2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.

hayırdır canım bir sorun mu var moralini bozucak canını sıkıcak şeylerden uzak durmaya çalış...
bazen elimizde olmadan asabileşiyoruz işte

tabi canım söyler onlar seni her ultrasyona soktuğunda kontraol ediyorlar zaten merak etme

gecen kontrolde sormustum cunku, gelensu yuda solemıstım, sorun yoktu,ayy bu sefer sormayıncada bı panık oldum, neyseki görünüyomuş:) teşekkurler

anneannemız yola cıktıı aksamaa kısmetse burda olucakk elıfımle benn beklıyoruzz..

Hadi gözün aydın benimde Allah nasip ederse çarşamba burdalar abimlerle

ben 30. hafta hazırlıycam beni gören herkes seninki bence 8. ayda doğacak diyip sinirimi bozduğu için hazır dursun ne olur ne olmaz şom ağızlı çoook

canım maşaallah ya çok tatlısın bende bi göbek var mübarek yaylaa

kızlar unnado da yetıskın pıjamalarıı 30 tlden 9,90 dusmuss xl bedenlerıde var dogumdan sonra olur sanırım bı bakın ıstersenızz

Hangi marka ya ben bulamadııımmmmmmm

Hadihayılrııs olsun cnaım benimde dr değiştirme durumum var bugün belli olacak(

böyle yazınca ne çok iş yapılacak gibi dimiDD
Şimdiden kolay gelsinnn canım

Sağol tatlım sana da kolay gelsin..

dun aksamm mutfagı toplarkenn bı hapsurdumm kacırıverdımm ayıptır solemesı benım kız hep kasıklardaa baskı yapıo sanırımm .. çişli oldumm onun yuzunden

Ay sorma ben eve zor heliyorum dışarı çıktımmı tam wcnin kapısını açıyorum gidyor bi iki damla ahahhaha çişli annneee çişllii annnee diyo kızım içerden

ahh canım, kıyamam:)))...hele son aylarda dahada fazla oluyomuş o,
hahaha ofiste ne yapıcam ben:))

Hihihihi ne olcak canım her zaman olan bişey değil ki bu

Bende geçen aynısı oldu normal heralde ya.. kramp girdi bi gün boyunca geçmedi hep öyle yürüdüm.. doktora sorcam onuda...

slm kizlar nasilsiniz??bugun 4 de randevumuz var bakalim bizim kucuk adam ne halde:)seker sonucumuda bugun alicam ins normaldir...

Hayırlı haberlerle gel inşaallah canm benimde 3de randeum var

selam kızlar...
bugün hiç keyifli değilim.. makyaj bile yapmadım.. Durmadan ağlıyorum dün geceden beri... sinirlerim bozuk, herşeye asabileşiyorum. çevremdekileri kırıyorum. kendime mani olamıyorum.

hayırdır inşaallah niye ki yoksa hormonal bişeymi ben önceki gün öyleydim oto çöpe her şeye ağladım durdum... Geçer seninde inşaallah...

Bu arada ya iki saat girmedim öff ne kadar kaynattınız yahu maşallaahh maşaallahhh

tabi canım söyler onlar seni her ultrasyona soktuğunda kontraol ediyorlar zaten merak etme

gecen kontrolde sormustum cunku, gelensu yuda solemıstım, sorun yoktu,ayy bu sefer sormayıncada bı panık oldum, neyseki görünüyomuş:) teşekkurler

selam kızlar...
hayırdır cnmm bıseymı olduu:26:

mavıs mavıs
unnadoda hersey 9.9o dıe yazıo cnmm

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım, benım göbegımde anıden cıktı 15gun ıcınde bukadar oldu:))))
3 te kontrolunmu var, hadı hayırlısı canım, iyi haberlerle gel, kuzucugun nekadar oldu bakalım:))), ahh ben nasıl ozlemıstım göstermedı bana kendını, poposunu donmuş. bende dogunca yememmı o popoyu:))))

Benim 16. haftadan snra çıktı hala daha da çıkmaya devam ediyor karnım cocoman oldu kilolar yarıyor bebişimede bana da :) Benimkinin bacakları hep kapalı inşaallah bugün tam gösterir de doktor da %100 kız der.. Kıza benziyor diyorlar hep :) Her şeyi de pembe bugün de demez miymi erkek uu o kadar şeyi nası değişecem Sağlıklı olsun da inşaallah kız erkek önemli deeğil

yarasın valla canım, bebeıgımz iyi olsunda:)))
bak senın yaramaza,ayy canım ozamn ınşallah kızdır, saglıklı olsunda gercı erkeksede degıstırırsın aldıklarını....
bizimkıde 16.hftada 5 dakıkada zorla gostermıstı, doktor ultrasonun 4.dakıkasında vazgectı, yok gostermıyo bıdahakı kontrole ogrencez dedı, bende ayy nolur dedım bıras daha bakalım gösterır, ozamn gosterdı oglusum,,,

biraz araştırdım bende canım bebeğin yerleştiği yerde kalça ağrısı oluyormuş. magnezyumu dün gece içtim bu sabah rahat kalktım. teşekkürler tatlım :))

Hanımlar aişemle hepinizi öpüyoruz biz gidiyoruz inşaallah hayırlı haberlerle geliriz.. gidip kızımla doktor teyzeye şeyimizi gösterelim sonrada gezelim cicişler alalım para harcayalım babamız da ödesinnnnn yaşasınnnnnnnn Hadi Allaha emanet ola...

canım bana magnezyum iyi geldi. içmiyorsan iç derim. bugün çok şükür iyiyim :))

merhaba kızlar, nasılsınız, dün giremedim siteye malesef.

bugün şeker yüklemesi yaptırdım, 77 - 107 çıktı, çok şükür bir sorun yok. Dün de annemle alışverişe gittik. Kendime bir pijama takımı, oğluşuma da bir kalın battaniye ve havlu aldık. Bu sefer gecelik alıcam dedim, gittim yine pijama aldım, hiç şöyle doğru düzgün bir geceliğim yok. Bu arada bir de kapı süsü alıcaktım, baktım hepsi birbirinin aynısı ben de malzemesini satan bir yerden aldım istediklerimi, akşam azmettim ve kapı süsümü bitirdim, bence güzel oldu, en azından özgün oldu.

resmini paylaşsana canım istersen merak ettim bak kızımın canı çektiii

ne güzel canım ben dün raporluydum. 2. kez şeker yükleme yaptırdım.. yine yüksek çıktı tabii... Bugün de çalışıyorum.. zaten alışverişin merkezindeyim.. burnumun ucu İzmir- Alsancağın meşhur Kıbrıs Şehitleri alışveriş caddesi.. başka zaman olsa durmaz koşardım her fırsatta attığım gibi kendimi.. ama şimdi yemeği bile isteksiz yedim, keyif kahvesi bile yapmadım kendime... bugün pasimistim galiba, şeker de çıktı ya diyet de moralimi bozuyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…