beğendinizmi hanımlar kızımın cicilerini örgü olanları kendim yaptım daha düğmelerini filan dikmedim.hepsini yapıyım düğmelerini toptan alıp dikicem.
kocası yok sorun orda iştesenin kaynanan da ne sıkıcıymış yaaa
sinir oldum kadına
ne zırt pırt geliyo kocası yok mu???
Bebeğine kim bakacak doğunca annen mi
Beray çok hoş bi isimKIZLARR eşim defne simini istiyor nasıl sizce ben çok diye istemiyorum
eyşan: güzleliği ile ünlü , şanlı güzel demekmiş
serra : rahatlık bolluk bereket
beray : ayın en parlak hali benim de 2. iismim ay ile bitiyor uyuyor yani
bu iisnleden hangisi güzel
sinir oldum kadına
Beray çok hoş bi isimKIZLARR eşim defne simini istiyor nasıl sizce ben çok diye istemiyorum
sinir oldum kadına
KIZLARR eşim defne simini istiyor nasıl sizce ben çok diye istemiyorum
Eki Görüntüle 439515 Eki Görüntüle 439514 Eki Görüntüle 439511 kızlaaaarr sonunda odamızı ekleyebildim. yalnız bu krem renginden emin değilim. krem yerine beyaz olabilir. bakalım aldığımız yerle bidaha konuşcaz :) evet yprumlarınızı bekliyorum. krem iyimi beyazmı olsun
Eki Görüntüle 439515 Eki Görüntüle 439514 Eki Görüntüle 439511 kızlaaaarr sonunda odamızı ekleyebildim. yalnız bu krem renginden emin değilim. krem yerine beyaz olabilir. bakalım aldığımız yerle bidaha konuşcaz :) evet yprumlarınızı bekliyorum. krem iyimi beyazmı olsun
galiba bencede beyaz. gerçi ona fiyat farkı ödicez ama olsun :)
Beyazin. Agirligi herzaman iyidir herseyle kombin olur.kiz erkek icin farkli kombinlersin vs...kizima beyaz besik almistim pembe uyku seti almistim bunda ayni besige mavi uyku seti aldim oldu bitti:)bizde kizima bu hafta oda bakip asiparis vericez beyaz tabiki:)
ayyy çok güzel canım güle güle kullanın bende beyazdan yana kullanıyorum tercihimi
Bende almak istiyorum bir an önce oğlumcumun odasını, Allahım nasip eder inşallah .
Canım güle güle kullanın bence de beyaz :)
Ben daha ne alacağım bilmiyorum oyunparkı istiyorum ama bugün bambu beşiklere baktım nette çok güzeller ama fiyatları da güzel 450 civarı 2,3 ay kullanacağım bir şeye o kadar para vermek istemiyorum bakalım ne alırım
HERKSE MRB KIZLR DUNGECE COK KOTU BI GECEYDI GIDA ZEHIRLENMESI YASADIM BUTUN GECE KUSTUM ACILE GTTIK SERUM ANTIBIYOTIK ANCA GELDM KNDIME ALLHTN BBGM IYIYDI BUGUNDE KNDINE DOKTORUMA GTTIM BBGMI IYICE KONTRL ETTI COK SUKUR SAGLIKLI 900GR OLMUSBOYUDA 35 CM BUARALR BIRAZ ASAGIDA TAKILIO AMA SORUN DGLMIŞ
geçmiş olsun tatlım yediklerine dikkat et. Bebişinide kendinide üzme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?