2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu

unnado bide butikbebe çok iyi..morhipo dan da alabilirsin

çok şirin görünüyosun canım çok beğendim seni maşşallahh

canım bunu doktoruna söylemelisin.......suyun mu geliyor acaba???

kızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??
canım resmin üstüne gelsağa tıkla(ters tıklaa birlikte aç taa microsoft officee picture manager var onunla aç resmi resim açıldıktan sonra
yukarıdaki menülerden (dosya düzen görünüm resim araçlar yardım)
resime tıklayıp yeniden boyutlandır diyorsun
sağa bir menü açılıyor orada önceden tanımlanmış yükseklik genişlkten
web-büyük(640x480 piksel) seç ramam de resmi farklı kaydet sonra farklı katdettiğini yüklersen olacaktır.

Canım bugun ben de hissettim aynı seyi ama sanırım o gelen su degil.Hamilelikte farkında olmadan idrar kaçırılabiliyormuş.Bebişin cok yüklendiyse mesanene belki ondandır.

gıttı gıdıyor ve hepsı burada .com dan cok alısverıs yapıyoruz cnm sımdıye kadarda bı sıkıntımız olmadı esım gecen hafta benımm kızmamaa ragmen ındırımde dıe 6oo tl cep telı aldı meselaa

ewt cnm olmuss :)) msalllahh gobuusuneee
senı gıdı yalancııı benımde bu hafta cok uykumm gelıoo sık sık uyumak ıstıyorumm nedensee
bende olmuo cnmm normall akıntmı beyaz oluyo hanıı.. su gelmesı dıe ılkez duydumm dr gıt bence:26:

görüm senii:):) çok tatlısın canım benimm kilonda gayet yerinde 41 kere maşallah

bende dedim nerde bu kız sbhtan beri, ama aklıma uyudugun hiiç gelmedi:))))süpersin valla, giremedı nete dıye düşünmüştüm,
teşekkur ederım canım, ayyy 75 kıloyum , bacaklarla gögüslere gttı sanırım son aldıgım 3,5 kılo:), bakalım kaçla bitiricez :)

Canım bugun ben de hissettim aynı seyi ama sanırım o gelen su degil.Hamilelikte farkında olmadan idrar kaçırılabiliyormuş.Bebişin cok yüklendiyse mesanene belki ondandır.

dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesı benım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden

benmde arada oluyo canım, ama cok az, su gibi, ben tam oyle olduktan 2 gun snra doktora gtmıstım, kontrolum vardı, doktor suyun normal dedı, sende bi git doktora, en azından ara yada sor bakalım, ne dıcek

akıntı değildi canım bildiğin su gibi ıslaktı renksiz birşey...

kızlar unnado da yetıskın pıjamalarıı 30 tlden 9,90 dusmuss xl bedenlerıde var dogumdan sonra olur sanırım bı bakın ıstersenızz

teşekkürlerr kuzu bakalyım ben hemen
geçmiş aylardaki anneler kırmızı pijama diye tutturmuşlardı sizlerin öyle birşeyi varmı
ben gecelik sabahlık tkaımımı krem aldım.DD
ama pijamayıda kırmızımı alsam diyorum yada maviş.

dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesı benım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden

:)) hehe benim kaçırmaa vukuatım olmadı ama bir gelmdimi koşturuyorum resmenD

oy oy oy maşallahh çok hoşş görünüyorsunuzzzzz
ama ama benim kanrım bukadar belli değil yaaa((( bende böyle istiyorum

teşekkur ederım canım,
benimkıde birden cıktı, 15 gun oncesıne kadar, sormuyolardı bile hamılemısın diye, düşün,,, ama artık soruyolar :))))), ablam zaten bıraz daha cıkmasaydı göbegın, dogurunca bu cocuk nerden geldı dıceklerdı dıyo :))))

ben geceliği kırmızı aldım, pijamamda pembe

ahh canım, kıyamam:)))...hele son aylarda dahada fazla oluyomuş o,
hahaha ofiste ne yapıcam ben:))

walla uyudum hemde ne güzel yok işim olsada mutlaka giriyorum bir ara:):) ay bebişimiz alsın da gerisi önemli değil sen benim bacaklarımı görsen resmen artık yürürken biribirinden ayrılmıo artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…