2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben azcık meraklıym ssankıı dayanamayıpp okuyorumm bıde foto yayınlamıslar bebıslerı cok sekerler.amınn canımmm ..bugun kzımm cok hareketlı gunduz uyumusum bırazz tekmelerle uyandımm yerım ben senı ayaklarını elıfımmm

Ya benim doktorumun hem muayehanesi vardı hemde hastanedeydi ama ben özele gidiyordum tahliller felan da hastanede oluyordu, zaten kaldığım yere yarım saat uzaklıkta...

Ama şimdi hastaneden ayrıldı sadece özeli kaldı yine gidiyorum ama doğumumu yaptıramayacak; hastaneye gidemiyor, yaptırsa bile özel hastane içinde yine başka bir şehire gitmek gerek, doğum zamanı şehirler arası dolaşmak işime gelmiyor artık açıkcası, okuyorum duyuyorum ne olacağı belli olmuyor çünkü...

Buraya da iyi bir doktor başlamış herkes çok memnun, bende eşimde doktorumuzdan çok memnunuz ama zorda olsa bir karar verdik, aklımızda şüphe kalmasın diye bu ay burda ki hastanemizdeki doktora başlayacağım. Umarım hayırlısı olur bizim için...

Son düzenleme:

ay ya.... elifimmm demen içimi bi hoş etti canım ya...ben de artık kızıma isminle hitap etmek istiyorum ama bi türlü kararlaştıramadık babasıyla..size de sorayım...beyza ve dilşah isminde yoğunlaştık.. ben mehlikayı çok istiyordum ama babamız bii türlü ısınmadı o isme..mecburen elendi.. beyza veya dilşah nasıl sizce???

hakkında hayırlısı olur ıns cnm sımdıdenn dıger dr a bı gıt konus bakalım..

Bizde bulamadık daha bu gidişle de bulamayacağız galiba

Beyzaaaa ismini hep sevmişimdir bende

beyza cok gusel cnmm .. bızdaha cınsıyetıı bılmeden elıf dedık erkek olsaydı ugur olucaktı

beyza cok gusel cnmm .. bızdaha cınsıyetıı bılmeden elıf dedık erkek olsaydı ugur olucaktı
ne güzel ya..önceden hayalini kurup kararlaştırmışsınız..benimkine kalsa hala vakit çookk var.. elbet karar veririz diyo..öldürüyo bu rahatlıgı beni.. beyza nın anlamı da çok güzel zaten.. çok beyaz, kirlenmemiş (günahtan kaçınmış) demek de ben de eşim de esmeriz. bebişimiz de esmer olursa beyza ismi nasıl olur kiii?????ayyy çok mu saçmalıyorum bilmiyorumm..

önemli olan esmer olmak değil alnı ak olmak şekerim
bencede beyza çok güzel isim

huhu kimseler yok buakşam noluyoruz rehavetmi çöktü:) ben kaçar hanımlar yatayım yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım :) öpüldünüüüzzz:))

:118:

Ben ve ciciş kızım Aişe geldikkkk teyzeleri herkese kocaman sevgilerle günaydınnnnnnnn... Bugün inşaallah kuzumu görecemmmmm

Kızlar nasılsınız ?

Ben bu aralar yalap şalap gidiyorum yahu.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık bayır bi yerden aşağı inerken kaldırımdan ıkmış görülmeyen bi taşa çarptım Allahtan eşimin elini tutuyordum süratle düştüm yere sol ayağımın üzerine dizim düştüğüm gibi şişti kocaman oldu oturdum kaldım yerde eğer eşimin elini tutmasaydım karnımın yüzümün üzerine yuvarlanacaktım Adamın elini öyle bi tutmuşum ki diyor ki öyle bi acıdı ki dedim ne yapayım iyikide tutuyormuşum öyle işte kuzular Allahtan kuzuma bişey olmadı... Düşünce bacağımı değerini daha iyi anladım Allahım kolu bacağı olmayanlara şifa sabır versin küçük şeyler bazen daha ok şükür hamd ettiriyor bu açıdan bakınca küçük bi sıyrık bile hamda değer..

Cumamız mübarek olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…