2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Astrolojiyi bilmem ama ben de başağım eşimde başak ikimizde çok uysal çocuklarmışız.. Uslu sakin bebekmişim ben eşim içinde kayınvalidem öyle diyor. Çok uysalmış ne ağlaması ne gıklaması varmış inşaallah benm bebişimde öyle olur :)

bende eylülün ilk haftası doğsun istiyorum. sıkıntılı derken??

:) Bana ayda bir gelirsin dedi ne biliyim. Şimdi gidince bi sürü soru sorcam doktora zaten benim doğum döneminde tatilde olacak başka doktora yönledirecek beni hiç istemiyorum ama tam tatil zamanına denk geliyor

Bakalım işte takım değil de sadece tek pike alacam yastık çarşaf bol bol var uydurum artık :) Bebişimde küveti, yatağı, battaniyesi kaldı geri ıvır zıvır var. Bide benim ıvır zıvırım var onlarda alınr zamnla artıkın :)

Hayırlı habrlerle geliriz inşaallah canım...

Kızlar benim şeker yükleme testim pek içime sinmemmişti.Sonuç çok garip..Açlık kan şekeri 98 tokluk 65:44: Mantıken karnımız doyunca şekerimizin yükselmesi gerekmez mi? :44: Bir hata oldugunu düşündüğüm için bugun yeniden test yapılacak.O vesileyle bebişi de görmüş olcam bakalm

Kizlar gunaydinn
Simdi hastanedeyim 50 lik glikoz ictim ana hic midem bulanmadi sakin korkmayin hatta oglusum cok sevdi tekneleyip duruyo:)
Bekliyoruz simdi 1 saat sonra bakilacak ins bisey cikmaz

günaydın canım evet korkulacak kadar degil inş. iyi sonuçlar çıkar canım

Sanki bir gariplik var senin de dediğin gibi. Belki yanlışlık yapılmıştır. Tekrarlansın bakalım hem dediğin gibi bebişini de görürsün:)

kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??

şeker konusunda pek bi bilgim yok, içine sinmediyse tekrar yaptırman iyi olur hemde bebeğini görürsün :))

anneannemız yola cıktıı aksamaa kısmetse burda olucakk elıfımle benn beklıyoruzz..
gözün aydın cnm

Sıkıntılı derken 2 sene bikere uyumadım geceleri hep ağlar gündüz ağlar hep salladım
gazı zaten anlatılmaz gaz ve kabızlıkta fıtık oldu ameliyat felan doktou ben böyle gaz görmedim demişti
tabi bu her başakçocuğu böyle demek değil. Ama birgün bir baktım astrolojide başak burçları sindirim sistemi rahatsızlığı çok yaşarmış
bebekleride en gazlı bebekler olurlarmış enterasan ben bizzat yaşadım

banada erkenn olucakmıs gıbı gelıo hatta bazen dıyorumm bayramm tatılıne denk gelırse naparım dıee.. annemler bayramdan sonra ızmırden gelıceklerde.. artık doguruurumm 12 saaat onlar gelene kadar :kızımla karsılarızz onları :)) esımde tam panık olur ıstee napıcagını bılmezzben zaten 32 haftadan sonra cantamı hazırlamayı dusunuyorumm :) sızler nezaman hazırlıycaksınızz :26:

kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??

normal fotoyu onızleme yap resımm acıldıktan sonra ustte duzelt yazısı var ona tıklayıpp resmı kırp dıyceksınn cnmm kırpma ıslemı bıtınce sayfayı kapat otomatık resmı kaydedıcek.. sonra yukleyebılırsınn :)) bıraz karısık oldu ama sıralamalı bole oluoo

inşallah iyi çıkar canım benim açlık 94 şekerden sonra 223 çıktı

cnm wala ksuura bakmaadaa ısmın gıbı benı strese soktunn :)) bayan stress.. ben astrolojıye pek ınanmam.. her cocuk dedıgın gıbı de bır olmazz.. oyuzden bunu yasadıkca goruruzz sımdıdenn dusunmek anlamsızz..bazı bebeklerın gaz sorunu ck oluoo ılk 3 ay ozellıklee.. ama sonra gecıoo bırazda annenın yedıklerıne baglı bence...

Yanlız aman şunu belirtmek isterim tecrübesiz annelere özellikle bu bana özel olabilir bu böyle olacak diye birşey yok
sadece önerin ben çok bilinçsiz anneydim ne gaz ne başka bişey bilmiyordum. Zannediyordumki bebek doğar sonra uyur beraber eğlenilir gece bir kaç sefer uyanır öyle değil . Bu yüzden biraz fikir tecrübesi edinin.
Birde şunu söylemeliyin şu an bebeğinize hissettiğiniz sevgi kucağınıza aldığınızda hissedeceğiniz sevginin 1/10 değil muhteşem bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…