bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...
ya kızlar benim aldıgım nefes bana yetmiyor.Boguluyormus gibi oluyorum.Burnum zaten hep tıkalı, agzımdan aldıgım nefes de az geliyor. Sonra carpıntım oluyr. İkide bir tansiyonumu ölçüyorum hep normal. 10/6, 11/7 filan.Ama kalp atıslarım hep 100ün üzerinde.Ters giden bişiler yoktur umarım
kızlar ben daha bebek arabasını almadım......herkez aldı mı??? araştırdınız mı peki???
tavsiyelerinizi bekliyorum....lütfen yardım edin, çok çeşit var kafam karıştı
canım korkma geçengün bu anlattığın banada oldu.hemde türkçe olimpiyatlarının olduğu gün stadyuma gitmiştik eşimle.öyle bir kalabalıktıki vazgeçip geri dönemiyorumda kalabalıktan çıkamıyorum derken benim minik kızım bir tekmelemeye başladı aşağıya doğru tabi bunla yetinmedi yukarıya doğruda yumruklar attı.eşime dedim ben doğuruyorum galiba.ama gerçekten doğacağını düşündüm.dua etmeeye başladım allahım daha değil ne olur bebeğimi bana bağışla zamanında doğsun diye.çok şükür geçti.demekki bu dönemlerde normal.
bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...
Selams eylül anneleri,
Yaa ben bildiğiniz ilk 3 ayıma dönüş yapıyorum her akşam istisnasız kusuyorum.bu sefer mide bulantısı değil ama mide yanmasının yüzünden,bebişim geceleri aç kalacak diye korkuyorum.bir kase yoğurt yiyip yatıyorum.ilginç bir şey daha sabah mide kazınması filan da çekmiyorum tokmuş gibi.Var mı benim gibi olan?Neyseki zaman çabuk geçiyor az kaldı.Allah güzel güzel kolaylıkla doğumumuzu nasip etsin
ewet Allah yardıcıları olsun.. bende butun gün netteyim hamileyim die çok iş yapmıyorum ne yapim boşver bence takma ilk basda ben de vizdan azabı çekiyordum iş yapmıyorum die ama artık takmıyorum ne yapim:) malesef bende öel özeldeyken senle aynı duyguları paylaşıyordum bebeğin için biraz daha katlan canım en azından biraz daha büyüyene kadar sonrası Allah büyük bende çoğu zaman daika sayıyorum wakit geçsin die.. hele yaz gelio bizim işler daha da azalır şöle arsive yatak atıp yatasım war:)
birdee kameraya çektimm babamızaa gönderdimm onunla konuştumayyy mihrace çok alemsin yaaaa.......
yaaa çok alemsinnnnnnnnnnnnnnnnn..........................birdee kameraya çektimm babamızaa gönderdimm onunla konuştumDDD adam şok oldu bu bebiş sana küsecekk diyor
kızlarr bebek için küvet alan var mı ?
kızlarr bebek için küvet alan var mı ?
merhaba kızlar
dün kuzenim doğum yaptı farklı şehirlerdeyiz fotolarını gördüm göğsüne yatırmış minicik şey öyle güzel ki.o an içimi bir korku kapladı acaba ben bebeğime bakabilecek miyim ona yeterli olabilecek miyim diye?zaman azaldıkça daha da çok düşünüyorum bunu nasıl büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi hatırlıyorum.her zaman çok güçlü bir insan oldum çok sıkıntı ile baş ettim ama şimdi kendimi hiç iyi hissetmiyorum bilemiyorum belki de hormonlardan böyleyim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?