banada erkenn olucakmıs gıbı gelıo hatta bazen dıyorumm bayramm tatılıne denk gelırse naparım dıee.. annemler bayramdan sonra ızmırden gelıceklerde.. artık doguruurumm 12 saaat onlar gelene kadar :kızımla karsılarızz onları :)) esımde tam panık olur ıstee napıcagını bılmezz ben zaten 32 haftadan sonra cantamı hazırlamayı dusunuyorumm :) sızler nezaman hazırlıycaksınızz :26:
normal fotoyu onızleme yap resımm acıldıktan sonra ustte duzelt yazısı var ona tıklayıpp resmı kırp dıyceksınn cnmm kırpma ıslemı bıtınce sayfayı kapat otomatık resmı kaydedıcek.. sonra yukleyebılırsınn :)) bıraz karısık oldu ama sıralamalı bole oluoo
kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??
inşallah iyi çıkar canım benim açlık 94 şekerden sonra 223 çıktı
naptı peki canm doktor? Dİyet mi verdi?
banada erkenn olucakmıs gıbı gelıo hatta bazen dıyorumm bayramm tatılıne denk gelırse naparım dıee.. annemler bayramdan sonra ızmırden gelıceklerde.. artık doguruurumm 12 saaat onlar gelene kadar :kızımla karsılarızz onları :)) esımde tam panık olur ıstee napıcagını bılmezz ben zaten 32 haftadan sonra cantamı hazırlamayı dusunuyorumm :) sızler nezaman hazırlıycaksınızz :26:
evet canım diyetisyene yönlendirdiler oda diyet verdi 20 gün sonra tekrar gidicem
İns düzelir canım.Bildiğim kadarıyla diyetle sorun çözülüyor genelde. Ben cok kötü besleniyorum gercekten.Gün boyu yemek aklıma gelmiyor aksamları da gözüm dönmüş gibi yiyorum. Abur cubur desen gırla.Sonra da üzülüyorum.Bebişler için dikkat edicez mecbur.
oldu oldumaşallah canım güzel hamiş seniii
Günaydın kızlar
ben ilk oğlumu 4 ekim 2006 da bekliyordum 13.9.2006 da doğdu
çok insandada böyle erken hikayeler duyuyorum.şimdiki oğlumuda 11.9 bekliyoruz ama içimden bir his en geç ağustos 20 de kucağında diyor
başak bebekleri en sıkıntılı bebekler gurubunun başında kızlar hem astroloji böyle diyor hemde ben yaşadım bizzat
:) Bana ayda bir gelirsin dedi ne biliyim. Şimdi gidince bi sürü soru sorcam doktora zaten benim doğum döneminde tatilde olacak başka doktora yönledirecek beni hiç istemiyorum ama tam tatil zamanına denk geliyor
Bakalım işte takım değil de sadece tek pike alacam yastık çarşaf bol bol var uydurum artık :) Bebişimde küveti, yatağı, battaniyesi kaldı geri ıvır zıvır var. Bide benim ıvır zıvırım var onlarda alınr zamnla artıkın :)
Hayırlı habrlerle geliriz inşaallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?