Evet canım ya, uzak değil üç saatlik. Zaten thy 28 haftadan sonra doktor raporuyla alıyor uçağa inşallah sorun çıkmaz da gidebilirim. Ben Avrupaya gitmeye çekiniyorum millet doğurmaya Amerika'ya gidiyor:)
hepsi çok güzelmiş ,güle güle kullanın aldıklarınızı:)
canım hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
oy oymaşallah maşallahhhhh Hepsi birbirinden güzelelrrr canımm güzel günlerdeeeeee kullansın bebişinnnnnn darısıda eksikleri olanların tamamlamasına olsun:))))
ay kızlarrr yaaa resmen 29.haftayımDDD 10 hafta kaldı aşağı yukarı ben heycanlanıyorum yaa
Bende bunun pembesini almayı düşünüyorum. Sen nerden ve ne kadara aldın tatlım
benimde hoşuma gitti büzgülü olmasıda güzelll keselerin ay ben bebek falan kullanmayacağımmmm evim süs dodlu doalbımın üstü süs kanyıyroD sıkıldım artıkk insanların ağzı tatlansın klasik takılacağımm dediğin gibi draje, lokum, paketli tekli çikolatalar düşünüyorum
Sorma ya bende öyleyim; hem heyecan, hem korku, hem özlem, hem merak, hem endişe.........................
herşey birbirine girdi bende
kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...
kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...
Kızlar günlerdir mide yanmasından tükendim resmen. Yemek yemeye korkar hale geldim. Sizde de varmı bu durum. umarım yoktur.
selam canım plesenta aşşagıda dediğin servix boyu kısalığımı bendede aynı sorun varda
cnm benmde plesenta başından beri aşağı yerleşti doğum yolum tamamen kapalı...
hımssssss şimdiden Allah kolaylık versin canımmmm zor aylara girdik adanad herşey daha zor.
Biliyormusun ben adanaya gelmeyi düşünüyorum gibi doğum içinama kararsızımm püfsss.
Son bir ay kala gelsem nasıl olarki.
evet evet sanırım çok şirindidarısı sizin kuzulaırnızı görmeye olsun.[/QUOT
ebr hanıma gelecektin dimi yanlıs hatırlamıyorsam.. canım orda bakacak kimsen warmı burası senin için daha iyise gel tabii senin iyice düşünüp karar wermen lazım canım ben bişe diyemedim şimdi:)
selam canlar.. nasıl gidiyo nasılsınız kuzularınız nasıl... ya bnm kızım bugün kısıtlı hareket ediyo dün hiç durmuyodu bugünde kararsız oynasammı oynamasammı die artı bendede ara sıra mide bulantıları oluyo yaa idrarıma bi baktıracam kızlar bide havalar çok sıcak çarpıntım oluyo çoğu zaman allah yardımcımız olsun bi sağ sağlim kavussak yavrularımıza başka bişe istemiyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa.html topiğe beklerim eee senin doktor ne diyor
benimde bugün çarpıntım var sabahtan beri çok rahatsız oldum ya amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..
Azra dğer topikten cvp yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?