2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bu durumu uzman tv de dınlemıstım.netten bakarsan sen de gorursun.dıyorkı halk arasında sacı cıkıyor dıye bılınen sey aslında yoktur sadece 7.ay donemlerınde mıde yanması reflu gb durumlardan mıde bulantısı olabılır dıyor.

canım öncelikle geçmiş olsun.....
mide yanması için rennie falan kullanmıyrmusun?
belki o biraz hafifletirde kusmazsın....

teşekkür ederim canım,dediğin gibi ben rennie alim eczaneden.artık ilaçlık oldum herhalde hem bi zararı yoktu rennie nin bildiğim kadarıyla ama yine bi dr a sorayım.kızım çok saçlı doğacak aynı benim gibi anlaşılan

:))))) evettt heheh ayyy öyle içimizden geldik eğlendik azcım herşeyi kafaya takmaya başladık az gülümseyelim dedim

kız allah iyiliğini versin, napmış cocuga bak:)))), bende saklayıp gösterırım resmını, bak seni ne hale sokmuş diye:)))))))))

canım evet bi yan etkisi yok ama yinede Dr. na danış....
benim ilk aylarda vardı yanmam Rennie Kullandımm şimdi iiyiyimm....

sağol canım bide oaryı inceleyeyim....

rennie n bana da dogum doktorum yazmıstı, 10.hftalarda mıde problemlerım için canım,ozamn içtim,,, bıldiğim kadarıyla bi zararı yok, sen yınede kendı doktoruna sor istersen,
senindemi gür sacların, benim sacımda ya, sinir edıyo, banyodan snra kurutmadan cıkamıyorum, kurutana kadar tekrar terlıyorum, allahtan cok uzun deıl, omuzlarımda:)))

hahaha çok tatlı olmuşunuzz annesi
daha anne karnındayken bile nasıl mutlu ediyorlar eğlendiriyolar bizi...

dimi şimdiden herşeyimiz oldular onlarla yatıp onlarla kalkıyoruzzz heran aklımdaaaaaa:)) gece uyanırken bile onu düşünerek uyanıyorum elim onda hepp doğduktan sınra kimbilir nasıl güzel bir neşe vereceklerrrrrr

aynen kızlar şimdiden bizi bir habereketleri bile bu kadar mutlu ediyorsa artık doğunca nasıl olucaz çok merak ediyorum... evlatt yaaa evlattttt ohhh misssss

war da yatamadıktan sonra neye yarar:) ewet canım 16 sında ya gemio zaman.. bir arkadasımla konusuyodum şimdiş bende 31 haftalık bebişi 1.5 kilo olmuss ayy darısı bizimkilere..

doğru söylüyorsun canım,

Mihrace, aslında aklıma çok güzel bir fikir getirdin.....pazar günü babalar günü ya, hepimiz karnımıza babacım seni çok seviyorum deyip bir resim çektire biliriz.....:) sexy bir sütyen ile
süper olmaz mı ama kızlar ???????

war da yatamadıktan sonra neye yarar:) ewet canım 16 sında ya gemio zaman.. bir arkadasımla konusuyodum şimdiş bende 31 haftalık bebişi 1.5 kilo olmuss ayy darısı bizimkilere..

bi hafta kalmış canım, sabret az kalmış:))
31 haftalık he, ay maşallah canım ya, amin amin.
hayal gibi ya, hala bi bebegım olacagına ınanamıyorum, allahıma şükürler olsun, ben 9aylık evlıyım, bebekle gırcez nasıpse 1.senemıze:))) ayy ınşallah.
benimkı göbegımde sol tarafa baskı yapıyo,sol taraf sıvrı ve sert oluyo, sag yumusak, ve asagıda, göbegım cok komık, bildigin yamuk duruyo bazen, dün babasıda sasırdı, oglum gıtsene otekı tarafada dıyo:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…