:118:
Ben ve ciciş kızım Aişe geldikkkk teyzeleri herkese kocaman sevgilerle günaydınnnnnnnn... Bugün inşaallah kuzumu görecemmmmm
Kızlar nasılsınız ?
Ben bu aralar yalap şalap gidiyorum yahu.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık bayır bi yerden aşağı inerken kaldırımdan ıkmış görülmeyen bi taşa çarptım Allahtan eşimin elini tutuyordum süratle düştüm yere sol ayağımın üzerine dizim düştüğüm gibi şişti kocaman oldu oturdum kaldım yerde eğer eşimin elini tutmasaydım karnımın yüzümün üzerine yuvarlanacaktımAdamın elini öyle bi tutmuşum ki diyor ki öyle bi acıdı ki dedim ne yapayım iyikide tutuyormuşum öyle işte kuzular Allahtan kuzuma bişey olmadı... Düşünce bacağımı değerini daha iyi anladım Allahım kolu bacağı olmayanlara şifa sabır versin küçük şeyler bazen daha ok şükür hamd ettiriyor bu açıdan bakınca küçük bi sıyrık bile hamda değer..
Cumamız mübarek olsun...
ay ay beğenilmeyecek gibilermiki çok çok hoşlarr güle güle kullansın tekrardan canım buarada amin:)))canım beğendiğine sevindim.insan bebeği söz konusu olunca öyle bir hevesle yapıyorki anlatamam.inşallah hepimizin bebişleri cicilerini sağlıklı günlerde giyer.
Bebekc
ne güzel şeyler örmüşsün öyle canım yaaa
ne zilloş olacak senin cimcimee maşallah
Babalar günü hediyemiz bizim de yok ne alsakki??
güneş gözlüğü istiyor eşim aslında,bilemiyoruz hala:26:
Öyle karnına resim çizmeyi falan yemez bizimki
hoşuna gider ama çok da takmaz tecrübeli baba yani
Kızlar bu arada size bişey söyliycem kayınvalidemaramış ayçayı çok özledim gelmek istiyorum diye
lan daha gideli 10 gün oldu bee,kalınca da ayçayı çok tııın sanki,yalan,canı sıkıldı orda İstanbulda da havalarda düzeldi falan ya
gezmeye gelicek,ayyyy yoook biz gidelim bi hafta sonu diye atladım hemen eşime
hiiiiç çekemem,geldi mi çöker şimdi en aşşağı 15 gün
Ben ve ciciş kızım Aişe geldikkkk teyzeleri herkese kocaman sevgilerle günaydınnnnnnnn... Bugün inşaallah kuzumu görecemmmmm
Kızlar nasılsınız ?
Ben bu aralar yalap şalap gidiyorum yahu.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık bayır bi yerden aşağı inerken kaldırımdan ıkmış görülmeyen bi taşa çarptım Allahtan eşimin elini tutuyordum süratle düştüm yere sol ayağımın üzerine dizim düştüğüm gibi şişti kocaman oldu oturdum kaldım yerde eğer eşimin elini tutmasaydım karnımın yüzümün üzerine yuvarlanacaktımAdamın elini öyle bi tutmuşum ki diyor ki öyle bi acıdı ki dedim ne yapayım iyikide tutuyormuşum öyle işte kuzular Allahtan kuzuma bişey olmadı... Düşünce bacağımı değerini daha iyi anladım Allahım kolu bacağı olmayanlara şifa sabır versin küçük şeyler bazen daha ok şükür hamd ettiriyor bu açıdan bakınca küçük bi sıyrık bile hamda değer..
Cumamız mübarek olsun...
Bence beyaz daha agir ve hos olur....
HERKSE MRB KIZLR DUNGECE COK KOTU BI GECEYDI GIDA ZEHIRLENMESI YASADIM BUTUN GECE KUSTUM ACILE GTTIK SERUM ANTIBIYOTIK ANCA GELDM KNDIME ALLHTN BBGM IYIYDI BUGUNDE KNDINE DOKTORUMA GTTIM BBGMI IYICE KONTRL ETTI COK SUKUR SAGLIKLI 900GR OLMUSBOYUDA 35 CM BUARALR BIRAZ ASAGIDA TAKILIO AMA SORUN DGLMIŞ
ay allahım süpersin canım yaaaa
Ya biri bana yardım etsin kızllar. Sağ kalça kemiğim acaip ağrıyor özellikle sabahları kalktığımda. Üç gün oldu her hareket ettiğimde zonkluyor. Sağlık ocağındaki ebeye söyledim krampları karıştırdı araya magvital verdi. Ama kramp içinml yoksa bu ağrı içinmi bilemedim. Sizde varmı böyle bir sıkıntı.
Ya benim doktorumun hem muayehanesi vardı hemde hastanedeydi ama ben özele gidiyordum tahliller felan da hastanede oluyordu, zaten kaldığım yere yarım saat uzaklıkta...
Ama şimdi hastaneden ayrıldı sadece özeli kaldı yine gidiyorum ama doğumumu yaptıramayacak; hastaneye gidemiyor, yaptırsa bile özel hastane içinde yine başka bir şehire gitmek gerek, doğum zamanı şehirler arası dolaşmak işime gelmiyor artık açıkcası, okuyorum duyuyorum ne olacağı belli olmuyor çünkü...
Buraya da iyi bir doktor başlamış herkes çok memnun, bende eşimde doktorumuzdan çok memnunuz ama zorda olsa bir karar verdik, aklımızda şüphe kalmasın diye bu ay burda ki hastanemizdeki doktora başlayacağım. Umarım hayırlısı olur bizim için...
Kızlar nasılsınız ?
Cumamız mübarek olsun...
Günaydın herkese annelere bebişlere
yaw ben bu sıpanın hareketlerine çok alıştım doğunca çok özlicem karnımdaki hallerini :))
dün gazetelerde,tvlerdeki haberi görmüşsünüzdür ist./bağcılardaki durum çok vahim ama Allah biliyor ya görüntüleri izlerken tek düşündüğüm doğum bu kadar kolay demek ki oldu. Çocuk doğurmak değil önemli olan o çocuğa bakabilmek bir köpek bile yavrusuna daha fazla sahip çıkıyor.Allah ıslah etsin böyle insanları...
Banada hep oyle geliyo bakalim gelisimlerini tamamlasinlarda kuzular gelsinler:)Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersinizBenim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam
Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersinizBenim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam
günaydın güzel anneler ve melekleri
Ya biri bana yardım etsin kızllar. Sağ kalça kemiğim acaip ağrıyor özellikle sabahları kalktığımda. Üç gün oldu her hareket ettiğimde zonkluyor. Sağlık ocağındaki ebeye söyledim krampları karıştırdı araya magvital verdi. Ama kramp içinml yoksa bu ağrı içinmi bilemedim. Sizde varmı böyle bir sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?