2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım , valla bu fikir benım cook hoşuma gitti ya:)))) ayy bu pazarmı babalar günü, otekı pazar deılmı

süperrr yaaaa bayıldımmmm ama ben yapamam artık geçtii(( bugünkü resimden sonra o çok fazla birşey ifade etmezz sankii,
ama siz yapınnn bence hoş bir süpriz olur:)

ayy çok hoş olur yapın lütfennnnn bak pek üzüldüm şimdiiiD
bende şey yapim kırmızı bir kurdela bağlayım göbeğimeDDD paketleyim gidim ynaına hehe

üzülme kız, yapacak çok şey var.....ben kız arkadaşıma çektirecem şöyle güzel güzel iç giyimlerle.....sonra internetten sihay beyaza çevircem rütüş falan da yaparım :))) bundan güzel hediye mi olur dimi ama....:))))

senle aynı durumdayız canım, bikaç kıyafet ve battnıye:))), bizimde cogunu anneannesı aldı, annem al kızım bıseyler yavas yavas dıyor ama, hepsını sona saklıyorum sıkışıcaz

ya kızlar ben de budurumdan çok sıkıntılıyım ya nelerden kaç tane almalıyım hiç kestiremiyorum.düşünsenize bizlerin yenide alsak daha öncesinden başka kıyafetlerimiz var ama o kuzucukların ilk defa olucak çokda güzel şeyler var hele de kızların benim oğluşum olucak mağazalarda 3 duvar kızların yalnız 1 duvar erkeklerin :)

:)))))) yap yap şekerimm:))) ama resimleyip biizmlede paylaşın

Canım şimdi nette baktım her site 17 haziran pazar yazmışlar babalar günü için... Sizde bir bakın isterseniz erkenden kutlamayalım

iyikide dedin canımmm yaaaaa :26:
ben bu hafta sonu sanıyorum :26:
birde o kadar emin emin babama hediye aldım bu pazar aricaktım hahahahahahh
rezil olucaktım görüyor musun :))) neyse ucuz atlattık

süper bi fikir ben kesin yapıcamm çok beğenicekler kesin ama kime yazdırcam karnımı:26:

Hanımlar sizde de oluyor mu bazen benim bacaklarımda kasıklarımda adet döneminde olan ağrılar gibi ağrılar oluyor? Yarın doktora soracam normal mi diye sizde de var mı böyle durum?

Hanımlar sizde de oluyor mu bazen benim bacaklarımda kasıklarımda adet döneminde olan ağrılar gibi ağrılar oluyor? Yarın doktora soracam normal mi diye sizde de var mı böyle durum?

evet canım oluyor ben doktoruma sormuştum rahim büyüdükçe olurmuş normal dedi aşırı olmadığı sürece birde kanama olmadığı sürece... bu arada bebeğin kızsa eğer kız bebeklerde kasık ağrısı daha çok olurmuş bilgin olsun sen genede doktoruna danış tabii geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…