günaydın hoş geldin canımgünaydın güzel anneler ve melekleri
inş. çıkmazz hadi darısı güzel sonuçlar almana olsun inş.Kizlar gunaydinn
Simdi hastanedeyim 50 lik glikoz ictim ana hic midem bulanmadi sakin korkmayin hatta oglusum cok sevdi tekneleyip duruyo:)
Bekliyoruz simdi 1 saat sonra bakilacak ins bisey cikmaz
Banada hep oyle geliyo bakalim gelisimlerini tamamlasinlarda kuzular gelsinler:)
:)))) amanın amanın:)))günaydın canım, ya benımde eşimin teyzesinin kızı, ve benım yakın arkadasım 26 agustosta düğünü var, banada sankı düğünde dogum yapcakmısım gibi gelıyo :))), kızı şimdiden kızdırmaya basladım, hayy bıde gercek olurmuş:)))))
günaydın hoş geldin canım
inş. çıkmazz hadi darısı güzel sonuçlar almana olsun inş.
:)))) amanın amanın:)))
bilmiyorum ama eğer sezeryansaaaa bencee sıkıntı yaşamazsın normal doğum olursa heran bir süprizee hazırlıklı ol şekerim:)
oy oy kıyamam çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışssın verilmiş sadakan varmış.Allah birdaha göstermesin..
orda grup acıldıgında burda eskısı gıbı yazısma olmayabılır cnm daha oncebu konular acıldı dıe bıkac kısı engellendı sıteden haberın varmı bılmıyorumm .. ama yınede sız bılırsınızz ısteyenn varmı
gecmıs olsun canımmm allahtan esının elınıı tutmusssunn.. allahh korumusss.... bugun bende gıdıcektımm dr ama ızınlıymıshayırlı haberlerle gel ıns cnmm
gunaydın cnmmm .. karnelerı ver gell :)))
Canım geçmiş olsun.ALlah korumus seni ve bebğini.Gecen hafta ben de düştüm.Aksam merdivenlerden inerken ısık sönünce ayagım kaydı yuvarlandım .Allahtan popo üzeri düştüm.Can havliyle demirlerden tutununca kolumu incittim. Tam bide düğün telası vardı.Doktora bile gidemedim.Çok sükür bir sorun yok gibi görünnüyor.Olsa bi belirti olurdu heralde.Bebiş hareket ediyor,akıntı kanama filan da yok..Sen gittin mi doktora?
suksuk, hatunirem, gulrose1983
günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geçmiş ypamaya tırsıyorumkaç sayfa kaynattınızki
Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersinizBenim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam
Evet çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... Zira hamilelikte acayip sakar oluyor insan ve hamilelerin bir çoğu düşüyor o yüzden çokkkk dikkatli olun ben POYRAZ' da 5. ayımda yüzüstü düşmüştüm karnımı korumak için elimle tutmuştum halen sağ elimin iki parmağı yamuktur. Allahtan bir şey olmamıştı Allah koorumuştu maksimum dikkat kızlar aman diyeyim.
Evet çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... Zira hamilelikte acayip sakar oluyor insan ve hamilelerin bir çoğu düşüyor o yüzden çokkkk dikkatli olun ben POYRAZ' da 5. ayımda yüzüstü düşmüştüm karnımı korumak için elimle tutmuştum halen sağ elimin iki parmağı yamuktur. Allahtan bir şey olmamıştı Allah koorumuştu maksimum dikkat kızlar aman diyeyim.
normal istiyorum ama, zaman ne göstercek bilmiyoruz, bakalım, hayırlısıyla saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza inşallah...
Canım ya sağolasın sorma bu hamilikte ikinci düşüşüm Rabbim üçüncüyü göstermesin ilkidede trafik kazası geçirmiştik 19 haftalıkken otobüsün içinde yuvarlanmıştım Rabbime çok şükür bir şey olmamıştı..
Tatlım dün ben bebişin hareketleifni çok hissedemediğim için doktordan bugün için randevu almıştım zaten. Akşamınada düşünce doktra gitmem iyi olacak ama Rabbime hamd olsun hiç bişey olmadı sadece sol bacağım şişti çok.. Ama önemli değil...
Sana da çok geçmiş olsun kuzum
Günaydınnn... hoşgeldin kuzum
Ahahaha gel biz 20sinde doğuralım ne süper olur :) Ama bu sefer de kızım başak burcu olmaz aslan burcu olur ben de eşimde başak burcuyuz ben kızımda başak olsun istiyorum bakalım Rabbim sağlık versinde ha başak ha aslan :)
Sağolasın... Ne kadar dikkat etsekte olana dur diyemiyoruz... Rabbim cümlemizi korusun...
Kızlar komşumda süper bi kahvaltı yaptım geldim
Biradan da cıbı cıbı olcam saat 2 gibi de çıkarım 3de randevum var bakalım tosuncuğum nasıl :)
Teekrardan cumamız mübarek olsun...
Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersinizBenim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam
Günaydınnn... hoşgeldin kuzum
Ahahaha gel biz 20sinde doğuralım ne süper olur :) Ama bu sefer de kızım başak burcu olmaz aslan burcu olur ben de eşimde başak burcuyuz ben kızımda başak olsun istiyorum bakalım Rabbim sağlık versinde ha başak ha aslan :)
Kızlar komşumda süper bi kahvaltı yaptım geldim
Biradan da cıbı cıbı olcam saat 2 gibi de çıkarım 3de randevum var bakalım tosuncuğum nasıl :)
Teekrardan cumamız mübarek olsun...
gunaydın canım, bende annemler delı edıyo o konuyla ılgılı, 3 basamak var, ordan her ınısımde dıkkat et dıkkat et, ayy sankı yürümeyi yenı ogrenıyorum, evımızın onundede basamak yapmamıslar rampa var, eşimde ordan ınerken sımsıkı tutuyo elımı, sorma yani:)))
evet özellikle kız bebekler 36 37 de geliyorllarmış
nette olan 40 hafta hesabı
erkek bebeklrde 40 41 . hafta da doğum yapanalar var :) erkek annleri biraz daha bekleyebilir
benbim arkadaşım 40 haftada oğlunu doğurdu eşimin akrabasıda 41. hafta da gelmeyince sezerayan oldu
özllikle eylül başı doğum bekleyenelr genelde ağustos doğuracak bence de :)
evet özellikle kız bebekler 36 37 de geliyorllarmış
nette olan 40 hafta hesabı
erkek bebeklrde 40 41 . hafta da doğum yapanalar var :) erkek annleri biraz daha bekleyebilir
benbim arkadaşım 40 haftada oğlunu doğurdu eşimin akrabasıda 41. hafta da gelmeyince sezerayan oldu
özllikle eylül başı doğum bekleyenelr genelde ağustos doğuracak bence de :)
Sende hoş geldin:))))
Sağlıklı sıhatle gelsinlerdeeee hangi vakit gelirseler gelsinlerrrrr bizi üzmeden ağrısız sızısızz gelsinler yaws:)).
Bu arada afiyett olsunn inş. dr dan güzel haberlerle gelirisnnn hadi bakalımmmm gündaşım:)))))) benimde bugün randevum var gün geçmek bilmez artık:)
günaydn herkese kızlaarr..bugün murat boz konseri var nasıl istiyorum gitmeyi yaww
evett haklısın canım listedekilerdeee öyleydi hepp erkeklerr ve normal doğum olanlarrr haftalarını doldrmuştu geneldeee:))) bakalım bneim ykaışıklım neler yapıcak bizeeeee
ay benii doğum korkusu sardı yaaa pufsssss
Evet canım rutin kontrolüm hatta iki gün geçtiAmin canım amin... senin rutin kontrol mü? Bana bir ay sonra gel demişti normalde 21inde gitmem laazımda ama banane ben bebişi göriyim bi bakalım niye ağır ağır hareket ediyor yeri mi darKaçta randevun.. bugün bi sürü iişim var. Haftaya misafirlerim var doğumada misafir çok gelecek yazlık pike almam lazım öyle şeylerim yoktu güzel pikeler alacam bi sürü eksiğinm var üf evin eksiği hiiçç bitmiyo
oo ozamn biz ogullarımızı beklıcez bıraz canım :)) evet benim bı arkadasım oglunu 39+6 da normal dogurdu,, kuzenımde bekledıler 40+1 de sezeryan oldu.. erkek tı oda:)))))
o korku banada gelıyo ara ara,, bazen korkuyorum, bazende ogluma kavusacagım diye, heyecanla beklıyorum:)))
amanınnn 40+1 miD kiki ay ay oy oy içim tuhaf oldu.
DD güzel mübarek aylardayızz biz bol bol dua edelim meryem suresini okuyalımm da işimiz kolaylaşssın inş.
Günaydın herkeze . Tatlım sen ankaradamisin . Antares avm de bugün. Bizim evde 3 sokak sonrasi ama eşim kalabalık olur hastalık kaparsın diye götürmüyo beni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?