teşekkürlerr kuzu bakalyım ben hemen
geçmiş aylardaki anneler kırmızı pijama diye tutturmuşlardı sizlerin öyle birşeyi varmı
ben gecelik sabahlık tkaımımı krem aldım.DD
ama pijamayıda kırmızımı alsam diyorum yada maviş.
ben geceliği kırmızı aldım, pijamamda pembe
:)) hehe benim kaçırmaa vukuatım olmadı ama bir gelmdimi koşturuyorum resmenD
yaaa kızlar birşey sorucam bu sabah kalktım böle su gibi bir akıntı hissettim sölemesi ayıp sonra tuvalete gittim benim su gelmiş biraz ıslaklık vardı sonra 2 3sefer daha oldu sizde de arada böle sızma oluyor mu
walla uyudum hemde ne güzel yok işim olsada mutlaka giriyorum bir ara:):) ay bebişimiz alsın da gerisi önemli değil sen benim bacaklarımı görsen resmen artık yürürken biribirinden ayrılmıo artık:)
slm kizlar nasilsiniz??bugun 4 de randevumuz var bakalim bizim kucuk adam ne halde:)seker sonucumuda bugun alicam ins normaldir...
hahahha süper olduk desene:)) benimkıde oyle:)) bebeklerımız saglıklı olsunda verılır kılo..
eşimde benı gıcık edıyo ohh maşallh dıyo, bacaklar bıyandan, gobek bı yandan, kalca zaten var:)))))
bende ona dıyorumkı ^^ben en azından hamıleyım,sen kendı gobegıne baksana evlenelı 9 ay oldu, dogurcaksın yakında gobek tam 9 aylık^^, adam evlendıkten snra gobek yaptı
selam kızlar
ben geldim nasılsınız bakalım kıızlar ya bacağımda bu kırampın girdiği yerde acı var özellikle yürürken acıyor orası ya
asilemir ne güzel çıkmışsın öyle sevsinler göbüşünü
bu arada suyu gelenler var bence doktorunuza danışın bende hiç olmadı daha olmasında zaten panik yaparım ben doğuruyormuyum diye
benım esımde 1 sene ıcınde 7 kg aldı :)) gorenler ıkınızdemı dogurcaksnızz dıolar esımde bızım ıkızz dıobırını esım dıgerını ben dogurcam dıo delı kocam benımm
hoşgeldn canım, tesekkurler,
evet o krampın gırdıgı yer 2 gun kdar acıyo bendede oyle olmuştu
suyuda ben sormıustum doktoruma ozamn kontrolumde vardı, suyun normal dedı, ama kontrolum olmasaydıda gıderdım bende panık oluyorum, gelen su mıktarı az tabıkide...
hoşbulduk tatlım
evet zaten doktor her kontrole gittiğimde söylüyor suyun normal diye
valla inşaallah normaldir benim yüksek çıktı diyetteyim hamileyken özellikle şeker diyeti yapmak işkence ....
ben şimdi misafirlikteyim millet yiyor kurabiyeleri pastaları börekleri ...
ama kocacım sağolsun benimle beraber o da diyette sen yemezsen bende yemem boğazımdan geçmiyor diyor
Valla bende tatli yiyorum mersin subesinden hediye esime mersinin meshur tatlisi kerebic mi ne gondermisler 3 kg onu yiyorum:)aksama seker cikarsa yiyemem diye:)
selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.
canım ben bu sefer kontrolde suyu sormadım ama, ultrasonda gorunuyo dımı su mıktarı?? az olsa soylerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?