2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben kırmızı aldım cnmm

canım belki farkında olmadan kaçırmışsındır fakat doktoruna muhhakkak ulaş için rahat etsin:)

selam kızlar
ben geldim nasılsınız bakalım kıızlar ya bacağımda bu kırampın girdiği yerde acı var özellikle yürürken acıyor orası ya
asilemir ne güzel çıkmışsın öyle sevsinler göbüşünü
bu arada suyu gelenler var bence doktorunuza danışın bende hiç olmadı daha olmasında zaten panik yaparım ben doğuruyormuyum diye

slm kizlar nasilsiniz??bugun 4 de randevumuz var bakalim bizim kucuk adam ne halde:)seker sonucumuda bugun alicam ins normaldir...

walla uyudum hemde ne güzel yok işim olsada mutlaka giriyorum bir ara:):) ay bebişimiz alsın da gerisi önemli değil sen benim bacaklarımı görsen resmen artık yürürken biribirinden ayrılmıo artık:)

hahahha süper olduk desene:)) benimkıde oyle:)) bebeklerımız saglıklı olsunda verılır kılo..
eşimde benı gıcık edıyo ohh maşallh dıyo, bacaklar bıyandan, gobek bı yandan, kalca zaten var:)))))
bende ona dıyorumkı ^^ben en azından hamıleyım,sen kendı gobegıne baksana evlenelı 9 ay oldu, dogurcaksın yakında gobek tam 9 aylık^^, adam evlendıkten snra gobek yaptı

Ben kizimda hem kirmizi hem pembe almistim pijama sabahlik gcelikleri.bunuda mavi istiyorum degisik olsun bu kez...

slm kizlar nasilsiniz??bugun 4 de randevumuz var bakalim bizim kucuk adam ne halde:)seker sonucumuda bugun alicam ins normaldir...

valla inşaallah normaldir benim yüksek çıktı diyetteyim hamileyken özellikle şeker diyeti yapmak işkence ....
ben şimdi misafirlikteyim millet yiyor kurabiyeleri pastaları börekleri ...
ama kocacım sağolsun benimle beraber o da diyette sen yemezsen bende yemem boğazımdan geçmiyor diyor

benım esımde 1 sene ıcınde 7 kg aldı :)) gorenler ıkınızdemı dogurcaksnızz dıolar esımde bızım ıkızz dıo bırını esım dıgerını ben dogurcam dıo delı kocam benımm

hoşgeldn canım, tesekkurler,
evet o krampın gırdıgı yer 2 gun kdar acıyo bendede oyle olmuştu
suyuda ben sormıustum doktoruma ozamn kontrolumde vardı, suyun normal dedı, ama kontrolum olmasaydıda gıderdım bende panık oluyorum, gelen su mıktarı az tabıkide...

suksuk, zevzekbayan, cananim, kibele13, mathelda+, gulrose1983, eflin8484, bayanstres, ecrin1001, asilemir, oznur_52, cans, didem_0101, bulut81

aman nazar degmesınnn artırannn yokmuuu

benım esımde 1 sene ıcınde 7 kg aldı :)) gorenler ıkınızdemı dogurcaksnızz dıolar esımde bızım ıkızz dıo bırını esım dıgerını ben dogurcam dıo delı kocam benımm

hahha eşinde süpermiş lafa bak:))))
benımkıde benden once dogurcak:))) eşimde 8 kılo aldı galıba, gecenlerde dıyodu,onun kılosu da gobek ve yanaklarına gttı. hahaha

hoşbulduk tatlım
evet zaten doktor her kontrole gittiğimde söylüyor suyun normal diye

Valla bende tatli yiyorum mersin subesinden hediye esime mersinin meshur tatlisi kerebic mi ne gondermisler 3 kg onu yiyorum:)aksama seker cikarsa yiyemem diye:)

selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.

selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.

Canim gebelikte hersey normal duygu inis-cikislari cok normal gecer bir sure sonra cik alisveris yap kafan dagilir benbce..bende kizimi anneme birakip alis verise cikcam sonrada randevumuza giderim...kafam dagilir.aksamda sahile gitcez ailecek mamalar hazirlayip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…