Aile hekimliğinde yokki öle bi şey
evet canımmm bende tatlııııı hastası oldum kızımlaaaaaslında diyet iyi daha dengeli kilo alımıda olmuş olacak ama şeker işi bozuyordiyete uyacağız başka çare yok :))
Hanımlar hafif hafifi kıpırdıyo kızım... Gitmicem bi yere :) Az önce yattım dinledim baya bi pıt pıt yavaş yavaş hareket ediyo yerim onu ben :) Sağolun ya burası da olmasa kafayı yerim ben :) Neyse moral bozukluğu yapıp da ayşemde stres yumağı olmasın di mi
canım niye yok her sağlık ocağında olması şaRT
kasabada çalışıyrm ben orda bile var
sen aile hekimliğini ara sor ,olmadı steteskop denilen şeyle dinlesinleeerrrr
içinde rahat etmiş oluuuurrrrrrr
evet canımmm bende tatlııııı hastası oldum kızımlaaaa
aklımda hep tatlıııııı
bide dr. yazılı bi diyet programı verdimi canım seninn...
nası bişey uyguluyrsun.....
canım niye yok her sağlık ocağında olması şaRT
kasabada çalışıyrm ben orda bile var
sen aile hekimliğini ara sor ,olmadı steteskop denilen şeyle dinlesinleeerrrr
içinde rahat etmiş oluuuurrrrrrr
evet canımmm bende tatlııııı hastası oldum kızımlaaaa
aklımda hep tatlıııııı
bide dr. yazılı bi diyet programı verdimi canım seninn...
nası bişey uyguluyrsun.....
umarım canım bebişlerden sonra verebilirz....
haklısın bende bazen öyle diyorum bebeğim sağsağlim gelsin,sütüm olsun...gerisi önemli değil amaaaaaaaaaaaaaa,elimde olmadan takıyrm.....
ya evet canım...
ben 62 le hamile kaldım....şuan bunun üstüne 15 ekle işteeeee
görünüşümde hüç o kadar göstermiyo ama, dr. bi problemin var mı die sordu,bende evet çok kilo aldım dedm...
niye ki dedi kilo takip çizelgeme bi baktı ooooooooooooooooooooooooooooooooo naptın sen Meriç dedi.....Hiçte o kadar göstermiysun falan dedi,tabi ben yerin dibine girdim......
karbonhidrat tüketimini azaltmam gerektiğini falan söyledi.....
hıııbide şekerrrrrrrrr
canım 2 gün önce benim kızım beni öyle korkuttu....
bişey yoktur merak etmee...
hiç bi iş yapma yat dinlen kızın içerde biraz rahat etsin.....
sağ tarafına özelliklee yarım saat sonra emin ol başlaaaaaaaaaar annesi.....
yaaa bende mi yürüyüşe çıksam...
donbili donbili oturuyrm evdeeeeeeee
Hanımlar hafif hafifi kıpırdıyo kızım... Gitmicem bi yere :) Az önce yattım dinledim baya bi pıt pıt yavaş yavaş hareket ediyo yerim onu ben :) Sağolun ya burası da olmasa kafayı yerim ben :) Neyse moral bozukluğu yapıp da ayşemde stres yumağı olmasın di mi
Ay kızlar sabah sabah böyle şeyler izleyip canınızı sıkmayın.Şimdi hepimizin böyle şeylerden uzak durma zamanı bence. Biz üzülürsek bebeklerimiz de üzülür unutmayın.
gunaydın canım, normal dogum genelde 39 hftada oluyo ama yınede bellı olmaz, ayy bayramda dogurmayalım tabi:)), amin canım, akıllı,saglıklı olsun kuzularımız.
burda havalar ısındı iyice, gerci sızın orasıda sıcaktır ama:), bende gaziemirdeyim, ucakla gelınce gecmek zorunda kalıyosunuz zaten gazıemırden, biliyosundur:), fotografı ekleyemdım dün aksam, pazar vardı cıkısta pazara gttım, snrada alısverıse gttık markete, yemek ye derken hoop bitmiş bi halde koltukta uyuklarken buldum kendımı, ablam asagıda calısıyo, kendı işyerı var,, oraya gıdebılırsem atarım bluetooth la, olmazsa yarına artık,
sana verdi canım
dombili yorumuna çok güldüm wallaçık bence yürüyüşe havalar çok ısınınca hiç çıkamicaz çünkü (( bence sıkma canını yaa aman napalım bünye işte bende çok aldım napalım kaç kere hamile kalıcaz veririrz Allah ın izniyle bebişler sağa sağlim doğsunda o zaman düşünürüz sıkma canını şimdiden....................
Haziran annelerinin sayfasına girdim biraz önce. yazık hepsi aynı şeyden şikayetçi uyuyamıyoruz diyorlar. Ben şimdiden sabah erken kalkıyorum diye şikayet ediyordum vazgeçtim onların halini görünce. Bize de gelecek sıra yavaş yavaş:)
Hanımlar ben yine dayanamayıp doktoru aradım tabi ulaşmak naaamümkün olduğu için yarına randevu aldım hem bebişi de görmüş olurum
gözün aydın canım, sevindim, hepimiz aynıyız zaten, pek fark yok.. git bakalım hem için rahat eder, hemde görürsün bebişini:)))))))
Haziran annelerinin sayfasına girdim biraz önce. yazık hepsi aynı şeyden şikayetçi uyuyamıyoruz diyorlar. Ben şimdiden sabah erken kalkıyorum diye şikayet ediyordum vazgeçtim onların halini görünce. Bize de gelecek sıra yavaş yavaş:)
Gunaydin kizlar biz doktordayiz seker yuklemesi oluyor her yarim saatte bir kan aliniyor beklemek sinir bozucu:)bakalim ne cikacak sonuc....yarinda randevumuz var.
memişler haricinde hiç birşey yoktu diyebilirim canımm oyüzden çok fazla çakılmıyorr kilo aldığım hele siyah giyince anlaşılmıyor hiçbirşey.Kıyamam ama o göbiş totiş önceden yoktu herhalde bu kiloyla yerine gelmiş.. Dağıtmışsın iyi ki, bir yerde toplanmamış :)))
Bu arada diyet yapmak hiç güzel değillll...((((( onun yapılıyor olduğunu bilmek bile pisikolojimi bozuyor... ama napalım hem kilo kontrolü diyorum hem sağlık diyorum.. Katlanıyorum
kızlar geçen gün bebek arabası siparişini verdim. sizce nasıl? Yeşil istiyordum ellerinde kalmamış. kırmızısını beğenmiştim ondan sipariş verdim.
Bu markayı ablam kullanmıştı. Ben kraft istiyordum ama forumlarda yorumları okudum çok şikayet vardı. Bir tane bile şikayet almayan johnson idi. Ablam da yeğenlerimi büyüten (2 canavar) bu marka idi dediğinde e fiyatı da uygun, sipariş ediverdik! :))))))
Johnson DB-205 Lotus Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?