır kıpır galiba
benimki artık tekmelerden daha farklı şeyler yapıyr
karnımı sivriltiyor yamultuyor
elliyorum taş gibi
bazen sivri bişeye denk geliyor ayağı galiba
ama baya sivri yani
yerim onu ben
konuşamıyorum da onuunnla hemen gözlerim doluyor
ağustos gelse artık :)))
elbiselerine bakıp bakıp duruyorum yıkamadım biliyorum çünkü kirteleteceğim bakmaktan haziran sonu gibi yıkarım artık

hepimizin BEBİŞLERİNİ ALLAH KORUSUN

ayyy meriçç arada bende giriyorum aralarında doğum yapanlar falanda var ayy sıra bizede gelicek düşündükçe heyecan basıyor hele son günler geçmek bilmez artık

canım, bende gecenlerde mayıs annelerıne gırdım, 2,3 tane dogum hıkayesı okudum, agladım tabi:))) duygulanıyo ınsan ya, hazırana gırmeye cesaret edemıyorum:))))

Eki Görüntüle 438725
kızlar buda bizim son halimiz...
maşallah sizee çok şirinsinizzzzzzzhamilelere bayılıyıorumD
hıms mavis kaç gündür ses yok bebişindenn bence ara dr unu git

amin canım,
evet ya tuhaf bısey yapıyo, bıtarafa yuklenıyo, karnımın bı tarafı daha sert ve sivri, dıger taraf daha yumusak ve basık oluyoo, dün bende eşime gösterdım, oda sasırdı:))) bende manyajk gibi sevıyorum cocugu, ah yavrum anasının kuzusu, yerim ben seni gibi, hele oyle bellı ettıgınde kendını ınsan bi tuhaf oluyo, haklısın yani:))))), allahımıza şükürler olsun, bugunleri gördük, saglıklada kavusalım inşallah yavrularımıza, amin...

canımm göbişini açç soluna yat elini koy karnına sesli sesli konuş yarım saat, birdee sağlık ocağına gidebilrisinn benim sağlık ocağındaki hemşirenin bir aleti var kalp atışlaırnı dinliyoruz her gittiğim istediğin zaman gel sesini duymak isyeincee dinleriz demişti. Öyle bişi yapabilrisn.

aferin minikee üzmez anneisni sen merak etmeeee korkmaaaa

Birde bizim tam yaz aylarına geliyorrrrr son aylarımızzz Allah hepimizin yardımcısı olsun

ewet yaa Allah yardım etsin çok <or sıcakta dısarlarda mesela tezgehtarlar hamile halleriyle kimlerle ilgileniyorlar çok üzülüyorum görünce.. inş canım eser de bende rahat ederim.. ben balkona tek kişilik yatak koydum çok sıcak olursa orda şekerleme yapıcam artık:) ewet ya saltanatım bitti ama bugün son yarın ewime dönüyorum:)

ya inanılır gibi değil bu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım istisnasız haftada 1 kilo alıyorum :26: Arkadaş demek ki yesem ne olacağım belli değil. İşyerinde bir arkadaşla aramızda 5 hafta var o benden 5 hafta önde 30. haftası durmadan abur cubur yiyor 9 kilo aldı ben 12...Bende göbek desen aldı yürüdü... resim koyayım da sizden yorum alayım bari ama eminimki hepiniz çok şaşıracaksınız tam dokuz aylık göbeği.

Oğlumda da daha 7 aylıkken ayımı tahmin etmeye çalışanlar bugün yarın doğuracan galiba diyordu. Kilo alıp vermek sorun değil de o kiloları doğuma kadar taşımak onlarla uyumak dolaşmak iş yapmak zor bir de doğuma 1-2 hafta kala çıkabilirim izne. :44:

inş. bizim bebişlerimizdeee senin minik gibirahat deliksiz uykularçekerler.
Tavsiye için teşekkürlerinş. deneyeceğimm:))

Birde bizim tam yaz aylarına geliyorrrrr son aylarımızzz Allah hepimizin yardımcısı olsun

2010 yılının Ağustos ayında ben 8 aylıktım valla evde nerdeyse anadan doğma geziyordum evin içinde vantilatörü de açıyorum tam karşıma günde 5-6 kere banyo yapıyordum bana mısın demiyordu ama sanki bu sene o kadar çok sıcak olmayacak gibi geliyor bana inşallah da öyle olur. En azından böyle giderse geç gelecek sıcaklar şimdilik bizim için ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur. Gerçi Güney şehirlerde yaşayan arkadaşlar şimdiden yanıyorlardır.

sabırsız köfte:))))) iyi yapmışsın hehe

:)) Sağlık ocağına yürüyüene kadar ooo yarın doktora gidecem ayın 15inde gidecektim 7 gün önce gidiyim ne olcak ,.:):)

Aynı bende öyleyim canım. karnım 9 aylık gibi oldu tam 12 kilo aldım ama tutmaya başladım kendimi yoksa ben çok kolay kilo alan tiplerdenim yemeye devam edersem kilom 100 e dayanır :) Dikkat etmeye çalışıyorum bende.. Benim sırtım çok ağrıyor ya kilo aldığım için hele sandalyede oturunca yoruluyorum çok

ay aman boşverrrrr canımmm takılmaaaaa verirriz inş. kilolarımızı meraktan çıkıyorum ben tartıyaaa ama umursamaıyorum hehe:)))
ay ayy kilo aldıkça bebişte büyüyor sankii daha hareketli oluyorr sanki öutlu oluyorum
Ama resim gelsin :)

ah canımmm senin iki hamileliğinde sıcaklara denk gelmiş, ben ara ara yaz gelemdi bir türlü diyorum ama şöyle düşününce bundada hayır belki çok zolacak sıcaktaa herşey, dediğin gibi bu sene çok sıcak olmayacak gibi rahat edeceğiz inş.

inş. bizim bebişlerimizdeee senin minik gibirahat deliksiz uykularçekerler.
Tavsiye için teşekkürlerinş. deneyeceğimm:))

Ne demek. Bir de ben şuna inanıyorum ki bunu tecrübe etme şansı da buldum hem hamilelikte hem doğurduktan sonra anne ne kadar rahat ve huzurlu olursa bebek te o kadar rahat ve huzurlu, mutlu bir bebek oluyor. Uyuması, uyanması, gazı, yemek yemesi, oynaması herşeyi daha kolay oluyor. En önemli şeyin kendiniz ve bebeğiniz ve eşiniz olduğunu düşünün en önemli şey aileniz, herşeyden mutlu olun kafanıza gereksiz şeyleri takmayın canınız o anda ne yapmak istiyorsa onu yapın etrafınızdaki insanların dediklerine yaptıklarına çok takılmayın o zaman inanın lohusalık sıkıntıları da olmuyor ben hiç yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…