kızlar siz hangi internetten sitesinden bebek alışverişleri yapıyorsunuz?? Hangi site bu konuda iyi ve güvenilir?
Ben Trendyol dan ve Gitti gidiyordan alış veriş yapıyordum ama bebek şeyleri nerde iyi ve güvenilirdir bilmiyorum......hangi siteleri önerirsiniz?
yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu
yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu
canım resmin üstüne gelsağa tıkla(ters tıklaa birlikte aç taa microsoft officee picture manager var onunla aç resmi resim açıldıktan sonrakızlarrrr fotografımı eklıycektım ama, dosya fazla büyük filan dıyo, ozaman neyapıcaz??
gıttı gıdıyor ve hepsı burada .com dan cok alısverıs yapıyoruz cnm sımdıye kadarda bı sıkıntımız olmadı esım gecen hafta benımm kızmamaa ragmen ındırımde dıe 6oo tl cep telı aldı meselaakızlar siz hangi internetten sitesinden bebek alışverişleri yapıyorsunuz?? Hangi site bu konuda iyi ve güvenilir?
Ben Trendyol dan ve Gitti gidiyordan alış veriş yapıyordum ama bebek şeyleri nerde iyi ve güvenilirdir bilmiyorum......hangi siteleri önerirsiniz?
ewt cnm olmuss :)) msalllahh gobuusuneee
senı gıdı yalancıııgünaydın herkeseee... bu kız bu saatte ne günaydını diyorsunuz dur uyuya kalmışımm8.30 da başlayan mesai ye daha yeni geldim millete de doktora gitmişdim haber wermedim die uydurdum ayıp olurdu çünkü:) ayyy çok komik halimmm
bende olmuo cnmm normall akıntmı beyaz oluyo hanıı.. su gelmesı dıe ılkez duydumm dr gıt bence:26:yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu
görüm senii:):) çok tatlısın canım benimm kilonda gayet yerinde 41 kere maşallah
Canım bugun ben de hissettim aynı seyi ama sanırım o gelen su degil.Hamilelikte farkında olmadan idrar kaçırılabiliyormuş.Bebişin cok yüklendiyse mesanene belki ondandır.
gıttı gıdıyor ve hepsı burada .com dan cok alısverıs yapıyoruz cnm sımdıye kadarda bı sıkıntımız olmadı esım gecen hafta benımm kızmamaa ragmen ındırımde dıe 6oo tl cep telı aldı meselaa
ewt cnm olmuss :)) msalllahh gobuusuneee
senı gıdı yalancıııbenımde bu hafta cok uykumm gelıoo sık sık uyumak ıstıyorumm nedensee
bende olmuo cnmm normall akıntmı beyaz oluyo hanıı.. su gelmesı dıe ılkez duydumm dr gıt bence:26:
unnado bide butikbebe çok iyi..morhipo dan da alabilirsin
çok şirin görünüyosun canım çok beğendim seni maşşallahh
kızlar unnado da yetıskın pıjamalarıı 30 tlden 9,90 dusmuss xl bedenlerıde var dogumdan sonra olur sanırım bı bakın ıstersenızz
dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesıbenım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden
oy oy oy maşallahh çok hoşş görünüyorsunuzzzzz
ama ama benim kanrım bukadar belli değil yaaa((( bende böyle istiyorum
teşekkürlerr kuzu bakalyım ben hemen
geçmiş aylardaki anneler kırmızı pijama diye tutturmuşlardı sizlerin öyle birşeyi varmı
ben gecelik sabahlık tkaımımı krem aldım.DD
ama pijamayıda kırmızımı alsam diyorum yada maviş.
ben geceliği kırmızı aldım, pijamamda pembe
dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesıbenım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden
bende dedim nerde bu kız sbhtan beri, ama aklıma uyudugun hiiç gelmedi:))))süpersin valla, giremedı nete dıye düşünmüştüm,
teşekkur ederım canım, ayyy 75 kıloyum , bacaklarla gögüslere gttı sanırım son aldıgım 3,5 kılo:), bakalım kaçla bitiricez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?