2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet canım ya, uzak değil üç saatlik. Zaten thy 28 haftadan sonra doktor raporuyla alıyor uçağa inşallah sorun çıkmaz da gidebilirim. Ben Avrupaya gitmeye çekiniyorum millet doğurmaya Amerika'ya gidiyor:)

Ama Amerika'ya giden ucaklar uzun mesafe ucaklari oldugu icin daha rahat, sarsintiyi hissetmiyorsun...Avrupa'ya giden ucaklar nispeten kucuk ve koltuklari da dar...neyse ki senin uc saatmis...simdiden iyi yolculuklar:))...

Teşekkürler canım. Okyanus ötesi uçmadım hiç ama gidenlerden biliyorum çatlıyoruz sıkıntıdan diyorlar. Bi de malum jet-lag olayı var. Sürekli gündüz:) sarsıntı olmuyor hiç kısa mesafelerde de. Benim korkum uçakta doğurmak

hepsi çok güzelmiş ,güle güle kullanın aldıklarınızı:)

canım hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

oy oy maşallah maşallahhhhh Hepsi birbirinden güzelelrrr canımm güzel günlerdeeeeee kullansın bebişinnnnnn darısıda eksikleri olanların tamamlamasına olsun:))))

cook tesekkurler annişler İnsallah saglıkla kullanmak nasip olur.

kızlaqr aranızda apandist ameliyatı olmuş olan var mı? ben 2008de apandist ameliyatı olmuştum. şimdilerde ameliyat yerim karnımın diğer yerlerine göre daha sert ve gergin yani bir hat boyunca sertlik oluyor. böyle olan var mı?

ay kızlarrr yaaa resmen 29.haftayımDDD 10 hafta kaldı aşağı yukarı ben heycanlanıyorum yaa

valla canım, bende ınternetten bakıyordum gecelıklere sanırım aynı yer, lohusashop mu neydi, orda gıordum, baktım bıraz, bende bu tarz sevıyorum, spor olsun bıraz, bıde bır yer daha vardı, ordada pıjama takımı ve sabahlık oda bu tarz 3lü takım satılıyo onunda fıyatı 100 gıbıydı....
tesekkur ederım canım,
evet yaa, bende heyecanlanıyorum valla haklısın canım:)))))benmde beklenen tarıhe tam 3 ay var, 280 günden, gerıye kaldı 90 :)))

o keseler güzelmiş canım, ben hazır almayı düşünüyordum ama bbunlar cook hoşuma gttı, kendimiz alıp yapınca hem daha güzel olur, bunlara baska onazar boncuguyla etıket ekledıkmı tamamdır herhalde :))))

kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...

cnm benmde plesenta başından beri aşağı yerleşti doğum yolum tamamen kapalı...

selam canım plesenta aşşagıda dediğin servix boyu kısalığımı bendede aynı sorun varda

selam canlar.. nasıl gidiyo nasılsınız kuzularınız nasıl... ya bnm kızım bugün kısıtlı hareket ediyo dün hiç durmuyodu bugünde kararsız oynasammı oynamasammı die artı bendede ara sıra mide bulantıları oluyo yaa idrarıma bi baktıracam kızlar bide havalar çok sıcak çarpıntım oluyo çoğu zaman allah yardımcımız olsun bi sağ sağlim kavussak yavrularımıza başka bişe istemiyorum..

benimde bugün çarpıntım var sabahtan beri çok rahatsız oldum ya amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

Azra dğer topikten cvp yazdım..

benimde bugün çarpıntım var sabahtan beri çok rahatsız oldum ya amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

Azra dğer topikten cvp yazdım..

bu dönemlerde olurmuş herhalde cnm normal yazıyo nette ama insan yinede telaş yapıyo yaa ben hele şu son zamanlarda dahada pimpirik oldum hem çarpıntım oluyo hem arada bulantım oluyo falan böle korkulara kapılıyorum durduk yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…