- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Günaydın kızlar
ben ilk oğlumu 4 ekim 2006 da bekliyordum 13.9.2006 da doğdu
çok insandada böyle erken hikayeler duyuyorum.şimdiki oğlumuda 11.9 bekliyoruz ama içimden bir his en geç ağustos 20 de kucağında diyor
başak bebekleri en sıkıntılı bebekler gurubunun başında kızlar hem astroloji böyle diyor hemde ben yaşadım bizzat
Günaydın kızlar
ben ilk oğlumu 4 ekim 2006 da bekliyordum 13.9.2006 da doğdu
çok insandada böyle erken hikayeler duyuyorum.şimdiki oğlumuda 11.9 bekliyoruz ama içimden bir his en geç ağustos 20 de kucağında diyor
başak bebekleri en sıkıntılı bebekler gurubunun başında kızlar hem astroloji böyle diyor hemde ben yaşadım bizzat
Evet canım rutin kontrolüm hatta iki gün geçtiDD kartımın hesap kesimiydi dün onu bekledim DDD inş. güzel haberler alırım dr umdan. Artık 15 günde bir bizim kontrollerimiz.
Evet seni dün bebiş bşraz korkutmuştu ama sonra düzelmişti dimi hareketleri ama git tabi yaa gör kuzucğunu bundan sonra daha sık çağıracak zaten merak etme.
benim randevum 16:45 te ama nezaman öğleden sonraya alsam arıyorlarr erken gidiyorum hehedr gündüz çok yoğun oluyorr aradan tahliller falan alıyor acil giriyor işin içineee nezaman gtttiysem sabahtan çok bekledim son birkaçtır akşam gidiyorum uzun uuzn ilgileniyor kiki bunu sevdim.
Hımsss çok güzel pike tkaımlaır var birkaçtane alırsan çok uygun olurr benimde bebiş için çok eksiğim var yaaa kıyafet faslı bitti ama diğer şeyler hep duruyorrr
Kizlar gunaydinn
Simdi hastanedeyim 50 lik glikoz ictim ana hic midem bulanmadi sakin korkmayin hatta oglusum cok sevdi tekneleyip duruyo:)
Bekliyoruz simdi 1 saat sonra bakilacak ins bisey cikmaz
Kızlar benim şeker yükleme testim pek içime sinmemmişti.Sonuç çok garip..Açlık kan şekeri 98 tokluk 65:44: Mantıken karnımız doyunca şekerimizin yükselmesi gerekmez mi? :44: Bir hata oldugunu düşündüğüm için bugun yeniden test yapılacak.O vesileyle bebişi de görmüş olcam bakalm
şeker konusunda pek bi bilgim yok, içine sinmediyse tekrar yaptırman iyi olur hemde bebeğini görürsün :))Kızlar benim şeker yükleme testim pek içime sinmemmişti.Sonuç çok garip..Açlık kan şekeri 98 tokluk 65:44: Mantıken karnımız doyunca şekerimizin yükselmesi gerekmez mi? :44: Bir hata oldugunu düşündüğüm için bugun yeniden test yapılacak.O vesileyle bebişi de görmüş olcam bakalm
gözün aydın cnmanneannemız yola cıktıı aksamaa kısmetse burda olucakk elıfımle benn beklıyoruzz..
kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??
Benim geçmiş bitti nihayetttt:)))
kızlar ne dicem sizee hiç mayıs annelerinin yada haziran annelerinin doğum listesine baktınızmıDDDDD
hazirna anneleri hep mayısataaa, mayıstakilerdeee nisan doğum ypamışş sanırım bizimde çoğumuzz ağustosss annesi olacak nedersinizBenim içime doğuyorr zaten hatta azmettim bayramda doğum yapıcam
kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??
Kızlar benim şeker yükleme testim pek içime sinmemmişti.Sonuç çok garip..Açlık kan şekeri 98 tokluk 65:44: Mantıken karnımız doyunca şekerimizin yükselmesi gerekmez mi? :44: Bir hata oldugunu düşündüğüm için bugun yeniden test yapılacak.O vesileyle bebişi de görmüş olcam bakalm
Sıkıntılı derken 2 sene bikere uyumadım geceleri hep ağlar gündüz ağlar hep salladım
gazı zaten anlatılmaz gaz ve kabızlıkta fıtık oldu ameliyat felan doktou ben böyle gaz görmedim demişti
tabi bu her başakçocuğu böyle demek değil. Ama birgün bir baktım astrolojide başak burçları sindirim sistemi rahatsızlığı çok yaşarmış
bebekleride en gazlı bebekler olurlarmış enterasan ben bizzat yaşadım
şeker konusunda pek bi bilgim yok, içine sinmediyse tekrar yaptırman iyi olur hemde bebeğini görürsün :))
gözün aydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?