neyaptın annesi bebişine şimdi bi tekme atarsa sana görürsün resim yapmayı:)
Selams eylül anneleri,
Yaa ben bildiğiniz ilk 3 ayıma dönüş yapıyorum her akşam istisnasız kusuyorum.bu sefer mide bulantısı değil ama mide yanmasının yüzünden,bebişim geceleri aç kalacak diye korkuyorum.bir kase yoğurt yiyip yatıyorum.ilginç bir şey daha sabah mide kazınması filan da çekmiyorum tokmuş gibi.Var mı benim gibi olan?Neyseki zaman çabuk geçiyor az kaldı.Allah güzel güzel kolaylıkla doğumumuzu nasip etsin
birdee kameraya çektimm babamızaa gönderdimm onunla konuştumDDD adam şok oldu bu bebiş sana küsecekk diyor
http://www.bebeco.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=82
kızlar ana kucağı alıcak mısınız?
bu verdiğim linkte ki hem araba koltuğu hemde ana kucağı olarak kullanılıyrmuş
sizce nası?
canım öncelikle geçmiş olsun.....
mide yanması için rennie falan kullanmıyrmusun?
belki o biraz hafifletirde kusmazsın....
çok alemsin mihrace adamda şok olmuştur wallanerden geliyor aklına...
:))))) evettt heheh ayyy öyle içimizden geldik eğlendik azcım herşeyi kafaya takmaya başladık az gülümseyelim dedim
teşekkür ederim canım,dediğin gibi ben rennie alim eczaneden.artık ilaçlık oldum herhalde hem bi zararı yoktu rennie nin bildiğim kadarıyla ama yine bi dr a sorayım.kızım çok saçlı doğacak aynı benim gibi anlaşılan
hayatım hem anakucağı hem araba düşünüyorsan bu linke bakabilirsin
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com
teşekkür ederim canım,dediğin gibi ben rennie alim eczaneden.artık ilaçlık oldum herhalde hem bi zararı yoktu rennie nin bildiğim kadarıyla ama yine bi dr a sorayım.kızım çok saçlı doğacak aynı benim gibi anlaşılan
:))))))) oldu gerçekten hehe:))
ne bilim geldi işte
kız allah iyiliğini versin, napmış cocuga bak:)))), bende saklayıp gösterırım resmını, bak seni ne hale sokmuş diye:)))))))))
sağol canım bide oaryı inceleyeyim....
hahaha çok tatlı olmuşunuzz annesi
daha anne karnındayken bile nasıl mutlu ediyorlar eğlendiriyolar bizi...
dimi şimdiden herşeyimiz oldular onlarla yatıp onlarla kalkıyoruzzz heran aklımdaaaaaa:)) gece uyanırken bile onu düşünerek uyanıyorum elim onda hepp doğduktan sınra kimbilir nasıl güzel bir neşe vereceklerrrrrr
bazen takmıyorum, aman ya dıyorum dünyanın kahrını benmı cekıcem, bazende boyle takılıyorum işte, boşa zamanlarım gecıyo dıye:)), ohh senin en azından yataklık arsıv varmış, bende oda yok:)))))
senin kontrol nezamandı canım 16 sndamı???
kızlarr bebek için küvet alan var mı ?
canım bende almadım daha bebek arabası.ayrıca bebek arabasının bir aciliyeti olduğunu düşünmüyorum.bizim bebekler eylülde doğacaklar 40 ları çıksın diyene kadar zaten havalar soğuyacak o soğukta ben bebeğimi bebek arabasyla gezdirmem önümüzdeki yaza 8 aylık filan olur bebeğim inşallah ozaman bende bebek arabasını alır bebeğimi gezdiririm.herşeyi birden alıp topluca masraf yapmanın anlamı yok bence.
evet ben aldım ıkeadan kocaman kızımaaaa
war da yatamadıktan sonra neye yarar:) ewet canım 16 sında ya gemio zaman.. bir arkadasımla konusuyodum şimdiş bende 31 haftalık bebişi 1.5 kilo olmuss ayy darısı bizimkilere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?