2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aile hekimliğinde yokki öle bi şey

canım niye yok her sağlık ocağında olması şaRT
kasabada çalışıyrm ben orda bile var
sen aile hekimliğini ara sor ,olmadı steteskop denilen şeyle dinlesinleeerrrr
içinde rahat etmiş oluuuurrrrrrr

aslında diyet iyi daha dengeli kilo alımıda olmuş olacak ama şeker işi bozuyor diyete uyacağız başka çare yok :))
evet canımmm bende tatlııııı hastası oldum kızımlaaaa
aklımda hep tatlıııııı
bide dr. yazılı bi diyet programı verdimi canım seninn...
nası bişey uyguluyrsun.....

gözün aydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saat30
sabah: kalkınca 1 bardak su
2 kalıp peynir
1 yumurta
5-6 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
salatalık domates (istediğin kadar)
ceviz

saat00
ara öğün

2 meyve
1 bardak ayran

saat30 --19:00
öğlen ve akşam

çorba -salata-cacık
sebze yemeği 3 kepçe
bakliyat 3 kepçe
3 baget
300 gr balık
3 köfte
1 şiş kebab
2 dilim ekmek kepek

saat00
ara öğün

1 meyve
1 bardak ayran

saat00
ara öğün
1 sb süt
1 çb yazıyor çay bardağı olması lazım müsli yada mısır gevreği
1 meyve

günde 3 litre su ve yürüyüş

sana verdi canım

dombili yorumuna çok güldüm walla çık bence yürüyüşe havalar çok ısınınca hiç çıkamicaz çünkü(( bence sıkma canını yaa aman napalım bünye işte bende çok aldım napalım kaç kere hamile kalıcaz veririrz Allah ın izniyle bebişler sağa sağlim doğsunda o zaman düşünürüz sıkma canını şimdiden....................

Hah, şükür. gözün aydın canım. Çok meraklandırmadı bebeğin annesini:)

Ay kızlar sabah sabah böyle şeyler izleyip canınızı sıkmayın.Şimdi hepimizin böyle şeylerden uzak durma zamanı bence. Biz üzülürsek bebeklerimiz de üzülür unutmayın.

Haklısın izlememek gerek ama insan görünce de kayıtsız kalamıyor işte. Nasıl olur da benim ülkemde böyle cahil vicdansız insanlar olur diye insan çok üzülüyor.

Neyse hemen kendimi tazeliyorum, kafayı boşaltıp resetliyorum kendimi ohhhhhh tamamdır.

tamam canım beklioruz fotonu.. ayy bilemiyorum da artık geçsin zaman bebeğimiz sağlıklı bir şekilde gelsin dünyaya.. ewet canım sıcak ama beni henüz çok etkilemio gün içinde dısarı çıkmamaya çalışıorum işyerim de sürekli klima çalışıyor ewlerde daha durulmayacak kadar sıcak değil.. Allahdan bizim ewimiz çok serin yazın balkon çok güzel eser bu senede öyle ümit ediyorum.. ayy bilmem mi nasıl bitiyor gün bilmiosun çok yorma kendini.. benimde bu hafta eşim yok annemlerde kalıyorum resmen yan gelip yatıyorum ya çok özlemişim:):)

Haziran annelerinin sayfasına girdim biraz önce. yazık hepsi aynı şeyden şikayetçi uyuyamıyoruz diyorlar. Ben şimdiden sabah erken kalkıyorum diye şikayet ediyordum vazgeçtim onların halini görünce. Bize de gelecek sıra yavaş yavaş:)

Hanımlar ben yine dayanamayıp doktoru aradım tabi ulaşmak naaamümkün olduğu için yarına randevu aldım hem bebişi de görmüş olurum

sana verdi canım

hayır canım,,,,
dediği şey ekmek tüketimi azalacak,makarna ve pilaz 2 yemek kaşığını geçmeyecek.....
tatlı yok...
şekerli meyvelerden mesela çilek en fazla 3 tane günlük....
karpuz enfazla 4 dilim günlük.....
süt ve yoğurt yarım yağlı........

diyetisyene mi gitsen die düşündüm bi ara kilo vereyim derken bebişişi zayıflatmayayım deyrm.......besinsin falan kalır yavrucakk kendimi affetmem sonraaaaaaa

sağol canım........

Aslında var ya o kadar da zor gelmiyor insana uyanmak bir de nasıl bir hikmetse annelik göğüslerin süt doluyor ve bebek emmek isteyince acayip bir sızlama oluyor en derin uykundan bile daha bebek ağlamadan kalkıveriyorsun ve bebeğini emziriyorsun.

Bebeğin uyku düzenini oturtmak çok önemli gece ve gündüz uykusunu ayırt edebilmesi çok önemli. O nedenle gündüz olabildiğince aydınlık ve sesli bir ortamda uyutacaksın o zaman 2 saat uyuyup uyanıyor akşamları da uyuyunca olabildiğince sessiz ve karanlık bir odada uyutacaksın hemen hemen hiç bir uyaran olmayacak. O zaman geceleri daha derin ve uzun uyuyorlar. İlk ay emzirmek için sen uykudan alıyorsun sık sık emziriyorsun sarılık olmasın diye daha sonra o acıktıkça uyandıkça emziriyorsun. Ben bu şekilde çok rahat ettim POYRAZ şimdi 19 aylık artık sabaha kadar deliksiz uyuyor ki bebekken de emmek için gecede 1-2 kalkar emzirince yine uyurdu. Nazar

Hanımlar ben yine dayanamayıp doktoru aradım tabi ulaşmak naaamümkün olduğu için yarına randevu aldım hem bebişi de görmüş olurum

gözün aydın canım, sevindim, hepimiz aynıyız zaten, pek fark yok.. git bakalım hem için rahat eder, hemde görürsün bebişini:)))))))

gözün aydın canım, sevindim, hepimiz aynıyız zaten, pek fark yok.. git bakalım hem için rahat eder, hemde görürsün bebişini:)))))))

Kafama takmıyayım diyorum ama ı ı olmuyor.. Düşünüp duruyor bişemi oldu olacak mı falan filan hem ilacım bitmişti ilaç da alırım :)

ayyy meriçç arada bende giriyorum aralarında doğum yapanlar falanda var ayy sıra bizede gelicek düşündükçe heyecan basıyor hele son günler geçmek bilmez artık

Gunaydin kizlar biz doktordayiz seker yuklemesi oluyor her yarim saatte bir kan aliniyor beklemek sinir bozucu:)bakalim ne cikacak sonuc....yarinda randevumuz var.

Canım hayurlı haberler alırsın inşaallah. Sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun doluymuş sanırsam. Sana pasta tarifi gönderecektim ya ben, yazdım ama gönderememiştim bu yüzden.. İstersen tekrardan yazabilirim burda olduğun bir zaman :)

memişler haricinde hiç birşey yoktu diyebilirim canımm oyüzden çok fazla çakılmıyorr kilo aldığım hele siyah giyince anlaşılmıyor hiçbirşey.
ama tartıda 11 kgD umrumda değil aldığım en güzle kilolarrr en anlamlı kilolarrrDDD sadece meraktan tartılıyorum.
Hayatım diyet deme sağlıklı beslenme dersenn hiç sorun olmaz:))

güle güle kullansın bebişin güzel gözüküyor tavsiye üzerine aldıysaan sorun olmaz bence.
kaç kg kilosunu yazmıyordu baktımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…