Mihrace, aslında aklıma çok güzel bir fikir getirdin.....pazar günü babalar günü ya, hepimiz karnımıza babacım seni çok seviyorum deyip bir resim çektire biliriz.....:) sexy bir sütyen ile
süper olmaz mı ama kızlar Eki Görüntüle 439284 ???????
Mihrace, aslında aklıma çok güzel bir fikir getirdin.....pazar günü babalar günü ya, hepimiz karnımıza babacım seni çok seviyorum deyip bir resim çektire biliriz.....:) sexy bir sütyen ile
canım , valla bu fikir benım cook hoşuma gitti ya:)))) ayy bu pazarmı babalar günü, otekı pazar deılmı
yok canım bu pazar.....
kızlarr bebek için küvet alan var mı ?
yok canım bu pazar.....
senle aynı durumdayız canım, bikaç kıyafet ve battnıye:))), bizimde cogunu anneannesı aldı, annem al kızım bıseyler yavas yavas dıyor ama, hepsını sona saklıyorum sıkışıcaz
Ya beni güldürdün ya bunu bende yapacam babalar gününde ahahahahha süpermiş yaa ben bi de balonla konuşma da yaparım karnımın üzerine mübarek karnım kocaman yayla gibi roman bile yazarım üzerine
Bu arada hanımlar benim kızım başladı ses vermeye
üzülme kız, yapacak çok şey var.....ben kız arkadaşıma çektirecem şöyle güzel güzel iç giyimlerle.....sonra internetten sihay beyaza çevircem rütüş falan da yaparım :))) bundan güzel hediye mi olur dimi ama....:))))Eki Görüntüle 439295 Eki Görüntüle 439296
Canım şimdi nette baktım her site 17 haziran pazar yazmışlar babalar günü için... Sizde bir bakın isterseniz erkenden kutlamayalım
ooo daha ne olsun:))))) bizde isterizz ona göree
benimki düşünlmeden yapılmış birşey sizlerinki daha orjinal olurr eminimm çok hoş olacaktamam birşeye benzerse gönderirim :))
ay canım arkadaş çizdiii:))) ben yapmadımMihrace tersine gelmedi mi nasıl çizdin ?
Hanımlar sizde de oluyor mu bazen benim bacaklarımda kasıklarımda adet döneminde olan ağrılar gibi ağrılar oluyor? Yarın doktora soracam normal mi diye sizde de var mı böyle durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?