2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım geçmiş olsun.ALlah korumus seni ve bebğini.Gecen hafta ben de düştüm.Aksam merdivenlerden inerken ısık sönünce ayagım kaydı yuvarlandım .Allahtan popo üzeri düştüm.Can havliyle demirlerden tutununca kolumu incittim. Tam bide düğün telası vardı.Doktora bile gidemedim.Çok sükür bir sorun yok gibi görünnüyor.Olsa bi belirti olurdu heralde.Bebiş hareket ediyor,akıntı kanama filan da yok..Sen gittin mi doktora?

suksuk, hatunirem, gulrose1983
günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geçmiş ypamaya tırsıyorum kaç sayfa kaynattınızki

Günaydın herkese annelere bebişlere

yaw ben bu sıpanın hareketlerine çok alıştım doğunca çok özlicem karnımdaki hallerini :))

dün gazetelerde,tvlerdeki haberi görmüşsünüzdür ist./bağcılardaki durum çok vahim ama Allah biliyor ya görüntüleri izlerken tek düşündüğüm doğum bu kadar kolay demek ki oldu. Çocuk doğurmak değil önemli olan o çocuğa bakabilmek bir köpek bile yavrusuna daha fazla sahip çıkıyor.Allah ıslah etsin böyle insanları...

canım beğendiğine sevindim.insan bebeği söz konusu olunca öyle bir hevesle yapıyorki anlatamam.inşallah hepimizin bebişleri cicilerini sağlıklı günlerde giyer.
ay ay beğenilmeyecek gibilermiki çok çok hoşlarr güle güle kullansın tekrardan canım buarada amin:)))

senin bu kayınvalidende bir alem hayret bişi otursun oturduğu yerde geldimi faydası dokunmuyorrr püfsss siz kaçın birşeyerlere D

amann diyim dikkat et allah korumuş. Gerçl bu saattten sonra bebişlerimize bişi olmazmış. Olursa keseye zarar gelir. Bende uyandım herkeslere günaydınnnn.

aaaaa çok geçmiş olsunnnnn Allah birdaha göstermesinn canım atlatmana sevindim.
Bebişinede maşallahh kzuum benim yerim ben onuu

bende ne ararsan var olmazmııı özellikle yürüyş yaptıktan sonra ağrıyorrr dr magnezyumunu mutlaka al dedi birde yürüyüşte zorlama kendini yorulduğunda bırak dedi.
Hamileilkte normal canımmm göbişi birşeylerin taşıması laızm kalçamızzz ayrıca oda genişliyorrr doğuma oda hazırlıyor kendini sıkıntılı bir durum değil gibi.

canım anlattıklarına göre dr değiştirmen en mantıklısı görünüyorrrrr inş. çok çok iyidiir herşey yolunda gider hiç birsıkıntı olmazz hadi hayırlı olsun:)

oy oy kıyamam çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışssın verilmiş sadakan varmış.Allah birdaha göstermesin..

aman seyretmeyin öyle sinir bozucu şeylerrrrrr boşver canım bizler güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yaşayalım dediğin gibi Allah ıslah etsin o insanları

Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersiniz Benim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam

Kizlar gunaydinn
Simdi hastanedeyim 50 lik glikoz ictim ana hic midem bulanmadi sakin korkmayin hatta oglusum cok sevdi tekneleyip duruyo:)
Bekliyoruz simdi 1 saat sonra bakilacak ins bisey cikmaz

Banada hep oyle geliyo bakalim gelisimlerini tamamlasinlarda kuzular gelsinler:)

günaydın canım, ya benımde eşimin teyzesinin kızı, ve benım yakın arkadasım 26 agustosta düğünü var, banada sankı düğünde dogum yapcakmısım gibi gelıyo :))), kızı şimdiden kızdırmaya basladım, hayy bıde gercek olurmuş:)))))

ayyy inanmıyorum aynısı ben de oldu dünden beri sızım sızım üzerine bastığımda egzersiz de yapıyorum ama çok acıyor bir arkadaşla konuştum 30. hafta da olması gerekir erken başlamış dedi doğum dan 2 hafta sonra geçer dedi yandıım yaaaa daha önce fıtık falan da yoktu ki bu ağrı neyin nesi anlamadım daha bebiş büyüyecek basınc daha artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…