2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla o cıtcıtlı badıler, patıklı tulumlar fılan cok kullanılıyomuş, ben basta 3 er tane alıcam, snra doguncada alırım, cunku kılolumu dogacak, nekadr ona gore alınır...ama ınan bende ne alacagımı kestiremıyorum.. alanlar yazarsa sevınıcem:))
evet benmde oğlum olacak,ama ben alısverıse cıktıgımda, kızların kıyafetleri ilgimi cekıyoo, ciceklı böcekli :))))

Sağolasın tatlım benim cinsiyet kız bakalım yarın tam net belli olur herhalde :) Kanama felan yok çok şükür ama arada bir oluyor bacaklarımda felan ağrı bakalım ne dicek doktorumuz..

Sağolasın tatlım benim cinsiyet kız bakalım yarın tam net belli olur herhalde :) Kanama felan yok çok şükür ama arada bir oluyor bacaklarımda felan ağrı bakalım ne dicek doktorumuz..

ne demek canım ricee ederiizzz kızımla teyzesi sen gene danış tabii canım ama için rahat olsun normalmiş böyle şeyler...

inş canım beklioruz heyecanla.. bende inanamıyorum istiyodum ama şu an diye planlamamıştım hala inanasım gelmio.. bizde eylülde 2. yılımıza gireceğiz yani kızımla hatta doğum tarihi 8 eylül ama değişirde 11 eylül olursa evlilik yıldönümümüzde doğacak:) 4 eylülde babasının doğum günü bakalım kızım tarih olrak ne belirleyecek:) ewet öle olduğu zamanlar çok güzel resmen yumruk gibi bişe neresi bilmiorum ama hissetmesi çok güzel.. yerimm ben o oğulişiii:)

kızlar foto nerden ekliyorduk unutmuşumbebişimin cicilerini ekleyeceğim size...

Eklentiler

• $Fotoðraf0302.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoðraf0301.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoðraf0299.webp
    17 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoðraf0297.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoðraf0295.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoðraf0296.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoðraf0292.webp
    69 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoðraf0290.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0289.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0288.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoðraf0287.webp
    41 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoðraf0285.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoðraf0283.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoðraf0281.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0279.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoðraf0277.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoðraf0276.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoðraf0275.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoðraf0274.webp
    60 KB · Görüntüleme: 32
beğendinizmi hanımlar kızımın cicilerini örgü olanları kendim yaptım daha düğmelerini filan dikmedim.hepsini yapıyım düğmelerini toptan alıp dikicem.

kızlar ekleyebildimmiki

ay ayy annesii çok tatlı bunların hepsi birbirinden güzelllerrrrr
inş. güzel sağlıklı mutlu günlerde giysin yaruşunnnn
kız çocuğu bir fakrlı oluyor cicileri falan bebiş sevesim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beğendinizmi hanımlar kızımın cicilerini örgü olanları kendim yaptım daha düğmelerini filan dikmedim.hepsini yapıyım düğmelerini toptan alıp dikicem.

hamarat hatun maşalllahhh elin çok güzellllll ellerine sağlıkk ben çok beğendim

hamarat hatun maşalllahhh elin çok güzellllll ellerine sağlıkk ben çok beğendim

canım beğendiğine sevindim.insan bebeği söz konusu olunca öyle bir hevesle yapıyorki anlatamam.inşallah hepimizin bebişleri cicilerini sağlıklı günlerde giyer.

Canım eline sağlık çok güzel olmuş ördüklerin.. Bende örmek istiyorum ama ı ı skılıyorum çevremden örecek olan çok var :) güle güle giysin minikin

bayıldım cicilere kızımla kıskandık bak vuruyor oda istiyor herhalde beraber baktık nede olsa resımlere :) ama benim tombiş bebişiminde vayyyyy ciciler biciler bıtırcık şeylerrr allahım bir an önce sağlıkla zamanında kucağııza gelmesini nasip etsin

ayy biz bu kızlarla ne yapıcağız ner gördüklerinden istiyorlar benim ki de öle kimde ne görse istiyor:):) aminn

Bebekc

ne güzel şeyler örmüşsün öyle canım yaaa
ne zilloş olacak senin cimcimee maşallah

Babalar günü hediyemiz bizim de yok ne alsakki??
güneş gözlüğü istiyor eşim aslında,bilemiyoruz hala:26:

Öyle karnına resim çizmeyi falan yemez bizimki
hoşuna gider ama çok da takmaz tecrübeli baba yani

Kızlar bu arada size bişey söyliycem kayınvalidem aramış ayçayı çok özledim gelmek istiyorum diye
lan daha gideli 10 gün oldu bee,kalınca da ayçayı çok tııın sanki,yalan,canı sıkıldı orda İstanbulda da havalarda düzeldi falan ya
gezmeye gelicek,ayyyy yoook biz gidelim bi hafta sonu diye atladım hemen eşime
hiiiiç çekemem,geldi mi çöker şimdi en aşşağı 15 gün

kızlar ekleyebildimmiki

senin kaynanan da ne sıkıcıymış yaaa
sinir oldum kadına
ne zırt pırt geliyo kocası yok mu???

Bebeğine kim bakacak doğunca annen mi

KIZLARR eşim defne simini istiyor nasıl sizce ben çok diye istemiyorum

eyşan: güzleliği ile ünlü , şanlı güzel demekmiş
serra : rahatlık bolluk bereket
beray : ayın en parlak hali benim de 2. iismim ay ile bitiyor uyuyor yani
bu iisnleden hangisi güzel

ayy canım, bizimki de 23 eylül,:))
sankı minik kızın 4 eylulde dogacak gibi hissettim şimdi:)) bakalım hayırlısıyla ınsallah.. senin cıkış saatın gelmiş, yarın görüşürüz canım

bence EYŞAN güzel canım, benim kızım olsaydı ^^eylül,neyla,eyşan yada nisa^^ dan birini koymak ıstiyordum:)))

Canım kayınvaliden kaç yaşlarında böyle çok yaşlı bi cins mi? Allah kolaylık versin sana ya Ankaraya geldin mi gelmez inşaallah. İşimiz var falan filena diyin taşıncaz zaten deseniz ya...

Bence bunlardan serra güzel.. Bizde isim de hala daha karar veremedik uf yaa eşim hiçbişey beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…