merhaba kızlar,
benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum
merhaba kızlaaarbiz bugün alışveriş yaptık.. çoğu ihtiyacımızı tamamladık tabi daha eksikler var..onları da internetten tamamlamayı düşünüyorum yaa şu gezme kundağı denilen kundakları biliyosunuzdur.. ben mağazalarda bulamadım hangi internet sitesinde satıldığını biliyo musunuz
HERKSE MRB KIZLR DUNGECE COK KOTU BI GECEYDI GIDA ZEHIRLENMESI YASADIM BUTUN GECE KUSTUM ACILE GTTIK SERUM ANTIBIYOTIK ANCA GELDM KNDIME ALLHTN BBGM IYIYDI BUGUNDE KNDINE DOKTORUMA GTTIM BBGMI IYICE KONTRL ETTI COK SUKUR SAGLIKLI 900GR OLMUSBOYUDA 35 CM BUARALR BIRAZ ASAGIDA TAKILIO AMA SORUN DGLMIŞ
cevap yok muuu
cevap yok muuu
teşekkür ederim cnm.. bahsettiğim kundak böyle bişeyEki Görüntüle 439581 çok beğendim mutlaka almam lazım
ewt cok guselmıs bu hangı sıteddee var pekı:26:
bütün bebek sitelerine de baktm bulamadım:84:
teşekkür ederim cnm.. bahsettiğim kundak böyle bişeyEki Görüntüle 439581 çok beğendim mutlaka almam lazım
Eki Görüntüle 439589 :45,90
Eki Görüntüle 439590 :25,00
gıttı gıdıyorda cnm kkundak yazınca cıkıoo buldum senın ıcınn :))
buaksam cok sakınızz
cevap yok muuu
2li rakamlara düşmüşüzzzz biz suksuk teyzeeeee
ewt cnm yaa azoncee hazıran annelrındeydımm cogu dogurmuss cok duygulandım darısı basımıza bıde herkez tel numaraalrını vermıss.. haberlesmek ııcınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?