2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:) Teşekkür ederim.. Suluhan veya Samanpazarı...Ok..

yaa kızlar benim kız resmen aşağıya doğru vuruyor, sanki çıkmaya çalışıyor??? içim bir tuhaf oluyor yahuuu sizce normal mi

duygucum dün benım oyle yaptı,merak etme,, cıkıcak herhlde dedım bu cocuk ordan, yada ayagı fılan şimdi cıkıcak, dun oldu gecti, bugun oyle yapmadı, dememkkı poızısyonuna gore, vuruyolar:)) annecigini bilse vururmu oyle,

canım cevabın için çok sağol... acaba bende mi oluyor sadece dedim walla böyle duyunca rahatlıyorum walla... iyi ki varsınız yaa anneciği yer onun minnak ayaklarını

selam herkeze asılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz tekmeler çoğalınca ve sertleşince özellikle alttan vurunca canım epeyce yanıyo

çok tatlısnız
elbisen de çok şıkmış tam hamile giysisi

canım cevabın için çok sağol... acaba bende mi oluyor sadece dedim walla böyle duyunca rahatlıyorum walla... iyi ki varsınız yaa anneciği yer onun minnak ayaklarını

bana da yapıyor arada öyle, hatta bir ara aferdersin altıma kaçırıyormuşum gibi bir his oluyordu o vurunca.....enteresan şeyler oluyor

Canım samanpazarında var bebekşekeri malzemeleri satan biyer.Baya büyük bi yer.Eminim işini görür

selam kızlar yemek yedik geldik kızımızla vee şookkkk tartıldım bugün itibariyle 11 kilo almısşım:):2:

ben biricik kızımda öyle saldırıyor gece gündüz durmadan vuruyor şu aralar ben burdayım diyor büyüyor herhalde alan dar geliyor kızımaaa
merhaba kızlar,

benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum

yaa kızlar benim kız resmen aşağıya doğru vuruyor, sanki çıkmaya çalışıyor??? içim bir tuhaf oluyor yahuuu sizce normal mi

canım korkma geçengün bu anlattığın banada oldu.hemde türkçe olimpiyatlarının olduğu gün stadyuma gitmiştik eşimle.öyle bir kalabalıktıki vazgeçip geri dönemiyorumda kalabalıktan çıkamıyorum derken benim minik kızım bir tekmelemeye başladı aşağıya doğru tabi bunla yetinmedi yukarıya doğruda yumruklar attı.eşime dedim ben doğuruyorum galiba.ama gerçekten doğacağını düşündüm.dua etmeeye başladım allahım daha değil ne olur bebeğimi bana bağışla zamanında doğsun diye.çok şükür geçti.demekki bu dönemlerde normal.

kızlar ben daha bebek arabasını almadım......herkez aldı mı??? araştırdınız mı peki???
tavsiyelerinizi bekliyorum....lütfen yardım edin, çok çeşit var kafam karıştı

merhaba kızlar,

benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum

canım ya allah yardımcın olsun biz birtaneyle sığınamazken ikitane birden taşıyorsun.başta bende çok istiyordum ikiz bebek birdefada kurtulurum diyordum ama şuan fikrim değişti.çok zoren zoruda nefes almak zaten.bebeğim aşağıya indiğinde mesaneye baskı yapıyor durmadan wc ye gitmek zorunda kalıyorum yukarı çıktığındada nefesimi alamıyorum:)ama bebeğim için herşeye katlanırım...

bende iki gündür nefes alırkan zorluk çekiyorum ara ara :26:

Benim hamilelikte ki en büyük sıkıntılarımdan bir nefes alamamak bir de bunun yanında burnumun içi acayip derecede yanıyor bazen burnumu koparıp atmak istiyorum inanılmaz rahatsız edici bir durum.

Var mı aranızda burnunun içi yanan varsa ne yapıyorsunuz? bu durumda ben bir türlü çözemedim

kızlar ben daha bebek arabasını almadım......herkez aldı mı??? araştırdınız mı peki???
tavsiyelerinizi bekliyorum....lütfen yardım edin, çok çeşit var kafam karıştı

canım bende almadım daha bebek arabası.ayrıca bebek arabasının bir aciliyeti olduğunu düşünmüyorum.bizim bebekler eylülde doğacaklar 40 ları çıksın diyene kadar zaten havalar soğuyacak o soğukta ben bebeğimi bebek arabasyla gezdirmem önümüzdeki yaza 8 aylık filan olur bebeğim inşallah ozaman bende bebek arabasını alır bebeğimi gezdiririm.herşeyi birden alıp topluca masraf yapmanın anlamı yok bence.

bende de aşağıya baskı yapıyordu ama ustte de bır sertlık hısseyordum.sonra kafası ustte sanırım dedım.o gun kontrolum vardı.ustte olan popısıymıs:)kafa asagıdaymss:) sanırım 7.aydan sonra anlarız neyın ne oldugunu:)))

bebişler sardırıya geçti anlaştılar mı nedir sıcaktan bulandı benimkide herhalde dondurma karpuz ne bulsam yiyorum ama kılo alamıyorum durduk sankı :26:

bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...

canım bende henüz bebek arabası almadım
bu konudada senin yazdıklarına katılıyrm...........

bebişler sardırıya geçti anlaştılar mı nedir sıcaktan bulandı benimkide herhalde dondurma karpuz ne bulsam yiyorum ama kılo alamıyorum durduk sankı :26:

ay canım yaaaa ne güzellll
tabi senin ihtiyacın varsaa alırsın inşallah.....
bende almayayım die uğraşıyrmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…