2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beğendinizmi hanımlar kızımın cicilerini örgü olanları kendim yaptım daha düğmelerini filan dikmedim.hepsini yapıyım düğmelerini toptan alıp dikicem.

ayy bayıldım canım,,süslü süslü harıka:))))))))))
allah iyi gunlerde kullanmak nasıp etsin ınsallah,
OĞLUŞUMDA bayılmış, oyle hissettim içimden:)

senin kaynanan da ne sıkıcıymış yaaa
sinir oldum kadına
ne zırt pırt geliyo kocası yok mu???

Bebeğine kim bakacak doğunca annen mi
kocası yok sorun orda işte
sıkılınca soluğu biz de alıyor
bi de hiç bana sormaz hep oğluyla konuşur geleyimmi,gelin falan der
Bebeğime 1 yıl ben bakıcam sonra da eşime dedim illa anneler baksın bakıcıya vermem dersen
benim annem yoksa bakıcı dedim,zaten kayınvalidem de defalarca çok yorgunluğa gelemediğini,hasta olduğunu flan söyledi durudy
bakamayacağını oğlu da biliyor yani

Beray çok hoş bi isim

sinir oldum kadına

Bebeğime 1 yıl ben bakıcam sonra da eşime dedim illa anneler baksın bakıcıya vermem dersen
benim annem yoksa bakıcı dedim,zaten kayınvalidem de defalarca çok yorgunluğa gelemediğini,hasta olduğunu flan söyledi durudy

Beray çok hoş bi isim

sinir oldum kadına

Beray çok hoş bi isim

Defne çok güzel bir isim bence, 2. oyumu da Serra dan yana kullanıyorum

kızlaaaarr sonunda odamızı ekleyebildim. yalnız bu krem renginden emin değilim. krem yerine beyaz olabilir. bakalım aldığımız yerle bidaha konuşcaz :) evet yprumlarınızı bekliyorum. krem iyimi beyazmı olsun

galiba bencede beyaz. gerçi ona fiyat farkı ödicez ama olsun :)

Beyazin. Agirligi herzaman iyidir herseyle kombin olur.kiz erkek icin farkli kombinlersin vs...kizima beyaz besik almistim pembe uyku seti almistim bunda ayni besige mavi uyku seti aldim oldu bitti:)bizde kizima bu hafta oda bakip asiparis vericez beyaz tabiki:)

ayyy çok güzel canım güle güle kullanın bende beyazdan yana kullanıyorum tercihimi

Bende almak istiyorum bir an önce oğlumcumun odasını, Allahım nasip eder inşallah .

doğru söylüyosun bu teşhir ürünüydü uygun geldi bize ondan bunu seçtik. aslında buda çok hoşuma gitti. eğer çok fiyat farkı olmazsa beyaz isticem. olmazsa bu olucak

Canım güle güle kullanın bence de beyaz :)

Ben daha ne alacağım bilmiyorum oyunparkı istiyorum ama bugün bambu beşiklere baktım nette çok güzeller ama fiyatları da güzel 450 civarı 2,3 ay kullanacağım bir şeye o kadar para vermek istemiyorum bakalım ne alırım

saol canım valla bende beşiklere baktım ama dediğin gibi birkaç ay sürecek bu olay. oyüzden bence oyun parkı. bende artı bi tane oyun parkı alıcam sanırm. bakalım kısmet

HERKSE MRB KIZLR DUNGECE COK KOTU BI GECEYDI GIDA ZEHIRLENMESI YASADIM BUTUN GECE KUSTUM ACILE GTTIK SERUM ANTIBIYOTIK ANCA GELDM KNDIME ALLHTN BBGM IYIYDI BUGUNDE KNDINE DOKTORUMA GTTIM BBGMI IYICE KONTRL ETTI COK SUKUR SAGLIKLI 900GR OLMUSBOYUDA 35 CM BUARALR BIRAZ ASAGIDA TAKILIO AMA SORUN DGLMIŞ

geçmiş olsun tatlım yediklerine dikkat et. bebişinide kendinide üzme :)))

merhaba kızlaaar biz bugün alışveriş yaptık.. çoğu ihtiyacımızı tamamladık tabi daha eksikler var..onları da internetten tamamlamayı düşünüyorum yaa şu gezme kundağı denilen kundakları biliyosunuzdur.. ben mağazalarda bulamadım hangi internet sitesinde satıldığını biliyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…