ayy ben okuyamıyorum onları ya bir tuhaf oluyorum nedense ...
Şaka maka baya yol katettik ya bir baktım ki normalde bu ayın sonunda iznim başlıyor benim inşallah dayanabilirim de 1ay daha çalışabilirim...
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın seker yuklemem vardı ama doktorumm ızınlıymıss ..kızımı ozledım bennn.. ınss pztsı gelırr:97::97::97::84:
inşallah gelirrr
benimde pazartesi şeker yüklemem
sonrada doktorumu değiştireceğim elime olmayan sebeplerden
neden cnm...
ben azcık meraklıym ssankıı dayanamayıpp okuyorumm bıde foto yayınlamıslar bebıslerı cok sekerler.amınn canımmm .. bugun kzımm cok hareketlı gunduz uyumusum bırazz tekmelerle uyandımm yerım ben senı ayaklarını elıfımmm
Ya benim doktorumun hem muayehanesi vardı hemde hastanedeydi ama ben özele gidiyordum tahliller felan da hastanede oluyordu, zaten kaldığım yere yarım saat uzaklıkta...
Ama şimdi hastaneden ayrıldı sadece özeli kaldı yine gidiyorum ama doğumumu yaptıramayacak; hastaneye gidemiyor, yaptırsa bile özel hastane içinde yine başka bir şehire gitmek gerek, doğum zamanı şehirler arası dolaşmak işime gelmiyor artık açıkcası, okuyorum duyuyorum ne olacağı belli olmuyor çünkü...
Buraya da iyi bir doktor başlamış herkes çok memnun, bende eşimde doktorumuzdan çok memnunuz ama zorda olsa bir karar verdik, aklımızda şüphe kalmasın diye bu ay burda ki hastanemizdeki doktora başlayacağım. Umarım hayırlısı olur bizim için...
ay ya.... elifimmm demen içimi bi hoş etti canım ya...ben de artık kızıma isminle hitap etmek istiyorum ama bi türlü kararlaştıramadık babasıyla..size de sorayım...beyza ve dilşah isminde yoğunlaştık.. ben mehlikayı çok istiyordum ama babamız bii türlü ısınmadı o isme..mecburen elendi..beyza veya dilşah nasıl sizce???
ay ya.... elifimmm demen içimi bi hoş etti canım ya...ben de artık kızıma isminle hitap etmek istiyorum ama bi türlü kararlaştıramadık babasıyla..size de sorayım...beyza ve dilşah isminde yoğunlaştık.. ben mehlikayı çok istiyordum ama babamız bii türlü ısınmadı o isme..mecburen elendi..beyza veya dilşah nasıl sizce???
ne güzel ya..önceden hayalini kurup kararlaştırmışsınız..benimkine kalsa hala vakit çookk var.. elbet karar veririz diyo..öldürüyo bu rahatlıgı beni..beyza cok gusel cnmm .. bızdaha cınsıyetıı bılmeden elıf dedık erkek olsaydı ugur olucaktı
Eki Görüntüle 439589 :45,90
Eki Görüntüle 439590 :25,00
gıttı gıdıyorda cnm kkundak yazınca cıkıoo buldum senın ıcınn :))
ne güzel ya..önceden hayalini kurup kararlaştırmışsınız..benimkine kalsa hala vakit çookk var.. elbet karar veririz diyo..öldürüyo bu rahatlıgı beni..beyza nın anlamı da çok güzel zaten.. çok beyaz, kirlenmemiş (günahtan kaçınmış) demek de ben de eşim de esmeriz. bebişimiz de esmer olursa beyza ismi nasıl olur kiii?????ayyy çok mu saçmalıyorum bilmiyorumm..
önemli olan esmer olmak değil alnı ak olmak şekerim
bencede beyza çok güzel isim
şeyyy... bu çok güzel bişi ya... dinleyebilirseniz...Yamanlar Çocuk Korosu - Bebeğe Ninni - [url]http://www.hakweb.com - YouTube[/url] benim kızım şimdiden çok seviyor bu ninniyi..kulaklıkla dinletiyorum..uyuyacagına tepikliyor o ayrı mesele...
huhu kimseler yok buakşam noluyoruz rehavetmi çöktü:) ben kaçar hanımlar yatayım yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım :) öpüldünüüüzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?