- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Valla bende tatli yiyorum mersin subesinden hediye esime mersinin meshur tatlisi kerebic mi ne gondermisler 3 kg onu yiyorum:)aksama seker cikarsa yiyemem diye:)
selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.
tabi canım söyler onlar seni her ultrasyona soktuğunda kontraol ediyorlar zaten merak etme
anneannemız yola cıktıı aksamaa kısmetse burda olucakk elıfımle benn beklıyoruzz..
banada erkenn olucakmıs gıbı gelıo hatta bazen dıyorumm bayramm tatılıne denk gelırse naparım dıee.. annemler bayramdan sonra ızmırden gelıceklerde.. artık doguruurumm 12 saaat onlar gelene kadar :kızımla karsılarızz onları :)) esımde tam panık olur ıstee napıcagını bılmezz ben zaten 32 haftadan sonra cantamı hazırlamayı dusunuyorumm :) sızler nezaman hazırlıycaksınızz :26:
kızlar unnado da yetıskın pıjamalarıı 30 tlden 9,90 dusmuss xl bedenlerıde var dogumdan sonra olur sanırım bı bakın ıstersenızz
Hadihayılrııs olsun cnaım benimde dr değiştirme durumum var bugün belli olacak(
böyle yazınca ne çok iş yapılacak gibi dimiDD
Şimdiden kolay gelsinnn canım
dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesıbenım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden
ahh canım, kıyamam:)))...hele son aylarda dahada fazla oluyomuş o,
hahaha ofiste ne yapıcam ben:))
selam kızlar
ben geldim nasılsınız bakalım kıızlar ya bacağımda bu kırampın girdiği yerde acı var özellikle yürürken acıyor orası ya
asilemir ne güzel çıkmışsın öyle sevsinler göbüşünü
bu arada suyu gelenler var bence doktorunuza danışın bende hiç olmadı daha olmasında zaten panik yaparım ben doğuruyormuyum diye
slm kizlar nasilsiniz??bugun 4 de randevumuz var bakalim bizim kucuk adam ne halde:)seker sonucumuda bugun alicam ins normaldir...
selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.
tabi canım söyler onlar seni her ultrasyona soktuğunda kontraol ediyorlar zaten merak etme
hayırdır cnmm bıseymı olduu:26:selam kızlar...
Hadi gözün aydın benimde Allah nasip ederse çarşamba burdalar abimlerle
ben 30. hafta hazırlıycam beni gören herkes seninki bence 8. ayda doğacak diyip sinirimi bozduğu için hazır dursun ne olur ne olmaz şom ağızlı çoook
canım maşaallah ya çok tatlısınbende bi göbek var mübarek yaylaa
Hangi marka ya ben bulamadııımmmmmmm
Sağol tatlım sana da kolay gelsin..
Ay sorma ben eve zor heliyorum dışarı çıktımmı tam wcnin kapısını açıyorum gidyor bi iki damla ahahhaha çişli annneee çişllii annnee diyo kızım içerden
Hihihihi ne olcak canım her zaman olan bişey değil ki bu
Bende geçen aynısı oldu normal heralde ya.. kramp girdi bi gün boyunca geçmedi hep öyle yürüdüm.. doktora sorcam onuda...
Hayırlı haberlerle gel inşaallah canm benimde 3de randeum var
hayırdır inşaallah niye ki yoksa hormonal bişeymi ben önceki gün öyleydim oto çöpe her şeye ağladım durdum... Geçer seninde inşaallah...
Bu arada ya iki saat girmedim öff ne kadar kaynattınız yahu maşallaahh maşaallahhh
tesekkur ederım canım, benım göbegımde anıden cıktı 15gun ıcınde bukadar oldu:))))
3 te kontrolunmu var, hadı hayırlısı canım, iyi haberlerle gel, kuzucugun nekadar oldu bakalım:))), ahh ben nasıl ozlemıstım göstermedı bana kendını, poposunu donmuş. bende dogunca yememmı o popoyu:))))
hayırdır cnmm bıseymı olduu:26:
mavıs mavıs
unnadoda hersey 9.9o dıe yazıo cnmm
çok güzel hayatım rengidegüzel benceeeeee :)))) bebişin huzrlaa sağlıkla büyüüsn inş.
Buldum canım da açılmay ki sayfalar gıcık oldum zaten cıbı cıbı yapmadım daha yaa saat 1 oldu 2de evden çıkacam da hiiiç kalkasım yok yerimden
Benim 16. haftadan snra çıktı hala daha da çıkmaya devam ediyor karnım cocoman oldu kilolar yarıyor bebişimede bana da :) Benimkinin bacakları hep kapalı inşaallah bugün tam gösterir de doktor da %100 kız der.. Kıza benziyor diyorlar hep :) Her şeyi de pembe bugün de demez miymi erkek uu o kadar şeyi nası değişecemSağlıklı olsun da inşaallah kız erkek önemli deeğil
bende ne ararsan var olmazmııı özellikle yürüyş yaptıktan sonra ağrıyorrr dr magnezyumunu mutlaka al dedi birde yürüyüşte zorlama kendini yorulduğunda bırak dedi.
Hamileilkte normal canımmm göbişi birşeylerin taşıması laızm kalçamızzz ayrıca oda genişliyorrr doğuma oda hazırlıyor kendini sıkıntılı bir durum değil gibi.
ayyy inanmıyorum aynısı ben de oldu dünden beri sızım sızım üzerine bastığımda egzersiz de yapıyorum ama çok acıyor bir arkadaşla konuştum 30. hafta da olması gerekir erken başlamış dedi doğum dan 2 hafta sonra geçer dedi yandıım yaaaa daha önce fıtık falan da yoktu ki bu ağrı neyin nesi anlamadım daha bebiş büyüyecek basınc daha artacak
merhaba kızlar, nasılsınız, dün giremedim siteye malesef.
bugün şeker yüklemesi yaptırdım, 77 - 107 çıktı, çok şükür bir sorun yok. Dün de annemle alışverişe gittik. Kendime bir pijama takımı, oğluşuma da bir kalın battaniye ve havlu aldık. Bu sefer gecelik alıcam dedim, gittim yine pijama aldım, hiç şöyle doğru düzgün bir geceliğim yok. Bu arada bir de kapı süsü alıcaktım, baktım hepsi birbirinin aynısı ben de malzemesini satan bir yerden aldım istediklerimi, akşam azmettim ve kapı süsümü bitirdim, bence güzel oldu, en azından özgün oldu.
Canim gebelikte hersey normal duygu inis-cikislari cok normal gecer bir sure sonra cik alisveris yap kafan dagilir benbce..bende kizimi anneme birakip alis verise cikcam sonrada randevumuza giderim...kafam dagilir.aksamda sahile gitcez ailecek mamalar hazirlayip..
ben geceliği kırmızı aldım, pijamamda pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?