2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...

yedinci ayıda dolsun öyle alacağım inşallah.ama örgü çok ördüm.örgü elbise, tulum ,şapka ,atkı ,patik ,yelek, birsürü şey yaptım.alışverişinide abartmak istemiyorum kızlar doğunca kırkgün idare edecekkadar bişey alacağım çünkü kırkında mevlüt verecek annem. hem ozaman çok kıyafet geliyor hemde bizde bebeğin herşeyi anneanneye düşer.annem zaten yapıyor yani.bebekler zaten hızlı büyüyor bir çok kıyafet giyilmeden kalıyor bile.bebeğim büyüdükçe alırım gerekenleride.

hamilelikte düşük tansiyon olması istenirmiş canım paniklemee birşey olmaz benimde 9/6 yada10/6 çıkıyorr hep.
ama nefes konusunda bişi diyemeyeceiğim onu dr una sor istersenn

Selams eylül anneleri,
Yaa ben bildiğiniz ilk 3 ayıma dönüş yapıyorum her akşam istisnasız kusuyorum.bu sefer mide bulantısı değil ama mide yanmasının yüzünden,bebişim geceleri aç kalacak diye korkuyorum.bir kase yoğurt yiyip yatıyorum.ilginç bir şey daha sabah mide kazınması filan da çekmiyorum tokmuş gibi.Var mı benim gibi olan?Neyseki zaman çabuk geçiyor az kaldı.Allah güzel güzel kolaylıkla doğumumuzu nasip etsin

kızlar ben daha bebek arabasını almadım......herkez aldı mı??? araştırdınız mı peki???
tavsiyelerinizi bekliyorum....lütfen yardım edin, çok çeşit var kafam karıştı

Benim sana tavsiye edebileceğim bir modelde Zippy' nin ürünleri tek bir yerde var İstanbul Forum' un en üst katında mağazası var çok güzel şeyler var ben bu arabayı aldım çok güzel hafif katlandığında bayağı küçülüyor çift yönlü ki bence çocuk arabasında olması en önemli özellik bu bir de tamamen yatırılabilmesi. Kullanışlı yani bir bak istersen. Bir de ben araba koltuğunu da aldım onun arabaya bineceğin zaman puseti arabadaki aparatına takıyorsun arabadan inince aynı puseti alıp bebek arabasına takıyorsun. bu açıdan bakılınca fiyatı da iyi gelmişti bana 800 TL ye almıştım. Resmini bulamadım ya da linkini bu ünlü bir markada Türkiye de il defa bu sene satışa başladı. Araba koltuğunda da bana göre olması gereken en önemli özellik Isofix bağlantısı olması.

bir de bu var eltim de bunu kullanıyor çok memnun hem çift yönlü hem hafif hemde katlanınca bayağı küçülüyor. Bunun benimkinden tek farkı yön değiştirmek için sapını yer değiştirerek yön değiştirebiliyorsun benimkinde bebeğin yattığı puset kısmının yönünü çeviriyorsun bence saptan değiştmek daha kolay çünkü bebek arabadayken yön değiştirmek benimkinde zor oluyor.
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=36022&title=

ayy canım aynen bende öle korktum walla... iyi ki varsınız rahatlasdım walla

bebeklerınıze bır seyler alıyor musunuz?ben henuz hıcbır sey almadım.sadece babası bırkac tulum battanıye aldı...

senle aynı durumdayız canım, bikaç kıyafet ve battnıye:))), bizimde cogunu anneannesı aldı, annem al kızım bıseyler yavas yavas dıyor ama, hepsını sona saklıyorum sıkışıcaz

canım öncelikle geçmiş olsun.....
mide yanması için rennie falan kullanmıyrmusun?
belki o biraz hafifletirde kusmazsın....

DD bebişim bunu hiç görmeyecek

Eklentiler

• $2012-06-07 13.48.53.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49

bazen takmıyorum, aman ya dıyorum dünyanın kahrını benmı cekıcem, bazende boyle takılıyorum işte, boşa zamanlarım gecıyo dıye:)), ohh senin en azından yataklık arsıv varmış, bende oda yok:)))))
senin kontrol nezamandı canım 16 sndamı???

merhaba kızlar
dün kuzenim doğum yaptı farklı şehirlerdeyiz fotolarını gördüm göğsüne yatırmış minicik şey öyle güzel ki.o an içimi bir korku kapladı acaba ben bebeğime bakabilecek miyim ona yeterli olabilecek miyim diye?zaman azaldıkça daha da çok düşünüyorum bunu nasıl büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi hatırlıyorum.her zaman çok güçlü bir insan oldum çok sıkıntı ile baş ettim ama şimdi kendimi hiç iyi hissetmiyorum bilemiyorum belki de hormonlardan böyleyim :18:

canım bebişiniz ömürlü olsun....
darısı hepimizin başına inşallah......
Allah kolaylığını verir tatlım yaaa
bakabiliriz tabiiiiiiii
sağ sağlim bi kucağımıza alalımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…