2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olsun iyi dinlenmıssındir 1 hafta:))...
oo balkona yatak iyi fikir, bende yapıyım,
insanlarla ilgilenmek cok zor, ablamın bayisi var telefon-kontor, orda bende duruyodum evlenmeden once bazen, iş cıkıslarında ve ctesı oglenden snra, hakıkaten satış cok zor,
cook sıkılıyorum ofiste artık, işler durgun demıstım ya, bütüngün netteyım, bunalıyorum valla, bu işyeri artık bana birsey katmıyo, 1,5 yıldır aynı parayı alıyorum, ankaradayken ben, sımdı aldıgımdan fazla alıyordum taakı 3 sene once... bazen gelıyo işle ılgılı, ama suanda bıyere kıpırdamam ımkansız, hamıleyım ve burası evıme cok yakın, dgumdan snrası içinde rahat, ama iç bi huzursuzlugumda var, bazen günler gecmyo, yada boşa gectıgını hissediyorum((

olsun iyi dinlenmıssındir 1 hafta:))...
oo balkona yatak iyi fikir, bende yapıyım,
insanlarla ilgilenmek cok zor, ablamın bayisi var telefon-kontor, orda bende duruyodum evlenmeden once bazen, iş cıkıslarında ve ctesı oglenden snra, hakıkaten satış cok zor,
cook sıkılıyorum ofiste artık, işler durgun demıstım ya, bütüngün netteyım, bunalıyorum valla, bu işyeri artık bana birsey katmıyo, 1,5 yıldır aynı parayı alıyorum, ankaradayken ben, sımdı aldıgımdan fazla alıyordum taakı 3 sene once... bazen gelıyo işle ılgılı, ama suanda bıyere kıpırdamam ımkansız, hamıleyım ve burası evıme cok yakın, dgumdan snrası içinde rahat, ama iç bi huzursuzlugumda var, bazen günler gecmyo, yada boşa gectıgını hissediyorum((

:)) Sağlık ocağına yürüyüene kadar ooo yarın doktora gidecem ayın 15inde gidecektim 7 gün önce gidiyim ne olcak ,.:):)

:)) en güzelini yapmışsınn sen git yarın miniğin sana el sallasın da göro güzel parmaklaırnı ayaklarını oy oyy ozaman şu sıkıntını uutveririsn.

Canım cresti ben optimum chico da gördüm.Gayet iyi görünüyor.Ben de ondan alıcam kızıma.Chiccoda 240 lira idi.Gitti gidiyorda 199 lira

Sağol canım ya bende ordan alacam kraft 504 almayı düşünüyordum ama bu beyaz hoşuma gitti acep kirlenir mi ki? Bi ben bakarım oraya da yakın zaten :)

ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70

hanımlar hiç bu marka park yatak duydunuz mu çevreniz de kullaanan biilen var mı? Görüntüsü benim çok hoşuma gitti sizce nasıl

ay canım bende hamileliğimin ilk aylarında bakıyordum bu markaya hatta sık kullanılanlarımda varr park yatak alsaydım kesin bunu alırdım çok güzel görüntüsü falan alama çadır kısmnı kullanmazdım sanrıım:)))
birde yeni model snaırım çok fazla yorum bulamamıştım.

Sağol canım ya bende ordan alacam kraft 504 almayı düşünüyordum ama bu beyaz hoşuma gitti acep kirlenir mi ki? Bi ben bakarım oraya da yakın zaten :)

Bak canım.Gözünle görmek herzaman daha iiyidr.Kirlenmesi kolay evet beyaz olunca ancak plastik oldugu için kolay silinebilir gibi görünüyor.Yine de bi sormak lazım.

ne güzel yazmıssın canım, bazende hormaonların etkısıyle takılcak,sarcak, aglıyacak yer arıyorum, oda kötü bişey, yanı o anda bebegımı düşünüp, rahat olmalıyım:)).

bende kraft 504 almayı düşünüyorum, digerine bende bı bakıyım ozamn:)))

Hoşuma gitti benim ne biliyiö kesin park yatak alacamda daha karar vermiş değilim hangisinden alsam diye :)

Bak canım.Gözünle görmek herzaman daha iiyidr.Kirlenmesi kolay evet beyaz olunca ancak plastik oldugu için kolay silinebilir gibi görünüyor.Yine de bi sormak lazım.

sağolasın canım bakarım optimuma yarın doktordan dönüşte giderim bugün aslında sıhhiyede sosyete pazarına gidecektim eşim yanlız gitmemi istemiyor yarın nasıl olsa doktora gitcem diye bugün durayım evde :)

ne güzel yazmıssın canım, bazende hormaonların etkısıyle takılcak,sarcak, aglıyacak yer arıyorum, oda kötü bişey, yanı o anda bebegımı düşünüp, rahat olmalıyım:)).

Ah ah bende tam sevgi yumağı oldum ya durduk yerde ağlıyorum beye sarıyorum iyice sen beni sevmiyorsun daha bana seni seviyorum demiyorsun diye adamın başının etini yiyorum sonra oturup ağlıyorum :))

hımss negüzelll ozaman ne yapıyoruzzz mümkün olduğunca mutlu olmaya çalışıyoruzzz bebişimize maksimum mutluluk veriyoruzz :)) bende aynı şeyi hmaileiik süreci için yapmaya çalışıyorum çok şükür şimdiye kadar başedemeyeceğim bir sıkınıtyla karşılaşmadım darısıdaa hepimizin doğumu ve sonraki sürecine olsun.
sen böyle güzel olumlu tecrübelrini biizmle paylaş inan hepimizin ihtyiacı varr çünkü çoğumuzun ilk bebişleri bazen panikleyebiliyoruzz inş. hepbilrikte atlatacağız bu dönemleri:)

ewet Allah yardıcıları olsun.. bende butun gün netteyim hamileyim die çok iş yapmıyorum ne yapim boşver bence takma ilk basda ben de vizdan azabı çekiyordum iş yapmıyorum die ama artık takmıyorum ne yapim:) malesef bende öel özeldeyken senle aynı duyguları paylaşıyordum bebeğin için biraz daha katlan canım en azından biraz daha büyüyene kadar sonrası Allah büyük bende çoğu zaman daika sayıyorum wakit geçsin die.. hele yaz gelio bizim işler daha da azalır şöle arsive yatak atıp yatasım war:)

ama napıyomusuz, ozamanlar bebegımızı düşünerek üzülmicekmişiz,ahh kıyamam kuzuma ben, zaten ufacık, odamı üzülsün içerde((
canım, sen ankaradamısın, sosyete pazarı deyınce,bizde gidiyorduk arada, bende 7 sene ankaradaydım, okul munasebetıyle, şimdi izmirdeyım,

ya kızlar benim aldıgım nefes bana yetmiyor.Boguluyormus gibi oluyorum.Burnum zaten hep tıkalı, agzımdan aldıgım nefes de az geliyor. Sonra carpıntım oluyr. İkide bir tansiyonumu ölçüyorum hep normal. 10/6, 11/7 filan.Ama kalp atıslarım hep 100ün üzerinde.Ters giden bişiler yoktur umarım

geçen hafta ben de öyleydim ya..hep böle mi gidecek diye korkmuştum ama çok şükür ki geçti.. senin de tez geçer inş.. hakkaten hem çok korkutuyor hem de çok yoruyor insanı..

şimdi farkettim... hamile takviminde de öle yazıyorr...

canım bebek büyüdükçe diyaframa baskı yaparmış sende o yüzden boğuluyormuşsun gibi hissediyorsun... ama burun tıkanıklığında buna bir etken istersen bir kbb ye git... burnun açılırsa rahatlarsın biraz çünkü...

Merhaba kızlar.....

Normal bunlar ve geçecek diye telkin et kendini sürekli, panik yapmanı gerektirecek birşey yok... Gaz bile olabilir, miden ciğerlerine baskı yapıyor, her biri birbirini sıkıştırıyordur... Çok normal...Bende de oldu...

Kızlar bu arada istanbuldaki eminönü bebek şekerleri satan toptancıları biliyorsunuzdur. Onlardan Ankarada da var mı. Bu hafta sonu gideceğim ankaraya varsa oradan halletmek istiyorum ama bilmiyorum ankarayı.

canım benim burun tıkanıklığım geçmiyor ayrıca geçen hafta nabzım 180 di :)) geçecek inş aklına kötü bir şey getirme

yaa kızlar benim kız resmen aşağıya doğru vuruyor, sanki çıkmaya çalışıyor??? içim bir tuhaf oluyor yahuuu sizce normal mi

Evet Ankaradayım canım. Sıhhıyede büyük pazar oluyor bugün ama gidemem herhalde evm çok uzak..

Canım bendede oluyor çarpıntı bbeişlerimiz büyüdüğü için baskı yapıyorlar. Doktoruna danışırsın gidince...

Ben Ankaradayım. Suluhanda var diye duydum ama oraya gidemedim hiç ama Suluhanın yukarısında Samanpazarı var orda bulabilirsin orda vardır çeşit çeşit. bu dediğim yerler Ulusta oluyor. Yarın ben gitmeyi düşnüüyorum ulusa oralara bende bebek şekeri bakacağım kendim ördüm 15 20 tane onları aileme verecem konu komşuya hazır dağıtacam daha öremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…