Ben Ankaradayım. Suluhanda var diye duydum ama oraya gidemedim hiç ama Suluhanın yukarısında Samanpazarı var orda bulabilirsin orda vardır çeşit çeşit. bu dediğim yerler Ulusta oluyor. Yarın ben gitmeyi düşnüüyorum ulusa oralara bende bebek şekeri bakacağım kendim ördüm 15 20 tane onları aileme verecem konu komşuya hazır dağıtacam daha öremiyorum :)
yaa kızlar benim kız resmen aşağıya doğru vuruyor, sanki çıkmaya çalışıyor??? içim bir tuhaf oluyor yahuuu sizce normal mi
duygucum dün benım oyle yaptı,merak etme,, cıkıcak herhlde dedım bu cocuk ordan, yada ayagı fılan şimdi cıkıcak, dun oldu gecti, bugun oyle yapmadı, dememkkı poızısyonuna gore, vuruyolar:)) annecigini bilse vururmu oyle,
yaa kızlar benim kız resmen aşağıya doğru vuruyor, sanki çıkmaya çalışıyor??? içim bir tuhaf oluyor yahuuu sizce normal mi
hanımlar ben geldim moralim bozuk kızımdan ses seda yok... Gece beşte kalktım korktum yine yok kaklktım çikolatayla su içtim ı ı hala daha bi ses yok... Ne yapayım sizce doktora randevuyu ayın 15i gibi almay düşünüyordum. Sizce doktora gideyim mi yoksa kızım sessiz sakin içerde uyuyor mudur?
çok tatlısnız
elbisen de çok şıkmış tam hamile giysisi
canım cevabın için çok sağol... acaba bende mi oluyor sadece dedim walla böyle duyunca rahatlıyorum walla... iyi ki varsınız yaaanneciği yer onun minnak ayaklarını
Merhaba kızlar.....
Normal bunlar ve geçecek diye telkin et kendini sürekli, panik yapmanı gerektirecek birşey yok... Gaz bile olabilir, miden ciğerlerine baskı yapıyor, her biri birbirini sıkıştırıyordur... Çok normal...Bende de oldu...
Kızlar bu arada istanbuldaki eminönü bebek şekerleri satan toptancıları biliyorsunuzdur. Onlardan Ankarada da var mı. Bu hafta sonu gideceğim ankaraya varsa oradan halletmek istiyorum ama bilmiyorum ankarayı.
merhaba kızlar,ben biricik kızımda öyle saldırıyor gece gündüz durmadan vuruyor şu aralar ben burdayım diyor büyüyor herhalde alan dar geliyor kızımaaa
merhaba kızlar,
benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum
bende iki gündür nefes alırkan zorluk çekiyorum ara ara :26:
kızlar ben daha bebek arabasını almadım......herkez aldı mı??? araştırdınız mı peki???
tavsiyelerinizi bekliyorum....lütfen yardım edin, çok çeşit var kafam karıştı
canım ya allah yardımcın olsun biz birtaneyle sığınamazken ikitane birden taşıyorsun.başta bende çok istiyordum ikiz bebek birdefada kurtulurum diyordum ama şuan fikrim değişti.çok zoren zoruda nefes almak zaten.bebeğim aşağıya indiğinde mesaneye baskı yapıyor durmadan wc ye gitmek zorunda kalıyorum yukarı çıktığındada nefesimi alamıyorum:)ama bebeğim için herşeye katlanırım...
bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...
canım bende almadım daha bebek arabası.ayrıca bebek arabasının bir aciliyeti olduğunu düşünmüyorum.bizim bebekler eylülde doğacaklar 40 ları çıksın diyene kadar zaten havalar soğuyacak o soğukta ben bebeğimi bebek arabasyla gezdirmem önümüzdeki yaza 8 aylık filan olur bebeğim inşallah ozaman bende bebek arabasını alır bebeğimi gezdiririm.herşeyi birden alıp topluca masraf yapmanın anlamı yok bence.
bebişler sardırıya geçti anlaştılar mı nedir sıcaktan bulandı benimkide herhalde dondurma karpuz ne bulsam yiyorum ama kılo alamıyorum durduk sankı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?