2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar,

benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum

az kaldı iznine sedef. allah kolaylık versin.
benimkiler baş- makat şeklindeler şu an.

Ya biri bana yardım etsin kızllar. Sağ kalça kemiğim acaip ağrıyor özellikle sabahları kalktığımda. Üç gün oldu her hareket ettiğimde zonkluyor. Sağlık ocağındaki ebeye söyledim krampları karıştırdı araya magvital verdi. Ama kramp içinml yoksa bu ağrı içinmi bilemedim. Sizde varmı böyle bir sıkıntı.

cevap yok muuu

Canım cok geçmiş olsun.Neyse ki sana ve bebeğine bişi olmamıs.Dikat et kendine..

Canım portbebe mi diyorsun??

yarın seker yuklemem vardı ama doktorumm ızınlıymıss .. kızımı ozledım bennn.. ınss pztsı gelırr:97::97::97::84:

ewt cnm yaa azoncee hazıran annelrındeydımm cogu dogurmuss cok duygulandım darısı basımıza bıde herkez tel numaraalrını vermıss.. haberlesmek ııcınn

ayy ben okuyamıyorum onları ya bir tuhaf oluyorum nedense ...

Şaka maka baya yol katettik ya bir baktım ki normalde bu ayın sonunda iznim başlıyor benim inşallah dayanabilirim de 1ay daha çalışabilirim...

Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…