2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel anneler ve melekleri
günaydın hoş geldin canım

Kizlar gunaydinn
Simdi hastanedeyim 50 lik glikoz ictim ana hic midem bulanmadi sakin korkmayin hatta oglusum cok sevdi tekneleyip duruyo:)
Bekliyoruz simdi 1 saat sonra bakilacak ins bisey cikmaz
inş. çıkmazz hadi darısı güzel sonuçlar almana olsun inş.
Banada hep oyle geliyo bakalim gelisimlerini tamamlasinlarda kuzular gelsinler:)

:)))) amanın amanın:)))
bilmiyorum ama eğer sezeryansaaaa bencee sıkıntı yaşamazsın normal doğum olursa heran bir süprizee hazırlıklı ol şekerim:)

normal istiyorum ama, zaman ne göstercek bilmiyoruz, bakalım, hayırlısıyla saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza inşallah...

oy oy kıyamam çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışssın verilmiş sadakan varmış.Allah birdaha göstermesin..

Evet çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... Zira hamilelikte acayip sakar oluyor insan ve hamilelerin bir çoğu düşüyor o yüzden çokkkk dikkatli olun ben POYRAZ' da 5. ayımda yüzüstü düşmüştüm karnımı korumak için elimle tutmuştum halen sağ elimin iki parmağı yamuktur. Allahtan bir şey olmamıştı Allah koorumuştu maksimum dikkat kızlar aman diyeyim.

Canım ya sağolasın sorma bu hamilikte ikinci düşüşüm Rabbim üçüncüyü göstermesin ilkidede trafik kazası geçirmiştik 19 haftalıkken otobüsün içinde yuvarlanmıştım Rabbime çok şükür bir şey olmamıştı..

Tatlım dün ben bebişin hareketleifni çok hissedemediğim için doktordan bugün için randevu almıştım zaten. Akşamınada düşünce doktra gitmem iyi olacak ama Rabbime hamd olsun hiç bişey olmadı sadece sol bacağım şişti çok.. Ama önemli değil...
Sana da çok geçmiş olsun kuzum

suksuk, hatunirem, gulrose1983
günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geçmiş ypamaya tırsıyorum kaç sayfa kaynattınızki

Günaydınnn... hoşgeldin kuzum

Ahahaha gel biz 20sinde doğuralım ne süper olur :) Ama bu sefer de kızım başak burcu olmaz aslan burcu olur ben de eşimde başak burcuyuz ben kızımda başak olsun istiyorum bakalım Rabbim sağlık versinde ha başak ha aslan :)

Sağolasın... Ne kadar dikkat etsekte olana dur diyemiyoruz... Rabbim cümlemizi korusun...

Kızlar komşumda süper bi kahvaltı yaptım geldim
Biradan da cıbı cıbı olcam saat 2 gibi de çıkarım 3de randevum var bakalım tosuncuğum nasıl :)
Teekrardan cumamız mübarek olsun...

gunaydın canım, bende annemler delı edıyo o konuyla ılgılı, 3 basamak var, ordan her ınısımde dıkkat et dıkkat et, ayy sankı yürümeyi yenı ogrenıyorum, evımızın onundede basamak yapmamıslar rampa var, eşimde ordan ınerken sımsıkı tutuyo elımı, sorma yani:)))

normal istiyorum ama, zaman ne göstercek bilmiyoruz, bakalım, hayırlısıyla saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza inşallah...

Ay Allahım kolaylıklar versin gönlüne göre versin canım:)))
İnş. o güzel günleride görürüzzzz sıkıntıszz sorunsuz.

geçmiş olsun canım, allah korusun, ayyy git bakalım, kuzucugun nekadar olmuş:)))
amin, sanada hayırlı cumalar...

haklısın sürekli bende takılıyorum neyseki hep eşimin kolundayımmmm :))))
Canım benim sanada gçemiş olsunnnnn Allah birdaha yaşatmasın.

evet özellikle kız bebekler 36 37 de geliyorllarmış
nette olan 40 hafta hesabı
erkek bebeklrde 40 41 . hafta da doğum yapanalar var :) erkek annleri biraz daha bekleyebilir
benbim arkadaşım 40 haftada oğlunu doğurdu eşimin akrabasıda 41. hafta da gelmeyince sezerayan oldu
özllikle eylül başı doğum bekleyenelr genelde ağustos doğuracak bence de :)

Sende hoş geldin:))))
Sağlıklı sıhatle gelsinlerdeeee hangi vakit gelirseler gelsinlerrrrr bizi üzmeden ağrısız sızısızz gelsinler yaws:)).
Bu arada afiyett olsunn inş. dr dan güzel haberlerle gelirisnnn hadi bakalımmmm gündaşım:)))))) benimde bugün randevum var gün geçmek bilmez artık:)

:))) hehe sen deee nazlan hayatım boşverrrrrr tadını çıkarr :)

evett haklısın canım listedekilerdeee öyleydi hepp erkeklerr ve normal doğum olanlarrr haftalarını doldrmuştu geneldeee:))) bakalım bneim ykaışıklım neler yapıcak bizeeeee
ay benii doğum korkusu sardı yaaa pufsssss

Kız çocuklar gelişimini erken tamamlıyor diyorlar da benim küçük yeğenm haftası doldu 2 gün sonra doğru. Komşumun bebişide kız 41. haftada doğdu :)
Bakalım Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşaallah :)
Ben 1 eylülde doğurmak istiyorum ama benim istememle olur mu bilmem :)

Amin canım amin... senin rutin kontrol mü? Bana bir ay sonra gel demişti normalde 21inde gitmem laazımda ama banane ben bebişi göriyim bi bakalım niye ağır ağır hareket ediyor yeri mi dar Kaçta randevun.. bugün bi sürü iişim var. Haftaya misafirlerim var doğumada misafir çok gelecek yazlık pike almam lazım öyle şeylerim yoktu güzel pikeler alacam bi sürü eksiğinm var üf evin eksiği hiiçç bitmiyo

oo ozamn biz ogullarımızı beklıcez bıraz canım :)) evet benim bı arkadasım oglunu 39+6 da normal dogurdu,, kuzenımde bekledıler 40+1 de sezeryan oldu.. erkek tı oda:)))))
o korku banada gelıyo ara ara,, bazen korkuyorum, bazende ogluma kavusacagım diye, heyecanla beklıyorum:)))

Evet canım rutin kontrolüm hatta iki gün geçtiDD kartımın hesap kesimiydi dün onu bekledim DDD inş. güzel haberler alırım dr umdan. Artık 15 günde bir bizim kontrollerimiz.
Evet seni dün bebiş bşraz korkutmuştu ama sonra düzelmişti dimi hareketleri ama git tabi yaa gör kuzucğunu bundan sonra daha sık çağıracak zaten merak etme.
benim randevum 16:45 te ama nezaman öğleden sonraya alsam arıyorlarr erken gidiyorum hehe dr gündüz çok yoğun oluyorr aradan tahliller falan alıyor acil giriyor işin içineee nezaman gtttiysem sabahtan çok bekledim son birkaçtır akşam gidiyorum uzun uuzn ilgileniyor kiki bunu sevdim.
Hımsss çok güzel pike tkaımlaır var birkaçtane alırsan çok uygun olurr benimde bebiş için çok eksiğim var yaaa kıyafet faslı bitti ama diğer şeyler hep duruyorrr

amanınnn 40+1 miD kiki ay ay oy oy içim tuhaf oldu.
DD güzel mübarek aylardayızz biz bol bol dua edelim meryem suresini okuyalımm da işimiz kolaylaşssın inş.

amanınnn 40+1 miD kiki ay ay oy oy içim tuhaf oldu.
DD güzel mübarek aylardayızz biz bol bol dua edelim meryem suresini okuyalımm da işimiz kolaylaşssın inş.

öyle canım,amin inşallah.
ben dua edıyorum, allah dualarımızı kabul etsin.
ne güzel bir heyecan, nasıl güzel bir duygu,hala inanamıyorum, şükürler olsun.. allahım isteyen herkese nasıp etsin inşallah, bizede hayırlı dogumlar nasıp etsin.

Günaydın kızlar

ben ilk oğlumu 4 ekim 2006 da bekliyordum 13.9.2006 da doğdu
çok insandada böyle erken hikayeler duyuyorum.şimdiki oğlumuda 11.9 bekliyoruz ama içimden bir his en geç ağustos 20 de kucağında diyor
başak bebekleri en sıkıntılı bebekler gurubunun başında kızlar hem astroloji böyle diyor hemde ben yaşadım bizzat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…