2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de o haftalarda hazırlayacağım. Doğum yurtdışında olacak umarım annemin vize işlemleri ben doğurana kadar bitmiş olur:) Daha benim bir de Temmuz'da uçak yolculuğum var. Bakalım dr. inşallah izin verir. 2,5 ay yurtdışında bekleyeceğim bebeğimi. Gerçi ben çantayı burdan giderken hazırlarım belki:)

gözünüz aydın canım,, anneanne gelıyormuş:))
teşekkurler ederim bi denıyeyım.

kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??

Canım boyutuyla oynamadn dosya büyüklüğünü değiştirebilirsin.Sag tıkla paintle aç hiç bişi yapmdan farklı kaydet de dosyanın kapladıgı alan küçülüyor.. Eger olmazsa yeniden boyutlandır kısmındaki 100leri 50 yap foto küçülür..

valla bende 30.haftadan sonra yavaş yavaş hazırlamaya başlarım diye düşünüyorum....

kızlarss selamm

ben yarın mobilya almaya gideceğim 2.500 civarlarında buldum perdesi halısı avizesi derken birsürü masraf olucak ama umarım uyguna çıkarırım

evet canım diyetisyene yönlendirdiler oda diyet verdi 20 gün sonra tekrar gidicem

İns düzelir canım.Bildiğim kadarıyla diyetle sorun çözülüyor genelde. Ben cok kötü besleniyorum gercekten.Gün boyu yemek aklıma gelmiyor aksamları da gözüm dönmüş gibi yiyorum. Abur cubur desen gırla.Sonra da üzülüyorum.Bebişler için dikkat edicez mecbur.

inşallah canım bende aynı ben yanlız olunca yemek yiyemiyorum düzensiz besleniyorum aslında kiloda almadım ama yinede şekerim çıktı

kızlar siz hangi internetten sitesinden bebek alışverişleri yapıyorsunuz?? Hangi site bu konuda iyi ve güvenilir?
Ben Trendyol dan ve Gitti gidiyordan alış veriş yapıyordum ama bebek şeyleri nerde iyi ve güvenilirdir bilmiyorum......hangi siteleri önerirsiniz?

kızlar unnado da yetıskın pıjamalarıı 30 tlden 9,90 dusmuss xl bedenlerıde var dogumdan sonra olur sanırım bı bakın ıstersenızz

günaydın herkeseee... bu kız bu saatte ne günaydını diyorsunuz dur uyuya kalmışımm 8.30 da başlayan mesai ye daha yeni geldim millete de doktora gitmişdim haber wermedim die uydurdum ayıp olurdu çünkü:) ayyy çok komik halimmm

:))) hehe bebişini sağlıkla al inş. kucağına canım.
ama ama ben öyle astrolojiymiş falmışDD takmam heheh
boşver sendeee onları düşünmeee

Hadihayılrııs olsun cnaım benimde dr değiştirme durumum var bugün belli olacak(

böyle yazınca ne çok iş yapılacak gibi dimiDD
Şimdiden kolay gelsinnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…